Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Neuerben minden meccsen bennevan 1-2 potyagól. overratedSzerintem nincs túlértékelve, mindenki láthatta, hogyan védett ellenünk a BL-elődöntő első felvonásán (annak is főként az első félidejében), de tény, hogy benne vannak a potyák. Mondjuk annyira biztos kapust, mint Van der Sar, úgyse hozhattunk volna.
De Gea simán jó vételHabi
több mint 14 éve
Neuerben minden meccsen bennevan 1-2 potyagól. overratedDe Gea simán jó vétel

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ha nyilvánvalóan fogalmad sincs az egyes játékosok képességeiről akkor miért kell posztolni róla ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
az,hogy nem a középső kp-ra igazoltok, ahol tök 0 a csapat. Ki van ott? Carrick, Anderson meg Fletcher. Hát ne haragudj de mind a kabaré kategória. Nagyon kéne oda valaki. De Gea meg nem ér ennyit. Ha már Neuer-nél vagyunk, ő legalább már évek óta magas szinten véd. Young megvétele még megérthető. Bár lesz már 3 kiemelkedő szélsőtök.Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus.Amadeus91Még nem...
Nem igen értem az MU átigazolásait.Amadeus91Mi nem érthető?vassadi
több mint 14 éve
meglehet,csak kérdés,hogy bevállik-eMondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.NewmanKapusokkal általában hosszabb távra terveznek. 😊vassadi
kérdésekre nem fizetünk 18 millát,nagy szerencséje mondjuk,hogy a MU-nál jó a kapusképzés,így annyira nem féltem...
több mint 14 éve
Mondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.NewmanKapusokkal általában hosszabb távra terveznek. 😊
több mint 14 éve
Mondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-wenger-komolyan-gondolja-barton-leigazolasat-2083943
elhánynám magam,ha ezt így hozná a sors...
több mint 14 éve
Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus.Amadeus91Még nem...
Nem igen értem az MU átigazolásait.Amadeus91Mi nem érthető?
több mint 14 éve
Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus. Nem igen értem az MU átigazolásait.Kapuba vehettetek volna olyat kb ennyiért, akinél nincs bust esély...AsbeeMár csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akarDuffJaj már itt is. 😀. Ha már muszáj lenne vkit belülre venni, akkor Modric. Ő még passzolna is a rendszerbe. amikor Nasrit és Sneijdert olvasok már szökik a vérnyomásom. Andersont halál betenni 4-4- akármibe belső kpra. Scholest valóban nem lehet pótolni. Nanit nem kell eladni, de nálam egyértelműen a Vale-Young duó a kezdő a két szélén.
Asszem mindenre írtam 😀.tüsi91
több mint 14 éve
Kapuba vehettetek volna olyat kb ennyiért, akinél nincs bust esély...Jaj már itt is. 😀. Ha már muszáj lenne vkit belülre venni, akkor Modric. Ő még passzolna is a rendszerbe. amikor Nasrit és Sneijdert olvasok már szökik a vérnyomásom. Andersont halál betenni 4-4- akármibe belső kpra. Scholest valóban nem lehet pótolni. Nanit nem kell eladni, de nálam egyértelműen a Vale-Young duó a kezdő a két szélén.United have confirmed a third new signing of the summer after reaching agreement with Atlético Madrid for the transfer of David de Gea.Már csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akarDuff
Végre, ez is letudva. Állítólag 18.9 millió fontot fizettünk érte.vassadi
Asszem mindenre írtam 😀.tüsi91
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-a-kossuth-radio-sem-kozvetitheti-a-fradi-ulisses-merkozest-2083880qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...DivatEn tegnap meg azt olvastam valahol a Kossuth es a Petofi kozvetiti majd talan.zavi27

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...DivatEn tegnap meg azt olvastam valahol a Kossuth es a Petofi kozvetiti majd talan.
több mint 14 éve
qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...
|
több mint 14 éve
okkéyo!akkor edd kiJocinem jössz?nyet...no della 😕Divat
ja és az előbb elírtam,hajrá lilák és csak az úttest 😀Joci
|
több mint 14 éve
akkor edd kinyet...no della 😕Divathajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂Divatnem jössz?
több mint 14 éve
nyet...no della 😕nem jössz?holnap végre újra meccs :cool:hajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂Divat
Hajrá Fradi! 😊Joci
|
több mint 14 éve
nem jössz?holnap végre újra meccs :cool:hajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂Divat
Hajrá Fradi! 😊Joci
ja és az előbb elírtam,hajrá lilák és csak az úttest 😀
több mint 14 éve
holnap végre újra meccs :cool:hajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂
Hajrá Fradi! 😊Joci
|
több mint 14 éve
holnap végre újra meccs :cool: Hajrá Fradi! 😊
több mint 14 éve
miután beírtam, rájöttem, hogy tényleg nem túl jó, de a topikot nyithatod most azonnal 😀az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezéskristofsimán megoldható a waiver, csak akkor aktív tagok kellenek. nyithatom a topikot? 😀 😀
akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊Hurkaez baromság 😛 arra ott az iRL tabellaHöri
több mint 14 éve
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezéskristofsimán megoldható a waiver, csak akkor aktív tagok kellenek. nyithatom a topikot? 😀 😀
akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊Hurkaez baromság 😛 arra ott az iRL tabella
több mint 14 éve
akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezés
több mint 14 éve
sokkal jobb lenne ha csinálnák nb1 draftot, aztán akinek aki jut, azt játszatja minden hétvégén a magic11-ben.ez nem szar cucc lenne 😀
meg waiveren nyilván lehet pótolni, ha eltiltás van.Höri