NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
én csak könyv alapján tudnék 1-2 választ adni neked, de Tyrion kicsit felkavarja az állóvizet 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nekem annyi bajom van vele, hogy kicsit túl sokat szívnak ebben az évadban szerencsétlenek. Így annyira nem hozza azt az első évados és How To Make It In Americás feelgoodságot.Bánhatod 😊 Az utolsó két rész a legjobb volt a két évadból is, Russ fenomenális.Gyurma PappaSilicon Valley konkrétan sírva röhögős évadot produkál, nem sok sorozatot van időm nézni, de az elmúlt pár év kedvence lett nálam.Gyurma Pappaén a 2. évadot 3 rész után kaszáltam, szerintem nagyon erőltetett volt, pedig az első évadot bírtam.Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Azért az rohadt egyszerű lenne már, akkor tényleg nem lehetne sokáig húzni a sorozatot. 😀| Mondjuk arra már nem emlékszem, John Snow kitől kapta a kardját? Az egy jó jelenet volt, amikor kiderült, hogy az is sárkányüvegből van. | Stez| Jeor Mormonttól, az Öreg Medvétől. És egyébként nem sárkányüvegből van, hanem valyriai acélből, ami szintén ritkaság a birodalomban, de jól előrevetíti, hogy itt igazából a White Walkerek vs. Mindenki Más a fő irányvonal, utóbbi oldalán pedig így hadba foghatók a sárkányok is. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha ezeknek a Másoknak ekkora ereje van, hogy nem fagyott meg körülöttük a tenger, és így simán legyilkolhatták volna a maradék embereket is. | kristof
De egyébként igen, lassan kezd körvonalazódni a folytatás, hogy mire fogják valószínűleg kihegyezni a dolgokat, mondjuk ami most megy az emberek között, az kezd elég unalmas lenni, szóval nem is biztos, hogy ez rossz lesz. | A targaryen-szál sem halad semerre, mondjuk remélem, hogy Tyrion felbukkanásával végre valami ott is történik majd. Északon a Boltonokkal én nem számolok annyira hosszú távon, de alapból várom a nagy felfedezést, amikor kiderül, hogy Jon Snow is Targaryen-gyerek, és az majd felkavarja az állóvizet. Szerintem ez lesz, mert elég sok utalás volt már a sorozatban a nagy titokra. |
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
| Mondjuk arra már nem emlékszem, John Snow kitől kapta a kardját? Az egy jó jelenet volt, amikor kiderült, hogy az is sárkányüvegből van. | Stez| Jeor Mormonttól, az Öreg Medvétől. És egyébként nem sárkányüvegből van, hanem valyriai acélből, ami szintén ritkaság a birodalomban, de jól előrevetíti, hogy itt igazából a White Walkerek vs. Mindenki Más a fő irányvonal, utóbbi oldalán pedig így hadba foghatók a sárkányok is. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha ezeknek a Másoknak ekkora ereje van, hogy nem fagyott meg körülöttük a tenger, és így simán legyilkolhatták volna a maradék embereket is. |
több mint 9 éve
Ez most jó rész volt, milyen jó, hogy két rész, és aztán megint hosszú pihenő következik. 😀A végén ebből a nagy toborzásból nem jöttek ki túl jól szerencsétlenek, tekintve, hogy | még azoknak a nagy része is meghalt, akik az Éjjeli őrség mellé álltak. 😀 Mondjuk arra már nem emlékszem, Jon Snow kitől kapta a kardját? Az egy jó jelenet volt, amikor kiderült, hogy az is sárkányüvegből van. |
De ez már nagyon kellett ahhoz, hogy még valami legyen ebben az évadból, és felkavarják az állóvizet.
több mint 9 éve
GoT: | Múltkor a Szulejmánban is volt ilyen tömlöcös jelenetsor, de legalább a 8. rész végére elérték, hogy izgalom is legyen az évadban. Mondjuk a klisés faszságot most se sikerült mellőzni. Nálam ezek a legalja ZS kategóriás forgatókönyveket idézik. (Három mondatból megismerünk egy anyát, és nagyon sajnálnom kéne, hogy a gyerekei "magukra" maradnak.) Mindegy, évadzárásnak tökéletes lenne egy vágókép arról ahogy jönnek a White Walkerek. A 2. évadnál már bevált. |
több mint 9 éve
Bánhatod 😊 Az utolsó két rész a legjobb volt a két évadból is, Russ fenomenális.Silicon Valley konkrétan sírva röhögős évadot produkál, nem sok sorozatot van időm nézni, de az elmúlt pár év kedvence lett nálam.Gyurma Pappaén a 2. évadot 3 rész után kaszáltam, szerintem nagyon erőltetett volt, pedig az első évadot bírtam.Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Silicon Valley konkrétan sírva röhögős évadot produkál, nem sok sorozatot van időm nézni, de az elmúlt pár év kedvence lett nálam.Gyurma Pappaén a 2. évadot 3 rész után kaszáltam, szerintem nagyon erőltetett volt, pedig az első évadot bírtam.
ellenben a Veep hozza a szokásos agyeldobós szintet, | Hugh Laurie | pedig csak hab a tortán 😊
több mint 9 éve
Silicon Valley konkrétan sírva röhögős évadot produkál, nem sok sorozatot van időm nézni, de az elmúlt pár év kedvence lett nálam.
több mint 9 éve
Ez az új GOT megint olyan csattanóval ért véget, amire már az elejétől számítani lehetett. Próbálják ilyenekkel feldobni az egyébként szörnyen lapos évadot. Nagyon gyenge. Majdnem vége az egész évadnak, és a végén majd felpörgetik egy részre.StezUtolsó rész utolsó jelenete SE fogja megmenteni az évadot sajnos.
több mint 9 éve
Per pill kifogytam a sorozatokból, arra gondoltam h nekikezdek a Gothamnek. Megéri?empty taxiha comic book kell, akkor Daredevil. Az ócska network kínálat nem tud versenyezni a netflixxel
több mint 9 éve
igen, már kezd alakulni a felszopás a szezon végére.meglepne ha Dorne-ban nem lenne valami hatalmas csavar, mert különben két (jóllehet meglehetősen) jó csöcsért behozni ezt a vállalhatatlan szálat nem GoT szint lenne.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ez az új GOT megint olyan csattanóval ért véget, amire már az elejétől számítani lehetett. Próbálják ilyenekkel feldobni az egyébként szörnyen lapos évadot. Nagyon gyenge. Majdnem vége az egész évadnak, és a végén majd felpörgetik egy részre.Stezha vmi így van leírva a könyvben akkor mit kezdjenek vele. a cersies jelenet nem évad az feldobására volt.
amugy meg az a rész nekem nagyon bejött. és sztem nagyon jó utolsó 3 rész lesz.
több mint 9 éve
Per pill kifogytam a sorozatokból, arra gondoltam h nekikezdek a Gothamnek. Megéri?empty taxiMegítélésem szerint minél jobban képben vagy a denevérember ellenfeleivel, segítőivel annál nagyobb élményt tud nyújtani, mivel rengeteg utalás van benne. Ha azokat nem veszed észre akkor fölösleges rá időt pazarolni. Szóval minimum a filmek ismerete a beszálló. Az első pár rész csalódás volt, de utána már élvezhető.
több mint 9 éve
Ez az új GOT megint olyan csattanóval ért véget, amire már az elejétől számítani lehetett. Próbálják ilyenekkel feldobni az egyébként szörnyen lapos évadot. Nagyon gyenge. Majdnem vége az egész évadnak, és a végén majd felpörgetik egy részre.
több mint 9 éve
Per pill kifogytam a sorozatokból, arra gondoltam h nekikezdek a Gothamnek. Megéri?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Supernatural évadzáró is pipa, ez most erősre sikeredett.| Igazából már sok ideje benne van szerintem a sorozatba, hogy Isten megjelenjen, mivel kiszabadult a sötétség, amit elvileg csak ő és az arkangyalok tudtak legyőzni, szerintem adja magát, hogy így az utolsó 1-2 évadra behozzák, tekintve, hogy elvileg most ez a legkeményebb ellenfél. 😀 |
több mint 9 éve
Már tudom, csak első látásra nem tűnt fel Atom, de az meg igen, hogy egy bank széfjénél vannak. Ugye Hawkgirl is az új sorozat miatt volt például érdekes. Ja, meg ugye az időgépnél elhangzott Rip Hunter neve is, aki szintén ott lesz fontos szereplő. De az új Flash már szeptember környékén jön, a Legends of Tomorrow viszont csak 2016-ban.
több mint 9 éve
bjarte90
32
Amúgy megéri visszanézni az idősíkokat, amiket Barry akkor lát, amikor időt akar ugrani.Egy kis pontosítás: | szerintem amelyik jelentre te gondolsz az nem rogues bankrablás, hanem egy részlet az új Legends of Tomorrow sorozatból, itt a trailer www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc . Mindenesetre ez is a több idősíkot vetíti elő 😊 |
Killer Frost, | ugye tudjuk, hogy ő Caitlin? 😀 Flash-múzeum, az elején egy kép a Roguesról is, amint bankot rabolnak... Meg Barry börtönben van, kezén bilincs. Ja, és ugye amikor visszamegy megmenteni az anyját, és a másik énje mutogat neki. | Érdekesek. Cisco pedig a | Vibe. | Stez
több mint 9 éve
amúgy azt nem értem csak, hogy Barryéknek mi oka volt kiengedni Wellst? ok, megmutatta a speedforcet, de ezen kívül nem volt megindokolva, hogy mindenképpen ki kell nyitniuk a celláját, amíg Barry odaát van.Én igazából a | Jay Garrick-szálra leszek kíváncsi, milyen szerepe lesz | , ugyanis már több részben is volt rá utalás a Flashben, itt a végén pedig | az első féreglyukból az ő sisakja repült ki ugyebár. |Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Mondjuk érdekes, de | ha Eddie meghal, és nincsen Eobard Thawne sem ezáltal a jövőben, akkor nincs, aki a múltba visszamenjen megölni Barry anyját. Ezzel lehet kapcsolatos, hogy direkt mutatták, ahogy a féreglyuk beszívja Eddie testét, ez a szál még nincsen lefutva szerintem. Olvastam egy vicces kommentet egyébként, hogy Eddie-nek elég lett volna tökön lőnie magát, akkor sem lesz gyereke, és igazából tényleg. 😀 De nyilván kellett a hatás. 😀 Ez a második féreglyuk sem volt véletlen, szintén egy valószínűsíthető szereplőt vetít előre, de Snartot és a végén a bámészkodó hölgyet sem véletlenül mutatták, ő lesz a Hawkgirl. Ja, meg ugye még az első féreglyukból kicsapódó sisak... |
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .Stez
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.shawnka
Azt meg, hogy | Eddie-t beszívta a féreglyuk, | szerintem pont azért mutatták direkt, mert majd ezzel magyaráznak meg a jövőben pár dolgot, és talán így meg is oldják, | hogy a Reverse-Flash mégse haljon meg, | illetve a Thawne-szál a képregényekben elég mély, több jó karaktere is van, szóval emiatt gondolom, hogy ezt sem hagyják veszni.
Csak ez a pár, egyébként elég erős utalás viszont számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy a második évad | több időszálon játszódik majd, a jelenben és a jövőben, szerintem Barry egyébként a jövőbe kerül majd. |
Plusz ugye az utolsó részekben még szépen előkészítették a Rogue-szálat is.
Egy kicsit úgy érzem, hogy az évad utolsó részeit a hatalmas Reverse Flash-hel való összecsapás helyett már a következőnek készítették elő, és míg ez a "nagy csata" kissé gyenge lett, addig pedig az előkészítés meg sokkal erősebb lett a szokványosnál.
Annyira nem jött be az az utolsó rész, de mégis sikerült elérni, hogy kíváncsian várjam a folytatást, és agyaljak, hogy vajon kikre utalgattak itt a dolgokban. Ez a | második féreglyukas "meglepetés" | is ráillik jó pár karakterre.Stez
több mint 9 éve
Amúgy megéri visszanézni az idősíkokat, amiket Barry akkor lát, amikor időt akar ugrani.Killer Frost, | ugye tudjuk, hogy ő Caitlin? 😀 Flash-múzeum, az elején egy kép a Roguesról is, amint bankot rabolnak... Meg Barry börtönben van, kezén bilincs. Ja, és ugye amikor visszamegy megmenteni az anyját, és a másik énje mutogat neki. | Érdekesek. Cisco pedig a | Vibe. |
több mint 9 éve
Én igazából a | Jay Garrick-szálra leszek kíváncsi, milyen szerepe lesz | , ugyanis már több részben is volt rá utalás a Flashben, itt a végén pedig | az első féreglyukból az ő sisakja repült ki ugyebár. |Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Mondjuk érdekes, de | ha Eddie meghal, és nincsen Eobard Thawne sem ezáltal a jövőben, akkor nincs, aki a múltba visszamenjen megölni Barry anyját. Ezzel lehet kapcsolatos, hogy direkt mutatták, ahogy a féreglyuk beszívja Eddie testét, ez a szál még nincsen lefutva szerintem. Olvastam egy vicces kommentet egyébként, hogy Eddie-nek elég lett volna tökön lőnie magát, akkor sem lesz gyereke, és igazából tényleg. 😀 De nyilván kellett a hatás. 😀 Ez a második féreglyuk sem volt véletlen, szintén egy valószínűsíthető szereplőt vetít előre, de Snartot és a végén a bámészkodó hölgyet sem véletlenül mutatták, ő lesz a Hawkgirl. Ja, meg ugye még az első féreglyukból kicsapódó sisak... |
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .Stez
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.shawnka
Azt meg, hogy | Eddie-t beszívta a féreglyuk, | szerintem pont azért mutatták direkt, mert majd ezzel magyaráznak meg a jövőben pár dolgot, és talán így meg is oldják, | hogy a Reverse-Flash mégse haljon meg, | illetve a Thawne-szál a képregényekben elég mély, több jó karaktere is van, szóval emiatt gondolom, hogy ezt sem hagyják veszni.
Csak ez a pár, egyébként elég erős utalás viszont számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy a második évad | több időszálon játszódik majd, a jelenben és a jövőben, szerintem Barry egyébként a jövőbe kerül majd. |
Plusz ugye az utolsó részekben még szépen előkészítették a Rogue-szálat is.
Egy kicsit úgy érzem, hogy az évad utolsó részeit a hatalmas Reverse Flash-hel való összecsapás helyett már a következőnek készítették elő, és míg ez a "nagy csata" kissé gyenge lett, addig pedig az előkészítés meg sokkal erősebb lett a szokványosnál.
Annyira nem jött be az az utolsó rész, de mégis sikerült elérni, hogy kíváncsian várjam a folytatást, és agyaljak, hogy vajon kikre utalgattak itt a dolgokban. Ez a | második féreglyukas "meglepetés" | is ráillik jó pár karakterre.
több mint 9 éve
Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.
több mint 9 éve
Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .
több mint 9 éve
mert lassan olyan mint a Barátok Közt, hogy hiába hagyok ki hónapokat, egy perc alatt felveszem h mivan, mert annyira nincs újdonság.gabtsiAz kamu. BK-ból kihagysz egy részt, akkor kell egy hét, hogy újra rájöjj ki kivel van és miért.
Viszont van jó oldala, hogy döglődik a GoT, így legalább belekezdtem a 12 majomba. Rég láttam ennyire fasza pilotot. A jó sztori ugye alapból adott, régóta sorozatra kívánkozott. Színészek is jók, pedig eddig talán inkább miattuk nem kezdtem bele a sorozatba. A látvány se viszi el a budget felét. Érdekes, hogy a legtöbb helyen lehúzzák a szakírók, de a nézői szavazatok alapján jól áll az 1. évad után. Úgyhogy kíváncsian várom a folytatást.
Decemberre meg vége a gyermekkornak: www.youtube.com/watch?v=i3e7aMCIxjY
Szintén a syfytől, Clarke regénye alapján. BSG-s miniszéria is nagyon jóra sikerült, úgyhogy valami hasonló minőségre számítok.