Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Wales - Macedónia 1-0.Megtettem nem pár száz forinttal a macedónokat (valami 3.20-as szorzó), mert a hazaiaknak 12 hiányzójuk volt.
Mégis nyertek.
Többet nem jövök 😀
több mint 11 éve
bálnalekvár
695
még nem tudom pontosan, de bőven 5 számjegyű leszPont ezért.mit érdekel az téged? mindenkinek más.davemayerHOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvárMennyi az a nagy pénz?Sobri Jóska
Ha tudnám neki mennyi, nem kérdezném.Sobri Jóska
akkorisredskins
több mint 11 éve
igen, bejön az angol -1ről is, nagyon jó kis nap volt ez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én csak ezt tettem, jött is: Ukrajna, Svájc, Görög győzelem - 4,88-as oddszal
több mint 11 éve
Minda3 elment 😕Én ezekkel támadok ma:2 jön,úgy néz ki és a másik is csak egy meccsen száll.Jut is,marad is 😊JoeyPorter
Izland-Ciprus H
Hollandia-Magyarország 2,5 over
Német-Ír H
Svéd-Ausztria H
Albánia-Svájc X2
Luxemburg-Orosz V
Görög-Szlovák H
Spanyol-Fehérorosz H
Örmény-Bulgária X2
Dánia-Olasz 1X
Észt-Török V
Ukrán-Lengyel H
Angol-Montenegro (0-3) VJoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Én ezekkel támadok ma:2 jön,úgy néz ki és a másik is csak egy meccsen száll.Jut is,marad is 😊
Izland-Ciprus H
Német-Ír H
Svéd-Ausztria H
Albánia-Svájc X2
Luxemburg-Orosz V
Görög-Szlovák H
Spanyol-Fehérorosz H
Örmény-Bulgária X2
Dánia-Olasz 1X
Észt-Török V
Ukrán-Lengyel H
Angol-Montenegro (0-3) VJoeyPorter
több mint 11 éve
nézd már, nyertek az örmények 😛 kötsög vagyok,ez tipikus vak tyúk is talál szemet volt 😀Holnapi válogatott meccsek:örményekre nem mernék tenni, hazai pályán még a veretes máltaiaktól is sikerült kikapniuk.
Örmény vagy x 1.62
Dánia vagy x 1.40 (sima Dánia-t nem nagyon merek, de lehet hogy megteszem, 2.35ért jónak tűnik)
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Albánia-Svájc DV Svájcnak elég az X és egyáltalán nem biztos hogy nyerni fognak
Oroszország V 1.06
Görögország HD (nyerni akarnak majd a görögök az tuti, kérdés sikerül-e 1-0ra...)
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Wales vagy X 1.33 (esetleg H 2.20)
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
Spanyolország H 1.06davemayer
dánok dettó ugyanezek, nyerni szerintem biztos nem fognak, én inkább DV-t tennék rá, mint HD-t.slowmotion
na szépen kerestem ma, jó kis oddsok voltak, kár a dánokért, még nem tuti de sztem csak rajtuk fog elmenni az 1 unit - 434 unit jumbo fogadásom.
végre egy igazán jó soccer nap ilyen nem volt már egy hónapja kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka
2 760
Mai hoki. Meglehetősen jónak érzem őket, úgyhogy csak játsszátok az ellentétét. 😊sportmajom.blog.hu/2013/10/11/nhl_2013_okt_933
több mint 11 éve
Pont ezért.mit érdekel az téged? mindenkinek más.davemayerHOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvárMennyi az a nagy pénz?Sobri Jóska
Ha tudnám neki mennyi, nem kérdezném.
több mint 11 éve
2 perccel bankzárás után sikerült oda érnem, így ezen a héten se tudok játszani. (L) Legalább jinx nélkül leírhatom az NCAAF és NFL tippjeimet:
NCAAF:
Texas A&M -5,5 @ Mississippi (1,83) - Szar az A&M védelme, szóval könnyen shootout lehet ennek a vége, de ebben egyértelműen az előbbi csapat az erősebb.
Nebraska -13,5@Purdue (1,76) - A Purdue gyenge idén, szerintem ez a legbiztosabb spread erre a hétre.
Virginia Tech -6,5 vs Pittsburgh - Thomas kezd belendülni (=nem úgy néz ki, mint egy bottom 5 irányító.. :p), a védelem meg országos szinten is elit, ezt hazai pályán legalább 2 TD-vel hozni kéne.
de van sok, ami tetszik még, ilyen pl:
Oregon -13,5@Washington (1,83) - Szvsz nem lesz olyan szoros, mint ahányan annak várják. Sankey és Price kitűnő játékosok, de az Oregont csúcsformában még a Bama se tudná lenyomni szerintem, dominálni fogják a meccset.
Maryland -6,5 vs Virginia - a csúnya FSU ellen vereségnek a levét a Virginia fogja meginni.
NC State -6,5 vs Syracuse - Meglepő vereséget szenvedett a USF-től az NC State, össze kell szedniük magukat, ami szerintem sikerül is és legalább 2TD-t vernek a ACC újoncra.
Marshall -9,5 @ FAU - Cato az Isten.
Houston -8,5 vs Memphis - Ez a spread csak annak szólhat, hogy Memphis közel járt előző héten az UCF-hez, pedig nálam ez is sima.
Baylor -16,5 @ KSU - Újabb 60 pont a Baylornak, ezzel a KSU nem tud lépést tartani.
Ebben a sorrendben.
A Northwestern-nel kapcsolatban renováltam álláspontomat, mert elfelejtettem, hogy a Wisconsin most jön bye weekről.
NFL:
Itt nincs magyarázat, a 4 legbiztosabb spread szerintem egyértelműen ezek. (fr*nc egye meg azt az 5 percet...)
IND -1,5@SD
CIN -6,5@BUF
DET -2,5@CLE
DAL -3,5 vs WAS
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Én ezekkel támadok ma:Izland-Ciprus H
Német-Ír H
Svéd-Ausztria H
Albánia-Svájc X2
Luxemburg-Orosz V
Görög-Szlovák H
Spanyol-Fehérorosz H
Örmény-Bulgária X2
Dánia-Olasz 1X
Észt-Török V
Ukrán-Lengyel H
Angol-Montenegro (0-3) V
több mint 11 éve
na, ott megy a levesbe a félelmem, vezetnek a zörmények gólok meg létszám tekintetében is.de azt tudod hogy az olaszokat ez a meccs már nem érdekli ugye? az örményekre sztem nem fogok fogadni, de sztem nem nyernek a bolgárok.davemayerHolnapi válogatott meccsek:örményekre nem mernék tenni, hazai pályán még a veretes máltaiaktól is sikerült kikapniuk.
Örmény vagy x 1.62
Dánia vagy x 1.40 (sima Dánia-t nem nagyon merek, de lehet hogy megteszem, 2.35ért jónak tűnik)
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Albánia-Svájc DV Svájcnak elég az X és egyáltalán nem biztos hogy nyerni fognak
Oroszország V 1.06
Görögország HD (nyerni akarnak majd a görögök az tuti, kérdés sikerül-e 1-0ra...)
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Wales vagy X 1.33 (esetleg H 2.20)
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
Spanyolország H 1.06davemayer
dánok dettó ugyanezek, nyerni szerintem biztos nem fognak, én inkább DV-t tennék rá, mint HD-t.slowmotion
több mint 11 éve
mit érdekel az téged? mindenkinek más.HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvárMennyi az a nagy pénz?Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvárMennyi az a nagy pénz?
több mint 11 éve
szóval inkább inkább a nagy tét negyedével rakd meg mind a négynek az ellenkezőjét 😀HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvármind a négy elég egyértelműnek tűnik, szóval az egyik tuti el fog menni 😉Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Ma eléggé hullámvölgybe kerültem,de a veszprém hendi és a stephens tenisz kirántott a szarból.
több mint 11 éve
HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvármind a négy elég egyértelműnek tűnik, szóval az egyik tuti el fog menni 😉
több mint 11 éve
máshol a neten sem sokkal jobb, pl a bwinen 10 EUR a minimum befizetés, 30 a minum kivétel. Gondolom a tippmixpro-n is van difi a kettő között. Ha ez túl nagy probléma (mármint hogy nem jutsz egyből a pénzedhez csak ha egy szintet elértél) akkor inkább tényleg tippmixelj, csak ott meg gyengébbek az oddsok.hat kisebb tettekkel nyerek mondjuk 3-4-5 ezret es akkor azt kiveszem es jatszok mondjuk tovabb par 100 forinttal. Tobb ezreket en nem fogok mindig felrakni tetnek. Erdekes a befizetes mar lehet 1500 ft is.zavi27ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.davemayerMicsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.zavi27Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newmancsak pontosítás végett, bet365-n 14ezer a minimum 😊bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hat kisebb tettekkel nyerek mondjuk 3-4-5 ezret es akkor azt kiveszem es jatszok mondjuk tovabb par 100 forinttal. Tobb ezreket en nem fogok mindig felrakni tetnek. Erdekes a befizetes mar lehet 1500 ft is.ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.davemayerMicsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.zavi27Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newmancsak pontosítás végett, bet365-n 14ezer a minimum 😊bogec7
több mint 11 éve
ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.Micsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.zavi27Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newmancsak pontosítás végett, bet365-n 14ezer a minimum 😊bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nem hiszem hogy az olaszokat a szezon kellős közepén ez a számukra barátságos meccsel felérő "küzdelem" fogja érdekelni csak azért , mert vannak helyek a keretben. Azért nem most fognak küzdeni, hanem februártól. Most kb mindnek az van az agyában hogy tudják le ezt a meccset sérülés nélkül aztán koncentráljunk újra a klubokra. Lehet hogy nem sok gólt lőnek a dánok de pl ha ők szereznek egyet nem hiszem hogy az olasz válogatott kaparna az x-ért akár... Én nem jó szívvel tennék az olaszokra, sztem nem fognak a győzelemért hajtani, a dán vagy x jó előzetesen. Még ha megszerzik az olaszok a vezetést akkor sem tennék a győzelmükre, ez nekik nem tétmeccs és láttuk a sok gagyi barátságos ,meccsel világszerte hogy mit is jelent ez. Akkor már tényleg inkább az hogy a bolgárok nyernek, de idegenben arra sem tennék lelkifurdalás nélkül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Micsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newmancsak pontosítás végett, bet365-n 14ezer a minimum 😊bogec7