Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Leesett már, elsőre érdekes volt 15 ember egyszerre a pályán. Elvileg neveztem, bár nem történt semmi a kód beírása után.
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.TheMileHighCity
Aug. 13.ig annyit változtatgatsz amennyit csak jól esik 😊

Egyébként a felállást is lehet variálni, nem az alapból megadott 4-4-2ben kell feltétlenül lenyomni.

Am jól írtad be a kódot, mert bent vagy a ligában 😊Hanni
Köszi, változtattam is szerény nyolc helyen, de akkor lehet megint, ha a középpályásokat annyira nem éri meg, ill. az is zavar, hogy ennyi csíkos mezesem van. 😀

A kapitányra és a vice-captain-re dupláz vagy tripláz, vagy mi a jelentőségük?

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem nyissunk külön topikot ennek a fantasynak az "egyéb játékok" topikon belül. Ne a soccer topikot offoljuk szét vele.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja egyértelmű h a kp-k nem érik meg az árukat, én tavaly szinte végig 5-2-3as felállást toltam (ez is engedett felállás 😀)
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ahogy néztem a pontozást, legjobban a védők és a csatárok fizetnek. Lehet erre a kettő csoportra megyek rá anyagilag, pár nem annyira hokival kiegészítve.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Gogo
😂 😂
mondjuk egyébként nem csodálom, és ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, jobb volt, mint egy vígjáték 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
nem igazán nézem a PL-t, de azért regeltem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
én is. kár, hogy meg kell venni mind a 15 embert 😀 összehoztam egy egész szimpi csapatot, mondom nem lesz 5. védő leszarom, erre kiderül, hogy muszáj 😀 Kicsit szűk amúgy a keret, egy kiemelkedő játékost veszel, aztán máris necces ha normális csapatot akarsz. Na de meglássuk 😊
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Neveztem én is.... :cool:

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Leesett már, elsőre érdekes volt 15 ember egyszerre a pályán. Elvileg neveztem, bár nem történt semmi a kód beírása után.
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.TheMileHighCity
Aug. 13.ig annyit változtatgatsz amennyit csak jól esik 😊

Egyébként a felállást is lehet variálni, nem az alapból megadott 4-4-2ben kell feltétlenül lenyomni.

Am jól írtad be a kódot, mert bent vagy a ligában 😊
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 796 — a new hope (again)
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeach
“A” kat.: 3.000 Ft
“B” kat.: 2.000 Ft
NY/D kat.: 1.500 Ft
Családi Felnőtt/Gyermek: 1.000Ft/800 Ft

De ahogy Divat is írta, kell a szurkolói kártya.Bálesz

köszi a válaszokat, de így több szempontból is mindegy volt... egy benéztem a meccs napját és nem lett volna kedvem este 11kor beesni a szegedibe, kettő ezzel a kártyával meg amúgy is meghiúsították volna , hogy csóró vidéki szegedi parasztgyerök kíváncsiságból megnézhesse a nagy fradit... 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
én tudtam minusz pontok nélkül változtatni a csapaton, de át kell böngészni majd a pontrendszert, és lehet újra kreálom a rettegett csapatomat 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Először kell összerakni a csapatot, és utána mehetek a ligába? Kicsit furcsa ez nekem, nincs draft se?

Tudtam, hogy az angolok betegek, de nem gondoltam volna, hogy két kapussal, öt-öt védővel és középpályással játszanak. 😀TheMileHighCity
az csak a kereted. annyian lehetnek. csapatot meg az összevásárolt embereidből tudsz választani majd

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Először kell összerakni a csapatot, és utána mehetek a ligába? Kicsit furcsa ez nekem, nincs draft se?

Tudtam, hogy az angolok betegek, de nem gondoltam volna, hogy két kapussal, öt-öt védővel és középpályással játszanak. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
http://fantasy.premierleague.com/Hanni
nagyon menő csapatot hoztam össze 😀
és itt hetenként kell csapatot beállítani ugye? illetve hetente fognak nőni-csökkenni az árak?
köszi az üzenetet btw!Habi
Hetente egy igazolást csinálhatsz büntetőpont nélkül, minden további igazolás -4 pontodba kerül a következő körben.(illetve van egy egyszer használatos funkció, amivel korlátlan mennyiségű igazolást csinálhatsz, ezt általába hatalmas sérüléshullám esetén szokták felhasználni) A játékosok árai pedig a szerint változnak hogy mennyien igazolják vagy adják el őket, de oda kell figyelni mert a vége felé már van olyan hogy 9.8ért tudod eladni, pedig 10.2 az értéke pl.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is benyújtottam a licenckérvényt a mélyen tisztelt szövetséghez.
több mint 14 éve
ez hol van egyébként? 😊 nem ismerem az oldalt

amúgy a magic11 idén nem indul el egyáltalán, vagy csak én nem tudom hogy kell valamely ligában csapatot csinálni?fetomy
http://fantasy.premierleague.com/Hanni
nagyon menő csapatot hoztam össze 😀
és itt hetenként kell csapatot beállítani ugye? illetve hetente fognak nőni-csökkenni az árak?
köszi az üzenetet btw!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 572 — Amerikai sportok rajongója
Nah meglesz itt az ember úgy látom, úgyhogy meg is csináltam: 244802-77871

Aki még nem játszott vele annak Leagues - join a league - private league - és a fent kiemelt kód bemásolása.

Meg esetleg még ha lehetséges eredeti név helyett a nickjeiteket írjátok már be, hogy lássuk ki kicsoda.

Kis kedvcsináló (random csapat nyugi, az én nyerő 15-ömet nem tárom elétek még 😛 )

Tessék jönni sokan 😊Hanni

amúgy a magic11 idén nem indul el egyáltalán, vagy csak én nem tudom hogy kell valamely ligában csapatot csinálni?fetomy
Fog indulni, csak mindig augusztus kozepe korul szokott, most a foruman szeptembert rebesgettek kezdesre. Azert nem tudsz meg csapatot osszerakni, de lesz elvileg.
több mint 14 éve

http://fantasy.premierleague.com/
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
az meg gigalol röhögés kategória hogy azt éneklik hogy Fradista cigányok.. 😂 😂 😂
Joci
😂
volt rá válaszként Miskolc Afrika, Miskolc India?

Grat az uruknak!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Aki még nem játszott vele annak Leagues - join a league - private league - és a fent kiemelt kód bemásolása.

Meg esetleg még ha lehetséges eredeti név helyett a nickjeiteket írjátok már be, hogy lássuk ki kicsoda.

Kis kedvcsináló (random csapat nyugi, az én nyerő 15-ömet nem tárom elétek még 😛 )

amúgy a magic11 idén nem indul el egyáltalán, vagy csak én nem tudom hogy kell valamely ligában csapatot csinálni?
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26

Neveztem. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 819
Gratulálok Uruguaynak, nagyon megérdemelték! 😉

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-identify-midfield-enforcer-as-next-summer-s
Ilyen dolgokat még csak pletyka szintjén se hozzunk fel...
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
http://www.youtube.com/watch?v=u9VwVeCgcRs

Balotelli és Mancini 😀