Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Maka
2 760
1. OK, de ha itt kiszállsz, akkor dupláztad a pénzed.1. 10/11-es (1.90) hendit kötni a legnagyobb állatság a földön. Gyakorlatilag a sportfogadói adót (10%) leszámítva duplázhatod meg a nyereményed. DUPLÁZHATOD! Semmi értelme kötni.Nem veszem támadásnak nyugi, értem mire akarsz kilyukadni 😊.
2. Hosszútávon természetesen az underdogok képviselik a nagyobb értéket, hiszen a csapatok nem a hendi megszerzésére, hanem csak a győzelemre hajtanak, ha mondjuk a Rams vezet héttel 2 perccel a vége előtt, akkor futnak, nem törekszenek a coverre.
3. Látom a Broncos rendes hendijével lecsippentettél, ez jó döntés, ha nem vagy bennük biztos, ugyanakkor mivel a másik két meccsen hagytad (közel) a normális hendit, ezért számomra picit érthetetlen. Gondolom csak az odds feldobása miatt raktad bele. Nem robbansz fel, ha az első két csapat megcsinálja a covert, a Broncos meg nyer mondjuk eggyel? Csak kérdezem.
4. Az NFL-ben is kiemelten fontos elmondani, hogy az idegenbeli favoritok (a kötésedben háromból kettő) csupán csak 40% körül hozzák a covert, ami miatt (ismételten: hosszútávon) borzasztó playek. Nemhogy kötésben.
Nem lebaszás, meg nem cukkolás, basic knowledge-ként írtam tényleg. (Mit pofázok a negatív mérlegemmel, I know.)Maka
1.sportingbeten néztem (tervezem, hogy váltok bet365-re egyébként), ott 1.87 volt a SEA-re az ODDS. Ezt érzem egyébként a legrizikósabb meccsemnek (szorzó is ezt mutatja). A SEA múlt héten is elég nagyot harcolt, és (nem csak) szerintem az NFL legjobb csapata most (Broncos Manning-et leszámítva), a Colts pedig otthon képes volt az erején felül teljesítő Miamitől kikapni. A SEA a meccs esélyese még idegenben is, ha pedig nyer akkor a 3 pont az könyvelhető részemről, az pedig még a -2,5-el jönne.
2.A jelenlegi JAX-et még (Blackmon visszatérésével is), ha egy középcsapatnak számító Rams nem veri meg 10 ponttal, az lenne a szezon meglepetése. A Jaguars eddig csak a SEA-nek csinált 10pontnál többet, egyébként 2, 3, és 9pontot sikerült feltenniük. A Rams pedig azért támadásban nem rossz, főleg egy ilyen védelem ellen. Nyilván nem fognak a 4. negyedben még TD-re törekedni, de nehezen hiszem, hogy addigra ne húznának el legalább 2TD-vel. 1TD+1FG-nál többel kell, hogy nyerjenek, ez nem egy lehetetlen küldetés. Ha a STL-ban nem is lehet bízni, a JAX gyengeségében igen.
3.A Dallas kiismerhetetlen csapat, meg sem lepődnék, ha nyernének ma, de minden meccsben van rizikó. Peyton ha nem sérül meg, nem valószínű hogy a Denver elbukná ezt, annyira a Boys védelme nem jó, hogy a sheriff ne szedje szét őket.
4.Idegenben pedig benne van mindig a meglepetés, de sportfogadásban nincs TUTI tipp, ugyanúgy el tud menni egy 1.1es hazai meccs is mint egy 13as.vendégre tett A SEA-től félek egyedül, de múlt héten is idegenben villantak. A Colts otthon pedig nem olyan, mint a Hawks, ezt azért bárki látja.
OFF: A szpartak-terek meccsen olyan megye3 szintű meccset láthattam, mint még soha. A csatár a kapu előtt keresztbe ellőtt labdára nem volt hajlandó rácsúszni a 85. percben, 0-0nál állásnál, még látványosan le is lassított, nehogy elérje. Haverral néztük, kiégtünk rajta. A szpartak legalább 3 gólt rúghatott volna, de olyan jó nekik otthon az X a liga egyik leggyengébb csapata ellen.
Orosz fociban mostantól egyedül a Zenit.MarioAna
2. A Rams nem középcsapat, hanem egy bottom5 csapat. Egyébként az előző két meccsükön 7 és 11 pontot szereztek (ez a támadásban nem rossz? Egyiket amúgy a Cowboys védelme ellen... 😊 ), ha már a Jags pontjait is felsoroltad. Az NFL meccsek döntő többsége 3 és 7 pont közt dől el, nem véletlenül.
3. Értem amit mondasz, én csak azt kérdezem, hogy megéri ez a néhány tizednyi extra kockázat, mikor enélkül is több mint háromszoros pénzt kaszálnál.
4. Ezzel nem lehet takarózni. De ha mégis, akkor is saját magad ellen beszélsz, nincs TUTI tipp --> kössünk össze minél többet, hátha egy elmegy belőle? Nem értem.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Végigszámolom neked a worst-case-t. Legyen a unitod tízezer, mert biztos vagy a dolgodban és van rá pénzed.Szóval példába ültetve:Ruletten ez nem működne, mert ott limitálva van a feltehető tét, és kb 15 pörgetésnél eléred a maximumot.
Kipörgetsz zsinórban 60 feketét (kevés az esélye, de direkt drasztikus számot írtam), akkor eddig 1 + (2 x 1 + 1) + (4 x 1 + 1) + (8 x 1 + 1) + .... (60 faktoriális x 1 + 1) mínuszban vagy (rég elfogyott a pénzed).
61-re bejön, és +1 unitban vagy!
Felrakod a pirosra. És fekete lesz. 0-án vagy. Kezdődik minden újra. Sok kockázat, kevés haszon.Maka
Márpedid 15+ os szériák gyakorta megesnek.
(Et egyébként a d'Alembert féle játékstratégia.)
Viszont sportfogadásnál nincs maximált tét, és az események nem függetlenek egymástól (mint a ruletten), ráadásul az esély se 50-50% mint piros-feketénél, hiszen egy Barca vagy MU vagy Inter nem "vagy nyer vagy nem", az oddsok is mutatják. A topligákat (német, angol, spanyol, olasz, francia) 20 évre visszanézve sosem volt olyan nagycsapat amelyik nulla győzelemmel zárta volna a szezont.
És olyat se találtam, hogy ne szerezte volna meg első győzelmét már az első 7 fordulóban.Sobri Jóska
1. meccs: Ahhoz, hogy nyerj egy unitot (@1.20 mondjuk az odds) 50 ezer forintot kell felraknod - elmegy.
2. meccs: 60 ezer forintot kell nyerned (50 bukta + az 1 unit) - @1.20-ra 300 ezer forintot kell felraknod. Leikszeltek sajnos.
3. meccs: 370 ezer forintot kell nyerned (360 + 1 unit) - @1.20-as oddsra 1.8 milliót kell felraknod, a +1 unitért.
Folytassam?
De aztán bejön. +10 ezerben vagy. A kövi fordulóban újra elkezded és felraksz 50 ezret.
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Az ATMA is elmehet a .... Megtettem, hogy min. 2-vel nyernek, végigtámadják a meccset, kihagynak egy 11est, plussz Villa 10m-ről középről, védők 5 m-es körzetben nincsenek, mellélövi, majd a Celta 1 kapuralövésből belő 1et......2:1
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Maka
2 760
Ruletten ez nem működne, mert ott limitálva van a feltehető tét, és kb 15 pörgetésnél eléred a maximumot.De, van maximális tét. Még az interneten is.
Viszont sportfogadásnál nincs maximált tét, és az események nem függetlenek egymástól (mint a ruletten), ráadásul az esély se 50-50% mint piros-feketénél, hiszen egy Barca vagy MU vagy Inter nem "vagy nyer vagy nem", az oddsok is mutatják. A topligákat (német, angol, spanyol, olasz, francia) 20 évre visszanézve sosem volt olyan nagycsapat amelyik nulla győzelemmel zárta volna a szezont.
És olyat se találtam, hogy ne szerezte volna meg első győzelmét már az első 7 fordulóban.Sobri Jóska
Na, akkor még inkább a rossz irányba haladunk, mert ha még csak nem is a 2-es oddsot veszed fixnek (kvázi egy hendit), hanem a topcsapatok meccseit (1.10-től 1.50-ig terjedő oddson) akkor még több pénzt kell layelned. Ráadásul ez még csak nem is kétesélyes, hanem három a döntetlen miatt, még inkább rontva az esélyeiden.
több mint 11 éve
Szóval példába ültetve:Ruletten ez nem működne, mert ott limitálva van a feltehető tét, és kb 15 pörgetésnél eléred a maximumot.
Kipörgetsz zsinórban 60 feketét (kevés az esélye, de direkt drasztikus számot írtam), akkor eddig 1 + (2 x 1 + 1) + (4 x 1 + 1) + (8 x 1 + 1) + .... (60 faktoriális x 1 + 1) mínuszban vagy (rég elfogyott a pénzed).
Felrakod a pirosra. És fekete lesz. 0-án vagy. Kezdődik minden újra. Sok kockázat, kevés haszon.Maka
És olyat se találtam, hogy ne szerezte volna meg első győzelmét már az első 7 fordulóban.
több mint 11 éve
Maka
2 760
NFL:Attól függetlenül, hogy bejöhet és szurkolok (nekem Jags +11-em van, szóval pont jó lesz a Rams 10 pontos győzelme 😉 ) elmondom a véleményem, amiért ezek a szelvények igen kevés találati aránnyal esnek be:
SEA-IND...SEA-2,5
JAX-STL...STL-9,5
DEN-DAL...DEN-2,5
6unit * 4,134--->24,8MarioAna
1. 10/11-es (1.90) hendit kötni a legnagyobb állatság a földön. Gyakorlatilag a sportfogadói adót (10%) leszámítva duplázhatod meg a nyereményed. DUPLÁZHATOD! Semmi értelme kötni.
2. Hosszútávon természetesen az underdogok képviselik a nagyobb értéket, hiszen a csapatok nem a hendi megszerzésére, hanem csak a győzelemre hajtanak, ha mondjuk a Rams vezet héttel 2 perccel a vége előtt, akkor futnak, nem törekszenek a coverre.
3. Látom a Broncos rendes hendijével lecsippentettél, ez jó döntés, ha nem vagy bennük biztos, ugyanakkor mivel a másik két meccsen hagytad (közel) a normális hendit, ezért számomra picit érthetetlen. Gondolom csak az odds feldobása miatt raktad bele. Nem robbansz fel, ha az első két csapat megcsinálja a covert, a Broncos meg nyer mondjuk eggyel? Csak kérdezem.
4. Az NFL-ben is kiemelten fontos elmondani, hogy az idegenbeli favoritok (a kötésedben háromból kettő) csupán csak 40% körül hozzák a covert, ami miatt (ismételten: hosszútávon) borzasztó playek. Nemhogy kötésben.
Nem lebaszás, meg nem cukkolás, basic knowledge-ként írtam tényleg. (Mit pofázok a negatív mérlegemmel, I know.)
több mint 11 éve
Maka
2 760
Sziasztok!Bet365, Pinnacle Sports, Ladbrokes. Ezekre esküszöm. Ha szeretsz focira rakni, akkor William Hill.
Olyan kérdésem lenne, hogy online melyik sportfogadásokkal foglalkozó oldalnak legyek a "tagja", mit ajánlotok, jó szívvel? Melyikre esküsztök? 😀JC6
De egyszerűbb úgy, hogy hova ne: bwin, sportingbet, bet-at-home, betclic, tippmixpro. Ezek futnak itthon a legjobb marketinggel, ide regel a legtöbb magyar - messze a legrosszabb oddsokat és kínálatot nyújtó irodák, kevés bónusszal, tipp visszavonásokkal és törlésekkel, gyenge supporttal.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy online melyik sportfogadásokkal foglalkozó oldalnak legyek a "tagja", mit ajánlotok, jó szívvel? Melyikre esküsztök? 😀
több mint 11 éve
Maka
2 760
Szóval példába ültetve:Kipörgetsz zsinórban 60 feketét (kevés az esélye, de direkt drasztikus számot írtam), akkor eddig 1 + (2 x 1 + 1) + (4 x 1 + 1) + (8 x 1 + 1) + .... (60 faktoriális x 1 + 1) mínuszban vagy (rég elfogyott a pénzed).
Felrakod a pirosra. És fekete lesz. 0-án vagy. Kezdődik minden újra. Sok kockázat, kevés haszon.
több mint 11 éve
Maka
2 760
A második pont a gond.De ehhez nem kell nagy tudósnak lenni, levezethetjük a példát úgy is, hogy a rulett asztalnál ülsz és csak a pirosra raksz. Ugye 50-50% (majdnem, a 0 miatt), úgyhogy elmegy, akkor duplázva visszahozod a köviben.
Na most ha ezt mindenki bírná pénzzel, akkor mindenki milliomos lenne, mert ugye milyen kurva egyszerű, előbb utóbb mindig +1 unitod. Igen ám, de a következő körben ezt újra kezded, és ha elmegy az első, akkor a nyereményed el is ment és kezdődik a ciklus újra.
több mint 11 éve
Pedig hosszútávon, végtelen br-al a sportfogadás pont így elméleti nyerő stratégia.Abban biztos lehetsz, hogy hosszútávon nem lesz sikeres egy ilyen stratégia 😉tamasboldizsarilletve ha olyan stratégia szerint vagy, hogy hosszú távon nyereséges akarsz lenni, akkor egy bukott szelvény (1.) után nagyobb tétet raksz (2.), hogy a nyertes szelvény (2.) visszahozza a bukott (1.) szelvény árát is a nyereményen kívül.Sokaknál látom, hogy a tétmérete folyton változik. Nem mindig 1 unit ahogy logikus lenne. Ez miért van?nekem is van olyan szelvényem amiben jobban bízom és vannak a "buli"-szelvények amiknél minimum tétet használok (mert azon is jól fizet ha bejön, ha meg bukok nem bánom annyira)davemayer
Persze itt msot nem olyanra gondolok, hogy valaki csinál egy nagyon nagy oddsú kombit, mert akkor a kisebb tét logikus.tamasboldizsar
Persze ez kikerülhető/megoldható, ha nagyobb szorzójú szelvényekkel játszol, aminél egy nyertes szelvény finanszírozza a többi bukót.MarioAna
Kitűzöl egy várható eseményt, mondjuk azt, hogy a Fradi nyer egy bajnoki meccset, és egy várt nyereményt, mondjuk 1 egységet.
Ha az első meccsén annyival rakod, hogy a nyeremény 1 egység legyen, és nyer a Fradi már nyertél is.
Ha nem nyersz, a másodikon annyival rakod, hogy visszahozza az első meccs veszteségét, plusz 1 egység hasznot, ha nyer a Fradi.
Ha nem nyer, akkor a harmadik meccsén annyival rakod, hogy visszahozza az eddigi veszteséged, plusz 1 egység hasznot.
És így tovább, amíg nem nyer egyszer a Fradi.
Ennek a stratégiának 2 buktatója van:
1, lehet lemegy úgy a 30 meccs, hogy nem nyer a Fradi. Ennek az esélye irreálisan kicsi, érdemes eleve jó csapatot választani.
2, elfogy a pénzed, nincs végtelen bankrollod.
De mivel sportfogadásban nincs maximált tét, így biztos elérheted a kitűzött 1 egységnyi hasznot elöbb-utóbb végtelen br-al.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Lőlapom a fordulóra:Chiefs -2.5 @1.90 1.1 unit
Jaguars +11 @1.90 1.1 unit
Saints @1.95 1 unit
Ravens +10/Cowboys +14/Falcons @2.05 1 unit
Packers/Chargers @1.90 1.1 unit
Panthers -1.5 @1.90 1.1 unit
Elemzésekkel teli telenovella pedig itt: sportmajom.blog.hu/2013/10/06/nfl_week_5_2013_okt_6
Sok sikert mindenkinek!
több mint 11 éve
Egy kis foci mára: Videoton FC @ 1.40
Ferencvárosi TC @ 1.45
Chelsea @ 1.61
Tottenham @ 1.40
Arsenal @ 1.75
Egy kis női kézi, Fradinak jó lenne nyeri idegenben és akkor hozza a szelvényem !
Krim Mercator - nők -6.5 @ 1.85
Győri ETO - nők -6.5 @ 1.90
FTC - nők @ 1.70
több mint 11 éve
tamasboldizsar
270
Abban biztos lehetsz, hogy hosszútávon nem lesz sikeres egy ilyen stratégia 😉illetve ha olyan stratégia szerint vagy, hogy hosszú távon nyereséges akarsz lenni, akkor egy bukott szelvény (1.) után nagyobb tétet raksz (2.), hogy a nyertes szelvény (2.) visszahozza a bukott (1.) szelvény árát is a nyereményen kívül.Sokaknál látom, hogy a tétmérete folyton változik. Nem mindig 1 unit ahogy logikus lenne. Ez miért van?nekem is van olyan szelvényem amiben jobban bízom és vannak a "buli"-szelvények amiknél minimum tétet használok (mert azon is jól fizet ha bejön, ha meg bukok nem bánom annyira)davemayer
Persze itt msot nem olyanra gondolok, hogy valaki csinál egy nagyon nagy oddsú kombit, mert akkor a kisebb tét logikus.tamasboldizsar
Persze ez kikerülhető/megoldható, ha nagyobb szorzójú szelvényekkel játszol, aminél egy nyertes szelvény finanszírozza a többi bukót.MarioAna
több mint 11 éve
nem gáz, nálam is működött a jinxWF-NC State, nyert a Demon Deacons, az mi?
UCF is épphogy legyőzte a Memphist
Most meg a Cincinatti ég hatalmasat a USF-től..... 😀 😀 😀
(4-es kötéseket szoktam rakni, ebből ez a három el is ment, ugyanis spread-del nyomatom... 😀 )
abszolút no comment kimenetelek
ezzel együtt az idei amerikai focis fogadási szezonom katasztrófája tovább folytatódik....
több mint 11 éve
kurva southern miss hogy képes hazai pályán 1 kurva ponttal kikapni és úgy hogy a végén a field goaljukat blokkolják.... ha nyer az lsu és a florida akkor ez viszi a 17 meccses ncaa kombómat 😕davemayeregy 0 győzelmes csapattól mit vársz? 😛 | no nem mintha én annyira kihúzhatnám magam a Vandy-Idaho duómmal | :p
több mint 11 éve
lehet h az de ncaa-ben simán van ennyi olyan meccs amit el lehet találni, volt pl egy 20as szelvényem tavaly ami bejött.kurva southern miss hogy képes hazai pályán 1 kurva ponttal kikapni és úgy hogy a végén a field goaljukat blokkolják.... ha nyer az lsu és a florida akkor ez viszi a 17 meccses ncaa kombómat 😕davemayerHát azért a 17 meccses kombó elég merész 😀Toca
Na a mai napom vicces lett, tettem 4 foci sima kombit, 2 1en ment el, tettem 2 foci 5/6-ot mindkettőn 2 nem jött be, a 3 ncaa-t, abból az egyiken 3 nem jött, a második a fenti a harmadik még él + 1 4/5-öt amin 1 már elment és kettő van hátra.
Remélem a holnapi nfl jobb lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kurva southern miss hogy képes hazai pályán 1 kurva ponttal kikapni és úgy hogy a végén a field goaljukat blokkolják.... ha nyer az lsu és a florida akkor ez viszi a 17 meccses ncaa kombómat 😕davemayerHát azért a 17 meccses kombó elég merész 😀
több mint 11 éve
kurva southern miss hogy képes hazai pályán 1 kurva ponttal kikapni és úgy hogy a végén a field goaljukat blokkolják.... ha nyer az lsu és a florida akkor ez viszi a 17 meccses ncaa kombómat 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
✓ Newcastle @ 3.10X Werder Bremen @ 4.50
✓ Go Ahead Eagles @ 2.05
X Real Madrid (-1) @ 1.90
✓ Barcelona (-2) @ 1.80
✓ Man Utd @ 1.61
✓ Roma @ 3.30
egy gól hiányzott mindkettőhöz, werder ikszelt, real "csak" nyert...
több mint 11 éve
North Carolina @ Virginia Tech North Carolina +14.0nem voltam itthon egész nap.
Texas Tech @ Kansas Kansas +23.5
Army @ Boston College Boston College -4.5
Egy ilyen szelóval nevezek az NCAA szombatra, teljesen hasraütés szerűen csináltam. Kis oddsos nagyobb pénzel.
Hörimit gondolsz róla?Bazzani
Kansas meccs = tuti bukó. Ha rájuk, ha ellenük. Ha spread, ha nem.
több mint 11 éve
Roma mekkora csapat imádom, érthetetlen volt rájuk a 3.1 pénz 😀JayBezt én se értettem, nem volt rossz formában most az inter de jobb csapat a Roma, mondjuk én csak x vagy roma-ba mertem megjátszani, mégis csak olasz foci...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
az komoly, hogy a Realnak egy olyan ember rúg gólt, aki a Poolban sem tudott megragadni? 😮
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Roma mekkora csapat imádom, érthetetlen volt rájuk a 3.1 pénz 😀
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/10/05/nhl_2013_okt_452Mai három NHL play. Hajrá mindenkinek estére!