Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 576 — Poloska confirmed
Én csak a kommentátorokat rühellem a digin, no meg azokat a bukott vagy régen korrupt embereket, akik ott okoskodnak a stúdióban...Na meg a nagy Csisztu...JC6
Az borzasztóan színvonaltalan az tény, állandó szaGértőnek meghívják mindig a Somost is... én attól a fószertől akadok ki.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
beszarok 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEEB9naYs&feature=player_embeddedJoci
Mi eza baromság?! :/zavi27
egy elkeseredett maki véleménye 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 368
Én csak a kommentátorokat rühellem a digin, no meg azokat a bukott vagy régen korrupt embereket, akik ott okoskodnak a stúdióban...Na meg a nagy Csisztu...JC6
Egri köcsög van minden Milan meccsen (legalábbis azon a néhányon ő volt, amit a digifoson néztem) és valami hihetetlen, hogy oltja végig 90 percen keresztül a Milan-t. Igazi profi kommentátor, észre se lehet venni, h Inter drukker.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csak a kommentátorokat rühellem a digin, no meg azokat a bukott vagy régen korrupt embereket, akik ott okoskodnak a stúdióban...Na meg a nagy Csisztu...
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Már régóta azt várom, hogy csődöljenek be végre, de csak nem akarnak.Schleck
Eleinte nekem se tetszett, hogy (részben) ők közvetítik a BL-t, és hogy ettől a szezontól a két kedvenc csapatom meccseit is itt kell néznem, de gyorsan hozzászoktam. Persze akinek nincs Digi Sportja, vagy van, de nem annyira toleráns velük szemben, mint én, azt is meg tudom érteni.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 438 — Amerikai sportok rajongója
beszarok 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEEB9naYs&feature=player_embeddedJoci
Mi eza baromság?! :/
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
én nem értem, hogy hogy tudnak megélni...mármint, szarért-húgyért adják, közben meg irdatlan összegekért veszik meg a műsorokat, illetve basszák át a konkurenst (álá english premier league)...bármennyire is rühellem az egészet, nyáron már elő kell fizessek erre is, mert annyira nem élvezetes laptopról követni az EPL-t, Serie A-t, BL-t, kézi bl-t meg mindent, mert úgyis megvesznek mindentHabi
Már régóta azt várom, hogy csődöljenek be végre, de csak nem akarnak.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mi helyett rakták be nem tudod?
(Mármint a csatornaelosztásban.)Bazzani
Elvileg a román DDTV csatorna helyett (az meg átkerült egy másik transzponderre).vassadi
Köszi,majd megnézem ha otthon leszek.
Nem hülyeség ez a DigiSport+ hamár ennyi mindent megvettek maguknak legalább mindent le tudnak adni.
Mondjuk előbb utóbb valamelyik csatorna ki fog dőlni, mert ennyi már túl sok.
Lassan a Sport TV-n semmi nézhető nincsen,a SportKlubról nem is beszélve.Bazzani
én nem értem, hogy hogy tudnak megélni...mármint, szarért-húgyért adják, közben meg irdatlan összegekért veszik meg a műsorokat, illetve basszák át a konkurenst (álá english premier league)...bármennyire is rühellem az egészet, nyáron már elő kell fizessek erre is, mert annyira nem élvezetes laptopról követni az EPL-t, Serie A-t, BL-t, kézi bl-t meg mindent, mert úgyis megvesznek mindent

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem hülyeség ez a DigiSport+ hamár ennyi mindent megvettek maguknak legalább mindent le tudnak adni.Bazzani
Nekem eddig sok károm nem származott az ismétlésekből (szerencsére nagyon ritkán fordult elő, hogy a Manchester vagy a Milan meccsét nem, vagy csak ismétlésben adták), de valóban jól jön az új csatorna. És jókor is, mivel a hétvégén elkezdődik a MotoGP, és most ez is bekavarna néha. De az igazán nagy előnyeit nem most, hanem majd pl. a következő szezon BL-csoportköre alatt fogjuk élvezni.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
beszarok 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEEB9naYs&feature=player_embedded

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ma rajtol az idei MLS szezon a Seattle-Los Angeles mérkőzéssel, a többiek majd a hétvégén kezdik el, így a bajnok Rapids is.
A múlt héten lejátszottuk az utolsó két felkészülési meccsünket, és 4-2-1-gyel zártuk az előidényt:
http://denversports.blog.hu/2011/03/14/rapids_lezarult_a_felkeszules
http://denversports.blog.hu/2011/03/10/rapids_eloideny_meccs_seattle_ben

Várjuk a rajtot, hogy ismét szétrúghassuk mindenki seggét. :cool:

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 003 — Axel Foley
Elvileg a román DDTV csatorna helyett (az meg átkerült egy másik transzponderre).vassadi
Nem hülyeség ez a DigiSport+ hamár ennyi mindent megvettek maguknak legalább mindent le tudnak adni.
Mondjuk előbb utóbb valamelyik csatorna ki fog dőlni, mert ennyi már túl sok.
Lassan a Sport TV-n semmi nézhető nincsen,a SportKlubról nem is beszélve.

több mint 14 éve
Elvileg a román DDTV csatorna helyett (az meg átkerült egy másik transzponderre).
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 003 — Axel Foley
Elindult a Digi Sport Plus, egyelőre még természetesen csak "töltelékműsorokkal", de hétvégén a Sunderland-Liverpool és a Napoli-Cagliari találkozó például már ezen a csatornán lesz látható élőben. Remélem így - (már csak üzleti szempontból is) ésszerű módon - a BL-negyeddöntők szerdai játéknapján is mindkét meccs élőben lesz megtekinthető.vassadi
(Mármint a csatornaelosztásban.)

több mint 14 éve
Elindult a Digi Sport Plus, egyelőre még természetesen csak "töltelékműsorokkal", de hétvégén a Sunderland-Liverpool és a Napoli-Cagliari találkozó például már ezen a csatornán lesz látható élőben. Remélem így - (már csak üzleti szempontból is) ésszerű módon - a BL-negyeddöntők szerdai játéknapján is mindkét meccs élőben lesz megtekinthető.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 572
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/893953/fans-arrested-as-liverpool-united-youth-tie-turns-ugly?cc=5739

During a 3-2 United victory, some of the away fans sang songs about the Heysel and Hillsborough tragedies of the 1980s that saw the deaths of 135 people. Three fans were arrested and six ejected from the ground.

Mankok, mit is várhatnánk tőlük.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Minek kell belemenni a csínybe Leo?????????
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 842
Én se nagyon kapkodnám a lábaimat hogy bemenjek abba a csürhébe...

//Más//

http://sportgeza.hu/futball/2011/03/13/megvaltokent_varjak_vissza_lehmannt/
Van még lejjebb az Arsenalnak is 😂Hanni
Hülyék. Nem hogy vennének egy Llorist vagy De Geát ha már annyira szeretik a fiatalokat. Így legalább megoldódna egy időre ez a visszatérő probléma az Arsenalnál.Matthew99
De nincs átigazolási időszak és Lehmann csak 6 hétre jönne kölcsönbe, amíg a többi kapus felépül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Máshol 60+ezres stadionoknál megoldottak az ilyen helyzetek, nevetséges, h milyen körülmények vannak Magyarországon...Black_Adder
Még Szloviban is sokkal jobbak a körülmények...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Kiváncsi lennék hogy viszonyulnának az emberek ahhoz ha ez az eset a Vidi-táborban történt volna meg a meccs során - ott kinyílt volna egyből a kapu vagy mi? Vagy ha nem, azon sem kéne felháborodni???davemayer
ősszel Vidi-Fradin is volt egy hasonló eset a vendégszektorba ugyanígy meccs végén, többen körbeálltuk a sérültet, és a tehetséges agyoniskolázott securitysek a menekülő!!! kaput kinyitva rontottak ránk, h mit balhézunk....szerencsére hamar rájöttek, h oda bizony mentős kell, mert gáz van.

meccsről: sajna megkaptuk a múltkor beígért fiesztát, eza Vidi alapból is jobb mint mi, most meg minden összejött nekik...de azért az ősfradista Dinivel, meg Balog Zolival elbeszélgetnék 6-0,5-0 után, h ez mégis hogyvan...

ősszel ugyanezért a szurkolásért(cigányparasztok, orbánozás), mint amit most a RBD csinált, MI büntetést kaptunk...most lemerem fogadni, h ŐK semmit se fognak kapni, de mi azért az egy söröspohárért amit Kassaihoz dobtak, tuti fogunk kapni. 😊

|
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 303 — we almost always almost win
Máshol 60+ezres stadionoknál megoldottak az ilyen helyzetek, nevetséges, h milyen körülmények vannak Magyarországon...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Apeszos pont én is az adó-vevőről beszéltem.

Beszélgethetünk arról hogy ez kinek a hibája (ok-okozat vagy tyúk-tojás) de az egészségügyi segítséget mindenkinek minden körülmények között biztosítani kéne, főleg ha még fizet is azért hogy a helyszínen tartózkodjon.

Pont hogy nem kell minden sarokra mentős mivel felül biztosított a (viszonylagosan) gyorsabb áthaladás a szektorok között így elég lenne 2 esetleg három pont ahol lehetne szakszerű segítséget találni, azt hiszem ez a 21. században megoldható, a mobilitásuk szintúgy.

Sok mindenért lehet a szurkolókat okolni, tetteik akár fel is jogosíthatnak arra hogy látatlanul elítéld őket de szvsz nem túl józan hogy még a dolgok ismeretében sem ítéled el a szituációt.
Ebből akár azt is le lehetne szűrni hogy az sok gyökér fradista(vagy bármelyik szurkoló Mo.-n) minek szól a biztonságiaknak, úgy sem tudnak semmit tenni. Remélem azért hogy máshol ez jobban meg van oldva...

Kiváncsi lennék hogy viszonyulnának az emberek ahhoz ha ez az eset a Vidi-táborban történt volna meg a meccs során - ott kinyílt volna egyből a kapu vagy mi? Vagy ha nem, azon sem kéne felháborodni???davemayer
Kicsit kiforgatod a szavaimat. Az egészségügyi ellátáshoz persze, joga van mindenkinek. Ha ez a szurkoló mondjuk otthon lesz rosszul, valószínűnek tartom, hogy a lehető leghamarabb megkapja a segítséget. De ő egy rendezvényen volt, ahol a házigazda rendezőségnek kell biztosítani a körülményeket. Nem hiszem el, hogy pont a Ferencváros vezetősége ne számítana arra, hogy esetleg atrocitás történik, valaki megsérül, és kelleni fog az egészségügyi személyzet. A biztonsági személyzet a rendezőség alá tartozik. Az ő felelősségük vitathatatlan. Mégsem ezt hangsúlyozzuk, hanem hogy miért nem nyitották ki a menekülő kaput. Ha az orknak több esze lett volna egy fagolyónál, akkor ő rohan el segítségért, ha már rádiója nincs, vagy nem ért a kezeléséhez, a kerítésen át akár -ahogyan a szurkolók- és neki talán elhiszik elsőre, hogy valaki rosszul lett. És menet közben a kaput is kinyitják. Ezen a mérkőzésen láttam, hogy amíg a bíró a negyedik játékvezetővel tárgyalt az oldalvonal mellett, egy "csúnya" ámde ma született bárány fradi szurkoló kezéből kicsúszott a vizespalack. Úgy 6-7 méternyire, szép ívben a kerítésen át a pályára a bíró mellé. Ugyanezen a meccsen két felajzott fradi sálat viselő nem kicsi egyén berohan a pályára. És lám a menekülőkapu nem nyílik. Mondjuk a véleményem szemernyit sem menti fel az egészségügyi személyzet hozzáállását.
Hidd el, nem látatlanban ítélem el őket. Láttam eleget, élőben is.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 079 — Invisible man
Hülyék. Nem hogy vennének egy Llorist vagy De Geát ha már annyira szeretik a fiatalokat. Így legalább megoldódna egy időre ez a visszatérő probléma az Arsenalnál.Matthew99
Kár hogy őket ígéretesebb csapat sem tudta megszerezni, akkor biztos Arsenalhoz elmennek 😊Hanni
Pénz és időzítés kérdése. Szerintem attól még, hogy mostanában mindig elszúrják a trófeákat, az Arsenal igenis nagy csapat. Nem hiszem, hogy akkora visszalépés lenne odaigazolni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 303 — we almost always almost win
Bárki bármit mond ez a vidi tud. És tavaly is nagyon jók voltak, amikor még nem fidesz volt.

A fradi szurkolók pedig a szokásos méltósággal viselik a vereséget. Persze tudom, ők a legkulturáltabb, csak túl sokan vannak...Black_Adder
előbb tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz...
http://fradimob.hu/?p=14129

Joci
http://www.pepsifoci.hu/node/85744Bazzani
Sorry, a közvetítésből nem (ez) derült ki.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 576 — Poloska confirmed
Kár hogy őket ígéretesebb csapat sem tudta megszerezni, akkor biztos Arsenalhoz elmennek 😊