NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
GB, KC, PHI, PIT.Köszönöm srácok 😊
több mint 11 éve
dugo93
4 225
hááát..az rendben van h várható a Denvertől egy jó 40 pont, de a Jax szinte tuti, hogy 10 alatt marad. lehet pontot se szereznekMit gondoltok a denver meccsen érdemes lehet fogadni az 53 pont felett-re?steroid stewieNekem az egy bónusz szorzó mindkét szelvényere 😊Nomac
több mint 11 éve
Mondtam a kislányomnak, hogy bökjön rá három számra a tippmix újságban.Megraktam neten 3/2ben.
Crotone Bari v Crotone 4.20 Nyert
Döntetlen Latina v Modena 3.00 Nyert
A harmadik meccs éjszaka lesz, de már nyertem.
Ilyen amikor hozzáértőkre bízza magát az ember.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Mai attack:Jets-Steelers V
Tampa-Eagles V
Pats-Saints V
Ravens-Packers V
Bills-Bengals V
Chiefs-Raiders H
Seahawks-Titans H
+ a maki féle tippeket is megraktam egyben:
igaz a spreadek nem ugyanazok(bet-at-home...)
Texans -7,5
Vikings -2,5
Jags +26.5
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bocs, sütiztem 😀Szóval betegyem? 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Betegyem a magyar - albánt X-be? 😀JC6Andorra lesz az.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Betegyem a magyar - albánt X-be? 😀
több mint 11 éve
Mit gondoltok a denver meccsen érdemes lehet fogadni az 53 pont felett-re?steroid stewieNekem az egy bónusz szorzó mindkét szelvényere 😊
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Mit gondoltok a denver meccsen érdemes lehet fogadni az 53 pont felett-re?
több mint 11 éve
A Colts jövőhéten hazavárja Peytont, a hétfő esti tipikusan az a spot, ahol a csapatok ki szoptak kapni, Chargers se lesz olyan hulladék, mint az oaklandi hajnali meccsen volt. Ha jól sikerül az este, akkor rajtuk leszek. (Ha nem, akkor is. 😛 )Makaigen, nyerni fogunk a Denver ellen, de jobban jársz ha színezés nélkül a Colts ML-t rakod holnap. | Mégiscsak mi vagyunk a legjobb csapat a ligában. |
több mint 11 éve
Maka
2 760
Lőlapom:Texans -7 @1.90 - 1.1 unit
Vikings -2 @1.90 - 1.1 unit
Jaguars +27 @1.90 - 1.1 unit
Az első pontot szerző csapat NEM nyer a Seahawks - Titans meccsen @3.30 - 0.5 unit
Az első pontot szerző csapat NEM nyer a Broncos - Jaguars meccsen @5.00 - 0.5 unit
Indoklások: sportmajom.blog.hu/2013/10/13/nfl_week_6_2013_okt
Tetszik a Bengals, ráadásul jó kis middle lehetőség maradt ki, +9.5-en nyitott, jelenleg rakható -6-nál, de Pryor után úgy határoztam, hogy no name feka irányítók ellen nem megyek idegenben.😛
Saints is egy rejtély, nem kéne a Patsnek favoritnak lennie az elmúlt hetek után, de ilyenkor jön Evil Brady és nyernek harminccal.
A Colts jövőhéten hazavárja Peytont, a hétfő esti tipikusan az a spot, ahol a csapatok ki szoptak kapni, Chargers se lesz olyan hulladék, mint az oaklandi hajnali meccsen volt. Ha jól sikerül az este, akkor rajtuk leszek. (Ha nem, akkor is. 😛 )
több mint 11 éve
2.45-ös szorzó van a törökökre a hollandok ellen, ajándék 😉Dexxter TailorSzerintem a 2,4-es szorzó ajándék a Hollandokra! Fontos a nekik a TOP8 a világranglistán, a kiemelés miatt. 😊
több mint 11 éve
2.45-ös szorzó van a törökökre a hollandok ellen, ajándék 😉
több mint 11 éve
Maka
2 760
Bruins rendes játékidőben @2.25Red Wings/Leafs @2.44
Penguins -1.5 @3.10
Capitals/Sharks @2.87
Blackhawks -1.5/Canucks -1.5 @7.26
sportmajom.blog.hu/2013/10/12/nhl_2013_okt_337
több mint 11 éve
Duff
3 133
Hát ezt nem hiszem el, hogy a tetű spanyoloknak be kellett kapni egyet a végén. Rohadjanak el.
több mint 11 éve
Bevallom férfiasan, hogy fogadtam a holland-magyarra, és nyertem is.Most ezért szégyenkeznem kellene?nekem 8 fogadásom volt a holland-magyarra 😀 (gólok száma, győztes hendivel, félidei gólok stb.) mind bejött (úgyhogy visszajött az előző kb. két hetem)
Lóf@szt!Szégyenkezzenek azok, akik pályán voltak!Nyulak!
Ja, és ahogy lentebb írtam, fogadtam az ukránok, és az angolok győzelmére is!Bejött.laccoo74
több mint 11 éve
Kösz a tizigólt Zsuzsi,eltartasz belőle egy darabig😀
több mint 11 éve
4 unitot fogadtam tegnap.német-svéd-angol-portugál, @2.87, elment az idióta luzitánokon.
Hurricanes @2.60, ez ugye döntetlen lett, meg amúgy is a Kings nyert büntetőkkel.
'Yotes @ 2.80 - bejött
Flames @ 2.40 - bejött.
-4 + 5.20, végre pozitívban zártam egy napot.
több mint 11 éve
Bevallom férfiasan, hogy fogadtam a holland-magyarra, és nyertem is.Most ezért szégyenkeznem kellene?Lóf@szt!Szégyenkezzenek azok, akik pályán voltak!Nyulak!
Ja, és ahogy lentebb írtam, fogadtam az ukránok, és az angolok győzelmére is!Bejött.
több mint 11 éve
honduras - costa rica félidejében (0-0 volt) megtettem 2.30-as szorzóra hogy nyernek a hazaiak, ugyanis nekik kötelező volt nyerni a vb jegyért, costa rica meg már kijutott. ez is bejött 😊
több mint 11 éve
jah, még jött egy 5 meccses kötés, a kiscsapatok meccseire tettem, hogy több, mint 2,5 gól lesz. 200-ból 1300, yay 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bejött a portugál - izrael X 😀 hurrrááá 😀
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Nekem az örményeken ment el a 8/9-es szelvényem, mármint a telitalálat, de utóbbi időkhöz képest, végre nyertem, ha keveset is. Remélem ez a sorsfordítóm 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Wales - Macedónia 1-0.csak 9 volt a hiányzók száma, de miért gondolták ennyien hogy jók a macedónok?
Megtettem nem pár száz forinttal a macedónokat (valami 3.20-as szorzó), mert a hazaiaknak 12 hiányzójuk volt.
Mégis nyertek.
Többet nem jövök 😀JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nekem ment el mind3 😀Minda3 elment 😕TocaElső kettő bejött neki, miről beszélsz?Maka