NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Én azt olvastam, hogy Martin elmondta a történet végét a készítőknek, hogy ha kaszálják a sorozatot, ugyanaz legyen a vége. De a 6.-7. évad kb teljesen a sorozat íróin múlik, közben meg Martin írja a könyveket. 7 évadnál több szerintem nem is lesz, max ha nem csökken nagyot a nézettség

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stez
az 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden
|
viszont interjúban Martin
| elmondta hogy nem hal meg kedves Havas úrfink | Negritis
Azt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀Stez
hát én úgy tudom hogy Martin "keze" benne van minden módosításban
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel | Negritis
Már nincs benne minden módosításban. Állítólag összeveszett a sorozat készítőivel, és ebben az évadban már nem is segédkezett, legalábbis pár hete ezt írták.Stez
annyira nem segítkezett, Martin mondta h | gyújtsák meg a kislányt |
egszerűen csak nem rendez és nem ír forgatókönyvet egyik részhez sem, de ugyanugy sokat konzultál a készítőkkel, szép is lenne ha nem
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stez
az 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden
|
Azt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀Stez
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel | Negritis
Már nincs benne minden módosításban. Állítólag összeveszett a sorozat készítőivel, és ebben az évadban már nem is segédkezett, legalábbis pár hete ezt írták.

több mint 9 éve
a tempóról csak annyit h most egy évadban megcsináltak 2 könyvet.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
majd elsötétül minden
|
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel |

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
majd elsötétül minden
|
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
majd elsötétül minden
|
| elmondta hogy nem hal meg kedves Havas úrfink |

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nekem annyi bajom van vele, hogy kicsit túl sokat szívnak ebben az évadban szerencsétlenek. Így annyira nem hozza azt az első évados és How To Make It In Americás feelgoodságot.Schleck
Najó, a mostani rész nekem sem tetszett, de igazából nagyon nehéz lett volna másképp kijönni ebből a vonalból, ami tök idegen volt Richardtól.Gyurma Pappa
Ez a 9. szerintem viszont az évad legjobb része volt. Nem egyszer nevettem fel közben.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Mennyire jó lenne ha a GOT-ban nem csak kliséket puffogtatnának állandóan..

több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ez a GOT nekem megint csalódás volt.
Az utolsó jelenet sem tudott abszolút felcsigázni. A | kiscsaj máglyán elégetése | úgyszintén, maga a dolog durva volt, de már az előző rész után egyértelmű volt, hogy ez lesz. Kilencből nyolc szar rész volt szerintem eddig. 😊Stez
Legalább nem nekem kellett beírnom. Nem lett volna egyébként rossz, a felétől odaszegezett, | de mikor leesett, hogy mivel lesz vége elértéktelenedett | . Az elején lévő szálak meg nekem továbbra is semmit mondóak. Baelish és Stannis sorsa érdekel még, hozzájuk csatlakozhat | Daenerys, ha végre elkezd csinálni valamit. |

Mondjuk nekem továbbra is rejtély, hogy miért ilyen gagyi effektekkel dolgoznak.
több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hannibal szerintem korrekt volt nagyon első résznek! Nekem tetszett, várom a folytatást, az előétel tetszett. 😀

Jöhet a GOT...
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Nehogy megfeledkezzünk róla, hogy holnap indul a Hannibal új évada. 😊Stez
Az első rész hannibalos mércével mérve elég visszafogott volt.

- - - - -

A feliratkészítőkhöz igazodva mostanra értem a House of Cards harmadik évadának végére, hát hmm. Ez az évad nem volt túl izgi, de legalább az utolsó két epizód komolyra sikeredett, főleg az utolsó jelenettel. Spoiler nélkül: kíváncsian várom majd, hogy innen hova és hogyan tovább Frank Underwood számára.
több mint 9 éve
Ez a GOT nekem megint csalódás volt.
Az utolsó jelenet sem tudott abszolút felcsigázni. A | kiscsaj máglyán elégetése | úgyszintén, maga a dolog durva volt, de már az előző rész után egyértelmű volt, hogy ez lesz. Kilencből nyolc szar rész volt szerintem eddig. 😊

Jah, és persze Hannibal is megvolt.
Érdekes volt. Az időben való ugrálás hol jól, hol rosszul sült el számomra, de összességében szerintem ez megmutatta, hogy mostantól egy másabb Dr, Lectert fogunk látni, ezzel mondjuk kérdés, hogy a sorozat nem veszít-e a varázsából.

több mint 9 éve
én télleg megfeledkeztem volna, szal köszi az infot 😊
több mint 9 éve
Vágom a centit már kb egy hete. 😀 😀
több mint 9 éve
Nehogy megfeledkezzünk róla, hogy holnap indul a Hannibal új évada. 😊

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Legalább megtudjuk mi lesz Suge Knight mesterrel, mert ezt ők simán előre tudják... 😉Érzik
több mint 9 éve

najó,kezdődjön már.

több mint 9 éve
az uj GoTre nincsenek szavak, még az Aryas rész is tetszett, utolsó 20 perc meg... 😊
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Nekem annyi bajom van vele, hogy kicsit túl sokat szívnak ebben az évadban szerencsétlenek. Így annyira nem hozza azt az első évados és How To Make It In Americás feelgoodságot.Schleck
Najó, a mostani rész nekem sem tetszett, de igazából nagyon nehéz lett volna másképp kijönni ebből a vonalból, ami tök idegen volt Richardtól.

Más. GoT, igyekszem spoilermentes lenni. Én az első évad végén elkaszáltam a sorozatot, pedig az még viszonylag könyvhű volt (tegyük hozzá, nekem úgy indult hogy Catelyn színésznő választása nagyon nem tetszett, már a promoképek alapján sem, de ettől még igyekeztem nyitottan nézni a sorozatot). Azóta csak bele-bele nézek, amikor a feleségem nézi, meg olvasgatom a "nagy WTF" pillanatokra adott reakciókat, tegnap este viszont felcseszett a Dark Soul-ban az egyik boss, mással meg nem volt kedvem játszani, szóval néztem az utolsó részt a nejemmel.

Röviden: a relatív könyvhű részek egyszerűen unalmasak, kilógnak a sorozatból, a kissé átírt részeknek pont a lényege veszik el, a sorozat részére írt részek klisések, úgy érzem hogy az írók álltak a klisépolc előtt, és levették azokat fordulatokat, amiket már 1000-szer láttunk máshol, és meglovagoltak más sorozatos trendeket. Példák: | sorban Arya része teljesen értelmetlen, nem is nagyon érted hogy mi van; Cerseinél értelmetlen ez az egész börtönös jelenet, a feleségem szerint eddig nem volt nyoma annak a megőrülésnek, ami a könyvben zseniális; zombik basszus, zombik, de hogy más is írjak "jajj elszóltam magam" dramaturgia nagyon sovány a Sansa-Theon jelenetben... |

Martin pont azért zseniális, mert egyszerűen nem klisés. A sorozat minél jobban el tér az eredeti műtől, annál klisésebb lesz sajnos... Tudom, hogy nem korrekt egy rész alapján levonni a következtetések, de ahogy olvasom itt is, máshol, nyitott ajtókat döngetek...

Sajnálom, mert jó lenne egy jó tv-s high fantasy, eléggé mostohák a körülmények ezen a téren, még ha a "high"-ból enged is. Vannak a Xenás vonalak, meg vannak a rosszabbul sikerül TV-s adaptációk (pl. Legend of the Seeker, mint könyvadaptáció). Ami felfelé lóg ki, az a BBC Merlin sorozata, de sajnos ezzel kb. le is zárhatóak a jobb fantasyk. Sajnos az elmúlt évek legjobb fantasy közeli tv élménye a Once upon a time volt, de az meg ugye egy baromi nagy Disney reklám lett a második évadra (Mulan? Elsa? WTF?). A Grimm egy nyomozós sorozat, némi csavarral, de annyi klisével, hogy fáj.

Ezen felül ugye animációban vannak jó dolgok, ha tágítjuk a műfaji határokat, akkor az Avatar és a Korra nyilván magasan a legjobbak, de más anime-k is beleférnek nálam (az Attack on Titant néztem utoljára, bár még az első évadot sem tudtam végignézni, de tetszik). A történelmi ihletésű sorozatokat szándékosan nem említem, mert azok más témák, nyilván én is szeretem a Vikingeket, bár mondjuk a Spartacust viszonylag gyorsan kaszáltam.

Tudom, réteg műfaj, tudom nagyon drága leanimálni 50.000 orkot, de azért jó lenne egy igazi varázslós-kardozós, nem feltétlenül ragaszkodok ehhez a baszós-kardozós vonalhoz, sőt. Szerencsére a moziba jön a Warcraft film, aminek nagyon bízok a sikerében, és talán elindul ott is egy univerzum építés, a Warcraft egy k nagy univerzum, szívesen néznék akár heti sorozatot is belőle, de ha csak 4-5 film lesz, egye-fene 😛 (off topik, de sajnos lehet látni hogy a moziban is buknak a fantasyk, lásd legutóbb Seventh Son, pedig még a Jeff Bridges is beszállt, nyilván kivéve a Hobbit-LotR kombót, de ott csilliárd dollár volt mögötte, meg egy legendás alapanyag).

több mint 9 éve
Nem olvastam, és őszintén nem is nagyon érdekel. Kíváncsian várom a végét, de nálam nem fog tudni akkorát ütni, hogy elfelejtsem az eddigi tök unalmas részeket és hogy már évadokkal ezelőtt is feltűntek a | White Walkerek | . Elhiszem én azt, hogy a könyv is lassú, nehéz vászonra vinni, de sajnos számomra már érdektelen lett az egész. Az eddigi évadzárók is jók voltak, de utána mindig csak a tunyaság jött.
süti
Már beszéltük, hogy pedig jobban tennéd, ha elkezdenéd. 😀 😉
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Azért ne hasonlítsuk már össze egy sorozat első évadát egy másik sorozat ötödik évadával... Vagy legalábbis korrektebb módon is lehetne, és gondolom, hogy az első széria még neked is nagyon bejött a GoT-ból, különben nem néznéd még mindig. A Trónok harcának mondjuk én leginkább pont az ilyenekért nem tudok megbocsátani és ezért se értem ezt a nagy rajongást a könyveket nem olvasóktól is, mert azt hittem olyat egyszerűen nem lehet büntetlenül megcsinálni, hogy az évad fináléjában bedobok egy komoly cliffhangert, aztán ÉVEKIG hanyagolom a történetszálat. Mondjuk emlékeim szerint már akkor (a 2. évad végén) is írtam, hogy sokan durva pofáraesésekre számíthatnak így.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nem tudom olvastad-e a könyveket,de szerintem nem az lesz az évadzárás amit említettél.Ha az lesz amire gondolok akkor fixen fel fog robbanni az internet.megint.Kenny
Nem olvastam, és őszintén nem is nagyon érdekel. Kíváncsian várom a végét, de nálam nem fog tudni akkorát ütni, hogy elfelejtsem az eddigi tök unalmas részeket és hogy már évadokkal ezelőtt is feltűntek a | White Walkerek | . Elhiszem én azt, hogy a könyv is lassú, nehéz vászonra vinni, de sajnos számomra már érdektelen lett az egész. Az eddigi évadzárók is jók voltak, de utána mindig csak a tunyaság jött.

Ellenben a 12 majommal, ami az összes részével tudott olyat mutatni, amin elgondolkoztam. Pedig ebbe is összesűrítettek már rengeteg hülyeséget, de itt sokkal jobban eltörpülnek, mert van egy jól felépített sztori, ami minden egyes résszel egyre jobban kibontakozik. Folyamatosan foglalkoztat és nem várja el, hogy végig unjam az évad háromnegyedét egy jó befejezésért. Van ebben elfogultság is a téma miatt, de nálam igencsak kellemes meglepetés lett a sorozat.
több mint 9 éve
GoT: | Múltkor a Szulejmánban is volt ilyen tömlöcös jelenetsor, de legalább a 8. rész végére elérték, hogy izgalom is legyen az évadban. Mondjuk a klisés faszságot most se sikerült mellőzni. Nálam ezek a legalja ZS kategóriás forgatókönyveket idézik. (Három mondatból megismerünk egy anyát, és nagyon sajnálnom kéne, hogy a gyerekei "magukra" maradnak.) Mindegy, évadzárásnak tökéletes lenne egy vágókép arról ahogy jönnek a White Walkerek. A 2. évadnál már bevált. | süti
Nem tudom olvastad-e a könyveket,de szerintem nem az lesz az évadzárás amit említettél.Ha az lesz amire gondolok akkor fixen fel fog robbanni az internet.megint.