Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
hétvégi Nebraska -14 @ Purdue. Az egyik csapat 17, a másik 42-t átlagol. Ha a deles kezdés miatt nem alszanak be Martinezék, akkor mócsingolásra számítok.
Northwestern +10.5 @ Wisconsin. Rangadó, lehet a Wildcats nyer.
Michigan -2 @ Penn State. Remélem elmegy 😛
több mint 11 éve
Full kezdőnek, ki nem tudja értelmezni, két mondatban hogy lehetne összefoglalni?a bet365ben az a legjobb hogy van chatjük, ha bármit nem értesz kérdezz rá ott és elintézik. Amúgy nem emlékszem már teljesen de a welcome bonusuknál tedd fel a teljes összeget amit befizettél és ha elbuktad visszakapod vagy ilyesmi. Ha nem kapod meg a mailt az sem baj nekem is volt olyan bónuszom náluk amit chaten keresztül érvényesítettek.
Nyisson számlát még ma és igényelje 100% kezdő bónuszát.
A bónusz igényléséhez, kérjük, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
Nyisson számlát, fizessen be 1.500 Ft-ot* vagy többet, és feljogosító befizetése 100%-ig jogosult lesz egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft* értékben.
Számlanyitás után e-mailben küldünk Önnek egy NCDBP-re végződő 10 jegyű ajánlatkódot. Bónusza igényléséhez egyszerűen hajtson végre egy feljogosító befizetést, majd kattintson a Szolgáltatások alatt, az Ügyfelekben található Ajánlatkód megadására és adja meg az ajánlatkódot.
Amennyiben nem kapta meg az NCDBP-re végződő ajánlatkódot vagy szeretné megváltoztatni e-mail címét, kérjük, látogasson el az Ügyfelek oldalra.
Hogy bónuszával fogadhasson, egyszerűen játssza meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetését és bónuszát háromszor kell megjátszania a kifizetés előtt.JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Full kezdőnek, ki nem tudja értelmezni, két mondatban hogy lehetne összefoglalni?Nyisson számlát még ma és igényelje 100% kezdő bónuszát.
A bónusz igényléséhez, kérjük, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
Nyisson számlát, fizessen be 1.500 Ft-ot* vagy többet, és feljogosító befizetése 100%-ig jogosult lesz egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft* értékben.
Számlanyitás után e-mailben küldünk Önnek egy NCDBP-re végződő 10 jegyű ajánlatkódot. Bónusza igényléséhez egyszerűen hajtson végre egy feljogosító befizetést, majd kattintson a Szolgáltatások alatt, az Ügyfelekben található Ajánlatkód megadására és adja meg az ajánlatkódot.
Amennyiben nem kapta meg az NCDBP-re végződő ajánlatkódot vagy szeretné megváltoztatni e-mail címét, kérjük, látogasson el az Ügyfelek oldalra.
Hogy bónuszával fogadhasson, egyszerűen játssza meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetését és bónuszát háromszor kell megjátszania a kifizetés előtt.
több mint 11 éve
Pats drukerként elég érdekesnek tartom az oddsokat. Esélyesebbnek tartom a Saintes, jó befektetés lehetne a hétvégére. Még gondolkodom rajta 😊NO Saints - 2,15
NE Patriots - 1,74
Bet365
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
hmm, 1,76-ért csak számomra tetszetős a TEN+14,5 -- SEA ?
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.Makaszerintem te jövőre tankolsz.
több mint 11 éve
majd a hollandok megszánnak minket és lőnek egy öngólt 😊csütörtökre a Bears -7,5 (1.91) szerintem simán jó, muszáj nyerniük hazai pályán az előző heti égés után, a Giants meg elég harmatos idén 😊és nálunk ki lő gólt?
pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.Dexxter Tailor
a Bearst én inkább -6-tal tenném, az 1 TDnél nagyobb különbség csak akkor lenne igazán jó ha végig uraljuk a meccset és elhúzunk, nem biztos hogy így lesz.davemayer
a bears meg simán kézben fogja tartani a meccset, elisát szétfogja zúzni a fal
több mint 11 éve
csütörtökre a Bears -7,5 (1.91) szerintem simán jó, muszáj nyerniük hazai pályán az előző heti égés után, a Giants meg elég harmatos idén 😊és nálunk ki lő gólt?
pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.Dexxter Tailor
a Bearst én inkább -6-tal tenném, az 1 TDnél nagyobb különbség csak akkor lenne igazán jó ha végig uraljuk a meccset és elhúzunk, nem biztos hogy így lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csütörtökre a Bears -7,5 (1.91) szerintem simán jó, muszáj nyerniük hazai pályán az előző heti égés után, a Giants meg elég harmatos idén 😊pénteken meg a csodacsapatunk játszik a hollandokkal, 1.83-ért a mindkét csapat szerez gólt simán vállalható. akár 4.40-es oddsért a mindkét csapat szerez gólt az első félidőben is jó lehet.
több mint 11 éve
mr.drapp
33
mondjuk remélem senki nem a td magazintól vesz fogadási tippeket 😊 (ezt most muszáj)én egy kicsit beleszaladtam a késbe.
NE-CIN: éppen csak, de a Patriots behúzza az ötödik győzelmet is
DET-GB: a Green Bay rettenetesen megizzad majd, de azért nyer
DEN-DAL: a vendégcsapat tovább folytatja menetelését, mégpedig egy a korábbiakhoz hasonló, nagyon sima győzelemmel
NO-CHI: labdaszerzésekben ezen a találkozón a Chicago lesz hatékonyabb, így a Macik meg is nyerik az összecsapást
SEA-IND: a Seattle jobb csapat, így pedig a veretlenség továbbra is megmarad
BAL-MIA: kőkemény találkozóra van kilátás, ahol mi a Dolphins csapatára fogadnánk
JAX-STL: Papírforma szerint a St. Louis a találkozó esélyese, de mi a meglepetésben hiszünk
CAR-ARI: Egyébként a Párducok nyerik majd a meccset
SD-OAK: Philip Rivers jól kezdte a szezont és minden bizonnyal az Oakland ellen is produktívan fog játszani, győzelmet szerezve ezzel csapatának
talán ilyenkor kellene befejezni a tippelést...jjncaa
több mint 11 éve
mondjuk remélem senki nem a td magazintól vesz fogadási tippeket 😊 (ezt most muszáj)NE-CIN: éppen csak, de a Patriots behúzza az ötödik győzelmet is
DET-GB: a Green Bay rettenetesen megizzad majd, de azért nyer
DEN-DAL: a vendégcsapat tovább folytatja menetelését, mégpedig egy a korábbiakhoz hasonló, nagyon sima győzelemmel
NO-CHI: labdaszerzésekben ezen a találkozón a Chicago lesz hatékonyabb, így a Macik meg is nyerik az összecsapást
SEA-IND: a Seattle jobb csapat, így pedig a veretlenség továbbra is megmarad
BAL-MIA: kőkemény találkozóra van kilátás, ahol mi a Dolphins csapatára fogadnánk
JAX-STL: Papírforma szerint a St. Louis a találkozó esélyese, de mi a meglepetésben hiszünk
CAR-ARI: Egyébként a Párducok nyerik majd a meccset
SD-OAK: Philip Rivers jól kezdte a szezont és minden bizonnyal az Oakland ellen is produktívan fog játszani, győzelmet szerezve ezzel csapatának
talán ilyenkor kellene befejezni a tippelést...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Buzzer FG-lal kicumizik a Falcons, a Devils 3-0-ról kikap 4-3-ra (az utolsó harmadban 8 perc alatt lő négyet az Oilers), a Kings meg a hazai nyitójukon nem hogy nem támad, de még az emberelőnyeik alatt is a Rangers a veszélyesebb.NHL az buzul szerencsére én Falconst nem mertek megtenni csak hogy 44 pont felett lesz a meccs, úgyhogy az visszahúzott 0-ba.
-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.
EDIT: A Devils kiharcolta a hosszabbítást! Ahol kikaptak rávezetésekkel.Maka
több mint 11 éve
Maka
2 760
Buzzer FG-lal kicumizik a Falcons, a Devils 3-0-ról kikap 4-3-ra (az utolsó harmadban 8 perc alatt lő négyet az Oilers), a Kings meg a hazai nyitójukon nem hogy nem támad, de még az emberelőnyeik alatt is a Rangers a veszélyesebb.-14.74 unit. Ez a hét vízválasztó lesz.
EDIT: A Devils kiharcolta a hosszabbítást! Ahol kikaptak rávezetésekkel.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Mára:Devils/Kings -1.5 @5.60
sportmajom.blog.hu/2013/10/07/nhl_2013_okt_660
A Falcons lezárhatja a kombimat a 4-3-as NFL hétért.
több mint 11 éve
Utólagos esélylatolgatásokat nem fogadok el 😀Mennyi az esély hogy a WestBrom 2 hét alatt , 2 szelvényem kúrja el ? 😕TocaEzek szerint 100.zinedine5
több mint 11 éve
Mennyi az esély hogy a WestBrom 2 hét alatt , 2 szelvényem kúrja el ? 😕TocaEzek szerint 100.
több mint 11 éve
az nem az, hanem vájtfülűség.akkor meg függő vagyHörimiért függőség az ha valaki eltalálja a szamoai másodosztály kiesési rangadójának pontos félidei eredményét...? 😀davemayer
akkor van gond ha nem találja el :p
több mint 11 éve
Én meg a Real máknak köszönhetően visszahoztam magam +1 unitba (-1nél megraktam kb 10 unittal őket).9 szelvényes nyeretlenségi sorozat.amennyire teli vagyunk meglepetésekkel, az is elmenne 😊
Kisebb odds-ra ráállok, duplázósra, max 2 eseménnyel.MarioAna
na megvan nekem is a mélypont itt a week 5-ra, nem nyerek semmit úgy néz kidavemayer
Mondjuk ha a Manu-ra nem hiszem hogy rakok a következő hetekben kb 4.szelvényem amit elvisz...
több mint 11 éve
akkor meg függő vagyHörimiért függőség az ha valaki eltalálja a szamoai másodosztály kiesési rangadójának pontos félidei eredményét...? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a nyeretlenségi sorozatot (9!) tovább növelem, vagy ma végre jön valami?olyanokra fogadsz, amiket az életedben nem láttál még és csodálkozol, hogy nem jön be 😀 vajon hol a hiba
1.Orebro H, Hibernian meccsen mind2 cs.gólt szerez 7unit *2,3182 odds-->16,23
2.Botosani H, Midtjylland H 7unit*2,17odds-->15,19
MarioAna
több mint 11 éve
mr.drapp
33
Tegnap 4 amerikai focis szelvényt tettem a neten 6000 forint értékbe, mind a 4 szelvény egy-egy meccsen ment el, különböző meccsek...annyira bosszantó hogy szarul kombináltam a meccseket, ha már csak az egyik lejött volna már pluszos az estém. de így csúnyán mínusz. Mondanom sem kell mennyire ideges voltam.
több mint 11 éve
megvan a rekord, 28 pontos favorit a broncos a jaguars ellenHöriJoeckel kiesése szerintem még viheti feljebb is. Vagy ha Gabbert kezdhet.
több mint 11 éve
steroid stewie
268
48:41-nél kicsit bepánikoltam és tettem egy keveset a cowboys-ra, hogy kompenzálja kicsit a buktát, amit elvisz a denver 😀