Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Természetesen egy rm drukker nem ismeri el. Minek is? Szarok én a real-ra, 0-1 vagy 1-1 kit érdekel? Csak izgalmasabb lett volna. Biztos még mindig fáj a 0-5. Ez van.A sevillai gól szabályos volt...JC6valószínű
szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=METbCdcceR4maximilien
Egyébként a belinkelt videót állítsd meg 0:28. Ott a válasz.
Gól.
Szavasz
több mint 14 éve
Pantsil is úgy akarta, majdnem összejött neki 😀(Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)kristóf17Hagyd már. Okosan sípcsonttal. Úgy akarta. 😊Mikey

több mint 14 éve
A sevillai gól szabályos volt...JC6valószínű
szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=METbCdcceR4
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Feczesin az Ascoli-hoz került kölcsönbe.Öregem, ez a srác bejárja egész Italy-t...
több mint 14 éve
(Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)kristóf17Hagyd már. Okosan sípcsonttal. Úgy akarta. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Winning streak bazmeg!!Pantsil ma szerencsétlen volt, utána meg bolond. Vert a szívem a végén, de ez így volt helyes. (Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)
Azért a vége izzadós volt, de a lényeg a W. Jövünk fel mint a talajvíz. 😀
Pantsil 😂Mikey
több mint 14 éve
Winning streak bazmeg!!Azért a vége izzadós volt, de a lényeg a W. Jövünk fel mint a talajvíz. 😀
Pantsil 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A sevillai gól szabályos volt...
több mint 14 éve
Ehhe, ilyen elcseszett öngólt a finn-magyar óta nem láttam 😀 Nem baj, vezet a Pool, maradjon is így 😊

több mint 14 éve
Jól van, alakul ez.A vezetés is meglenne, ha a partjelző nem lenne gyökér.
Irányítjuk a meccset, voltak helyzetek, Meireles nagyon jó ma is, és minimális hibaszámmal játszunk.
Poulsen játéka is tetszik. Egymás után már a harmadik meccsen.
Ennek a meccsnek is meg kell lennie.
több mint 14 éve
Az első játékrész után én már beletörődtem a vereségbe, de amit a második félidőben összehoztak... Ferguson zseni, Giggsy-t imádom, Chicharito újfent bizonyította, mekkora igazolás volt, de ezeket talán kár is leírni. Hatalmas győzelem volt! :cool: És ne felejtsük el azt se, hogy ennek a köszönhetően a City-t 6 ponttal előzzük meg úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, míg az Arsenallal szemben 5 pont a fór, azonos meccsszám mellett. 😉
A Milan a negyeddöntőt is sikerrel abszolválta az Olasz Kupában, nem is emlékszem, utoljára mikor jutottunk el ilyen "messzire". 😊 Ahhoz képest, hogy mindenki az utóbbi években megszokott hozzáállást és szereplést várta a Coppa Italiában, látszik, hogy Allegri és a csapat mennyire komolyan veszi ezt a sorozatot is. Az elődöntőben a Palermo lesz az ellenfél egy oda-visszavágós párharc keretében, úgyhogy még a döntő sem esélytelen. 😉
több mint 14 éve
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.pont hasonlót akartam írni, a végén teljesen érződött hogy annyit rúgunk amennyi a győzelemhez kell.
(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)gabtsi
2.2nél a 84. percben mondtam is bátyámnak hogy a 7-8 perces hosszabítás nem nekünk fog jól jönni mert érezni lehetett hogy még a rendes játékidőben vezetni fognak :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Megint meg lett mentve a United segge egy meg nem adott tizi után 2-0-nál 😊 Persze utána szép a 3 gól, de az elég egyértelmű volt 😊
több mint 14 éve
Arról volt már szó, hogy Dzeko a Cityben kötött ki?Azért az egy elég komoly igazolás.
BÁr ugye már hetek óta megvolt
több mint 14 éve
Na, szerencsére Rafaelnek nincs nagyobb baja, kis agyrázkódás. Kihagyja a hétvégi kupa meccset természetesen.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Giggs mekkorát játszott tegnap (is)... Remélem aláír még 1 évre legalább.. Hernandez meg no comment. Hatalmas igazolás volt, megint bizonyította. És lehet rá számítani, MINDÍÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. 😂 Ferguson meg nagyot húzott.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Silva nálunk köthet ki.http://www.youtube.com/watch?v=aFHEteOi0AE 😂 mit találtam 😀
Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Alex nálunk köthet ki.Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!
több mint 14 éve
Van Bommel... igyekszem a jó oldalát megvilágítani: ingyé volt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Opciós joggal, ha esetleg beválna.épp ezért csak félévre jött kölcsönbe 😉miilannBiztos elfelejtett focizni...nDRoja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradni
es csak vesz vkit meg a telen akire nyaron mar semmi szuksege nem lesz 😊
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀Fake
több mint 14 éve
épp ezért csak félévre jött kölcsönbe 😉ja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradnihat ez kurvanagy 😀FakeBiztos elfelejtett focizni...nDRo
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀Fake
child please!
több mint 14 éve
félidőben megmondtam havernak h 2-3 lesz a vége és Berba legalább 1et lőbeszélgessünk a SB-ról... :cool: 😂
holnap megyek lottóznikristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradniBiztos elfelejtett focizni...nDRoAdebayor Real játékos lett. hát nem hiszem hogy meghatározó játékos lesz, inkább Higuain sérüléséig játszhat valamekkora szerepet.Arsenalban még jó játékos volt, csak utána nagy lett a szája...kisvanek4hat ez kurvanagy 😀Fake
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀