Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Dub
1 019
Ez lesz szerintem is. Ugye a megadóztatásukról szóló törvényt már talán be is adták. Ha jól emlékszem játéknemenként évi 100 millió + a bevétel 20%-a lenne nekik az adó. Innentől kezdve ha át tudják erőszakolni, akkor a kurucinfo ellen kitalált törvény is rájuk lesz húzható, és majd a magyar szolgáltatóknál szépen letiltatják őket.van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatjjncaawww.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
több mint 11 éve
Nagy nehezen beindították ezt is:Próbálták, megpróbálták, nem sikerült.
www.tippmixpro.hu/HU/1/HomepageDub
Ez még viccnek is gyenge lett.
több mint 11 éve
Annyit tudnak csinálni,hogy bejelentik,hogy xy cég kiszáll a magyar piacról(mint most a bet),de igazából annyi lesz a változás,hogy magyar IP-ről nem lehet majd regisztrálni az oldalra,de akinek van felhasználója az fogja tovább tudni használni.van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatjjncaawww.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
A komoly sportfogadók nagy része a beten van,nem fogják elhagyni őket holmi szerencsejáték online miatt.
Mellesleg megnéztem az oldalt és piszok nevetséges hogy 3 éve tervezik és ezt sikerült nekik összehozni..
több mint 11 éve
van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatwww.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 900
www.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indult
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?ghstzRHa megtudod oldani akkor fizess be két helyre(pl bet365 és valami más),hogy az egyik helyen tett tétedet tudd védeni a másik fogadóirodában.
több mint 11 éve
köszönöm a gyors válaszokat, a számlanyitási akciónál, ha befizetek 15 ezret akkor mind a 15ezret meg kell forgatni vagy csak egy részét 3szor? remélem ez nem hülye kérdés 😀ghstzRaz egészet
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
köszönöm a gyors válaszokat, a számlanyitási akciónál, ha befizetek 15 ezret akkor mind a 15ezret meg kell forgatni vagy csak egy részét 3szor? remélem ez nem hülye kérdés 😀
több mint 11 éve
+1 bet365. meg én hozzácsatolnám 888at plusz alternativánakhi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?ghstzRbet365davemayer
több mint 11 éve
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?ghstzRbet365
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?
több mint 11 éve
chicago 1.74 -> 50%jaja ez volt a tippmixen, sztem a detroit is jóval magasabb valószínűségnél... talán a boston picit gyenge odsz, a los angelest meg jóra lőtték becsebimai napra nhltippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?slowmotion
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
los angeles 2.42 -> ~36%
detroit 2.64 -> ~33%
boston 1.89 -> 46%
több mint 11 éve
jaja ez volt a tippmixen, sztem a detroit is jóval magasabb valószínűségnél... talán a boston picit gyenge odsz, a los angelest meg jóra lőtték bemai napra nhltippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?slowmotion
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
mai napra nhltippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
több mint 11 éve
mai napra nhlrendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
A faxom kivan hogy Koman is akkor ad gólpasszt a 94. percben amikor x-re rakom a meccsüket...az emberhátrányban játszó Krasznodar így nyert 2-3ra én meg előtte 10 percig azon agyaltam hogy az x-et tegyem meg vagy a Krasznodart, hát persze de ha kell akkor mindig x...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
egyszer nekem is volt. Real - valaki kellett még, 90+-ban egyenlített az ellen. 350k jött volna. Egy évig semmilyen sportfogadást nem játszottam utána.szoktam én is tenni ilyeneket, volt már hogy 1-en ment el, vicces amúgy.davemayervan aki nem szarral gurigázik (jött a szelvény)Ezt telibe az összeset. 😮Beki
Duff
Mindig jövőre
több mint 11 éve
szoktam én is tenni ilyeneket, volt már hogy 1-en ment el, vicces amúgy.van aki nem szarral gurigázik (jött a szelvény)Ezt telibe az összeset. 😮Beki
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
van aki nem szarral gurigázik (jött a szelvény)Ezt telibe az összeset. 😮
Duff
több mint 11 éve
"Egy biztos, egy olyan vállalatnál depozitot tartani, oda pénzt befizetni, amely bejelenti, hogy kivonul a piacról, az álmoskönyv (meg a józan ész szerint) nem okos dolog. TEHÁT AKINEK ESZE VAN AZ KIVESZI A PÉNZÉT, MIELŐTT NEM KÉSŐ!!!"jjncaaigen, én sem fogom ezentúl ott tartani a pénzem, megyek vissza a bet365-re sztem vagy megnézem itt az angoloknál mi a kínálat 😀
De azzal riogatni hogy elveszik a pénze az embernek elég nagy hülyeség sztem, itt nem csődhelyzetről van szó, mindössze egy döntésről.
sport.hir24.hu/sportgazdasag/2013/04/20/kivonul-a-bwin-magyarorszagrol/
utolsó, kiemelt mondat
hu.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=1277184
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem tudom davemayer, ezért kérdeztem.Szerintem legjobb esetben nem történik semmi, csak nehézkessé válik a kifizetés, nem lesz support, stb. Közepesen jó esetben forced cashout, számlák megszüntetése, rosszabban "oldjátok meg ahogy tudjátok köcsögök".
több mint 11 éve
"Egy biztos, egy olyan vállalatnál depozitot tartani, oda pénzt befizetni, amely bejelenti, hogy kivonul a piacról, az álmoskönyv (meg a józan ész szerint) nem okos dolog. TEHÁT AKINEK ESZE VAN AZ KIVESZI A PÉNZÉT, MIELŐTT NEM KÉSŐ!!!"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal