NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 193 — Whoops, looks like something went wrong.
Napi Milan trash 😛 :
- 26 millás ajánlatot tettünk Essienért, Allegri őt akarja látni a középpályánkon, akár játékost is bevonnánk az üzletbe, remélem nem Pato lesz az
- A Porto fúj ránk a 2009-es félresikerült Cissokho transzfer miatt, ezért nem akarják nekünk eladni Hulkot 😂
micsoda mocskok 😀

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 870
Négy éven belül a harmadik BL-döntőjére készülhet a csapat. Örülök, hogy ott leszünk a Wembleyben, de aggódom is, mert nem tudom, ennek a csapatnak mennyi esélye lesz a Barcával szemben. De ezzel később is ráérünk foglalkozni, előbb még egy másik döntő vár ránk a hétvégén.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 482
Am 4-1nél volt egy Huntelaar gól, de nem adta meg les címén. Az am egyvonal volt, de gondolom a bíró annyit látott, h vagy les, vagy nem, de inkább befujta. Nem értem miért nem lehetett megadni 4-1nél, és még bele kell rugni abba a csapatba amit már eltiportak...

Mind1 ez a S04 nem volt ellenfél, végre Anderson is jól tolta, bírom a csávót 😊

Döntőre még tippelni sem tudok.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..JC6
Megraktam a 0-2 H-it 4.50-ért úgyhogy igen okos döntés volt behúzni azt a lest 😉

Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..
több mint 14 éve
UNITED!!!davemayer
Newcastle? 😊Divat
neeeem, a zenekar 😛

B-csapattal is könnyed 4-1, így kell ezt bár néha elég angolos belépők voltak 😐

Hétvégén egy döntő, aztán hónap végén még egy hááát... 2 meccs a szezon emberek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/
undorító csapat ez a BarcaNewman
A visszaolvasás, mint olyan, segít még az érettségire való felkészülésben is! 😛tomi-tomi
tényleg? :o 😛

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Hát ez eldőlt 😕Black_Adder
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellenBlack_Adder
Érdekes húzás volt a Schalketól:Először lejön Höwedes,helyette csatár Hunter,aztán kapnak egy gólt és lecserél egy csatárt helyére meg egy középső védőt hoz be...

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐

több mint 14 éve
Hát ez eldőlt 😕

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂gamerkr
Ez a csávót, legalábbis stílusából ítélve, én a vb meccseken olvastam legutoljára. Sokszor jobb volt, mint az igazi közvetítés. 😀

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂Habi
Cassilas csúnyábbat kapott a hétvégén 😀
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 860 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fárasztó már ez a téma, rohadtul. Egyértelműen a jobbik csapat ment tovább, ennek ellenére FCB szurkolóként mondtam nem egyszer, hogy néha gusztustalan volt látni, amit alakítottak kedvenceim. Mondjuk Macskarágó nem épp a kedvencem, Búskeksz mellett...

A futballnak a lényege mások szórakoztatása lenne, nem egymás legyilkolása, színészi előadások sokasága, verbális háborúk megvívása, hetekig.

Megértem a RM szurkolókat, de ez már kicsit szánalmas.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 629
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.Stez
Minden szavaddal egyetértek. Le kéne zárni már ezt a témát végre.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hát a MU se pepecselt sokáig félóra alatt eldöntötték, hogy a Schalke még csak nehogy reménykedjen
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 193 — Whoops, looks like something went wrong.
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.

több mint 14 éve
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/
Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.FViktor93
Ugyan már, a barcás 5× akkorát repült, szóval biztos 5× akkora kontakt volt 😊 Szegény a térdét is nagyon megütötte, remélem nem sérült le, mert amit ő csinált az Xavi szavaival élve tényleg "football"

Egyébként cr7 nagyon passzolna abba a csapatba, a játékfelfogást, vagy ahogy Xavi nevezi: "A Football"-t már rég, még Angliában vagy tán azelőtt is, elsajátította

De nem bántom őket, mert rájuk nem vigyáznak annyira, mint mondjuk Mascherano az ellenfélre, pedig azok nem is "A Football"-t játsszák

Még a Schalke megmentheti a sport becsületét, de úgyse fogja, mert tényleg nincs igazság ebben a sportban, elnézést színházban.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabb
Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.Pocs
egyébként ha nem lett volna kontakt sem ért volna oda a védő. le volt maradva Higanytól rendesen. De ez akkor sem változtat semmin, Első meccs után esélye sem volt a Madridnak...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabb
Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
UNITED!!!davemayer
Newcastle? 😊

|
több mint 14 éve
UNITED!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.