Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
én egy PSG-CSZKA-Flyers-RedWings kombóval támadtam volna ma, de már elmúlt 6 óra mire eszembe jutott, és a ruszkik megkezdték a meccset. Remélem valamelyik hoki elmegy :pHöriremélem nem, már azokat is megraktam 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én egy PSG-CSZKA-Flyers-RedWings kombóval támadtam volna ma, de már elmúlt 6 óra mire eszembe jutott, és a ruszkik megkezdték a meccset. Remélem valamelyik hoki elmegy :p
több mint 11 éve
sokat gondolkoztam hogy mit tegyek ma, kíváncsi vagyok mi viszi el 😊1szer lépte át a félpályát az olilmpiakos, 0-1, utána 11-es az anderlechtnek és persze hogy kimarad... ez vagyok én...
Bayer 1.53
X vagy MU 1.45
Real 0-2 H 1.55
Anderlecht vagy X 1.45
PSG 1.62
M City- Bayern D (ha nyer a Bayern a tét visszajár) 1.95
5/6 , 6 unit - várható max 60 unitdavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azt a Bayern dolgot hogy kell megrakni?bwinen "kétesély- speciális fogadás" a neve, a bet365-ön ne találtam ilyet ill. csak a döntetlenes fajtája van fent "nincs fogadás döntetlenre" címszóval.
Mármint, hogy visszajár a pénz Bayern győzelem esetén.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azt a Bayern dolgot hogy kell megrakni?Mármint, hogy visszajár a pénz Bayern győzelem esetén.
több mint 11 éve
sokat gondolkoztam hogy mit tegyek ma, kíváncsi vagyok mi viszi el 😊Bayer 1.53
X vagy MU 1.45
Real 0-2 H 1.55
Anderlecht vagy X 1.45
PSG 1.62
M City- Bayern D (ha nyer a Bayern a tét visszajár) 1.95
5/6 , 6 unit - várható max 60 unit
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
sziasztok,a bet365ben az a legjobb hogy állandó chatjük van, bármi problémád van mond el nekik, majd segítenek
a bet365-nél a telefonos visszahívás kérése szokott menni valakinek? 😊 sokadszorra sem akarnak hívni, és így nem tudok kivenni pénzt.winston
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
sziasztok,a bet365-nél a telefonos visszahívás kérése szokott menni valakinek? 😊 sokadszorra sem akarnak hívni, és így nem tudok kivenni pénzt.
több mint 11 éve
mivel elbuktam a múlt héten majdnem az összes egységet, így ma csak ez megy:csak aztán vigyázz, nehogy Bogdán elvigye a pénzedet 😊
Blackpool H, Chelsea V
bízok benne, hogy holnapra ez hoz egy kis tőkét.MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
valóban, sajnos eddig hosszú távon minden fajta stratégiával befürödtem. Mindig beletalálok az olyan 1,3as odds-al rendelkező meccsekbe amik elmennek.mivel elbuktam a múlt héten majdnem az összes egységetMarioAnaAkkor mondjuk nem ártana egy kis money management. Mert az nem az, hogyha elfogy, akkor feltöltök még egy kicsit. 😊
Maka
Mondjuk ez a hét nem csak nekem volt szar, ahogy láttam. ManU, ManC, Lazio, Napoli, FTC, CIN, CHI és még sorolhatnám, elég sok embert megszívatott.
Statisztika:
Most a 3-as odds körüli szelvényekre mentem rá, kevés egységgel, néha megtámogatva egy két nagyobb esélyessel, ha gond volt akkor duplázóssal. Azonban ez a hét kriminális volt, 15 szelvényből 3 jött, ami 39,25 egységből 32,86 egység.
Biztonsági játékot játszok:
Legnagyobb ODDS ami bejött 1 meccsre: 2.30, Kaposvár vs Diósgyőr
Legkisebb ODDS ami elment 1 meccsen: 1.25, Lokomotiv Moszkva vs Tom Tomsk
Legnagyobb ODDS ami jött egy szelvénnyel: 5,188 (4 esemény)
Legkisebb ODDS ami elment egy szelvénnyel: 2,082 (3 esemény, a Lok.Moszkvás).
persze benne van mindig a bukás lehetősége, pl ha nem lett volna a Bengals betlije, akkor 39,25 egységből 60+egység jött volna, ennyit számít egy meccs 😊.
Az induló tőke 25 egység volt szeptember elején (feltöltés), szeptemberi összesítésem:
Havi összes tét: 81,75
Havi összes nyeremény: 61,13
Havi mérleg: -20,62
hozzátenném, hogy az első pár fogadásom még az általam "bohócszelvény" kategória volt, 9-10+ szorzóval, tehát az úgymond kidolgozott terv nélküli. Ha azokat (4 fogadás) nem nézzük:
Havi összes tét: 66,75
Havi összes nyeremény: 49,83
Havi mérleg: -16,92
ergo nem az van, hogy folyamatosan feltöltöm, hanem a nyereséget visszaforgatom (már ha persze van 😓 ).
Na felesleges eszmefuttatás off, jégkorongot pedig messziről kerülöm, bár DNB-vel ott is lehet alakítani (ugye ez kiveszi a "0-0ás döntetlen meccs, ami hosszabbításban 5-0" lehetőségét).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Mára.Arsenal-Naploli GG
Porto-Atl.Madrid over és GG
Talán még bepróbálom a Schalke és a Celtic gólt és a Napoli győzelmet.
több mint 11 éve
Maka
2 760
mivel elbuktam a múlt héten majdnem az összes egységetMarioAnaAkkor mondjuk nem ártana egy kis money management. Mert az nem az, hogyha elfogy, akkor feltöltök még egy kicsit. 😊
Mai NHL nyitóra:
Maple Leafs (@2.10), Capitals (@2.50)
Indoklások:
sportmajom.blog.hu/2013/10/01/nhl_2013_okt
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
mivel elbuktam a múlt héten majdnem az összes egységet, így ma csak ez megy:Blackpool H, Chelsea V
bízok benne, hogy holnapra ez hoz egy kis tőkét.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az Arsenal ma nem fogja a 3 pontot begyűjteni.Én mindenesetre x2-re teszem.
több mint 11 éve
hálistennek, így ez a hétvége sem minuszosSaint hozza a hétvégi szelvényeinket 😊NomacSEA Seahawks @ 1.80 VNekem is a saints még visszahozthatja, egy teljes 5/6-om jönne be meg egy bukós 5/6 is ha nyernek, ezzel pont egálra hoznák a hétvégémet... Nem volt valami fényes, még jó hogy pl a steelers meccsre megtettem az over 40.5-et különben bukó lett volna. Remélem jövő héten már kijön a lépés, ezt a hetet a Cincy nagyon, a Bears egy kicsit cseszte el nekem (hálistennek a Baltimoreba nem bíztam annyira...).davemayer
ARZ Cardinals @ 2.15 V
WAS Redskins @ 1.55 V
SD Chargers @ 2.10 V
NO Saints @ 1.35 ??
KC Chiefs -4.0 @ 1.90 V
Remélem a Saints nem okoz csalódást 😛Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Saint hozza a hétvégi szelvényeinket 😊SEA Seahawks @ 1.80 VNekem is a saints még visszahozthatja, egy teljes 5/6-om jönne be meg egy bukós 5/6 is ha nyernek, ezzel pont egálra hoznák a hétvégémet... Nem volt valami fényes, még jó hogy pl a steelers meccsre megtettem az over 40.5-et különben bukó lett volna. Remélem jövő héten már kijön a lépés, ezt a hetet a Cincy nagyon, a Bears egy kicsit cseszte el nekem (hálistennek a Baltimoreba nem bíztam annyira...).davemayer
ARZ Cardinals @ 2.15 V
WAS Redskins @ 1.55 V
SD Chargers @ 2.10 V
NO Saints @ 1.35 ??
KC Chiefs -4.0 @ 1.90 V
több mint 11 éve
hétvégén óvatos voltam, Cinci ment, Colts, Frisco, Cardinals spread jött. Plusz ma az Everton is.következő hétre tettem a Cards +1,5-re, valamint a Bills +4-en gondolkozom eléggé. (egyelőre)
több mint 11 éve
faszom ebbe a szánalmas Fiorentinába, hogy nem bírják megtartani a vezetést hazai pályán, egy gyengébb csapat ellen...
több mint 11 éve
SEA Seahawks @ 1.80 VNekem is a saints még visszahozthatja, egy teljes 5/6-om jönne be meg egy bukós 5/6 is ha nyernek, ezzel pont egálra hoznák a hétvégémet... Nem volt valami fényes, még jó hogy pl a steelers meccsre megtettem az over 40.5-et különben bukó lett volna. Remélem jövő héten már kijön a lépés, ezt a hetet a Cincy nagyon, a Bears egy kicsit cseszte el nekem (hálistennek a Baltimoreba nem bíztam annyira...).
ARZ Cardinals @ 2.15 V
WAS Redskins @ 1.55 V
SD Chargers @ 2.10 V
NO Saints @ 1.35 ??
KC Chiefs -4.0 @ 1.90 V
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na, ez a hét tuti nem kerül bele az év végi bestofba.Sebaj, holnap BL.Arsenal win, Barca win !
több mint 11 éve
SEA Seahawks @ 1.80 VARZ Cardinals @ 2.15 V
WAS Redskins @ 1.55 V
SD Chargers @ 2.10 V
NO Saints @ 1.35 ??
KC Chiefs -4.0 @ 1.90 V
Remélem a Saints nem okoz csalódást 😛
több mint 11 éve
na, a tippszelvényem most süllyed a mélybe a Bengals power rankingjével együtt...
több mint 11 éve
Az egész eddigi szezon ilyen szar sajnos. (nekem legalábbis 😕 )