Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
na így hogy kikapott alions már csak az jöhet visszaamit feltettem ebben a fordulóban, persze ha nyer a saints. basszus hogy efyel kap ki a cowboys és így a lions, ha ez a kettő jött volna kasza ez a hét is...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
PC-n ha belemész a meccsbe akkor az alternativ hendikeppet kell lenyitni és ott vanNekem 3/3 mivel az Eastern Washington meccset kihagytam mert nem találtam bet365-ön.bet365-ön hol lehet változtatni a hendin? sbeten elég alap volt, de itt nem találtam meg.
Mondjuk én kicsit húztam a hendiken fölfelé a biztonság kedvéért.
Ma estére raktam egy ilyet:
CHI Bears +1.0ről
PIT Steelers +13.5ról
SF 49ers +10.0rőlBazzani
ja megvan, csak nem gondoltam, hogy külön fogadásként van feltüntetve a felsorolás 😀kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nekem spread-del, spread nélkül, mindenhogy 😀 😀természetesen a Colts benne volt minden kötésemben, köszönöm szépenNewmanHajjaj, spreaddel bazeg. Puszilok mindenkit én is!berger90
f*sz ki van egyelőre az idei fogadási szezonommal, szombaton a Northwestern szivat meg (27 helyett 21-gyel nyernek egy legalább 40 ponttal gyengébb csapattól), most meg a Colts...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
természetesen a Colts benne volt minden kötésemben, köszönöm szépenNewmanHajjaj, spreaddel bazeg. Puszilok mindenkit én is!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
természetesen a Colts benne volt minden kötésemben, köszönöm szépen
több mint 11 éve
Nekem 3/3 mivel az Eastern Washington meccset kihagytam mert nem találtam bet365-ön.bet365-ön hol lehet változtatni a hendin? sbeten elég alap volt, de itt nem találtam meg.
CHI Bears +1.0ről
PIT Steelers +13.5ról
SF 49ers +10.0rőlBazzani
ja megvan, csak nem gondoltam, hogy külön fogadásként van feltüntetve a felsorolás 😀
több mint 11 éve
Nekem 3/3 mivel az Eastern Washington meccset kihagytam mert nem találtam bet365-ön.Eastern Washington +5,5 @ Toledo. FCS csapat, de tudjuk mit műveltek az Oregon State ellen...Höriez elment.
Maryland -7 @ UConn. Akármikor feltámadhat egy szarul teljesítő, de hátha nem most fog. A Uconn pontot is ritkán szerez ellenben CJ Brown levédekezhetetlen.Höriez bejön, 32-13 az állás, 5 perc van hátra.
nyereséges hét volt, 3/4 bejött.Höri
CHI Bears +1.0ről
PIT Steelers +13.5ról
SF 49ers +10.0ről
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Köszönöm a South Carolina-nak, hogy 13 sec alatt kaptak a 4. negyedben 15 pontot (plussz csinált az ST-jük a végén 2 fumble-t), így bukott a köv. szelvény: 15-ös oddsWashington-9,5 ---Illinois 34-24 pipa
Ohio State-13,5 ---Cal 52-34 pipa
Air F. ---Boise S.-20,5 20-42 pipa
Missi+3,5 ---Texas 44-23 pipa
Vanderbilt- South C.-13,5 25-35 bukta
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Tegnap jött a Fradi,még 1,70-ért sikerült tenni,ma ATL -4,5.Mást nem is teszek.
több mint 11 éve
Louisville majdnem megszivatott, de a 4th down-os sack megmentette a -13as hendit @ 1.9Boston college +14 x Kent State +37.5 elment a BC-n, de külön megtettem a Kent State-t utána, így @ 1.9
Ole Miss +2.5 (nem is kellett volna a hendi 😀) x Vandy +11.5 @ 3.9
sikeres szombat volt
Twitter: azajoey
több mint 11 éve
Eastern Washington +5,5 @ Toledo. FCS csapat, de tudjuk mit műveltek az Oregon State ellen...Höriez elment.
Maryland -7 @ UConn. Akármikor feltámadhat egy szarul teljesítő, de hátha nem most fog. A Uconn pontot is ritkán szerez ellenben CJ Brown levédekezhetetlen.Höriez bejön, 32-13 az állás, 5 perc van hátra.
nyereséges hét volt, 3/4 bejött.
több mint 11 éve
Tegnapról 5,42-es odds jött:✔ Sunderland-Arsenal: Arsenal @ 1.66
✔ Paks-Kaposvár: Paksi FC @ 1.72
✔ Bordeaux-PSG: PSG @ 1.90
Máról 10,48-as odds ment:
✔ Everton-Chelsea: Everton vagy Chelsea @ 1.35
X Slask Wroclaw-Lech Poznan: Döntetlen, vagy Lech Poznan @ 1.55
✔ Twente-PSV: Döntetlen, vagy PSV @ 1.61
X Villarreal-Real Madrid: Real Madrid @ 1.70
✔ Inter-Juventus: Inter Milan vagy döntetlen @ 1.83
Majdnem. (na jó, így nem majdnem, de amikor írni kezdtem, azt hittem a Real jönni fog még)
Holnapi NFL-re 14 körüli odds, de most veszem észre, hogy mind vendég, úgyhogy aligha, de hajrá én:
ATL-STL: ATL Falcons -6.0 @ 1.90
GB-WAS: WAS Redskins +7.0 @ 1.90
TB-NO: NO Saints @ 1.60
BUF-CAR: CAR Panthers @ 1.68
NYG-DEN: DEN Broncos @ 1.44
...és végül csak a móka kedvéért egy nagyobb, 73-as oddsszal:
PHI-SD: PHI Eagles -7.0 @ 1.95
IND-MIA: IND Colts -2.0 @ 1.90
ATL-STL: ATL Falcons -4.5 @ 1.90
KC-DAL: DAL Cowboys @ 2.40
ARI-DET: DET Lions -1.5 @ 1.90
SEA-SF: SF 49ers @ 2.25
több mint 11 éve
ami nekem tetszik38-21, ez is megvan 😊 $$$
UCLA +4.5 @ Nebraska. Simán X-es meccs, akármi lehet, de nem sok különbség van játékerőben, az se feltétlen a Huskers javára.Höri
több mint 11 éve
csak 1 TD előny volt, Boykin futkározott 100 yardot, mégis bejött a végére 😊 x2,1A TTU passz offense, mire a TCU felébred (eddig lassan kezdtek) már 2-3 TD előnyben lesz. Pláne ha megint az első félidőben tölti a büntetését a legjobb TCU védő (ezt mondjuk nem értem, negyedenként le lehet ülni a 2 meccses büntit?!)A TCU @ Texas Tech oddszát nem nézték el? Nekem a TTU tűnik esélyesebbnek...civilmanumi alapján?Höri
Boykin megmentette a csapatot múlt héten az égéstől, de sztem a tavalyi számai jellemzőbbek.civilmanu
Go Jets!
több mint 11 éve
ami nekem tetszik34-41, easy money
Troy +8 @ Arkansas State csütörtök. A Sunbelt legjobb irányítója a Troyban játszik, szerintem tartani tudják majd a lépést. Szombaton elég impresszívek voltak.Höri
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
nem értek a hokihoz, de sportfogadás szempontjából elég jónak tűnik a KHL 😊kristofnéha borul, de a tipszmixen elég ajándék oddszok vannak néha.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem értek a hokihoz, de sportfogadás szempontjából elég jónak tűnik a KHL 😊
több mint 11 éve
NFL Week 2:NE-NYJ STL-ATL CLE-BAL CAR-BUF MIN-CHI WAS-GB TEN-HOU MIA-IND DAL-KC SD-PHI DET-ARI NO-TB DEN-NYG JAX-OAK SF-SEA PIT-CIN
Korán van még de már most leírom a tippjeimet erre a fordulóra. Nem nagyon tetszenek az oddsok így nem sok pénzt fogok feltenni ebben a fordulóban, inkább a kevés pénzből nagyobb kockázat elvét fogom most bemutatni 😊
Kis oddsú kombi:
NE, HOU,GB, ATL, CIN (itt nem ajánlom a BAL-t és a CHI-t sem, egyszerűen túl kicsi az odds a kockázathoz képest) - ha esetleg túl alacsony az odds még a PHI-t lehet rátenni.
System-ek:
BUF, IND, DAL, NO,DET, DEN,OAK, SF a szóba jöhető tippek + a hendik.
Szerintem a DAL-t, a BUF-t és a SF-t is érdemes megtenni, nagyon jó oddsot kínálnak rájuk. a BUF a NE ellen engem sokkal inkább "meggyőzött" mint a CAR 7 pontos hazai teljesítménye, szerintem 2.25-ért érdemes megtenni. A DAL ugyan nem győzött meg egyáltalán a Giants ellen és simán benne van hogy kikapnak a KC otthonában de én itt személy szerint kisebb meglepetést szimatolok és a csillagosok valahogy (...) nyernek. A SF-SEA párharc megtippelhetetlen szvsz, a sérülések és a hazai pálya miatt kisebb a SEA oddsa, ebben a meccsben is benne van egy jól game managelt vendég győzelem. A 2 csapat közül jelenleg úgy érzem inkább a SF van inkább készen + a 2.20 itt is elég csábító hogy megpróbáljam.
DEN győzelem szerintem elég biztos, érdekes hogy ennél sokkal biztosabbnak érzem a NO győzelmét - és utóbbira nagyobb az odds (1.57 a DEN 1.44-ével szemben).
OAK 1.40ért kicsit necces, de ha úgy játszik a 2 csapat mint ahogy az első fordulóban tette jó estéjük lesz (végre) a Raiders drukkereinek.
IND oddsa 1.70ért ajándék is lehet, bár ez a MIA már nem az elmúlt évek lesajnált Miamija, azért a Coltsot szervezettebbnek érzem+ Luck képes konzisztensen jól managelni a játékot, kb ugyanolyan szoros győzelmet várok mint az OAK ellen.
Hendik: (itt ált. a megérzésére is hallgat az ember így ezt túlzottan nagy összeggel nem érdemes megjátszani) NE -7.5, CHI -6, BAL -6,5, GB -7.5, ATL -7, DEN -4.5, CIN -7, esetleg még a HOU -9.5.
Szerintem az IND-NO-DEN-DET-SF-OAK 5/6-ot, a NE7.5- BAL6.5- CHI6.5- NO- DEN4.5- GB7.5 5/6-ot és a BUF- DAL- ATL7- DET- CIN7- OAK 5/6-OT érdemes megjátszani ill. ezek végtelen permutációját 😀
Good Luck a Colts drukkereknek, sok nyereményt mindenkinek!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Fields kezdeni fog, amúgy a büntetést a főedző osztotta ki, tehát úgy alakítja a retorziót, ahogy ő gondolja, ez nem tartozik a ligára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A TTU passz offense, mire a TCU felébred (eddig lassan kezdtek) már 2-3 TD előnyben lesz. Pláne ha megint az első félidőben tölti a büntetését a legjobb TCU védő (ezt mondjuk nem értem, negyedenként le lehet ülni a 2 meccses büntit?!)A TCU @ Texas Tech oddszát nem nézték el? Nekem a TTU tűnik esélyesebbnek...civilmanumi alapján?Höri
Boykin megmentette a csapatot múlt héten az égéstől, de sztem a tavalyi számai jellemzőbbek.
Go Jets!
több mint 11 éve
A TCU @ Texas Tech oddszát nem nézték el? Nekem a TTU tűnik esélyesebbnek...civilmanumi alapján?
több mint 11 éve
A TCU @ Texas Tech oddszát nem nézték el? Nekem a TTU tűnik esélyesebbnek...
Go Jets!
több mint 11 éve
ami nekem tetszikTroy +8 @ Arkansas State csütörtök. A Sunbelt legjobb irányítója a Troyban játszik, szerintem tartani tudják majd a lépést. Szombaton elég impresszívek voltak.
UCLA +4.5 @ Nebraska. Simán X-es meccs, akármi lehet, de nem sok különbség van játékerőben, az se feltétlen a Huskers javára.
Eastern Washington +5,5 @ Toledo. FCS csapat, de tudjuk mit műveltek az Oregon State ellen...
Maryland -7 @ UConn. Akármikor feltámadhat egy szarul teljesítő, de hátha nem most fog. A Uconn pontot is ritkán szerez ellenben CJ Brown levédekezhetetlen.
több mint 11 éve
Jól gondolom, hoggy a Georgia Tech veri hétvégén a Duke-ot illetve a Penn State a Central Florida-t?Bazzanielvileg a GT-nek nyerni kéne, de Durhamben újabban csoda történik a védelemben. Az O meg mindig jó.
a PSU simán bele szaladhat a késbe a UCF ellen. Sokkal jobb atlétái vannak a Knightsnak.
több mint 11 éve
Jól gondolom, hoggy a Georgia Tech veri hétvégén a Duke-ot illetve a Penn State a Central Florida-t?