Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hétvégi college bigten tippek. nem vagyok túl izgatott a kínálatot látva sajnos.

Nebraska -14 @ Purdue. Az egyik csapat 17, a másik 42-t átlagol. Ha a deles kezdés miatt nem alszanak be Martinezék, akkor mócsingolásra számítok.
Northwestern +10.5 @ Wisconsin. Rangadó, lehet a Wildcats nyer.
Michigan -2 @ Penn State. Remélem elmegy 😛

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Full kezdőnek, ki nem tudja értelmezni, két mondatban hogy lehetne összefoglalni?

Nyisson számlát még ma és igényelje 100% kezdő bónuszát.
A bónusz igényléséhez, kérjük, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
Nyisson számlát, fizessen be 1.500 Ft-ot* vagy többet, és feljogosító befizetése 100%-ig jogosult lesz egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft* értékben.
Számlanyitás után e-mailben küldünk Önnek egy NCDBP-re végződő 10 jegyű ajánlatkódot. Bónusza igényléséhez egyszerűen hajtson végre egy feljogosító befizetést, majd kattintson a Szolgáltatások alatt, az Ügyfelekben található Ajánlatkód megadására és adja meg az ajánlatkódot.
Amennyiben nem kapta meg az NCDBP-re végződő ajánlatkódot vagy szeretné megváltoztatni e-mail címét, kérjük, látogasson el az Ügyfelek oldalra.
Hogy bónuszával fogadhasson, egyszerűen játssza meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetését és bónuszát háromszor kell megjátszania a kifizetés előtt.JC6
a bet365ben az a legjobb hogy van chatjük, ha bármit nem értesz kérdezz rá ott és elintézik. Amúgy nem emlékszem már teljesen de a welcome bonusuknál tedd fel a teljes összeget amit befizettél és ha elbuktad visszakapod vagy ilyesmi. Ha nem kapod meg a mailt az sem baj nekem is volt olyan bónuszom náluk amit chaten keresztül érvényesítettek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Full kezdőnek, ki nem tudja értelmezni, két mondatban hogy lehetne összefoglalni?

Nyisson számlát még ma és igényelje 100% kezdő bónuszát.
A bónusz igényléséhez, kérjük, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
Nyisson számlát, fizessen be 1.500 Ft-ot* vagy többet, és feljogosító befizetése 100%-ig jogosult lesz egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft* értékben.
Számlanyitás után e-mailben küldünk Önnek egy NCDBP-re végződő 10 jegyű ajánlatkódot. Bónusza igényléséhez egyszerűen hajtson végre egy feljogosító befizetést, majd kattintson a Szolgáltatások alatt, az Ügyfelekben található Ajánlatkód megadására és adja meg az ajánlatkódot.
Amennyiben nem kapta meg az NCDBP-re végződő ajánlatkódot vagy szeretné megváltoztatni e-mail címét, kérjük, látogasson el az Ügyfelek oldalra.
Hogy bónuszával fogadhasson, egyszerűen játssza meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetését és bónuszát háromszor kell megjátszania a kifizetés előtt.
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 3 104 — balazs.t85@gmail.com
Pats drukerként elég érdekesnek tartom az oddsokat. Esélyesebbnek tartom a Saintes, jó befektetés lehetne a hétvégére. Még gondolkodom rajta 😊
NO Saints - 2,15
NE Patriots - 1,74
Bet365
több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 1 496
hmm, 1,76-ért csak számomra tetszetős a TEN+14,5 -- SEA ?

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.Maka
szerintem te jövőre tankolsz.

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csütörtökre a Bears -7,5 (1.91) szerintem simán jó, muszáj nyerniük hazai pályán az előző heti égés után, a Giants meg elég harmatos idén 😊
pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.Dexxter Tailor
és nálunk ki lő gólt?
a Bearst én inkább -6-tal tenném, az 1 TDnél nagyobb különbség csak akkor lenne igazán jó ha végig uraljuk a meccset és elhúzunk, nem biztos hogy így lesz.davemayer
majd a hollandok megszánnak minket és lőnek egy öngólt 😊
a bears meg simán kézben fogja tartani a meccset, elisát szétfogja zúzni a fal

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
csütörtökre a Bears -7,5 (1.91) szerintem simán jó, muszáj nyerniük hazai pályán az előző heti égés után, a Giants meg elég harmatos idén 😊
pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.Dexxter Tailor
és nálunk ki lő gólt?
a Bearst én inkább -6-tal tenném, az 1 TDnél nagyobb különbség csak akkor lenne igazán jó ha végig uraljuk a meccset és elhúzunk, nem biztos hogy így lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
mr.drapp New York Giants 33
mondjuk remélem senki nem a td magazintól vesz fogadási tippeket 😊 (ezt most muszáj)

NE-CIN: éppen csak, de a Patriots behúzza az ötödik győzelmet is
DET-GB: a Green Bay rettenetesen megizzad majd, de azért nyer
DEN-DAL: a vendégcsapat tovább folytatja menetelését, mégpedig egy a korábbiakhoz hasonló, nagyon sima győzelemmel
NO-CHI: labdaszerzésekben ezen a találkozón a Chicago lesz hatékonyabb, így a Macik meg is nyerik az összecsapást
SEA-IND: a Seattle jobb csapat, így pedig a veretlenség továbbra is megmarad
BAL-MIA: kőkemény találkozóra van kilátás, ahol mi a Dolphins csapatára fogadnánk
JAX-STL: Papírforma szerint a St. Louis a találkozó esélyese, de mi a meglepetésben hiszünk
CAR-ARI: Egyébként a Párducok nyerik majd a meccset
SD-OAK: Philip Rivers jól kezdte a szezont és minden bizonnyal az Oakland ellen is produktívan fog játszani, győzelmet szerezve ezzel csapatának

talán ilyenkor kellene befejezni a tippelést...jjncaa
én egy kicsit beleszaladtam a késbe.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
mondjuk remélem senki nem a td magazintól vesz fogadási tippeket 😊 (ezt most muszáj)

NE-CIN: éppen csak, de a Patriots behúzza az ötödik győzelmet is
DET-GB: a Green Bay rettenetesen megizzad majd, de azért nyer
DEN-DAL: a vendégcsapat tovább folytatja menetelését, mégpedig egy a korábbiakhoz hasonló, nagyon sima győzelemmel
NO-CHI: labdaszerzésekben ezen a találkozón a Chicago lesz hatékonyabb, így a Macik meg is nyerik az összecsapást
SEA-IND: a Seattle jobb csapat, így pedig a veretlenség továbbra is megmarad
BAL-MIA: kőkemény találkozóra van kilátás, ahol mi a Dolphins csapatára fogadnánk
JAX-STL: Papírforma szerint a St. Louis a találkozó esélyese, de mi a meglepetésben hiszünk
CAR-ARI: Egyébként a Párducok nyerik majd a meccset
SD-OAK: Philip Rivers jól kezdte a szezont és minden bizonnyal az Oakland ellen is produktívan fog játszani, győzelmet szerezve ezzel csapatának

talán ilyenkor kellene befejezni a tippelést...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Buzzer FG-lal kicumizik a Falcons, a Devils 3-0-ról kikap 4-3-ra (az utolsó harmadban 8 perc alatt lő négyet az Oilers), a Kings meg a hazai nyitójukon nem hogy nem támad, de még az emberelőnyeik alatt is a Rangers a veszélyesebb.

-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.

EDIT: A Devils kiharcolta a hosszabbítást! Ahol kikaptak rávezetésekkel.Maka
NHL az buzul szerencsére én Falconst nem mertek megtenni csak hogy 44 pont felett lesz a meccs, úgyhogy az visszahúzott 0-ba.
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Buzzer FG-lal kicumizik a Falcons, a Devils 3-0-ról kikap 4-3-ra (az utolsó harmadban 8 perc alatt lő négyet az Oilers), a Kings meg a hazai nyitójukon nem hogy nem támad, de még az emberelőnyeik alatt is a Rangers a veszélyesebb.

-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.

EDIT: A Devils kiharcolta a hosszabbítást! Ahol kikaptak rávezetésekkel.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Mára:

Devils/Kings -1.5 @5.60

sportmajom.blog.hu/2013/10/07/nhl_2013_okt_660

A Falcons lezárhatja a kombimat a 4-3-as NFL hétért.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Mennyi az esély hogy a WestBrom 2 hét alatt , 2 szelvényem kúrja el ? 😕Toca
Ezek szerint 100.zinedine5
Utólagos esélylatolgatásokat nem fogadok el 😀
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Mennyi az esély hogy a WestBrom 2 hét alatt , 2 szelvényem kúrja el ? 😕Toca
Ezek szerint 100.
több mint 11 éve
akkor meg függő vagyHöri
miért függőség az ha valaki eltalálja a szamoai másodosztály kiesési rangadójának pontos félidei eredményét...? 😀davemayer
az nem az, hanem vájtfülűség.

akkor van gond ha nem találja el :p

több mint 11 éve
9 szelvényes nyeretlenségi sorozat.
Kisebb odds-ra ráállok, duplázósra, max 2 eseménnyel.MarioAna
amennyire teli vagyunk meglepetésekkel, az is elmenne 😊

na megvan nekem is a mélypont itt a week 5-ra, nem nyerek semmit úgy néz kidavemayer
Én meg a Real máknak köszönhetően visszahoztam magam +1 unitba (-1nél megraktam kb 10 unittal őket).
Mondjuk ha a Manu-ra nem hiszem hogy rakok a következő hetekben kb 4.szelvényem amit elvisz...
több mint 11 éve
akkor meg függő vagyHöri
miért függőség az ha valaki eltalálja a szamoai másodosztály kiesési rangadójának pontos félidei eredményét...? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
akkor meg függő vagy

több mint 11 éve
a nyeretlenségi sorozatot (9!) tovább növelem, vagy ma végre jön valami?
1.Orebro H, Hibernian meccsen mind2 cs.gólt szerez 7unit *2,3182 odds-->16,23
2.Botosani H, Midtjylland H 7unit*2,17odds-->15,19
MarioAna
olyanokra fogadsz, amiket az életedben nem láttál még és csodálkozol, hogy nem jön be 😀 vajon hol a hiba

több mint 11 éve
mr.drapp New York Giants 33
Tegnap 4 amerikai focis szelvényt tettem a neten 6000 forint értékbe, mind a 4 szelvény egy-egy meccsen ment el, különböző meccsek...annyira bosszantó hogy szarul kombináltam a meccseket, ha már csak az egyik lejött volna már pluszos az estém. de így csúnyán mínusz. Mondanom sem kell mennyire ideges voltam.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
megvan a rekord, 28 pontos favorit a broncos a jaguars ellenHöri
Joeckel kiesése szerintem még viheti feljebb is. Vagy ha Gabbert kezdhet.
több mint 11 éve
megvan a rekord, 28 pontos favorit a broncos a jaguars ellen

több mint 11 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
48:41-nél kicsit bepánikoltam és tettem egy keveset a cowboys-ra, hogy kompenzálja kicsit a buktát, amit elvisz a denver 😀