Sorozatok
32 feliratkozó
2 órája
Ha a könyveket olvastad, akkor nem. Mondhatni amit lehetett azt elbasztak, -hangulat, karakterek, dialógusok, ritmus-, kimondottan rossz skandináv krimi feldolgozás. Persze a könyv ismerete nélkül lehet jóféle.Netflixes A diplomata sorinak érdemes nekiállni?Ha a sztorit ismertétek, megértem, de a Dept Q jóféle.
A Dept Q-t elkezdtük, de azon kívül, hogy Skóciába helyezték, egy az egyben ugyanaz a sztori, mint az első JAO könyvben, azt meg már láttuk filmen Nikolaj Lie Klaas-szal, szóval ezt másfél rész után dobtuk.
warr_b
Dzsokijuing
3 órája
Netflixes A diplomata sorinak érdemes nekiállni?Ha a sztorit ismertétek, megértem, de a Dept Q jóféle.
A Dept Q-t elkezdtük, de azon kívül, hogy Skóciába helyezték, egy az egyben ugyanaz a sztori, mint az első JAO könyvben, azt meg már láttuk filmen Nikolaj Lie Klaas-szal, szóval ezt másfél rész után dobtuk.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
Netflixes A diplomata sorinak érdemes nekiállni?Futás közbeni sorozat. Nekem tetszett, ultra light House of cards, de Keri Russel, és Rufus Sewell nagy kedvencem, őket bármiben elnézném.
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 órája
Netflixes A diplomata sorinak érdemes nekiállni? A Dept Q-t elkezdtük, de azon kívül, hogy Skóciába helyezték, egy az egyben ugyanaz a sztori, mint az első JAO könyvben, azt meg már láttuk filmen Nikolaj Lie Klaas-szal, szóval ezt másfél rész után dobtuk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 órája
*Taylor Sheridan pulling a slot machine arm*
— Robby Slowik (@robbyslowik.bsky.social) 2026. február 20. 19:56
"Ok, we got... Kurt Russell... as a... Fire Chief in... Paducah, Kentucky"
Paramount Exec: Sure whatever, here's $40,000,000.
All of our parents: Prairie of Flames is the best show on TV

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Jacob Monroe intelligence broker hatásai a 2. évadra és annak kibontása a 3. évadra miatt nem árt tisztában lenni, mi volt Monroe és Sutherland között.Nincs az elején másfélperces összefoglalás?Meg kell nézni a második évadot, hogy tisztába legyél a 3. évaddal.Vagy skippeld, aztán folytasd a 3. évaddal.Engedd el, inkább játssz a lányoddalThe Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
Még mindig hozza a jó szintet.
KeyG
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Ebből talán lesz valami.
steelwolf
Szerintem nem rossz szint, de nem egy Jack Ryan.
KeyG
Azért ezek nem annyira összetett, bonyolult sorozatok, hogy másfél perc ne lenne elég ahhoz, hogy kiderüljön ki kivel van.
Én láttam az első két évadot, mert azt olvastam, hogy olyanok, mint a Reacher, a Lincoln Lawyer vagy pont a Jack Ryan, hogy a szereplőkben van némi átfedés, de a sztorik mind önállóak, nincsenek évadról évadra átívelő nagy rejtélyek, mivel a 3 példa az ugye eleve mind regényfeldolgozás, és egy könyv egy sztori, és nem emlékszem arra, hogy önállóan az első vagy a második évad sztorija ne lett volna lezárva.
Őszentsége Sobri Jóska
Tuti volt másfél perc, nem emlékszem, készülődni helyezkedni szoktam akkor.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Nincs az elején másfélperces összefoglalás?Meg kell nézni a második évadot, hogy tisztába legyél a 3. évaddal.Vagy skippeld, aztán folytasd a 3. évaddal.Engedd el, inkább játssz a lányoddalThe Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Ebből talán lesz valami.
steelwolf
KeyG
Azért ezek nem annyira összetett, bonyolult sorozatok, hogy másfél perc ne lenne elég ahhoz, hogy kiderüljön ki kivel van.
Én láttam az első két évadot, mert azt olvastam, hogy olyanok, mint a Reacher, a Lincoln Lawyer vagy pont a Jack Ryan, hogy a szereplőkben van némi átfedés, de a sztorik mind önállóak, nincsenek évadról évadra átívelő nagy rejtélyek, mivel a 3 példa az ugye eleve mind regényfeldolgozás, és egy könyv egy sztori, és nem emlékszem arra, hogy önállóan az első vagy a második évad sztorija ne lett volna lezárva.
1 napja
Meg kell nézni a második évadot, hogy tisztába legyél a 3. évaddal.Vagy skippeld, aztán folytasd a 3. évaddal.Engedd el, inkább játssz a lányoddalThe Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Ebből talán lesz valami.
steelwolf
We are just the Ravens!
1 napja
Vagy skippeld, aztán folytasd a 3. évaddal.Engedd el, inkább játssz a lányoddalThe Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Ebből talán lesz valami.
1 napja
horror nem a zsáneremTovábbra is ajánlom Mike Flanagan sorozatait 😊Majdnem minden direkt netflixes sorozat túl van húzva. Felesleges történetszálak, felesleges beszélgetések, felesleges szereplők. Majdnem minden 8-10 részes sorozatból lehetne minimum 2 epizóddal rövidebb és sokkal tempósabb, feszesebb lenne.The Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
Ilyen volt A bennem lakozó fenevad és a Minden történetnek két oldala van is. És ezek még nem is a Harlan Coben féle borzalmak.
zinedine5
warr_b
1 napja
Továbbra is ajánlom Mike Flanagan sorozatait 😊Majdnem minden direkt netflixes sorozat túl van húzva. Felesleges történetszálak, felesleges beszélgetések, felesleges szereplők. Majdnem minden 8-10 részes sorozatból lehetne minimum 2 epizóddal rövidebb és sokkal tempósabb, feszesebb lenne.The Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
Ilyen volt A bennem lakozó fenevad és a Minden történetnek két oldala van is. És ezek még nem is a Harlan Coben féle borzalmak.
zinedine5

1 napja
Majdnem minden direkt netflixes sorozat túl van húzva. Felesleges történetszálak, felesleges beszélgetések, felesleges szereplők. Majdnem minden 8-10 részes sorozatból lehetne minimum 2 epizóddal rövidebb és sokkal tempósabb, feszesebb lenne.The Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
1 napja
Engedd el, inkább játssz a lányoddalThe Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
csebi
1 napja
The Night Agent S3en most a 2. evad elejen picit megakadtam. nem tudom, hogy van-e ertelme folytatni.
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
szerintem a flashback is kiemelkedő volt, azért is a magas értékelésMegnéztem egybe a 4.-5. részt. Nálam ha nem is uncsi, de nem is kiemelkedő.Hát a széria | felépítése is az | 😊Na ez a mostani Hėt királyság lovagja rėsz oda lett rakva, pedig a fele flashback. A vėge meg... nagyon tragikus.nagyon baszo volt ez a resz. prime got.
iktriad
Kenny
warr_b
Nem az IMDB pontozásokból kell kiindulni, dehogy a 4. rész 9.7, sztem totál vicc. Az 5. rész 9.9, szintén megmosolyogtató.
Maga a rész szépen volt felépítve.
A végén egy 5 perces harc és egy érzelmes ,cliffhanger'. Ez nálam nem érne 9.9!
Sokszor fel lehet tenni azt a kérdést, hogy egy adott sorozatrészt azért pontozzák fel az emberek, hogy egy 5 perces kiemelkedőbb jelenetért és jobb cliffhangerért, magasabb pontszámot adnak rá?!
Nekem teljesen mind1 ki hányasra pontozza. Csak ez egy megjegyzés volt.
Illetve azt is tisztelettel veszem ha valakinek ezek a részek nagyon bejöttek.
Nem vagyunk egyformák és ez így is van jól.
steelwolf

Don't blink!
1 napja
The Night Agent S3 Még mindig hozza a jó szintet.
We are just the Ravens!
1 napja
RIP Eric Dane 😕

2 napja
3. évadtól tényleg nagyon repetitív, az utolsó évadot alig bírtam végignézni 😀mondjuk ami nálad semmi történés az lehet nekem tetszene 😀ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetniJól induló sorozat (1-2 évad), ami a végére teljesen kifullad, unalmassá, semmitmondóvá, dagályossá, repetitívvé, nyűglődőssé válik, amit kb. úgy lehetne egy mondatba összefoglalni, hogy "fasza zenére elszántan mennek lassítva, majd amikor odaérnek, nem történik semmi".
...Peaky Blinders...
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda

Don't blink!
2 napja
ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetnihát ez valami egészen csodálatos.
Negritis, a vajda
2 napja
3. részben szépen építettek rá és fel is vezették amit vártamnah én meg közbe nekiálltam a Daredevil Born Againnekérdekes ahogy bevezették | White Tigert hogy Kevin Cole féle vigilante, de ott az amulett és az Ayala név |
(Studio és Ponies volt a másik 2 opció)
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
közbe most látom hogy Danielt a kis Gandolfini játsza és elég ügyes
és érdekes hogy egy csomó audio vizuális elemet hoztak be a Westworldból
trailer stílusa, dallamok
kamera beállítások pár helyen
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Lehet, persze. De akkor úgy mondom, hogy ami történik az ilyen szituk végen az annyira idegesítően semmi, hogy egész pontosan csak egy másik műfajból vett szakkifejezéssel tudnám léírni: ruined orgasm. És sajna ez igaz jelenetekre, évadokra meg a teljes sorozatra egyaránt. (Leszámítva az első két évadot.)mondjuk ami nálad semmi történés az lehet nekem tetszene 😀ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetniJól induló sorozat (1-2 évad), ami a végére teljesen kifullad, unalmassá, semmitmondóvá, dagályossá, repetitívvé, nyűglődőssé válik, amit kb. úgy lehetne egy mondatba összefoglalni, hogy "fasza zenére elszántan mennek lassítva, majd amikor odaérnek, nem történik semmi".
...Peaky Blinders...
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
2 napja
mondjuk ami nálad semmi történés az lehet nekem tetszene 😀ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetniJól induló sorozat (1-2 évad), ami a végére teljesen kifullad, unalmassá, semmitmondóvá, dagályossá, repetitívvé, nyűglődőssé válik, amit kb. úgy lehetne egy mondatba összefoglalni, hogy "fasza zenére elszántan mennek lassítva, majd amikor odaérnek, nem történik semmi".
...Peaky Blinders...
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
2 napja
ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetniJól induló sorozat (1-2 évad), ami a végére teljesen kifullad, unalmassá, semmitmondóvá, dagályossá, repetitívvé, nyűglődőssé válik, amit kb. úgy lehetne egy mondatba összefoglalni, hogy "fasza zenére elszántan mennek lassítva, majd amikor odaérnek, nem történik semmi".
...Peaky Blinders...
Negritis, a vajda
2 napja
2 napja
ez is olyan cucc amit egyszer végig kéne pörgetniThe Stronger you become, the Weaker you really are.