Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Amikor megláttam anno a Skins 5. évad gárdáját azt hittem szar lesz, de kurva jó eddig az évad 😀
több mint 14 éve
aki teheti az nézze a FOX-on most induló új sorozatot a The Chicago Code-t. Ez valami hihetetlenül jó. Amikor láttam hogy indul ez a sorozat, gondoltam ez is egy újabb ócska, felületes rendőrsztorikból fog állni, ahol a körömnyi nyomokat vizsgálják egy laborban egész műsor ideje alatt. De amikor megnéztem a Pilot részt hát kellemeset csalódtam. De nagyon. Ennyire jól felépített és látványos, ráadásul rendőr sorozatot nem igazán láttam még. Fájt a szívem hogy a Friday Night Lights abbamaradt, de ez az új sorozat teljesen kielégít, ráadásul Matt Lauria is játszik a főszereplő mellett, aki Luke-ot alakította az FNL-ben. Szal ajánlom mindenkinek a sorozatot 😊
több mint 14 éve
Lost számok a Chuckban 😀 ( himym után szabadon, de akkor is 😀 )
több mint 14 éve
Lesz még egy Modern Warfares Community 😀 Remélhetőleg olyan jó lesz, mint az előző, nálam simán a legjobb rész eddig.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Két hete ért véget az elmúlt évek egyik legerősebb drámája. Friday Night Lights – Egy sorozat vége - írta: Gaines: http://donnie.blog.hu/2011/02/27/friday_night_lights_egy_sorozat_vege
több mint 14 éve
Most épp újranézem az Ozt, beszarás milyen jó ez a sorozat, ennyi jó és hiteles karaktert egy helyen, elképesztő.
több mint 14 éve
volt mar?Biztos kevés az 1.8m gázsi 20 percért. Amenniyre imádom a sorozatot annyira utálom Sheent.
Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half MentStez
több mint 14 éve
volt mar?Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half Ment
több mint 14 éve
Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)tenorxKösz, itt meg is van, de letöltésnél regelést kér, ami már fizetős. Vagy csak én balfaszskodtam el vanalmit?
szerk.: Megoldottam.
több mint 14 éve
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)
Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕
+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.süti
több mint 14 éve
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕
+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.
több mint 14 éve
Az fasza.Oznak mikor van vege?Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.Bébé
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
Imadom, amikor elkezdenek leadni egy sorozatot, de az utolso evadokat/reszeket meg nem adjak le.
SZerk.:
Tegnapi South Park resz:
Megmondo Kapitany: Brett Favrenak nem kellett volna elkuldenie azt a kepet a peniszerol a riporternonek! 😀
több mint 14 éve
HIMYM:Barney összejön a brit csajjal, elveszi, Ted pedig az esküvőn végre megismeri a bigét.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Oznak mikor van vege?Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
több mint 14 éve
-Kurva jó volt a mai Castle, tiszta 24 😀-Chuck szokásos jó, bár nekem már Jeffster nagyon hiányzik.
-Himym lehetne már vicces végre 😕
-A House meg tiszta beteg 😀
több mint 14 éve
Oznak mikor van vege?En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.
több mint 14 éve
Mostani House rész tipikusan olyan volt amiért megszeretettem ezt a sorozatot. És még volt benne egy NFL-s (és NBA-s) poén is. Meg jó sok filmes utalás - ha már Oscar hét van. 😊
több mint 14 éve
"Egy HBO-sorozat tiszteli a nézőt. Nem a legkisebb közös többszöröst célozza, nem leereszkedő, nem könnyen emészthető, nem nyújt könnyű válaszokat. Mindig többet nyújt puszta szórakoztatásnál. Talán nehezebb követni, nagyobb figyelmet követel a közönségtől, de végső soron többet nyújt, mint egy kereskedelmi- vagy kábeltévés sorozat. A subtext, a felszín alatti, a látható cselekmény és kimondott szavak mögötti rejtett jelentés kulcsfontosságú."Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.DoMHát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
Király ez az HBO, csak most jöttem rá.csabi19
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
elég kemény zárása lesz a spartacus gods of the arena-nak, szépen felépítettek mindent.
több mint 14 éve
Miközben minőségi jobbnál jobb sorozatokról beszélnünk, nem árt megjegyezni, hogy nekünk, magyaroknak már megint sikerült nagy erőfeszítések árán olyat gyártani, aminek minden másodperce értékes oktatóanyag lenne a "hogyan ne készítsünk sorozatot, sorozatot bevezető epizódot" kurzuson. Igen, a Casinóról van szó.Ja, és még mindig HBO....
Szeptemberben jön a "LUCK" című Michael Mann sorozat ami a lóversenyek, és fogadás világába kalauzolja el a nézőket. Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina, Kerry Condon (Octavia a Rómából). Az írók között pedig ott van David Milch, akinek a mindig említetteken kívül a "John from Cincinnatit" lehet köszönni, ami az utóbbi évek egyik legeredetibb próbálkozása volt, elsőrangú főcímmel.
több mint 14 éve
Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller
több mint 14 éve
HBO-s sorozatokkal kapcsolatban én is osztom a véleményeteket. Teszek egy próbát a Boardwalk Empire-rel is, ha már az NCIS-re annyit kell várnom...
több mint 14 éve
És akkor az Entourageról még nem is beszéltetek 😊
több mint 14 éve
Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal