Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Járvás Leventét a válogatottba!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Köteles védett a Genkben a Partizán ellen és nyertek is 2-1-re. Válogatottba.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még jó, hogy elfelejtettem fogadni alig jött volna be vmi. rangers nagyon lol 😀kristof..és ezzel a Rangerssel x-elt a Hearts. Akkor van esélye a Paksnak!! 😀 HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még jó, hogy elfelejtettem fogadni alig jött volna be vmi. rangers nagyon lol 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a hurka sturm fél lábbal a következő körben van....
több mint 14 éve
http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_7063118,00.htmlkicsit megijedtem a heti ferguson nyilatkozattól, de gill megnyugtatott. tk körbeírta sneijdert. annyira de annyira szeretném.
több mint 14 éve
A spanyolok nem tudnak feltűnőbben csalni? :/
több mint 14 éve
Bazdmeg, kapus NYAKON TALPALJA a csókát...WyattTim Wiese 2
több mint 14 éve
Bazdmeg, kapus NYAKON TALPALJA a csókát...WyattAz ilyet simán börtönbe kéne vágni... Klinikai eset lehet a csávó...
több mint 14 éve
jóvan, legalább talán lesz sztrím
több mint 14 éve
A Digi adja a Paks-Hearts meccset csütörtökön!gamerkrez a minimum, persze az előző fordulókból kiindulva már jó hír
több mint 14 éve
A Digi adja a Paks-Hearts meccset csütörtökön!
több mint 14 éve
Heinze semmivel sem jobb, mint Burdisso például...Heinze keres cirka 600.000 eurót 😀 ennyiért bőven vállalható igazolás
Vén buzi. 😀 Lemelát lerúgja Ibra, aztán nem lesz gond. 😀
Csak érkezne meg a várt két igazolásunk, sanszotok nem lesz. 😛Stez
tavaly Loria keresett ennyit, akit baján nem látnék szívesen nb2ben 😀 nem hogy Romaban 😀
nem hinném, hogy hosszútávon meg tudnánk idén szorítani ezt a Milant, de ha nem is idén, jövőre ott leszünk a Scudettoért folyó versenyben, ebben biztos vagyok 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Heinze semmivel sem jobb, mint Burdisso például...5 éve nem volt kb jó igazolásunk 😀 idén nyáron meg úgy fest csak normális játékos jött 😊Mekkora boltot csináltunk!Bunda, 2 év múlva mentek a Serie B-be.
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!Habi
UI.: Ja, és kapjátok be. 😕Stez
viszont 10 millióért Montolivot megvenni is bunda ám! 😀
és azért ez a José Angel, Heinze, Bojan, Lamela, Stekelnburg 5ös fogat nagyon menő, még 2-3 jó igazolás és minden fasza lehet.Habi
Vén buzi. 😀 Lemelát lerúgja Ibra, aztán nem lesz gond. 😀
Csak érkezne meg a várt két igazolásunk, sanszotok nem lesz. 😛
több mint 14 éve
5 éve nem volt kb jó igazolásunk 😀 idén nyáron meg úgy fest csak normális játékos jött 😊Mekkora boltot csináltunk!Bunda, 2 év múlva mentek a Serie B-be.
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!Habi
UI.: Ja, és kapjátok be. 😕Stez
viszont 10 millióért Montolivot megvenni is bunda ám! 😀
és azért ez a José Angel, Heinze, Bojan, Lamela, Stekelnburg 5ös fogat nagyon menő, még 2-3 jó igazolás és minden fasza lehet.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mondjuk ha jön is Montolivo szvsz akk se ő fog ha a két csatár mögött játszani, ink 3 belső kp poszt vmelyikén fog ő focizni és marad Boateng a támadó kp. helyén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Mondjuk ha jön is Montolivo szvsz akk se ő fog ha a két csatár mögött játszani, ink 3 belső kp poszt vmelyikén fog ő focizni és marad Boateng a támadó kp. helyén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ezért is mondom, hogy nálunk megérné még az 50 millát is.De attól függetlenül nem tőle kell várni a megváltást, ehhez mérten is igazolunk. Azért Montolivo nem lenne rossz húzás, ez a Fabregas-Montolivo duó nem kis háttér az Ibra-Pato-Robinho-Boateng-Cassano ötösnek. Nekünk pont ezek a játékosok hiányoznak, hogy igazán ütőssé váljon a csapatunk. Ráadásul most már a védelembe is azért elég nagy erősítések érkeztek. Fabregassal és Montolivoval szétbasszuk a Serie A-t. 😛
több mint 14 éve
Egyébként a Fabregas sehol nem ér 45 millióhoz fűzném hozzá, hogy én nem hiszek abban, hogy egy játékos piaci értéke pl. 20 millió, akkor 30-ért megvenni mondjuk nagy hülyeség, mert nem éri meg. A piaci értékbe nem számolják bele, hogy egy csapatnak mennyire kell. Pl. a Milannál ha az a poszt kulcsfontosságú, ahova mindenképpen bizonyítottan jó ember kell, akkor az sem lesz pénzkidobás, ha többet fizetnek valakiért -legyen az Cesc, vagy más-, az igenis megéri a pénzét. Pénzt sokszor könnyebb szerezni, mint egy megbízhatóan, stabilan jó játékost. Így szerintem a Barcának Fabregas semennyire nem éri meg 45-ért, de igazából nagyon semennyiért, mert oda fölösleges, de egy Milan esetén már nem biztos, hogy nem érné meg. Meg én jobban örülnék, ha nem erősítené egy Fabregas szintű játékos Milánó szarabbik felét... 😊
több mint 14 éve
Stez, én máshogy látom de majd egyszer egy fórumtalin egy sör mellett kifejtem, itt most nem kezdenék bele.gabtsiMár csak a sörözésért is megéri elmenni. 😀
Rendben van, majd elbeszélgetünk. 😊
több mint 14 éve
Stez, én máshogy látom de majd egyszer egy fórumtalin egy sör mellett kifejtem, itt most nem kezdenék bele.
több mint 14 éve
Premier League Fantasynak nyitottam témát az "Egyéb játékok" topikban. Mostantól az azzal kapcsolatos hsz-ek odamenjenek.
több mint 14 éve
a milannak nem nagy név kell, hanem egy koncepció végre amelyre rá lehet építeni vmit. utolsó pillanatban ész nélküli (bár kétségtelen jó üzletnek tetsző) igazolásokkal nem lehet középtávon se sikert elérni.gabtsi, ez a Milan jelenlegi keretével is rendkívül erős csapat és ha megnézed, igenis idén csapattá kovácsolódtak össze... Allegri remek munkát végez és igenis fiatalítás folyik, okos igazolgatások és de, nálunk egész szezonban megvolt az a 2-3 hiányposzt, lyuk, ahová egyértelműen fiatal, komoly játékost kell hozni.
félreértés ne essék nem állítom h nem kell fabregas, de sokkal nagyobb gondok vannak ott, "vállalati szinten" minth egy fecske azt megoldja.
mondjuk egy arrigo sacchi féle ember, akiből az elmúlt 20 évben élt a csapat, ő talán elég lenne egyedül is.gabtsi
Ilyen a középpálya, Pirlo 2 éve halvány és egy fos, míg Kaká helyén is hatalmas lyuk tátongott, illetve a balbekk poszt...
Taiwo jött, ez pipa. Motolivo fog jönni, a támadó kp is pipa lesz, ezek után kell foglalkoznunk Pirlo után maradt lyukról, ahová vagy Fabregas jön, vagy valakit hozni fogunk mindenképpen. Csak a csapatba, a rendszerünkbe Schweinsteiger jobban beleillene, ezért örülnék neki jobban.
De tavaly már látszott, hogy igenis Ibra nélkül is jók vagyunk és nem egy ember viszi a hátán a csapatot. Én nem Fabregastól várom a megváltást, Fabregas egyszerűen csak egy kulcsfigurája lenne a csapatunknak, mint Pirlo is volt. De mivel ugye nálunk ez kulcsposzt, így nem lehet bebaszni egy névtelen senkit a középpályára, hogy majd kreatívan irányít és szervez.
A piacon meg nincsen sok húzónév, akit el lehetne hozni, mi viszont most költségesen, de hosszú évekre meg akarjuk találni Pirlo utódját, aki tökéletesen illik a rendszerbe.
Ibra sem fog már sokáig maradni, azon se lepődnék meg, ha idén elcserélnénk őt, de jövőre max szerintem túladunk rajta drágáért, amíg még lehet.
több mint 14 éve
a milannak nem nagy név kell, hanem egy koncepció végre amelyre rá lehet építeni vmit. utolsó pillanatban ész nélküli (bár kétségtelen jó üzletnek tetsző) igazolásokkal nem lehet középtávon se sikert elérni.félreértés ne essék nem állítom h nem kell fabregas, de sokkal nagyobb gondok vannak ott, "vállalati szinten" minth egy fecske azt megoldja.
mondjuk egy arrigo sacchi féle ember, akiből az elmúlt 20 évben élt a csapat, ő talán elég lenne egyedül is.