Soccer
41 feliratkozó
több mint 15 éve
Sajnos ismerőszől hallottam ezelet a sztorikat, hogy tehetséges volt a gyerek vidékről de nem tudták befizetni, játszott helyette ügyetlenebb.Az U20-as bronzot is a SK-os alap hozta össze... az előtte levő években is ők hozták az eredményeket a korosztályos válogatottaknak...Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Köszönjük! nekem inkább az a meglátásom, hogy szinte csak olyan játékosok futottak be mostanában magyarként tényleg komolyabb karriert kinnt, akik közül szinte egy sem az elitképzésből, és az MTK neveldéböl került ki. Lásd Gera, Huszti, Simon K, Dzsuzsák. Sajnos ez is attól félek egy nagy ámítás lesz hamarosan, bár ne így legyen. most még lehet hivatkozni arra hogy majd 5 év múlva nézzük meg az első fecskéket. Látjuk az MTK-nál is, egyre gyengébb a felhozatal aki kikerül szerintem, mert mostmár 6-8 akadémia van, még az a kevés tehetség is jobban eloszlik majd, nem tudják összevásárolni, mint 6-8 évvel ezelőtt.zavi27
Egyetértek azzal is, hogy a SK is az NB1-nek nevel, legfőképp. Ha valami iszonyatos tehetséget fedeznek fel, akkor megy külföldre.
Viszont az utóbbi 1-2 évben csak Simon K az, aki kikerült. És tudtommal az UTE-nak nincs akadémiája. Ez hatalmas fricska a többieknek, és dicséret az UTE-nak.JC6
A tehetségeket meg kurvára nem kellett összevásárolni... A legtehetségesebbek mentek oda alapból 😊eaglesmcnabb
Ja és azóta nézd meg mi lett az U20as csodák legtöbbjével...
több mint 15 éve
Nézzük a honi adatokat...Azt is 100 éve szajkozzuk hogy 18 éves korig tönkreverünk mindenkit, aztán megrekednek, eltűnnek, nem lesz belőlük semmi, max NB1es "jó" játékos, ezért újfent semmivel sem jobb magyar utánpótlás mint régebben. Kit érdekel hogy 15 évesen megnyerik a bajnokságot? Abban akorban ponthogy nem az erdmény kéne hogy számítson.
U12 1. hely.
U13 1. hely.
U14 1. hely.
U15 2. hely.
Nem kell összevásárolni az embereket van itt tehetség bőven. A többi akadémia jelenleg nincs egy szinten a SK-al...
Tischler Patrik pár éven belül meghatározó játékos lesz. Nem egy meccsen bizonyított már, mint pl. ma az Újpestes gyerek.
Szinte minden korosztályban gólkirály volt. Ugyanúgy mint Vass Patrik, szerintem őt is bedobjuk a mélyvízbe jövőre.
az meg hogy Pintér a semmiből ment ki spanyolba...ez az összes külföldre távozó emberről elmondható 😉
Németh sem a menedzsere miatt ment ki anno, 17 évesen a liga egyik legjobbja volt, a sérülései szarul jöttek, erről semmiképpen sem az Akadémia tehet.eaglesmcnabb
Pintér kb. nulla percet játszott eddig a Zaragozában, fél év múlva hazakullog majd, ahogy a ráadásul még beképzelt Németh is a Liverpooltol, ide oda dobálva előbb. sajnos ez van jelenleg. reméljük jönnek jobb kroosztályok is majd, bár ha ennyi év alatt ez volt a krém. Kíváncsi leszek erre a Tisire is.
több mint 15 éve
Hegyi Ivánt régen láttam már, de megnyugodtam, hogy ugyanolyan korlátolt maradt.
több mint 15 éve
Tischler Patrik pár éven belül meghatározó játékos lesz. Nem egy meccsen bizonyított már, mint pl. ma az Újpestes gyerek.Ezért is vagyok rá büszke, hogy az MTK-s korszaka előtt, amikor egy csapatban játszottunk, csak pár góllal lőtt többet nálam 😀
Szinte minden korosztályban gólkirály volt. eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Nézzük a honi adatokat...U12 1. hely.
U13 1. hely.
U14 1. hely.
U15 2. hely.
Nem kell összevásárolni az embereket van itt tehetség bőven. A többi akadémia jelenleg nincs egy szinten a SK-al...
Tischler Patrik pár éven belül meghatározó játékos lesz. Nem egy meccsen bizonyított már, mint pl. ma az Újpestes gyerek.
Szinte minden korosztályban gólkirály volt. Ugyanúgy mint Vass Patrik, szerintem őt is bedobjuk a mélyvízbe jövőre.
az meg hogy Pintér a semmiből ment ki spanyolba...ez az összes külföldre távozó emberről elmondható 😉
Németh sem a menedzsere miatt ment ki anno, 17 évesen a liga egyik legjobbja volt, a sérülései szarul jöttek, erről semmiképpen sem az Akadémia tehet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Juve így folytatja nem kell újabb calciopoli a következő másodosztályú szereplésükhöz 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Gulácsi jövőre kezdő lesz a Liverpoolban.Most mondom. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bori Gabi, Balogh Béci, Urbán (ő is elment, csak most visszajött), Hrepka, Pollák, Présinger, Ponczók(bár ő még csak utánpótlás, de vezéregyéniség), Gosztonyi, Lencse, Rodenbücher, Simon Attila... Ők mind Nb1es csapatnál játszanak,többnyire kezdők...Jó, ebben van igazság is, meg nem is. Az én szemszögemből.
Nb2-ben is hemzsegnek a Sándor Károlyosok...
Ne is beszéljünk Pintérről, Fülöpről , vagy Gulácsiról, Némethről, Simonról stb. akik kimennek külföldre...A mostani keretből is sokan elmennének Nb1-be, még a tartalékoknál is van 1-2 olyan emberke... nem kell sok idő, 5-6 év, és még nagyobb arányban fognak Sándor Károlyosok futkosni Nb1es mezekben... Nyilván mindenki szeretne kimenni külföldre, de a szívük mélyén ők is tudják, hogy Nb1es focistaként sem fognak éhen dögleni... Nem mondanám hogy sikertelen az akadémia...eaglesmcnabb
De én úgy tudtam, hogy az SK-nak az a pénz, hogyha eladják külföldre a jobbakat, hiszen akkor nem veszteséges a képzés, az akadémia. De akik NB1-ben játszanak, hááát..előttem is leírták. Ez olyan, mint az UTE, FTC, Paks, stb. U-19, U-17, stb. Ugyan úgy fiatalokat képeznek, és sokkal olcsóbban, lásd Simon K és a ma debütáló és duplázó srác (nem jut eszembe a neve, bocsi).
Pintér, Fülöp, stb. Nos, kell egy jó menedzser. És nekik nagyon jó.
Pintér is - nem mondom, hogy rossz játékos - de a semmiből került Spanyol honba. Azt hiszem.
Fülöp? Nálam no komment. Sokat köszönhet az apjának.
Németh? Tuti süllyesztő.
Simont és a tesóit, az egész családot személyesen ismerem, jó barátok. Kegyetlen jó a menedzsere! Higgy nekem... De az mutat valamit hogy Aachen-ből eltanácsolták, egy edzőmeccs után.
A felsoroltak közül egyedül Gulácsiról vagyok jó véleménnyel.
És akiktől sokat várok: Bogdán, Simon K., Stieber, Kádár, stb. Ők még vihetik valamire.
Ne érts félre, nem vagyok ellened, se az akadémiák ellen, csak hát, szerintem nem jó ez így...
több mint 15 éve
Az U20-as bronzot is a SK-os alap hozta össze... az előtte levő években is ők hozták az eredményeket a korosztályos válogatottaknak...Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Köszönjük! nekem inkább az a meglátásom, hogy szinte csak olyan játékosok futottak be mostanában magyarként tényleg komolyabb karriert kinnt, akik közül szinte egy sem az elitképzésből, és az MTK neveldéböl került ki. Lásd Gera, Huszti, Simon K, Dzsuzsák. Sajnos ez is attól félek egy nagy ámítás lesz hamarosan, bár ne így legyen. most még lehet hivatkozni arra hogy majd 5 év múlva nézzük meg az első fecskéket. Látjuk az MTK-nál is, egyre gyengébb a felhozatal aki kikerül szerintem, mert mostmár 6-8 akadémia van, még az a kevés tehetség is jobban eloszlik majd, nem tudják összevásárolni, mint 6-8 évvel ezelőtt.zavi27
Egyetértek azzal is, hogy a SK is az NB1-nek nevel, legfőképp. Ha valami iszonyatos tehetséget fedeznek fel, akkor megy külföldre.
Viszont az utóbbi 1-2 évben csak Simon K az, aki kikerült. És tudtommal az UTE-nak nincs akadémiája. Ez hatalmas fricska a többieknek, és dicséret az UTE-nak.JC6
A tehetségeket meg kurvára nem kellett összevásárolni... A legtehetségesebbek mentek oda alapból 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Köszönjük! nekem inkább az a meglátásom, hogy szinte csak olyan játékosok futottak be mostanában magyarként tényleg komolyabb karriert kinnt, akik közül szinte egy sem az elitképzésből, és az MTK neveldéböl került ki. Lásd Gera, Huszti, Simon K, Dzsuzsák. Sajnos ez is attól félek egy nagy ámítás lesz hamarosan, bár ne így legyen. most még lehet hivatkozni arra hogy majd 5 év múlva nézzük meg az első fecskéket. Látjuk az MTK-nál is, egyre gyengébb a felhozatal aki kikerül szerintem, mert mostmár 6-8 akadémia van, még az a kevés tehetség is jobban eloszlik majd, nem tudják összevásárolni, mint 6-8 évvel ezelőtt.
több mint 15 éve
magyar NB1re nevelésre minek? Az addig is, és minden más csaptnál is volt eddig is. Itt állítólag elitképzésen vesznek részt a már előre kiválasztott legügyesebb amgyar gyerekek, akik utána már a szakszerű képzés miatt sokkal többre kéne hogy vigyék mint az NB1, és pl. a válogatottnak az alapját kéne alkotni. Ez a duma mindig, nem az szerintem, hogy ők a magyar NB1re képezik ki a fiatalokat, és arra hú de büszkék lennének, ha Urbán csere a Paksban...Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Bori Gabi, Balogh Béci, Urbán (ő is elment, csak most visszajött), Hrepka, Pollák, Présinger, Ponczók(bár ő még csak utánpótlás, de vezéregyéniség), Gosztonyi, Lencse, Rodenbücher, Simon Attila... Ők mind Nb1es csapatnál játszanak,többnyire kezdők...
Ne is beszéljünk Pintérről, Fülöpről , vagy Gulácsiról, Némethről, Simonról stb. akik kimennek külföldre...A mostani keretből is sokan elmennének Nb1-be, még a tartalékoknál is van 1-2 olyan emberke... nem kell sok idő, 5-6 év, és még nagyobb arányban fognak Sándor Károlyosok futkosni Nb1es mezekben... Nyilván mindenki szeretne kimenni külföldre, de a szívük mélyén ők is tudják, hogy Nb1es focistaként sem fognak éhen dögleni... Nem mondanám hogy sikertelen az akadémia...eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Bori Gabi, Balogh Béci, Urbán (ő is elment, csak most visszajött), Hrepka, Pollák, Présinger, Ponczók(bár ő még csak utánpótlás, de vezéregyéniség), Gosztonyi, Lencse, Rodenbücher, Simon Attila... Ők mind Nb1es csapatnál játszanak,többnyire kezdők...
Ne is beszéljünk Pintérről, Fülöpről , vagy Gulácsiról, Némethről, Simonról stb. akik kimennek külföldre...A mostani keretből is sokan elmennének Nb1-be, még a tartalékoknál is van 1-2 olyan emberke... nem kell sok idő, 5-6 év, és még nagyobb arányban fognak Sándor Károlyosok futkosni Nb1es mezekben... Nyilván mindenki szeretne kimenni külföldre, de a szívük mélyén ők is tudják, hogy Nb1es focistaként sem fognak éhen dögleni... Nem mondanám hogy sikertelen az akadémia...
több mint 15 éve
Nálam Messi az egyetlen játékos a mai fociban akinél elviselem a folyamatos ajnározást mert egyszerűen a srác folyamatosan tesz ezért - nem arról van szó hogy van egy villanása és abból él egész meccsen hanem végig olyan dolgokat művel a pályán ami dicsérendő, ezért is tűnik úgy sokak számára hogy a csapból is ő folyik. Sok futballistánál ez tényleg szánalmas, nála szvsz nem az. A vb-n például nem nyújtott maradandót (nem is annyira az ő hibája volt mint a csapattársaié, hiába ez egy csapatsport) és nem is emelték ki, nem róla szólt a torna.
Ezen a mallorcai meccsen is annyira érdekes volt látni a mozgását, kapkodtak utána (mezőnyben is) a hazaiak de egyszerűen nem lehet szabályosan szerelni olyan röviden és gyorsan + pontosan kezeli és tolja meg a labdát.
MU drukker vagyok de nem szeretek Barca meccset kihagyni mert mindig látok valamit amiért érdemes megnézni - nem sok ilyen csapat van (most csak ez az egy szvsz), még a hétközi United meccset sem követtem végig annyira lehetett tudni hogy 0-0 lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...Egyetértek azzal is, hogy a SK is az NB1-nek nevel, legfőképp. Ha valami iszonyatos tehetséget fedeznek fel, akkor megy külföldre.
Viszont az utóbbi 1-2 évben csak Simon K az, aki kikerült. És tudtommal az UTE-nak nincs akadémiája. Ez hatalmas fricska a többieknek, és dicséret az UTE-nak.
több mint 15 éve
Az Sándor Károly Akadémia elsődleges célja hogy magyar élvonalbeli szinten játszó embereket képezzen. És ezt jól csinálják...Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...JC6Ezt én se igazándiból, de nagyon örülök neki. Jelenleg ez menthet meg minket a kieséstől a pénztelenségben. Ennyit az agyonhypolt akadémiákról, erről vitáztam már egyszer Soldadossal, aki körömszakadtáig védte, és dícsérte ezeket. Ehhez képest meg lehet pl. nézni a nagy MTK akadémiát hány nemzetközi szinten is valamt érő már másként nevelt, képzett játékos jött ki onnan kb 8-10 év alatt...Az utóbbi eresztések meg aztán különösen "erősek" (Urbán, Hrepka, Németh pl.) Nem vitattam Soldinál sem hogy ez a jövő, csak nem úgy ahogy mi magyarok ezt is csinaljuk a fociban ezek szerint. (pl. a ki gazdag az bevásárolta a gyerekét oda is sztorik stb.)zavi27
több mint 15 éve
Az inkább a testvére lesz... Érdekes lehet ez így egy családban. Mindegy. Én egyszerűen a jó focit szeretem, nem csapatokat, Messi zsenije is igaz...... csak már sok. Egyébként általában el szoktam veszíteni a fonalat, mert az első fetrengésnél, színészkedésnél, bírólerohanásnál kapcsolok el. Most is csak háttérzajként megy a meccs, és így talán még feltűnőbb volt.Ehhez képest nekem a legnagyobb Barcás haverom mondta, hogy a Feri Real drukker ő biztosan olvasta egyszer valahol. Ez a korszakos zseni meg amit művel állandóan egyszerűen hihetelen. nem lehet eleget dícsérni, hogy a mai fociban is még vannak ekkor formátumu játékosok, akiket nem rúgnak agyon 5 meccs után. Hát perzse hogy mindgi rácsodálkozik, és dícsér az ember, mondom ezt inkább picir realosként.zavi27szidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayerVan-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....apeszos
több mint 15 éve
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...JC6Ezt én se igazándiból, de nagyon örülök neki. Jelenleg ez menthet meg minket a kieséstől a pénztelenségben. Ennyit az agyonhypolt akadémiákról, erről vitáztam már egyszer Soldadossal, aki körömszakadtáig védte, és dícsérte ezeket. Ehhez képest meg lehet pl. nézni a nagy MTK akadémiát hány nemzetközi szinten is valamt érő már másként nevelt, képzett játékos jött ki onnan kb 8-10 év alatt...Az utóbbi eresztések meg aztán különösen "erősek" (Urbán, Hrepka, Németh pl.) Nem vitattam Soldinál sem hogy ez a jövő, csak nem úgy ahogy mi magyarok ezt is csinaljuk a fociban ezek szerint. (pl. a ki gazdag az bevásárolta a gyerekét oda is sztorik stb.)
több mint 15 éve
Ehhez képest nekem a legnagyobb Barcás haverom mondta, hogy a Feri Real drukker ő biztosan olvasta egyszer valahol. Ez a korszakos zseni meg amit művel állandóan egyszerűen hihetelen. nem lehet eleget dícsérni, hogy a mai fociban is még vannak ekkor formátumu játékosok, akiket nem rúgnak agyon 5 meccs után. Hát perzse hogy mindgi rácsodálkozik, és dícsér az ember, mondom ezt inkább picir realosként.Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....apeszosUndorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszosszidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayer
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...
több mint 15 éve
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszosszidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayer
több mint 15 éve
Vicc, de amikor kikaptak az Arsenaltól, akkor is őt/őket Istenítették... Ez a mostani kommentátortól független de általánosságban is ez van... Egyébként köztudottan Barcás a kommentátor...Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszosszidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayer
több mint 15 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszosszidnia kéne végig igaz-e... :o 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.
több mint 15 éve
Na csak egy szép győzelem lett a végére, nem hittem volna, és az a bombagól!! Megvan az új Simon K-nk?! Nagyon kellett most itt az elején ez a 3 pont!!