Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Mainz - Kölni H - 1,63Bárka - Real Szocik (0-1) H - 1,38
Atlétika Madrid - Osasuna (0-1) H - 1,61
3,62 * 1,5 unit
Bielefeld - Leverkusen V - 1,4
Malaga - Almeria H - 1,65
Aston Villa - Tottham (továbbjutó) V - 1,56
West Ham - Cardiff (továbbjutó) H - 1,51
5,44 * 1 unit
több mint 11 éve
kizártnak tartom, mint giants drukker... sokkal komolyabb problémák vannak, mint 2. hét után gondoltuk... öltözőben nincs egység, az edző testvére meghalt, nem tudja felrázni a csapatot, fejben szétesett mki, még Eli is... sztem a chiefs hosszú hét után, otthon simán elver minket, ráadásul Andy az ismer is minket... szóval én nem ajánlanám a fogadást (a carolina ellenit még megtettem)Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFIjobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFIjobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFImerész.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Mai spanyol meccsekre:Barca-Real Soc.+3
Atl. Madrid-Osasuna+3 1,9*1,44 1unit
Malaga-Almeria 1,66 1unit
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
tegnap este rakott NFL szelvényem:Oakland @ Denver -13.5 Nyertes
Cincinnati @ Cleveland -5.5
Indianapolis @ Jacksonville -5.5
San Francisco @ St Louis -3
5 egységgel, hozhat 38-at.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Tippjeim kedd-szerda:Barcelona - Real Sociedad 0-1 hendi H
Elche - Real Madrid 1-0 hendi V
több mint 11 éve
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83sima győzelem is 1.60, ez ajándék, én már most rátettem egy nagyobb összeget
Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.Maka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka
2 760
A botrányos NFL szezon kedzés után talán ezzel fog visszajönni a mojo. ;D Interjú velem, sportokról, sportfogadásról.www.kezdo5.hu/index.php/nbatrashtalk/9804-sportmajom-a-hazban-interju-kun-zsolttal
több mint 11 éve
Maka
2 760
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.
több mint 11 éve
Szerencsémre igen, és még időben át tudtam gondolni a dolgokat, és inkább nem tettem semmire aminek köze van at nfl-hez.remélem olvastad.HöriNflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
Köszi Höri!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
És a franciák tényleg megnyerték a kosár Eb-t, ahogyan azt már hétfőn beírták Wikin 😀Mondjuk ez, meg a Vettel+Fradi siker 1300ról hozott 4300-at legalább.
több mint 11 éve
remélem olvastad.Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
több mint 11 éve
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊NewmanOkosék Vegasban pont ilyenkor tesznek rohadt sokat a padlón lévő csapatra, mondjuk néha én sem értem, miért. Azért Steelers 2.10 moneylinera ment egy kisebb tét ugyanilyen elven 😊 a mai mérlegem eddig 2-2, Browns, Jets jött, Cards, Falcons ment.
több mint 11 éve
tettem egy ilyet még a héten: New York Giants at Carolina Panthers (Money Line (Az elveszített egyszerű fogadások tétjeit visszafizetjük, amennyiben a 3. negyedben születik a legtöbb pont)) - a Giantsre tettem, de a 3. negyedben volt a legtöbb pont 😀 mondjuk a bwin még nem tette vissza a kesst, de eddig nem volt velük gondom
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
ekkora egy kib-szott choker csapatot mint a Vikings. Remélem az 1/1el húznak egy JaMarcus Russell 2-t....bár még ebbe a Jax beleszólhat.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Egyszerű. A Giants az első meccen idegenben -5 turnoverrel maradt 1 TD különbségen belül, míg a szvsz liga legjobb csapata ellen kikapni bő 2 TD-vel belefér+belevettem azt is, hogy a Panthers edzője Rivera.Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.NewmanNem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.Sobri Jóska
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.NewmanNem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.
több mint 11 éve
Én babonából nem szeretem előre beírni, hogy mit rakok.
több mint 11 éve
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.MakaÉs ki lehetne egészíteni, hogy hány egységgel?
Mert ugye nem mindegy, hogy 10 unitért elmegy egy 2.1-es odds, és 1 unittal jön egy hétszeres, ami jól hangik, de valójában 4 unit minusz.
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
mai egyik:MIN Vikings -9.5 @ 2.30
HOU Texans -2.5 @ 1.86
DET-WAS Felett 47.5 @ 1.76
NYG-CAR Felett 47.5 @ 1.95
másik:
DAL Cowboys -2.5 @ 1.66
NO Saints -6.5 @ 1.80
3.
Inter Milan @ 1.75
MIL-NAP Felett 2.5 @ 1.95
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.Makanekem van/volt mára:
NFL:
CLE-MIN, -6,5-ről MIN
ATL-MIA, +7,5-el az ATL
CHI-PIT, -2,5-ről CHI.
foci:
1.
Betis H (ezzel ugye ez el is ment)
Standard L H
2.
Inter V
Arsenal H
3.
nagy oddsos "bohóc" szelvény:
Milan-Napoli 2,5 over
CP-Swansea V
PSG-Monaco DNB V
szerk:
azt jobb ha tudjátok, hogy sportfogadás terén többnyire bukni szoktam, a balszerencsém legendás 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Maka
2 760
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.