NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?NomacÉn pénteken életemben először fogadtam jégkorongra,volt benne 2 EBEL meccs(Graz,Salzburg) és egy német(München).Beakadt a 10-es odds.
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.
több mint 11 éve
Gyors kérdés:Miért kerül ugyanannyiba az 5/2 mint az 5/3? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy az 5/2 drágább.
több mint 11 éve
a rohadt életbe most már komolyan, tettem 3 5/6-ot, 2 kulcsmeccsem volt (ami kettőn is rajta van), a MU és a QPR. Az egyik a 89.-ben kap gólt, itt csak bólogatok mert a MU tényleg necces volt, gondoltam megérdemlem, én hülye, de még így is bőven nyerek, erre a 96.-ban gólt kap a QPR is... mindhárom 5/6-omon így kettő ment el, vagyis éppen nem fizet egyik sem. Ha bejön mindkét meccs akkor 16 ezer 900 HUF-ból.Az igazi poén az egészben hogy 4 percem volt megtenni gyorsan a meccseket, ahhoz képest basszus simán jöhetett volna...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bet-at-home -on még lehet fogadni az MLB National League összesített győztesére! St Louis Cardinals 1,25
LA Dodgers 3,6 (ezt nem ajánlom)
A Cardinals tegnap megnyerte az NLCS-t 😊 Megtettem, ha már így elcseszték, november 1-re van írva a fogadás határideje, kíváncsi vagyok, bejön-e 😀 jó kis emailváltás lesz, már előre várom 😊
Go Jets!
több mint 11 éve
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?Nomaca khl nem olyan rossz, eddig 8 meccsre raktam, ebből 7 jött (igaz 3 szelvényen volt, így az egyik ment)
az nhl se olyan rossz, de a khl-t most jobbnak gondolom momentán
több mint 11 éve
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?
több mint 11 éve
Cselzi ezeket beszolta húzni de hogy a kikúrt manchester mégint elkúrja nem hiszem el.Szív a Cselszki is a Cardiff ellen otthon, ma nagy anyázások lesznek még...berger90
Ezt a Liverpúl nagyszerű játékosainak, akik egy 10 emberrel játszó csapatot nem tudnak legyűrni.
Nyaljatok sünt!laccoo74
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Szív a Cselszki is a Cardiff ellen otthon, ma nagy anyázások lesznek még...
Ezt a Liverpúl nagyszerű játékosainak, akik egy 10 emberrel játszó csapatot nem tudnak legyűrni.
Nyaljatok sünt!laccoo74
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nyaljatok sünt!
több mint 11 éve
2 nap alatt úgy elbukni, hogy mindkét szelvényem úgy megy el, hogy a csapat akire fogadtam SO-ban kap ki, meglehetősen idegesítő....
több mint 11 éve
Mai tippek:Liverpool V
Arsenal H
Chelsea H
San Jose win
Montreal win
Colorado win
Ahogy a bányász mondja.Jószerencsét!
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Hétvégi NB1:Videoton-Puskás H
Kecskemét-DVSC V
Pápa-MTK X2
Honvéd-Pécs H
Újpest-Eto V
Kaposvár-FTC V
A Paks-Diósgyőrre nincs ötletem,ezért nem is tettem,talán X-et lehetne,ha valaki gondolja
több mint 11 éve
nem. csak trollkodom. de Radó tényleg idegesít, nem lehet úgy ránézni, hogy ne essen el.Szalai babérjaira törsz?JoeyPorterMára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPortervalóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanemállóképességbenműesésben), akkor tényleg egész kiváló képességű csapat jött össze ott Szombathelyen 😊slowmotion
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Szalai babérjaira törsz?Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPortervalóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanemállóképességbenműesésben), akkor tényleg egész kiváló képességű csapat jött össze ott Szombathelyen 😊slowmotion
több mint 11 éve
Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPortervalóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanem
több mint 11 éve
Nekem a SJ vitte a 10*szorzómat (SEA+NHL kombi), ezaz....
több mint 11 éve
DAl over SJ ez ugye 3:3 lett 😕 (-1u)DET over COL bejött (+1.7u)
NYI-VAN-TB bejött, mondjuk 3/4-ben tettem meg, a Leafs meg kiszopott a Carolina ellen, de hát ne legyünk telhetetlenek... (+4.8u)
több mint 11 éve
kicsit sem vagyok ideges, elaludtam és csak később kezdődő nhl meccsekre tudtam fogadni most éjjel így csak 1 fogadásom volt teljes pedig még akartam tenni. Gondoltam akkor azt amit feltettem volna megteszem az utolsó 4 meccsre meg még ami van amerikai sport. Persze az 1 órás meccsekből az összes jött amit rakni akartam (Pittsburg, Boston, Vancouver, Montreal, Oslanders, Ottawa) de a késübbiekből a Chicagonak sikerült kikapnia büntetőkkel... így már sokkal kevesebbet nyerhetek az óriási kasza helyett, a rohadt életbe.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ó hogy szüljön sünt a Panathinaikos, olyan szép lett volna az a 5x kötés. Bahh, és nyilván az övék volt a legkisebb szorzó.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Keenum kezd a Texansban, all-in a Chiefsre! 😀 😀Newmanegyelőre 6,5-es hendi van a Chiefsre, szerintem simán felmegy vasárnapig 14-re 😀
több mint 11 éve
na, a két nyugati veretlen ellen tettem, ha viccesen pattan a korong, akkor jól járok. márpedig lassan ideje lenne elfogynia a lendületnek...