Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Én raktam egy: Auburn +23,5
Rutgers +4,5
Georgia Tech -1,0
szelvényt és lám jött. 😊
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
LSU is jött épphogy, -13.5el raktam, 14el nyertek
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
ha jól átgondolom én is úgy szoktam, de most 2 perccel a kezdések előtt sikerült csak tenni, 1 perc gondolkodásnál meg csak azt a hendit használtam amit előre megadott. nem baj, az éjszakaival kaszáltam, jött a sima kombi is meg az 5/6-osom is. Remélem az nfl is ilyen jól jön ma, szépek az oddsok...Ijj 😐 nekem pár hete azon ment el a 100as oddsos buliszelvény, hogy a Notre Dame nem tudott csinálni a végén 4 yardról TD-t..Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀bogec7én meg Florida -14.5-et raktam... végén 41ről kihagyta a nyomorék... mivel már 6-0ra megy az oakland az mlb-ben így kijelentem hogy a 7es durva kötésem csak ezen ment el 😕
mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerekdavemayer
Michigan, LSU-nak szorítok most...
(amúgy én ezért szoktam mindig 3,7,10,14..stb alá(ha -) / főle(h +) tenni 0,5 ponttal...)bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szóval desperation move:Win
Missouri @ Indiana - SEC power 1.70-ért.
a nap rangadóján pedig Stanford vs Arizona State, 1.40-ért. Meggyőző a defense.Höri
Win
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Ijj 😐 nekem pár hete azon ment el a 100as oddsos buliszelvény, hogy a Notre Dame nem tudott csinálni a végén 4 yardról TD-t..Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀bogec7én meg Florida -14.5-et raktam... végén 41ről kihagyta a nyomorék... mivel már 6-0ra megy az oakland az mlb-ben így kijelentem hogy a 7es durva kötésem csak ezen ment el 😕
mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerekdavemayer
Michigan, LSU-nak szorítok most...
(amúgy én ezért szoktam mindig 3,7,10,14..stb alá(ha -) / főle(h +) tenni 0,5 ponttal...)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀bogec7én meg Florida -14.5-et raktam... végén 41ről kihagyta a nyomorék... mivel már 6-0ra megy az oakland az mlb-ben így kijelentem hogy a 7es durva kötésem csak ezen ment el 😕
mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bejött a Tennesse +17.5, és a Maryland is nyert (37-0-ra), szóval 5 unitból csináltam eddig 4.9-et öt meccs alatt 😀 jöhet a Stanford és a Mizzou
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
és valóban, érvénytelenként van írva. Köszi h szóltál, így még izgulhatok a többi meccsen 😊.ilyenkor nem buksz hanem érvénytelen a fogadás, legalábbis bet365ön igen, meg talán bwinen is. Nem tudok különösebb okot arra h feljebb ment a bears oddsa, új sérült nincs.davemayerPIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAnanem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Nem tudjátok miért megy felfelé az odds a Bearsre? Már 1.8nál jár...gulyzoltThe fix is in 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
ilyenkor nem buksz hanem érvénytelen a fogadás, legalábbis bet365ön igen, meg talán bwinen is. Nem tudok különösebb okot arra h feljebb ment a bears oddsa, új sérült nincs.PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAnanem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...MarioAna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAnanem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
és bazmeg 58-55-re nyert a Pittsburgh, kurva anyátokat. Utolsó negyed 7-20!A San José State simán elment, az előfordul. Nyerni kell a Marylandnek, meg a Vols spreadnek, hogy pozitív legyen a hétvége.
szerk: sőt, ha ez a kettő jön (jól állnak) még akkor is minusz van, szóval desperation move:
Missouri @ Indiana - SEC power 1.70-ért.
a nap rangadóján pedig Stanford vs Arizona State, 1.40-ért. Meggyőző a defense.
több mint 11 éve
gulyzolt
4
Nem tudjátok miért megy felfelé az odds a Bearsre? Már 1.8nál jár...
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
az is megvan, vagyis az a meccs 😀. De ott a macik vannak, -2,5ről.ja akkor ez nem a steelers, jól van... 😀davemayerazt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀davemayerigen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
ja akkor ez nem a steelers, jól van... 😀azt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀davemayerigen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..MarioAna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
azt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀davemayerigen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
azt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀Mivel bejött a Fresno simán, így egy kifelejtett párosításra is teszek, még.PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAna
Maryland vs WVU. Múlt héten is hozták, amit vártam, erőlködés nélkül. A West Virginia komolyabb kihívásokkal küzd a pontszerzést illetően, ha Sims nem fut karriercsúcsot, akkor az 1.5-szörös odds korrekt bevételt hozhat,
Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Mivel bejött a Fresno simán, így egy kifelejtett párosításra is teszek, még.PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).
Maryland vs WVU. Múlt héten is hozták, amit vártam, erőlködés nélkül. A West Virginia komolyabb kihívásokkal küzd a pontszerzést illetően, ha Sims nem fut karriercsúcsot, akkor az 1.5-szörös odds korrekt bevételt hozhat,
Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5Höri
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
gulyzolt
4
Köszönöm! 😊 Most néztem,1.83at ad Cruz Td-re ami sztem elég jo!Szép, kerek elemzés, frappáns konklúzióval.Sobri JóskaHali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzoltEsetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.gulyzolt
több mint 11 éve
Szép volt Diósgyőr!Szépen csilingel a kassza!
több mint 11 éve
Mivel bejött a Fresno simán, így egy kifelejtett párosításra is teszek, még.Maryland vs WVU. Múlt héten is hozták, amit vártam, erőlködés nélkül. A West Virginia komolyabb kihívásokkal küzd a pontszerzést illetően, ha Sims nem fut karriercsúcsot, akkor az 1.5-szörös odds korrekt bevételt hozhat,
Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5
több mint 11 éve
Én nem tudom, hogy miért (nyílván elnéztem) de a Boise State-re raktam +10,5-ös hendivel 1,31es oddsért. Mondjuk ez is nyert mégha nem is így akartam. 😊41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀Hörién +2,5 hendivel raktam 1.38ért 😀MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀Hörién +2,5 hendivel raktam 1.38ért 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Fresno State 1.57 vs Boise State.41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀
Elmaradt a Fresno meccse a héten, ami felemás előjel. A Colorado elleni meccs alapján sokkal okosabbak lennénk, főleg a védelem részéről. Carrék számára a veretlenség a tét, lényegében 4 olyan meccs van a menetrendben, ahol van esély rá, hogy kikapnak, egyet nyertek, egy elmaradt, ez a harmadik. Ha ez bejön, az utolsó hétig szamba van. A 12-0 pedig tudjuk, hogy igen nagy pénzt jelent. A probléma, hogy a Boise Statenek jelentős rutnija van ilyen helyzetekben, más kérdés, hogy gyakran elbuktak ők is. Bízom benne, hogy Petersen mester ahhoz kevés lesz, hogy felvegye a versenyt a túloldal brutál passzjátékával. Spread nélkül se fizet ez annyira rosszul.Höri