Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mainz - Kölni H - 1,63
Bárka - Real Szocik (0-1) H - 1,38
Atlétika Madrid - Osasuna (0-1) H - 1,61
3,62 * 1,5 unit

Bielefeld - Leverkusen V - 1,4
Malaga - Almeria H - 1,65
Aston Villa - Tottham (továbbjutó) V - 1,56
West Ham - Cardiff (továbbjutó) H - 1,51
5,44 * 1 unit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFI
jobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊davemayer
kizártnak tartom, mint giants drukker... sokkal komolyabb problémák vannak, mint 2. hét után gondoltuk... öltözőben nincs egység, az edző testvére meghalt, nem tudja felrázni a csapatot, fejben szétesett mki, még Eli is... sztem a chiefs hosszú hét után, otthon simán elver minket, ráadásul Andy az ismer is minket... szóval én nem ajánlanám a fogadást (a carolina ellenit még megtettem)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
jobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
merész.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?
több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 1 494
Mai spanyol meccsekre:

Barca-Real Soc.+3
Atl. Madrid-Osasuna+3 1,9*1,44 1unit

Malaga-Almeria 1,66 1unit

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
tegnap este rakott NFL szelvényem:

Oakland @ Denver -13.5 Nyertes
Cincinnati @ Cleveland -5.5
Indianapolis @ Jacksonville -5.5
San Francisco @ St Louis -3

5 egységgel, hozhat 38-at.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Tippjeim kedd-szerda:
Barcelona - Real Sociedad 0-1 hendi H
Elche - Real Madrid 1-0 hendi V
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83

Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.Maka
sima győzelem is 1.60, ez ajándék, én már most rátettem egy nagyobb összeget

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
A botrányos NFL szezon kedzés után talán ezzel fog visszajönni a mojo. ;D Interjú velem, sportokról, sportfogadásról.

www.kezdo5.hu/index.php/nbatrashtalk/9804-sportmajom-a-hazban-interju-kun-zsolttal

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83

Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74
nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
remélem olvastad.Höri
Szerencsémre igen, és még időben át tudtam gondolni a dolgokat, és inkább nem tettem semmire aminek köze van at nfl-hez.
Köszi Höri!
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És a franciák tényleg megnyerték a kosár Eb-t, ahogyan azt már hétfőn beírták Wikin 😀
Mondjuk ez, meg a Vettel+Fradi siker 1300ról hozott 4300-at legalább.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74
nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
remélem olvastad.

több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊Newman
Okosék Vegasban pont ilyenkor tesznek rohadt sokat a padlón lévő csapatra, mondjuk néha én sem értem, miért. Azért Steelers 2.10 moneylinera ment egy kisebb tét ugyanilyen elven 😊 a mai mérlegem eddig 2-2, Browns, Jets jött, Cards, Falcons ment.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tettem egy ilyet még a héten: New York Giants at Carolina Panthers (Money Line (Az elveszített egyszerű fogadások tétjeit visszafizetjük, amennyiben a 3. negyedben születik a legtöbb pont)) - a Giantsre tettem, de a 3. negyedben volt a legtöbb pont 😀 mondjuk a bwin még nem tette vissza a kesst, de eddig nem volt velük gondom

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
ekkora egy kib-szott choker csapatot mint a Vikings. Remélem az 1/1el húznak egy JaMarcus Russell 2-t....bár még ebbe a Jax beleszólhat.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.Newman
Nem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.Sobri Jóska
Egyszerű. A Giants az első meccen idegenben -5 turnoverrel maradt 1 TD különbségen belül, míg a szvsz liga legjobb csapata ellen kikapni bő 2 TD-vel belefér+belevettem azt is, hogy a Panthers edzője Rivera.
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.Newman
Nem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Én babonából nem szeretem előre beírni, hogy mit rakok.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.Maka
És ki lehetne egészíteni, hogy hány egységgel?
Mert ugye nem mindegy, hogy 10 unitért elmegy egy 2.1-es odds, és 1 unittal jön egy hétszeres, ami jól hangik, de valójában 4 unit minusz.

több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 1 494
mai egyik:

MIN Vikings -9.5 @ 2.30
HOU Texans -2.5 @ 1.86
DET-WAS Felett 47.5 @ 1.76
NYG-CAR Felett 47.5 @ 1.95

másik:
DAL Cowboys -2.5 @ 1.66
NO Saints -6.5 @ 1.80

3.
Inter Milan @ 1.75
MIL-NAP Felett 2.5 @ 1.95

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.Maka
nekem van/volt mára:

NFL:
CLE-MIN, -6,5-ről MIN
ATL-MIA, +7,5-el az ATL
CHI-PIT, -2,5-ről CHI.

foci:
1.
Betis H (ezzel ugye ez el is ment)
Standard L H

2.
Inter V
Arsenal H

3.
nagy oddsos "bohóc" szelvény:
Milan-Napoli 2,5 over
CP-Swansea V
PSG-Monaco DNB V

szerk:
azt jobb ha tudjátok, hogy sportfogadás terén többnyire bukni szoktam, a balszerencsém legendás 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.