NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Őszinte vélemény érdekelne:Feltegyem az utolsó forintjaim a Seattle, Pats, Denver hármasra?
több mint 11 éve
engem az islanders szivatott, 5/6-ból csak ők nem nyertekdavemayernekem a Chicago volt a hunyó, CHI-TOR-DET-NAS 3/4-ből.
mondjuk a másik három meccs így is visszahozta a tegnapi összes veszteségemet, de azért jó lett volna nem +0.37 unitban befejezni, hanem +32.53-ban...
több mint 11 éve
Kedves sporttársak!Érdemes némi időt szánni az orosz második liga küzdelmeire.Labdarúgásról beszélek.
Szép oddsok vannak.Én már néhány hete folyamatosan tolom az Ufa wint.
több mint 11 éve
Gondolkodom egy "vicces" szelvényben hétvégére. Mit gondoltok? 😀STL Rams @ 3.20
TB Buccaneers @ 3.50
SF 49ers @ 1.47
GB Packers @ 1.22
IND Colts @ 3.20
több mint 11 éve
Liga kupára még sosem fogadtam,annyira nem is vagyok képben,hogy ki milyen csapattal szokott játszani,a tabella meg az eddigi eredmények alapján tettem egyet,megnézzük,max tapasztaltabb leszek a következőre 😊A magyar foci olyan mint a lottó 😀 folyamatosságot nehéz benne keresni, de megvan az előnye. Szép magasak az oddosok 😊
DVTK-Vasas 1X
Balmaz-DVSC 2
Cegléd-SZTK 1X
Puskás-Honvéd 1X
Szolnok-Kecsó X2
Újpest-Bcsaba 1X
Eto-Fradi X2
egy jó kis 5,52-es odds jött ki belőleJoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Liga kupára még sosem fogadtam,annyira nem is vagyok képben,hogy ki milyen csapattal szokott játszani,a tabella meg az eddigi eredmények alapján tettem egyet,megnézzük,max tapasztaltabb leszek a következőre 😊DVTK-Vasas 1X
Balmaz-DVSC 2
Cegléd-SZTK 1X
Puskás-Honvéd 1X
Szolnok-Kecsó X2
Újpest-Bcsaba 1X
Eto-Fradi X2
egy jó kis 5,52-es odds jött ki belőle
több mint 11 éve
Maka
2 760
engem az islanders szivatott, 5/6-ból csak ők nem nyertekdavemayerAz se kis moose, b2b-en lévő nyeretlen Sabres szétlövésekkel szopatott, papírforma. Nem is értem hogy nem voltam az Islandersen.
több mint 11 éve
engem az islanders szivatott, 5/6-ból csak ők nem nyertek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka
2 760
Na mit mondtam??? 😀 😀 😀 2-0 ---> 2-3Ötletem nincs, hogy hogy a faszba nem vágtam még fel az ereimet.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Amikor Sidney Crosby nem tudja belőni a puckot az üres kapuba a blue lineról, akkor azt hiszem nekem is ideje szünetet tartani. ^ ^ (Tegyük hozzá, hogy az Avalanche-nek is kevés volt másfél percnyi üres kapu, a Jets 62-35-ös lövésaránnyal szopott 0-3-ra, az eddig veretlen Blues meg hat gólt kapott hazai pályán. :# :# :# )A Coyotes vezet a harmadik harmad végén = biztos, hogy szopni fognak.
De legalább a Lightning nyert 5-1-re az elment kombiban, akiket ugye +1.5-re vettem. :cool:
Bankroll off, találkozunk az NBA nyitónapján. 😊
több mint 11 éve
Maka
2 760
Plusz egy add mára: Lightning +1.5/Blues.
több mint 11 éve
jj, én ilyet nem írtam, sőta rohadt horvátok is nagy tippmixesek, vicc azért hogy mennyire leszarják a "profi" játékosok ha tét nélküli meccs van, még ha égnek is az sem számít. Azt gondoltam hogy nem nyernek de egy x-re a strandról is jók lennének a skótok ellen...davemayervárjá' már, ilyet nem kizárólag a magyarok csinálnak? én azt hittem, sőt biztos vagyok benne, hogy csak is így lehetjjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hogy szakadna le a fasza ennek a köcsög menekültválogatottnak b+, kikapnak a Championship Select-től, két értelmes játékos van a velszieknél, abból is csak az egyik játszott...
több mint 11 éve
a rohadt horvátok is nagy tippmixesek, vicc azért hogy mennyire leszarják a "profi" játékosok ha tét nélküli meccs van, még ha égnek is az sem számít. Azt gondoltam hogy nem nyernek de egy x-re a strandról is jók lennének a skótok ellen...davemayervárjá' már, ilyet nem kizárólag a magyarok csinálnak? én azt hittem, sőt biztos vagyok benne, hogy csak is így lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
elmehet a p*csába belgium, befejeztem....88. percben kapnak egy gólt, előtte meg körbelövik a kaput, 1-0-nál...majmok
több mint 11 éve
a rohadt horvátok is nagy tippmixesek, vicc azért hogy mennyire leszarják a "profi" játékosok ha tét nélküli meccs van, még ha égnek is az sem számít. Azt gondoltam hogy nem nyernek de egy x-re a strandról is jók lennének a skótok ellen...na de legalább az angolok 0-1ről is nyertek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nem gondoltam volna, hogy a horvátok leadják a 3 pontot...de nem nyernek 😀😀😀
olasz X...
norvég - izland X...
azer - orosz X...
montnegró...áh...
vicc... elment 1500, ezt a belgák úgy ahogy visszahozhatják, ha nyernek...JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem gondoltam volna, hogy a horvátok leadják a 3 pontot...olasz X...
norvég - izland X...
azer - orosz X...
montnegró...áh...
vicc... elment 1500, ezt a belgák úgy ahogy visszahozhatják, ha nyernek...
több mint 11 éve
Hát tettem minimál moneyt 3 kötésre, de Montenegró ,Ruszkik és Izrael keresztbe húzta mindet sebaj. 😀
több mint 11 éve
Na, a mai nap után is nyilvánvalóvá vált, hogy soccerre még mindig nem érdemes tenni... 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
elmehet a búsba montenegró...
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Az egész jól megy mostanság,legutóbbi fordulóban 8-ból 7 meccs telibe,előtte 8-ból 6 😊Akkor rajtad tartom a szemem 😊
JoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Az egész jól megy mostanság,legutóbbi fordulóban 8-ból 7 meccs telibe,előtte 8-ból 6 😊...aztán majd az NB1-en szakítunk 😊JoeyPorterFeltéve ha sikerül eltalálnod, hogy a játékosok mire tesznek a tippmixen 😊
Amúgy ma a törökökre akartam tenni, de agyaltam és végül a te tipped játszottam meg, x2 😊steroid stewie
Én a hollandoknál csak azon gondolkoztam,hogy dupla eséllyel holland vagy csak simán,abba biztos voltam,hogy nem nyernek a törökök
több mint 11 éve
steroid stewie
268
...aztán majd az NB1-en szakítunk 😊JoeyPorterFeltéve ha sikerül eltalálnod, hogy a játékosok mire tesznek a tippmixen 😊
Amúgy ma a törökökre akartam tenni, de agyaltam és végül a te tipped játszottam meg, x2 😊