Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
MattMiller én telóról játszok ott nincs ilyen oszlop vagy béna vagyok.Szombaton megnézem gépen.
több mint 11 éve
sőt sztem itt is meg van az ami szinte minden sportnál, az alternatív hendikep: itt nem egy megadott hendit játszol hanem te választod ki azt mekkora hendit akarsz adni. Lehet kisebbet adni mint amit alapból ad, ez nagyon jó ha vacillálsz, igaz kisebb az odds is de legalább "jön" 😀Sajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.ott is lehet győztesre rakni. ha rámész a meccs listára akkor a 3. oszlop.MattMiller
Ha valaki véletlenül NCAA szaki és vannak bet365re való tippjei az ne tartsa magában.
Természetesen Höri mester tippjeit is várom hasonló témában, nyílván nem vagyok egyedül azon az oldalon.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Sajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.ott is lehet győztesre rakni hendi nélkül. ha rámész a meccs listára akkor a 3. oszlop.
Ha valaki véletlenül NCAA szaki és vannak bet365re való tippjei az ne tartsa magában.
Természetesen Höri mester tippjeit is várom hasonló témában, nyílván nem vagyok egyedül azon az oldalon.Bazzani
több mint 11 éve
Sajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.így van, innentől karácsonyig minden héten jöhet a tippözön Höri!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Hogy a Spartak Moszkva játékosai a Shaktaros kecskékkel barátkozzanak!!! Mondjuk minek rakok EL-re...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sajnos (mint twitteren írtem) bet365-ön csak hendiről vannak a meccsek így én a Tulsa-t megtoltam.Ha valaki véletlenül NCAA szaki és vannak bet365re való tippjei az ne tartsa magában.
Természetesen Höri mester tippjeit is várom hasonló témában, nyílván nem vagyok egyedül azon az oldalon.
több mint 11 éve
többen írták, hogy a CFB forduló előtt legyen megint ajánló, szóval íme a mai:amit már az NCAA csevegőbe is felírtam:
Tulsa 2.60 @ Bowling Green. Itt nem értem miért nem a Tulsa a favorit. A védelmük gyenge, de a BGSU támadósora se erős. Ennyiért simán megéri a kockázatot, nyilván nem egy vagyonért. Igazából nem láttam egy olyan erősorrendet se ahol ne lenne jóval előrébb rangsorolva a Tulsa, azzal együtt, hogy a C-USA meg a MAC ritkán találkozik egymással. Ha kételyeink vannak, akkor a Tulsa +3.5 is jó megoldás 1.90-es szorzóval.
South Carolina 1.22 vs North Carolina. Top10-es csapat az SC, tehát közvetlen élmezőny. Egy SEC élcsapat vs ACC élcsapat leosztásban pedig én mindig a SEC-re rakok szívesebben. Renner miatt van némi X faktor a UNC offenseben, de remélhetőleg Clowney-ék raknak rá olyan nyomást, hogy ne legyen ez az élete meccse.
Ole Miss 1.65 @ Vanderbilt. Ez már tökösebb vállalás, hiszen két hasonlóan fekete lónak tekinthető SEC középcsapatról van szó, de a Vandy-ben a QB és a RB (Rodgers+Stacy) is távozott, így talán első héten még nem lesznek olyan olajozottak mint a jobban együttmaradó Rebels.
Fresno State 1.23 vs Rutgers. Ebben vagyok a legbiztosabb, a Fresnónak nagy tervei vannak, de kevés BCS csapattal meccselnek, itt az első, kötelezően nyerni kell. A Rutgers ellen szól a nagy távolság, és a számukra szokatlan ellenfél offense is, egyszál Brandon Coleman nem fog csodát tenni várhatóan.
Lesz még egy Central Florida 1.05 vs Akron ami biztosan bejön, de azzal sokkal nem jutunk előrébb.
folytatás szombaton
több mint 11 éve
toxigen
9
Konkrétan arra gondoltam,hogy Ti mennyire taksáljátok az esélyeket,és nem a fogadóirodákra!De az előttem szóló megértette,és nagyon szépen kifejtette a dolgot. Köszi!
több mint 11 éve
Azért is írtam, hogy szerintem, de nem is ismerem annyira a csapatokat, csak végiggondolva a csoportellenfeleiken mondtam. 😊adam8Szerintem itt tipikusan nagyobb a várható haszon mint a kockázat, így én belevágnék, persze csak akkor ha mindenképpen ezt a long-term fogadást akarod választani, én azért nem szeretem ezt nagy összeggel mert gyakorlatilag 4-5 hónapig parkol a pénzed. Ha bejön akkor az adott példát figyelembe véve +60%-ot hoz, de ha ezt mondjuk minden héten játszod el akkor az adott idő alatt a többszörösét, még akkor is ha esetleg pár héten nem jönne be.
A Denver és a Pats csoportgyőzelmére is komoly esély van. Vegyük a legrosszabb esetet minden csapat életében ami egy szezonon belül eljöhet: megsérül a franchise QB. A Pats sztem még Brady nélkül is nyerne,(bár azért a Phinsre kíváncsi leszek, meglepetéscsapat lehet idén), a Denver Manning nélkül már neccesebb de ott is maximum a Chargers tudna beleköpni a levesbe...
Ez a 2 tipp így a szezon előtt teljesen vállalható sztem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Azért is írtam, hogy szerintem, de nem is ismerem annyira a csapatokat, csak végiggondolva a csoportellenfeleiken mondtam. 😊
több mint 11 éve
hát ha 1,25-ös szorzót adnak, akkor az biztos nincs 80% esély a szemükben (ahogy néztem, az 50% megfelelője a bet365-nél az 1,95-ös szorzó).Szia!Szerintem, ha nem is 90, de legalább 80-85 %.adam8
Nem is az odds-ra gondoltam,hanem a győzelmük valószínűségére...toxigen
1,25 ~ 78%
1,28 ~ 76%
kombinálva 59,4%, nagyjából 60.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szia!Szerintem, ha nem is 90, de legalább 80-85 %.
több mint 11 éve
Szia!Azt mutatja meg az odds.
A 2 csapat együttes csoportgyőzelmének valószínűsége a bet365 szerint 62.5%.
Ha még a 49ers-t is hozzájuk veszed, akkor 31.25%.
90% feletti győzelmi valószínűségre 1.1nél rosszabb oddsot kapsz, vagyis minden feltett 100ezer forintra max 10ezer a várható profit.
62-es szabály: Minél kockázatosabb az út, annál nagyobb a profit.
több mint 11 éve
bet365:Broncos nyeri a csoportját: 1,25
Patriots nyeri a csoportját: 1,28
kombinált odds: 1,6
Tehát a nyerési esélyed 62,5 %, vagyis nincs 90% felett.
több mint 11 éve
toxigen
9
Üdvözlet!Ez megrakható nagyobb összeggel? /mondjuk 90% feletti az esély.../
Megnyeri a csoportját: Denver Broncos és New England Patriots.
Esetleg még bejut a rájátszásba: San Francisco 49ers
több mint 11 éve
sportmajom.blog.hu/2013/08/25/premier_league_3_fordulo_2013_aug_31kíváncsi leszek a Pool-MU meccsre, két éve Suarez coming out meccse volt, tavaly az a pöcs bíró Evans helyett Shelvey-t állította ki plusz megadott egy kamutizik között is nevetséges büntetőt.
A ma esti két bejegyzés első része, a PL harmadik fordulójának tippjei. Hamarosan nekiugrok az első heti NFL beharangozónak is, addig fogyasszátok ezt egészséggel.Maka
ha nincs bajnokság, akkor három nagyon überfontos meccs van egy évben: a Neverton oda-vissza meg a MU@Pool.
Collina vagy Kim Milton Nielsen kellene ide, mert a szokásos "csúcsbírókkal" (Webb 50%, Clattenburg vagy valamelyik másik vakegér 40%) nincs esélyünk...
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/08/25/nfl_week_1_2013_szept_6És a második. Első heti NFL pickek.
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/08/25/premier_league_3_fordulo_2013_aug_31A ma esti két bejegyzés első része, a PL harmadik fordulójának tippjei. Hamarosan nekiugrok az első heti NFL beharangozónak is, addig fogyasszátok ezt egészséggel.
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
az miért van, hogy egy cspatból kiállítanak 1 játékost a 54. percben, a csapata jól tartja magát 90. percig, aztán vhogy összeesik, és beszopnak egy gólt? 7500 jött volna frankón... na mindegy...tegnap egyébként nyertem 13ezret 300-ból, és úgy hogy az admira-rapid wient félreikszelve admirára raktam... 😀 de az azelőtti napon is csak 1-en ment el...
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/08/19/premier_league_2_fordulo_2013_aug_21A 100%-os első forduló után íme a második, kicsit bővebb leírásokkal. Hajrá mindenkinek!
több mint 11 éve
Sima volt, egy kaput eltaláló lövése volt a Cardiffnak egész meccsen. On to the next one.Makaa végén utánna olvastam a dolognak,és behúztam H-ra és jött,szóval kösz az infót!
több mint 11 éve
Maka
2 760
Sima volt, egy kaput eltaláló lövése volt a Cardiffnak egész meccsen. On to the next one.
több mint 11 éve
sportmajom.blog.hu/2013/08/12/premier_league_1_fordulo_2013_aug_17a WHU-Cardiffot én X-re húzom,de a többivel egyetértek abszolút.
Premier League 1. forduló. Hajrá!Maka