NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Sikerült beszakadni vagy 20 dollárral ma..Még raktam egy élőt amiben benne volt hogy a holland meccsen nem lesz gól az első 15 percben,természetesen 47.perc,gól... 😀 A Penguins valamit még kozmetikázhat rajta,aztán majd az NB1-en szakítunk 😊
több mint 11 éve
belgáknak valaki szólhatna, hogy minél jobban tolják, annál jobban lesznek rangsorolva. és én sem haragudnék meg rájuk, csöppet sem mellékesen 😊
több mint 11 éve
jólvan, oroszok is eladták a meccset egy zsák répáért...
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Amúgy elment a harmadik meccs amit a lányom bökött de így is 13 feletti volt az odds. D-re "rakott", 2-1 lett.BazzaniVan benne potenciál 😊 Készíthetnétek egy konkurens blogot, Maka-t lenyomnátok 😀
Csak viccelek, olvaslak sportmajom és nagyon hasznosak az elemzéseid, és várom, hogy beinduljon a fő vadászterületed 😊
több mint 11 éve
Két éve 1;3as odds volt a Chievo-Doria D-re és az is lett. 😊Amúgy elment a harmadik meccs amit a lányom bökött de így is 13 feletti volt az odds. D-re "rakott", 2-1 lett.
több mint 11 éve
bezárt ez a geci lottózó, ha kiszopunk andorrától kurva ideg leszek!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Svéd-Német 4 gól fölé 2.67ért?Illetve Izrael nyer, Anglia nyer, Montenegró nyer egy szelvényen.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
úúúúúristen, most nézem mekkora bunda dél-amerikában: a Chile-Ecuador oddsai: H 2,4; D 1,66; V 10,0olasz A, szezon vége?
hát ilyet se láttam még 😀dugo1993
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
beigazolódott az örök törvény: saját csapatra SOHA ne rakj. tegnap megszegetem, ment is a levesbe a mixdugo1993Én ezzel kaszáltam nagyot hétvégén 😊
Ma ezekkel támadok:
Román-Észt H
Azer-Orosz V
Izrael-É.Ír H
Portugál-Luxemburg H
Görög-Lichtenstein H
Litván-Bosnyák V
Angol-Lengyel H
Montenegro-Moldova H
Magyar-Andorra over 2.5
Azer-Orosz V
Svéd-Német X2
Török-Holland X2
Norvég-Izland 2
Jamaica-Honduras 2
+még maradt egy 2 napos nhl duplám
Sabres-Wild 2
Penguins-Oilers X1
több mint 11 éve
dugo93
4 225
úúúúúristen, most nézem mekkora bunda dél-amerikában: a Chile-Ecuador oddsai: H 2,4; D 1,66; V 10,0hát ilyet se láttam még 😀
több mint 11 éve
dugo93
4 225
beigazolódott az örök törvény: saját csapatra SOHA ne rakj. tegnap megszegetem, ment is a levesbe a mix
több mint 11 éve
Maka
2 760
Jó ötlet volt oldalt váltanom a Colts meccsen.A Wild meg nyer 2-1-re, mohó voltam a -1.5-lel, bár a végén két ordító ziccert hagytak ki, meg a másfél percnyi üres kapu is kevésnek bizonyult.
több mint 11 éve
haarra gondolsz hogy ezeket a tippeket hányon, akkor eddig 7et tettem, a sima kombikba inkább kétesélyeket )pl nem sima norvég hanem norvég vagy x), a systemekbe tettem inkább nagyobb oddsokat.focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊Hány szelvényen játszod meg? Nomac
Ciprus-Albán D 3.30
Svájc-Szlovén Szlovén vagy X 1.80
Norvégia-Izland H 2.40
Izrael-É-ír H 1.40
Azer-Orosz V 1.28
Lett-Szlovákia D 3.40
Románia-Észt H 1.14
Török-Holland V 2.50 (esetleg D)
Bolgár-Cseh D 3.50
Skót-Horvát D 3.50
Montenegró H 1.30
Anglia H 1.22
Spanyol H 1.05
Francia H 1.18
A négy D-t sztem lehúzom 3/4ben.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szerintem tuti nem fogják lebizniszelni. A norvégok nem valami jók, de annyira nem is rosszak hogy Izland idegenben behúzza ellenük a meccset. Meglepetést várok, tipikus az egyik csapat nyerni akar a másik meg gólokat lő meccset. Persze 3 esélyes mint ahogy az oddsból is látszik, talán az X a legreálisabb ezek közül.focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊na ez miért? nálam sima V, még ha nem is nyernek, ennyiért jó (most épp 2.88), a norvégok lefőttek és szarok, Izland meg egy hatalmas lehetőség kapujában, egymás közt hátha lebizniszelikkristof
Norvégia-Izland H 2.40davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊na ez miért? nálam sima V, még ha nem is nyernek, ennyiért jó (most épp 2.88), a norvégok lefőttek és szarok, Izland meg egy hatalmas lehetőség kapujában, egymás közt hátha lebizniszelik
Norvégia-Izland H 2.40davemayer
több mint 11 éve
focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊Hány szelvényen játszod meg?
Ciprus-Albán D 3.30
Norvégia-Izland H 2.40
Izrael-É-ír H 1.40
Azer-Orosz V 1.28
Lett-Szlovákia D 3.40
Románia-Észt H 1.14
Bolgár-Cseh D 3.50
Skót-Horvát D 3.50
Montenegró H 1.30
Anglia H 1.22
Spanyol H 1.05
Francia H 1.18
A négy D-t sztem lehúzom 3/4ben.davemayer
Hollandia @ 2.50
Románia @ 1.18
Bosznia és Hercegovina @ 1.36
Anglia @ 1.25
Albánia @ 2.50
Svájc @ 1.90
Izland @ 2.50
Ez a holnapi merész tippem 😀
több mint 11 éve
focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊Ciprus-Albán D 3.30
Norvégia-Izland H 2.40
Izrael-É-ír H 1.40
Azer-Orosz V 1.28
Lett-Szlovákia D 3.40
Románia-Észt H 1.14
Bolgár-Cseh D 3.50
Skót-Horvát D 3.50
Montenegró H 1.30
Anglia H 1.22
Spanyol H 1.05
Francia H 1.18
A négy D-t sztem lehúzom 3/4ben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka
2 760
15/15 kihívás részletei, illetve mai NHL és NFL pick.sportmajom.blog.hu/2013/10/14/nfl_nhl_2013_okt_14_15_15_kihivas
több mint 11 éve
NFL szelvényeim elsetek, de legalább a Kings -1,5 , Ducks kombó visszahozta.
több mint 11 éve
Ez a hétvége nem volt valami termékeny. Elment három NFL 3 szelvényem és a férfi kézi, de szerencsére a Nő kézi kárpótolt. Meglepő hogy bet365-n milyen jó oddsk vannak női kéziben az esélyes csapatokra. 😊
több mint 11 éve
Mondtam a kislányomnak, hogy bökjön rá három számra a tippmix újságban.Sógorom abszolút analfabéta mindenféle sportban (értsd nem követ semmit rendszeresen, sőt nem is nagyon néz), viszont igazi mákostészta mindenben. Befizetett a bet365-nél 5000Ft-ot a 100%-os bónuszra. 2 nap alatt 28000 pluszt csinált. 😊
Megraktam neten 3/2ben.
Crotone Bari v Crotone 4.20 Nyert
Döntetlen Latina v Modena 3.00 Nyert
A harmadik meccs éjszaka lesz, de már nyertem.
Ilyen amikor hozzáértőkre bízza magát az ember.Bazzani
több mint 11 éve
de éreztem hogy nyer a pats és akkor egy ilyen vikings meg denver szivat...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Épphogy, de meglett 😊Mit gondoltok a denver meccsen érdemes lehet fogadni az 53 pont felett-re?steroid stewieNekem az egy bónusz szorzó mindkét szelvényere 😊Nomac
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
A Steelers nekem is nagy lóvét hozott(117$),sima egyes kötésben tettem,ahogy nézem nem csak én éreztem 😊
több mint 11 éve
dugo93
4 225
az első szelóm jött: Car, Phi -3,Deta másikon pedig a KC eddig hozta, hátra van az SF, NO, és a TEN +12