Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
A Det-Min símán kétesélyes meccs, semmi nagy meglepetés nem lenne egy vendéggyőzelemben.Nálam a Saint-Falcons és a Seahawks-Panthers V lesz meglepinek megjátszva.
több mint 11 éve
az nem lenne akkora meglepetés, kb akkora mint a MIN győzelme Detroitban.pl. idén a Giants győzelme Dallasban 😀csebiA Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?zinedine5Sztem a Saints hazai pályán újra Paytonnal nyerni fog, a TB viszont nem annyira acélos hogy ne csináljon győztest a Jetsből bárhogy is állnak fel. Ezek a "szakmai" meglátásaim 😀
puszta megérzések ezek, írtam is hogy mivel első forduló így garantáltan lesz legalább 1 bomba meglepetés (ilyen volt tavaly a WAS győzelme NO-ban) amire nem sokan számítanak.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
pl. idén a Giants győzelme Dallasban 😀A Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?zinedine5Sztem a Saints hazai pályán újra Paytonnal nyerni fog, a TB viszont nem annyira acélos hogy ne csináljon győztest a Jetsből bárhogy is állnak fel. Ezek a "szakmai" meglátásaim 😀
puszta megérzések ezek, írtam is hogy mivel első forduló így garantáltan lesz legalább 1 bomba meglepetés (ilyen volt tavaly a WAS győzelme NO-ban) amire nem sokan számítanak.davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
először a spread, hogy Bazzani örüljön.Hát Winston elég jó lett, szóval ez dupla dinamit!
Florida State -10 @ Pittsburgh. Ez egyből homer pick, de ha Winston jó lesz, 40 alatt nem ússza meg a PITT, ellenben a Noles nem nagyon szokott pontot kapni úgy általában.
na és akkor hagyományos fajta, ez sokkal egyszerűbb:
Florida State 1.25 @ PittsburghHöri
több mint 11 éve
A Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?zinedine5Sztem a Saints hazai pályán újra Paytonnal nyerni fog, a TB viszont nem annyira acélos hogy ne csináljon győztest a Jetsből bárhogy is állnak fel. Ezek a "szakmai" meglátásaim 😀
puszta megérzések ezek, írtam is hogy mivel első forduló így garantáltan lesz legalább 1 bomba meglepetés (ilyen volt tavaly a WAS győzelme NO-ban) amire nem sokan számítanak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?
több mint 11 éve
Mivel nem leszek netközelben ezért már most megosztom veletek az első heti NFL-tippjeimet:BAL-DEN NE-BUF SEA-CAR CIN-CHI MIA-CLE MIN-DET OAK-IND KC-JAX ATL-NO TB-NYJ TEN-PIT GB-SF ARI-STL NYG-DAL PHI-WAS HOU-SD
nagyrészt az esélyeseket favorizálom én is, ezek között azonban van igen necces is: ilyen pl a CHI, a DET, a TB és a WAS győzelme. Ami jó oddsú és sztem érdemes megtenni az a KC, SF, SEA, NO, HOU, esetleg még a MIA.Első héten semmiképpen sem érdemes magas összegben játszani, én ilyenkor csak kb a 40%-át teszem fel annak amit egyébként szoktam. Ha kisebb odds is elég (mondjuk egy duplázásra) ajánlom a DEN-NE-IND-PIT kombót.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Maka
2 760
Jake Turner @TurnerSystem 9 óraThe Jags/Chiefs Week 1 game will go Over 39.5. I will give EVERYONE who retweets this and follows me $100 if it does not.
7 ezer follower, vegasi cápa. Jaj de jó lesz egy kis bunda.
több mint 11 éve
az első hét tanulsága: a ki-ki meccseket inkább hanyagolom, a BYU és a Georgia se jött be 😀 mondjuk aki látta hogy mik történtek az lehet igazán bosszús. Kár, hogy a Boise State ellenit nem tettem be a végsőbe, eléggé ki lettek végezve.Höriha, a 350-es vicces mixemből (350--->100000 < ) csak a mormonomokon mennek el, akkor kurva ideges leszek 😀 (ja, és a biztos mixemben is benne voltak 😀 )
több mint 11 éve
az első hét tanulsága: a ki-ki meccseket inkább hanyagolom, a BYU és a Georgia se jött be 😀 mondjuk aki látta hogy mik történtek az lehet igazán bosszús. Kár, hogy a Boise State ellenit nem tettem be a végsőbe, eléggé ki lettek végezve.
több mint 11 éve
Na én nyertem egy:Northwestern, Penn State, Washington State +15 kombinációval.
Köszi Höri, jöhetnek továbbra is a tippek, majd csemegézünk.
De a többi NCAA szaki is tolhatja a tippeket.
több mint 11 éve
Penn State 1.29 vs Syracuse. A Metlifeban lesz a meccs, de a Cusenak új edzője, új irányítója, új konferenciája van... szerintem nem nyernek, de a +8.5-ös spreaddel lehet őket raknám. Simában egyértelmű Penn State, Zwinak fut belül negyvenszer.Eddig szopatunk! 😀😀
NC State 1.18 vs Lousiana Tech. A vendégeknél szerintem 2 játékos maradt tavalyról összesen. Doeren meg sikeredző emezeknél. Nagyot nem szakítunk vele, de kicsit igen.Höri
23-17 illetve 40-14
több mint 11 éve
okos telefon gondolom, nálam van pedig... 😊Na gépen tényleg van, telefonon nincs meg az opció...BazzaniSajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.ott is lehet győztesre rakni hendi nélkül. ha rámész a meccs listára akkor a 3. oszlop.MattMiller
Ha valaki véletlenül NCAA szaki és vannak bet365re való tippjei az ne tartsa magában.
Természetesen Höri mester tippjeit is várom hasonló témában, nyílván nem vagyok egyedül azon az oldalon.Bazzani
több mint 11 éve
Na gépen tényleg van, telefonon nincs meg az opció...Sajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.ott is lehet győztesre rakni hendi nélkül. ha rámész a meccs listára akkor a 3. oszlop.MattMiller
Ha valaki véletlenül NCAA szaki és vannak bet365re való tippjei az ne tartsa magában.
Természetesen Höri mester tippjeit is várom hasonló témában, nyílván nem vagyok egyedül azon az oldalon.Bazzani
több mint 11 éve
én meg pont azért hagytam abba a fogadást, mert besokalltam az ilyen utolsó perces thrillerektől, önmagában is elég izgalmasak, ha még pénzem is van rajta, az már kicsit sok...jjncaaMint mondjuk a USC-re fogadni -22-es spreaddel.
több mint 11 éve
büdös Tulsa program low teljesítményt húzott elő 😊remélem jó tanulság volt, hogy ha nagyon ígéretesnek tűnik az odds, ott szinte mindig van valami bibi 😊
de a másik 3 bejött legalább, akinek volt esze azt rakta 😀
főleg a Fresno volt magabiztos W 1 ponttal, meg az Ole Miss is utolsó percben fordított. 😀😀Höri
én meg pont azért hagytam abba a fogadást, mert besokalltam az ilyen utolsó perces thrillerektől, önmagában is elég izgalmasak, ha még pénzem is van rajta, az már kicsit sok...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nagy sikerre való tekintettel akkor nézzük mi lesz hétvégén O_O először a spread, hogy Bazzani örüljön.
Florida State -10 @ Pittsburgh. Ez egyből homer pick, de ha Winston jó lesz, 40 alatt nem ússza meg a PITT, ellenben a Noles nem nagyon szokott pontot kapni úgy általában.
Washington State +15.5 @ Auburn. A déliek mindig jobbak mint az északiak, de az Auburn a legutóbb látotak szerint nehezen tud előrefelé haladni. A Wazzu védelem szellősségén múlik a történet.
BYU -1 @ Virginia. JJ azt mondta, hogy ígéretes a Cavs, de a mormonoknál több az egyéniség. Kyle van Noy-ban minden bizodalmam benne van.
na és akkor hagyományos fajta, ez sokkal egyszerűbb:
Florida State 1.25 @ Pittsburgh
Penn State 1.29 vs Syracuse. A Metlifeban lesz a meccs, de a Cusenak új edzője, új irányítója, új konferenciája van... szerintem nem nyernek, de a +8.5-ös spreaddel lehet őket raknám. Simában egyértelmű Penn State, Zwinak fut belül negyvenszer.
NC State 1.18 vs Lousiana Tech. A vendégeknél szerintem 2 játékos maradt tavalyról összesen. Doeren meg sikeredző emezeknél. Nagyot nem szakítunk vele, de kicsit igen.
Northwestern 1.45 @ California. Remélhetőleg a hazaiak nem ebben a pár hónapban tanultak meg támadni.
A Washington - Boise State-nél megvárom átírják-e az oddsot ASJ eltiltása miatt. Southwickben mondjuk semennyire sem bízom.
Georgia 1.80 vs Clemson, de ez akármi lehet, csak a SEC power miatt mondom a grúzokat.
Mindenki választhat melyik tetszik. Az már ma éjjel kiderült, hogy nem lett kiszámíthatóbb a CFB idén se semmivel 😀
több mint 11 éve
büdös Tulsa program low teljesítményt húzott elő 😊de a másik 3 bejött legalább, akinek volt esze azt rakta 😀
főleg a Fresno volt magabiztos W 1 ponttal, meg az Ole Miss is utolsó percben fordított. 😀😀
több mint 11 éve
dugo93
4 225
azt az egyet már én is megtanultam, hogy az amerikai foci az a sport amiben a legkönnyebben borul a papírforma. főleg a monday night-on. ott ha más nem, megéri a meglepetést tenni.
több mint 11 éve
úgy írjátok ezeket, mint akik nem látták Höri eddigi college tippjeit 😀kristofAzt hiszem be is fejezem a koveteset a tippjeinek meg idoben, hajra Tulsa!😀 "Szoros" meccs volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
úgy írjátok ezeket, mint akik nem látták Höri eddigi college tippjeit 😀
több mint 11 éve
BSU-Washingtont én nem raknám, ebben a kategóriában akkor már inkább a Northwestern (1,44) a California ellen.Esetleh Huskies stadionavató a Boise ellen 1.55?zavi27NIU az Iowa ellen nem lehet bőven bepróbálós 2.05ért?zavi27Az nekem is játszós témának tűnik erősen.Newman
Nekem is lenne pár ötletem, de én nem vagyok olyan jó, mint Höri, úgyhogy inkább nem dobom nyilvánosság elé. 😀
több mint 11 éve
Esetleh Huskies stadionavató a Boise ellen 1.55?NIU az Iowa ellen nem lehet bőven bepróbálós 2.05ért?zavi27Az nekem is játszós témának tűnik erősen.Newman
több mint 11 éve
NIU az Iowa ellen nem lehet bőven bepróbálós 2.05ért?zavi27Az nekem is játszós témának tűnik erősen.
több mint 11 éve
NIU az Iowa ellen nem lehet bőven bepróbálós 2.05ért?