Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 696 — Whoops, looks like something went wrong.
és játszik átlag 30+ meccset egy szezonban. az elmúlt három évben egyszer se játszott többet 27 bajnokinál. sehol nem ér 45 milliót.gabtsi
Ez tény, kicsit úgy érzem, hogy az évek alatt lassan lehasználódik egészségügyileg a PL-ben, ami ugye elképesztően igénybe veszi fizikailag a játékosokat... Ezért egyre több a sérülése... A Serie A-ban azért szerintem bírná 30-35 meccsekre is, ami azért nem rossz, ha azt nézzük...
De ugye nekünk nem titkolt célunk idén a BL lesz, ha meg ott akarunk valamit nyújtani, ahhoz nagy név kell... Montolivo ugye jönni fog valszeg, Fabregas mögötte játszhat majd, bár oda jobban illene Schweinsteiger szerintem...
Dee nem lefutott ez a biznisz még, Barca ide vagy oda, nem tudnak nagyon fülénk ajánlani, elköltöttek egy csomó kesst Sanchezre, aki szintén kp... na most lenne jogos a kérdés, hogy akkor Fabregas minek?

több mint 14 éve
Mekkora boltot csináltunk!
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!Habi
Bunda, 2 év múlva mentek a Serie B-be.

UI.: Ja, és kapjátok be. 😕

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mekkora boltot csináltunk!
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és játszik átlag 30+ meccset egy szezonban. az elmúlt három évben egyszer se játszott többet 27 bajnokinál. sehol nem ér 45 milliót.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Na, a Milan tárgyal az Arsenallal Fabregasról... 😀
Az első ajánlatunk 30 millió font, de ezt tutira emelni fogjuk, és még játékost is mellécsapunk majd.
Közben ugye a Barca is el akarja vinni, szóval vicces... Nyilván a Barcának sokkal nagyobb a sansza a leigazolására, de azért hátha... A zsici kedvenc játékosa, nem lepődnék meg, ha lazán megemelné 50 millió körülire az ajánlatát majd.. 😊
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊Stez
AC Milan have reportedly offered £30m plus player deal in a bid to snatch Cesc Fabregas from under Barcelona's noses.
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:Newman
csak szerintem nem ér ennyit Fabregas?Amadeus91
bőven ér ennyit. a világ top3 támadó középpályása közé tartozik aki már 5 éve nyújt elit szintet az egyik legerősebb bajnokságban. valamelyik oldalon olvastam két statisztikát róla: az elmúlt 5 évben ő adta az elit bajnokságokat nézve a legtöbb gólpasszt ( nem Xavi, nem Iniesta), idén ő készítette elő a legtöbb lövést az angol bajnokságban több mint 600-zat ha jól emlékszem. emellett jól lő is, ezt is mutatja az Arsenalban szerzett 57 gólja. ha elmenne a Barcába nem hiszem hogy csere lenne, sztem Pep átalakítaná a középpályás sort úgy, hogy ő is kezdő lehessen. ha a Milanba menne azon meg nagyon meglepődnék, sztem vagy marad vagy Barca.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
WTF?
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110725-beenhakker-lehet-az-ujpest-sportigazgatoja.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
AC Milan have reportedly offered £30m plus player deal in a bid to snatch Cesc Fabregas from under Barcelona's noses.
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:Newman
Kb. reális ár szvsz kevés olyan középpályás van aki ennyire kreatív és mellé nem rest visszafutni.empty taxi
Mondjuk azt nem értem, hogy a Barcának minek Fabregas? Egyszerűen olyan jól össze vannak rakva, hogy ha megbolygatják a középpályát csak gyengülnek. Arról nem szólva, hogy hihetetlenül jó az utánpótlásuk, simán kinevelik a Xavi 2.0-t. Én ezt presztízs igazolásnak érzem.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
Az első ajánlatunk 30 millió font, de ezt tutira emelni fogjuk, és még játékost is mellécsapunk majd.
Közben ugye a Barca is el akarja vinni, szóval vicces... Nyilván a Barcának sokkal nagyobb a sansza a leigazolására, de azért hátha... A zsici kedvenc játékosa, nem lepődnék meg, ha lazán megemelné 50 millió körülire az ajánlatát majd.. 😊
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊Stez
Kb. reális ár szvsz kevés olyan középpályás van aki ennyire kreatív és mellé nem rest visszafutni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Ahha. Mer többet.
több mint 14 éve
csak szerintem nem ér ennyit Fabregas?
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Szerintem nyissunk külön topikot ennek a fantasynak az "egyéb játékok" topikon belül. Ne a soccer topikot offoljuk szét vele.tüsi91
Hát hajrá, korrekt ötlet. Ahogy látom minden fantasynek van már 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.gabtsi
Ha simek és farkas nálad nevetséges, akkor sajnos dajicsra nem nagyon találunk jelzőt 😊

Persze van olyan, hogy valaki egy csapatban olyan, mint Eric az angolna, más csapatban meg ő lesz Felpsz. 😊 Na, ha dajics a vasasban megtáltosodik, és élete legnagyobb formáját hozza, akkor lesz ő az Eric szinten 😊
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.gabtsi
hát ha azt mondom, hogy a világ 50 legrosszabb játékosában benne van, akkor sztem nem tévedek 😊
több mint 14 éve
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.

több mint 14 éve
ez a tizenegyesölő dajic ?gabtsi
nem, az Durica volt, de ő is a Videotonban játszott, csak kérdezd fetomyt 😊
több mint 14 éve
ez a tizenegyesölő dajic ?

több mint 14 éve
mit is ?gabtsi
A Honvéd kapuját, Dajic aranylabda várományos
több mint 14 éve
mit is ?

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Farkas, Simek és Dajic is két évre a Vasasé

akkor most már biztosan bent maradnak, a Dajic+Simic duó robbantani fog!

|
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/25/forlan/
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GBu-cf2JLtIAmadeus91
Rákattintottam, megnéztem a címét, kinyomtam. Bocsi.

több mint 14 éve
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GBu-cf2JLtI
több mint 14 éve
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kapitányra és a vice-captain-re dupláz vagy tripláz, vagy mi a jelentőségük?TheMileHighCity
a kapitány dupla pontot kap a vice-captain pedig a helyettes (ha az első nem játszana)