Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=kOUducSIhAs&feature=emb_title
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Colony: szinte csak jókat olvastam róla, de engem nem rántott be egyáltalán. 2 és fél részt néztem meg belőle, aztán feladtam. Pedig az alapsztori nem rossz, bírom az ilyen disztópikus dolgokat, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Cursed: hát érdekes. 2 részt nyomtam le ebből is, nem tűnik első blikkre rossznak. Bár mostanában kicsit talán túltolják ezt a GoT/Witcher vonalat, de ez még talán belefér. Azért a Frank Miller hatás érvényesül rajta, ami jót tesz a sorozatnak, kevésbé hat elcsépeltnek. Meglátjuk, de arra mindenképpen jó volt ez a 2 rész, hogy az első évadot lepörgessem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Jason Brown, a Kansas-i Independence HC-ja kb akkora gyökér mint Buddy Stephens volt, pedig a 3. évad elején még úgy tűnt egész jó fej, | de a 4. évadban konkrétan le kellett mondania a posztjáról egy játékosnak küldött fenyegető üzenet miatt és a csapat más se csinált, csak vesztett. |Új, asszem az utolsó focis Last Chance U évad beharangozó. Ahogy nézem, végre egy rendes HC-vel.3. 4. évad milyen? az első kettőt néztem csak meg eddig
www.youtube.com/watch?v=6wXRJL52ZD8
iktriad
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Új, asszem az utolsó focis Last Chance U évad beharangozó. Ahogy nézem, végre egy rendes HC-vel.3. 4. évad milyen? az első kettőt néztem csak meg eddig
www.youtube.com/watch?v=6wXRJL52ZD8
iktriad
több mint 5 éve
2 rész után eddig finoman szólva sem fogott meg a Dark...
több mint 5 éve
Akkor nem csak én voltam vele így...Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.na kiváncsi vagyok te is megutálod e következő évadok alatt
Kiváncsi vagyok hova fut ki a vége, de 2 nap alatt kivégeztem az első évadot 😀
Kenny
briareos
Első évad úgy ahogy tetszett, de 2. évad pár része után kaszáltam (röhögtem már az egészen kb...). Pedig jónak indult. 🤷♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.ha lement a motoros lépcsős jelenet, írj rám messengeren 😀
Kenny
több mint 5 éve
Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.na kiváncsi vagyok te is megutálod e következő évadok alatt
Kenny
több mint 5 éve
Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.Kiváncsi vagyok hova fut ki a vége, de 2 nap alatt kivégeztem az első évadot 😀
több mint 5 éve
Új, asszem az utolsó focis Last Chance U évad beharangozó. Ahogy nézem, végre egy rendes HC-vel. www.youtube.com/watch?v=6wXRJL52ZD8
több mint 5 éve
Ha belegondolok, hogy egy a Premiership közvetítéseket népszerűsítő NBC Sports reklámból lett sorozat az Apple-n pár évvel később. 😊 😊 😊 Kár, hogy nem a Tottenhamet edzi benne. www.youtube.com/watch?v=3u7EIiohs6U
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
A Snowpiercer-t látta valaki? A film eléggé bejött, bele merjek kezdeni?A filmnél sokkal lassabb tempójú, és részletesebb. Én a felénél meguntam és abbahagytam.
bcsarli
több mint 5 éve
Állítólag szépen ívelt az évad minősége!A Snowpiercer-t látta valaki? A film eléggé bejött, bele merjek kezdeni?amit láttam öcsémnél nem biztos hogy megéri
bcsarli
Negritis
több mint 5 éve
A Snowpiercer-t látta valaki? A film eléggé bejött, bele merjek kezdeni?amit láttam öcsémnél nem biztos hogy megéri
bcsarli
több mint 5 éve
A Snowpiercer-t látta valaki? A film eléggé bejött, bele merjek kezdeni?
több mint 5 éve
Colin in Black & White – Netflix, 6 rész, készítő: Michael Starrbury, executive producer: Ava DuVernay – Colin Kapernick élete, illetve tinédzser évei alapján, egy fiatal srác amerikai focis, kosárlabdás és baseballos sikereiről egy kaliforniai kisvárosban, kiemelve, hogy milyen hatással volt a társadalmi és kulturális érzékenységére az, hogy egy fehér család fogadta őt örökbe.nevelőszülők szóba állnak még vele?
Sorozatjunkie
steelwolf
több mint 5 éve
Colin in Black & White – Netflix, 6 rész, készítő: Michael Starrbury, executive producer: Ava DuVernay – Colin Kapernick élete, illetve tinédzser évei alapján, egy fiatal srác amerikai focis, kosárlabdás és baseballos sikereiről egy kaliforniai kisvárosban, kiemelve, hogy milyen hatással volt a társadalmi és kulturális érzékenységére az, hogy egy fehér család fogadta őt örökbe.Sorozatjunkie
több mint 5 éve
Rég volt már a Mythbusters de azért ehez nagyon fiatal volt...aneurizma nem válogat
index.hu/kultur/media/2020/07/14/grant_imahara_meghalt/
FLZOLI
több mint 5 éve
Rég volt már a Mythbusters de azért ehez nagyon fiatal volt... index.hu/kultur/media/2020/07/14/grant_imahara_meghalt/
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
deadline.com/2020/07/star-wars-the-bad-batch-new-animated-series-ordered-by-disney-1202984190/
több mint 5 éve
Ledaraltam a Darkot. Csak jot hallottam rola, izgatottan ultem le a gep ele. Hat nem csalodtam. Az elso ket evad messze a legjobb, amit valaha lattam, pedig jopar sorozatot vegigneztem mar. A hangulat, a karakterek, a zenek, a kepi vilag.. egyszeruen zsenialis. A harmadik evad kicsit kusza volt szvsz, es maradtak bennem kerdojelek is, de ettol fuggetlenul egy remek sorozat, erdemes megnezni.Én a 2. sorozat közepén járok. Aki ezt kitalálta az egy hatalmas zseni.
Bence94
több mint 5 éve
Ez a Hightown elég ígéretes egy sorozat így három epizód után.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ledaraltam a Darkot. Csak jot hallottam rola, izgatottan ultem le a gep ele. Hat nem csalodtam. Az elso ket evad messze a legjobb, amit valaha lattam, pedig jopar sorozatot vegigneztem mar. A hangulat, a karakterek, a zenek, a kepi vilag.. egyszeruen zsenialis. A harmadik evad kicsit kusza volt szvsz, es maradtak bennem kerdojelek is, de ettol fuggetlenul egy remek sorozat, erdemes megnezni.
több mint 5 éve
Csodás ez a generáció 😊bezzeg a mi időnkben amikor 13 évesen még az utcán basztunk be a beton ping pong asztalokon
Hogy ilyenre legyen igény nem hiszem el...
youtu.be/1JGKbW-jSPk
FLZOLI
több mint 5 éve
Csodás ez a generáció 😊a rosalindára is volt igény
Hogy ilyenre legyen igény nem hiszem el...
youtu.be/1JGKbW-jSPk
FLZOLI
én azt se hittem el