Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 017
egy szájbakurt cselt nem tudunk megcsinálni.de tényleg.egy megtolás nmem egy. torres nagyon szenved, ngog nem tudja odaadni a legközelebbi embernek, jovanovics meg kuyt labdát se kap...a.kacsa
Ugyan nem vagyok szakember, de rohadtul nem látom, hogy mit is akar Hodgson játszatni a csapattal.
Legalább az egyértelműen kiderült számomra az első 45 perc alapján, amit eddig csak feltételeztem: sokkal jobb csapat ez a manciti, mint mi.
Masch hihetetlenül hiányzik ebből a csapatból. Nincs aki megszűrje a MoneyCity támadásait...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
egy szájbakurt cselt nem tudunk megcsinálni.de tényleg.egy megtolás nmem egy. torres nagyon szenved, ngog nem tudja odaadni a legközelebbi embernek, jovanovics meg kuyt labdát se kap...
több mint 15 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Na Németh K. se látjuk többet Pool mezben...végleg Olympiakos játékos lett..
Közben vezet a City Barry góljával 1-0..

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 017
na kezdődik a pool meccs.a.kacsa
Masch el sem utazott a csapattal... állítólag közel a Barcába történő átigazolása...
Mi pedig úgy 5 év után először 4-4-2-t nyomunk majd, úgy néz ki. Kíváncsian várom, különösen a Torres-Ngog csatárduó játékát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
na kezdődik a pool meccs.
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
Nem tudom, hogy ez volt-e már.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/madridban-20-millio-fontot-adnanak-adebayorert-lapertesules-2041975/Matthew99
Minek oda, de most komolyan? Inkább hoznának a fiataloktól pár tehetséget, akik kb ingyen jelenthetnének alternatívát a kiegészítő posztra, és akkor talán a Reálnál is lehetne utánpótlásról beszélni... A Barca a mostani keretében kb 2-300 millió eurot spórolt meg a Messi-Iniesta-Xavi-Puyol-Pedro-Krkic-Busquets-Valdezz tengellyel...Geronimo
Adebayor... Tudják még forgatni a kardot a hasamban.
Remélem nem lesz belőle semmi...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A Sevilla már bejelentette, most már max az orvosin hasalhat el. Egyedül a goal.com írt árat (az ő szavuk ugye nem szentírás), ők 6,5 millió fontról tudnak.marci
köszi,korrekt ár
lájkoltam is 😛Newman
még jön Swárcer és egész esélyes kis csapatunk lesz egy kupára már végre...mondjuk sok fog múlni a sérüléseken....M_ViCk
Nem vagyok én ebben annyira biztos,csak szórakoznak egymással a csapatok.Mondjuk a legutóbbi Vela+2M Font-os igény különösen viccesre sikerült a Fulham részéről.Persze jöhet,mert a kapust poszt egy vicc és az a baj,hogy ő is csak átmeneti megoldás lenne a 37 évével....Előbb-utóbb be kell ruháznunk egy fiatal,tehetséges és kész kapusba,esetleg várunk Szczesnyre,Fabianskiban már nem sok bizodalmam maradt.

több mint 15 éve
higuaín20 9
Benzema 2szer villant 😊JoeyPorter
Mourinho rászolt ,hogy ideje lenne már valamit csinálnia 😀 hát eddig bejött.
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/madridban-20-millio-fontot-adnanak-adebayorert-lapertesules-2041975/Matthew99
Minek oda, de most komolyan? Inkább hoznának a fiataloktól pár tehetséget, akik kb ingyen jelenthetnének alternatívát a kiegészítő posztra, és akkor talán a Reálnál is lehetne utánpótlásról beszélni... A Barca a mostani keretében kb 2-300 millió eurot spórolt meg a Messi-Iniesta-Xavi-Puyol-Pedro-Krkic-Busquets-Valdezz tengellyel...Geronimo
És ugye a Real idén már nem igazol többet... 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Benzema 2szer villant 😊

több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff

Minek oda, de most komolyan? Inkább hoznának a fiataloktól pár tehetséget, akik kb ingyen jelenthetnének alternatívát a kiegészítő posztra, és akkor talán a Reálnál is lehetne utánpótlásról beszélni... A Barca a mostani keretében kb 2-300 millió eurot spórolt meg a Messi-Iniesta-Xavi-Puyol-Pedro-Krkic-Busquets-Valdezz tengellyel...

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Elvileg Squillaci mától az Arsenal tagja,kiváncsi vagyok mennyiért hoztuk,de kellett egy megbízható középhátvéd.Persze a hivatalos bejelentésre még várok.Newman
A Sevilla már bejelentette, most már max az orvosin hasalhat el. Egyedül a goal.com írt árat (az ő szavuk ugye nem szentírás), ők 6,5 millió fontról tudnak.marci
köszi,korrekt ár
lájkoltam is 😛Newman
még jön Swárcer és egész esélyes kis csapatunk lesz egy kupára már végre...mondjuk sok fog múlni a sérüléseken....
több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mészőly papára gondoltam, az afrikai focisták nagy haverjára 😀Farky
és a kiemelkedő magyar sportdiplomatára, aki mindig tudja előre a tutit 😊

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/madridban-20-millio-fontot-adnanak-adebayorert-lapertesules-2041975/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Elvileg Squillaci mától az Arsenal tagja,kiváncsi vagyok mennyiért hoztuk,de kellett egy megbízható középhátvéd.Persze a hivatalos bejelentésre még várok.Newman
köszi,korrekt ár
lájkoltam is 😛

több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
A Sevilla már bejelentette, most már max az orvosin hasalhat el. Egyedül a goal.com írt árat (az ő szavuk ugye nem szentírás), ők 6,5 millió fontról tudnak.
több mint 15 éve
Elvileg Squillaci mától az Arsenal tagja,kiváncsi vagyok mennyiért hoztuk,de kellett egy megbízható középhátvéd.Persze a hivatalos bejelentésre még várok.

több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
isten vagy, lesz hol szarrá szopatni a haverokat :cool:kristof
engem kedvelj, én mutattam neki.Höri
neked is nagyon köszi nyomok is neked egy lájkot 😛kristof
bezzeg nekem csak a dislikeok jönnek 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
magic11.huHurka
neked is nagyon köszi nyomok is neked egy lájkot 😛
több mint 15 éve
magic11.huHurka
215>180
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
anyááád hol tudtok nb1 fantasyt tolni? vmi úton módon adj már linket 😀 köszikristof
magic11.huHurka
engem kedvelj, én mutattam neki.

több mint 15 éve
anyááád hol tudtok nb1 fantasyt tolni? vmi úton módon adj már linket 😀 köszikristof
magic11.huHurka
43 millióból kell összeállítani minden héten egy új kezdőt, bár mondjuk a pontozásra még nem sikerült rájönnöm 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
NB1 fantasyban ezen a héten 205 pont, jó volt ezen a héten a csapat, csak pont Thomas baklövése a -10 pontjával nem kellett volna 😕
az előző heti 10 ponthoz képest a +195 nem rossz 😀
Höri, többiek, nektek mennyi?Hurka
magic11.huHurka
isten vagy, lesz hol szarrá szopatni a haverokat :cool:
több mint 15 éve
NB1 fantasyban ezen a héten 205 pont, jó volt ezen a héten a csapat, csak pont Thomas baklövése a -10 pontjával nem kellett volna 😕
magic11.hu
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
anyááád hol tudtok nb1 fantasyt tolni? vmi úton módon adj már linket 😀 köszi