Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Mi az a layelés?GRAFIValamilyen kimenetel ellen fogadni.
Vagyis a leírt golfos példánál minden még versenyben lévő játékos neki fut, kivéve Woods.
Ergo van egy tétje 11-es szorzóval, egy tétje háromszorossal, és történjék bármi, csak nyerhet.
több mint 11 éve
Mi az a layelés?
több mint 11 éve
Maka
2 760
Leírtam miért nem foglalkozom több sporttal. 😊sportmajom.blog.hu/2013/08/04/jovobeli_fogadasokEzekben az írásokban azért még sok kiaknázatlan potenciál van. Jövőbeli fogadásoknál pl milyen tényezők hogyan alakítják az oddsokat, mire érdemes odafigyelni, akár sok hónappal az események előtt, akár közvetlen előtte, akár menet közben, hol van a tipikus visszafogadási pontok.
Új blogbejegyzés: Jövőbeli fogadások! Minden amit tudni érdemes és kell a hosszútávú befektetésekről, illetve megtalálhatóak a blog történetének első playei.Maka
Alapvetően korrekt az oldal, jók a meglátások és tanácsok, de kár, hogy ilyen kevés sportra koncentrálódik a tevékenységed 😊 Kedvenc példám a tavalyi Open, saját szememmel láttam 100 ezer fontos fogadást Tiger Woodsra egy héttel a verseny előtt 11-es oddson (igen, az 1 millió fontos nyeremény lett volna, vagyis annál sokkal kevesebb, mert ilyen tétnél már valami 50 százalékot mar le a betfair, azért úgy se rossz pénz). Két nap után 3-as oddson layelte Tigert az ember, szóval nem járt rosszul...
A másik meg a tenisz, csakis élő fogadásban. Elég nagy tőkével játszva nem tudsz veszíteni a folyamatos hedgelés miatt, mondjuk nagyon fegyelmezettnek kell lenni.Jakehomer
És tény, lehetne dupla ennyit is írni, de az átlagfogadónak szerintem már-már ez is sok, márpedig főleg nekik szól az oldal. A golf és a tenisz remekül fogadható sportok, ha ért hozzá az ember, ez nem vitás. Mondjuk arról fogalmam sincs, hogy egy-egy nagyobb golftorna előtt hogy tud valaki ekkora összeget layelni egy emberre, bárkire rá tud jönni a fosógörcs, vagy a szentimentalizmus, nem tudnék egy emberre ennyi pénzt feltenni, ilyen szempontból a csapatsportok kiszámíthatóbbak - arról nem beszélve, hogy azért manapság már nem egy golfozó nyeri a nagyobb tornákat, hanem (ahogy láttam) mindig előtűnik egy-egy újabb arc.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Tulzas volt a tartkarokkal dolog de a tudast szeretik.amugy nem minden ceg tiltja h sportfogadj.No de ennyi voltam
több mint 11 éve
sportmajom.blog.hu/2013/08/04/jovobeli_fogadasokEzekben az írásokban azért még sok kiaknázatlan potenciál van. Jövőbeli fogadásoknál pl milyen tényezők hogyan alakítják az oddsokat, mire érdemes odafigyelni, akár sok hónappal az események előtt, akár közvetlen előtte, akár menet közben, hol van a tipikus visszafogadási pontok.
Új blogbejegyzés: Jövőbeli fogadások! Minden amit tudni érdemes és kell a hosszútávú befektetésekről, illetve megtalálhatóak a blog történetének első playei.Maka
Alapvetően korrekt az oldal, jók a meglátások és tanácsok, de kár, hogy ilyen kevés sportra koncentrálódik a tevékenységed 😊 Kedvenc példám a tavalyi Open, saját szememmel láttam 100 ezer fontos fogadást Tiger Woodsra egy héttel a verseny előtt 11-es oddson (igen, az 1 millió fontos nyeremény lett volna, vagyis annál sokkal kevesebb, mert ilyen tétnél már valami 50 százalékot mar le a betfair, azért úgy se rossz pénz). Két nap után 3-as oddson layelte Tigert az ember, szóval nem járt rosszul...
A másik meg a tenisz, csakis élő fogadásban. Elég nagy tőkével játszva nem tudsz veszíteni a folyamatos hedgelés miatt, mondjuk nagyon fegyelmezettnek kell lenni.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Maka
2 760
Egyetemista vagyok mellékállással. Tárt karokkal azért csak nem várnának, egyébként is szívesebben vagyok a másik oldalon. 😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Jok a meglatasaid..Milyen teruleten dolgozol?Az online gaming cegek tart karokkal varnanak ha tudnak milyen tudas van benned...
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/08/04/jovobeli_fogadasokÚj blogbejegyzés: Jövőbeli fogadások! Minden amit tudni érdemes és kell a hosszútávú befektetésekről, illetve megtalálhatóak a blog történetének első playei.
több mint 11 éve
Genk győzelem'Kövesd +1,5 ázsai hendi
Fradi gólok over 1,5.
ezzel támadok ma.aztán meglátjuk mi lesz belőle.
több mint 11 éve
Valaki tudna segíteni?szóval azok a szelvények nem mentek el, amiken a "tizedik" meccs plusz még valamelyik nem szerepelt, ilyenből 9 van (1-10, 2-10, ..., 9-10 a nemfogadott esemény).
Tettem egy 8/10-es tenisz kötést, amit 2250-nel tettem meg és elvileg a nyereségem 6600 FT körül lett volna (ezt írta legalábbis), most viszont a lezárt fogadásnál csak 1286 FT-ot kaptam, tehát lényegében buktam az üzleten, úgy, hogy 10-ből 9 meccs jött pedig.
Most jól sejtem, hogy át akarnak b*szni vagy csak én nem értem ezt a fogadás típust?Newman
átlagosan egy szelvényen 143 forintod jött be, az 50-es téttel számolva 2,86-os eredő odds per szelvény, az nyolc eseményre 1,14-es mértani közepet hoz ki, szóval a kilenc "bejövős" eseménynek ennyi volt az átlagos egyedi szorzója. túlnyomórészt 1,14-es szorzójú eseményekkel nem szabad kombinációt fogadni.
akkor inkább szedj ki három kimenetelt, amiben nem vagy biztos, csinálj azokra kombinációt (nyolc darab lesz), és csűrd hozzá a hét "fix" eseményt. ha a hét fix bejön, akkor nyertél, és esetleg nem 45-szörös tét ment ki, hanem csak 8-szoros. ha a hét fix közül valami nem jön be, akkor meg így jártál, 1,02-es oddsokon csak bukhatsz, de lényegében nem nyerhetsz.
több mint 11 éve
Valaki tudna segíteni?valszeg 6600 csak akkor lett volna, ha mind a 10 meccset eltalálod. a sima 8/10 azt jelenti, hogy a 10 meccsből csinál 45 darab 8 meccses szelvényt, mindegyiken egységnyi téttel, és amelyiket eltalálod, azt kifizeti.
Tettem egy 8/10-es tenisz kötést, amit 2250-nel tettem meg és elvileg a nyereségem 6600 FT körül lett volna (ezt írta legalábbis), most viszont a lezárt fogadásnál csak 1286 FT-ot kaptam, tehát lényegében buktam az üzleten, úgy, hogy 10-ből 9 meccs jött pedig.
Most jól sejtem, hogy át akarnak b*szni vagy csak én nem értem ezt a fogadás típust?Newman
pl: ha van négy meccs, amit megteszel, mondjuk 1.2, 1.4, 1.6 és 1.8 oddsokkal, 3/4-re 400 össztéttel, akkor a következőket kapod:
1, 1.2 x 1.4 x 1.6, eredő odds 2.688, tét 100
2, 1.2 x 1.4 x 1.8, eredő odds 3.024, tét 100
3, 1.2 x 1.6 x 1.8, eredő odds 3.456, tét 100
4, 1.4 x 1.6 x 1.8, eredő odds 4.032, tét 100
ami ezekből bejön, az a nyereményed, tehát maximum nyereménynek 1320-at fog megadni, de azt csak akkor, ha mindent eltalálsz.
(nekem az eddigi legjobb eredményem nyeremény/befektetés tekintetében egy 5/6-os fogadás volt, talán 2010 őszén, amikor a Dortmund elkezdett szaggatni, és akkor olyanokat tettem meg, hogy Dortmund idegenben 2.5-ért, Porto-Benfica/Sporting/Braga H 1.8 körül, meg hasonlókat. bejött mind a 6 eredmény, 600 össztétre 18e-t nyertem, de mondjuk én a proli fogadó vagyok, aki alaptéten fogad addig, amíg az összesített szaldó nem áll nagyon csúnyán pozitívban)
több mint 11 éve
Valaki tudna segíteni?Tettem egy 8/10-es tenisz kötést, amit 2250-nel tettem meg és elvileg a nyereségem 6600 FT körül lett volna (ezt írta legalábbis), most viszont a lezárt fogadásnál csak 1286 FT-ot kaptam, tehát lényegében buktam az üzleten, úgy, hogy 10-ből 9 meccs jött pedig.
Most jól sejtem, hogy át akarnak b*szni vagy csak én nem értem ezt a fogadás típust?
több mint 11 éve
Az NBA döntők óta nem mixeltem, most 2ből 2 bejött ráadásul úgy, hogy a Győr meccse mindkettőn szerepelt, de egyszer sem tettem direktbe ellenük.
több mint 11 éve
Végre egy teljes mértékben pluszos nap. Megtettem az AL győzelmét és az 1. inninges runtalanságot. Bejött mindkettő.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Augusztustól vezetek ROI számlálót, megígérem.
több mint 11 éve
Köszi a választ.Tulajdonképpen egy összesített haszonszázalékra voltam kiváncsi a teljes befektetésedhez viszonyítva.
Egyszerűbben, hogy mennyit nyertél eleddig, természetesen nem abszolút értékben, hanem arányaiban.
Hisz hiába nyert most pl. Andris barátom a WSOP ME-en 28k dollárt, ha az egész vegasi tripje ezzel épphogy plusszos lett 1-2k-val.
Ha jól összegeztem a leírtakat, akkor cirka 85-125 unit plusznál tartasz. Amivel azért nem vagyok beljebb, mert lehet most a unitod a 2 évvel ezelöttihez képest annak ötszöröse.
Szóval mégiscsak a ROI a helyes mérőszám, úgy vélem. 😊
több mint 11 éve
Maka
2 760
Megírom itt is szívesen.A ROI az egy borzalmas adat sportfogadás mérésére, de szívesen elmondom miért.
1. Minden sportág minden szezonjában változó.
2. Nem tudom h egy fogadásra történő ROI-re vagy az összes fogadás ROI-jére gondolsz.
Ha egy fogadásra gondolsz, akkor a hendikeppes sportoknál 90%/-100%, ha az összesre, akkor olyan 15-20% közé tenném. Bár megmondom őszintén, hogy nem vezettem naplót az elmúlt évek fogadásairól, tehát lehet, hogy ez a szám kevesebb/több.
Ezért mérem inkább unit formájában, ami ugye az alaptét x-szeresét jelenti. Ez is szezononként változik, de 10-50 unit pluszban végeztem az elmúlt 3 év NBA és NCAA szezonjában, NFL-ben volt két 20 unit pluszos és egy veszteséges szezonom (-15), MLB-ben tavaly 15 unit pluszt csináltam, idén +35-nél tartok (ez le fog romlani a szezon végéig 😊 ). NHL-ben és PL-ben ez lesz az első full szezonom.
több mint 11 éve
Új bejegyzés. Rittyentettem pár sort.Szép írás.
sportmajom.blog.hu/2013/07/13/a_maraton_kezdeteMaka
Ha nem titok, érdekelne a ROI-d, de ha titok, akkor PM-ben is akár. 😊
több mint 11 éve
Maka
2 760
Új bejegyzés. Rittyentettem pár sort.sportmajom.blog.hu/2013/07/13/a_maraton_kezdete
több mint 11 éve
Maka
2 760
Most regisztrálok bet365-ra és van olyan, hogy ajánlj barátodnak bónusz. Valaki küld ajánlást?pacheko11Dobj egy mailcímet, nevet és telószámot privátban.
több mint 11 éve
pacheko11
57
Most regisztrálok bet365-ra és van olyan, hogy ajánlj barátodnak bónusz. Valaki küld ajánlást?
több mint 11 éve
melyik most a legjobb sportfogadó oldal?briareosbet365
széles kínálat,gyors kifizetés,rengeteg élő esemény.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
abszolut jo irasok!En nem fogok fogadni de olvasgatni fogom a blogot.Hasonlokeppen csinalnam en is a koteseket.