Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91
Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatjjncaa
Ez lesz szerintem is. Ugye a megadóztatásukról szóló törvényt már talán be is adták. Ha jól emlékszem játéknemenként évi 100 millió + a bevétel 20%-a lenne nekik az adó. Innentől kezdve ha át tudják erőszakolni, akkor a kurucinfo ellen kitalált törvény is rájuk lesz húzható, és majd a magyar szolgáltatóknál szépen letiltatják őket.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagy nehezen beindították ezt is:
 www.tippmixpro.hu/HU/1/HomepageDub
Próbálták, megpróbálták, nem sikerült.
Ez még viccnek is gyenge lett.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatjjncaa
Annyit tudnak csinálni,hogy bejelentik,hogy xy cég kiszáll a magyar piacról(mint most a bet),de igazából annyi lesz a változás,hogy magyar IP-ről nem lehet majd regisztrálni az oldalra,de akinek van felhasználója az fogja tovább tudni használni.
A komoly sportfogadók nagy része a beten van,nem fogják elhagyni őket holmi szerencsejáték online miatt.
Mellesleg megnéztem az oldalt és piszok nevetséges hogy 3 éve tervezik és ezt sikerült nekik összehozni..

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
van másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 900
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indult

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nagy nehezen beindították ezt is:
 www.tippmixpro.hu/HU/1/Homepage
több mint 11 éve
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?ghstzR
Ha megtudod oldani akkor fizess be két helyre(pl bet365 és valami más),hogy az egyik helyen tett tétedet tudd védeni a másik fogadóirodában.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
köszönöm a gyors válaszokat, a számlanyitási akciónál, ha befizetek 15 ezret akkor mind a 15ezret meg kell forgatni vagy csak egy részét 3szor? remélem ez nem hülye kérdés 😀ghstzR
az egészet

több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
köszönöm a gyors válaszokat, a számlanyitási akciónál, ha befizetek 15 ezret akkor mind a 15ezret meg kell forgatni vagy csak egy részét 3szor? remélem ez nem hülye kérdés 😀

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?ghstzR
bet365davemayer
+1 bet365. meg én hozzácsatolnám 888at plusz alternativának

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
bet365

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
hi. bwinről most szedtem ki a pénzem, más oldalra mennék fel, ki melyiket javasolná? bet365-ön és unibeten gondolkozom...melyik a jobb?

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
mai napra nhl
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
tippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?slowmotion
jaja ez volt a tippmixen, sztem a detroit is jóval magasabb valószínűségnél... talán a boston picit gyenge odsz, a los angelest meg jóra lőtték becsebi
chicago 1.74 -> 50%
los angeles 2.42 -> ~36%
detroit 2.64 -> ~33%
boston 1.89 -> 46%
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 933 — Lucas Scott
mai napra nhl
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
tippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?slowmotion
jaja ez volt a tippmixen, sztem a detroit is jóval magasabb valószínűségnél... talán a boston picit gyenge odsz, a los angelest meg jóra lőtték be

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
mai napra nhl
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89csebi
tippmix? Blackhawks regulation time win-t 50 százalékra teszik?
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 933 — Lucas Scott
mai napra nhl
rendes játékidő
chicago 1.74
los angeles 2.42
detroit 2.64
boston 1.89

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
A faxom kivan hogy Koman is akkor ad gólpasszt a 94. percben amikor x-re rakom a meccsüket...
az emberhátrányban játszó Krasznodar így nyert 2-3ra én meg előtte 10 percig azon agyaltam hogy az x-et tegyem meg vagy a Krasznodart, hát persze de ha kell akkor mindig x...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
van aki nem szarral gurigázik (jött a szelvény)
Duff
Ezt telibe az összeset. 😮Beki
szoktam én is tenni ilyeneket, volt már hogy 1-en ment el, vicces amúgy.davemayer
egyszer nekem is volt. Real - valaki kellett még, 90+-ban egyenlített az ellen. 350k jött volna. Egy évig semmilyen sportfogadást nem játszottam utána.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Duff
Ezt telibe az összeset. 😮Beki
szoktam én is tenni ilyeneket, volt már hogy 1-en ment el, vicces amúgy.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Duff
Ezt telibe az összeset. 😮
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
több mint 11 éve
"Egy biztos, egy olyan vállalatnál depozitot tartani, oda pénzt befizetni, amely bejelenti, hogy kivonul a piacról, az álmoskönyv (meg a józan ész szerint) nem okos dolog. TEHÁT AKINEK ESZE VAN AZ KIVESZI A PÉNZÉT, MIELŐTT NEM KÉSŐ!!!"jjncaa
igen, én sem fogom ezentúl ott tartani a pénzem, megyek vissza a bet365-re sztem vagy megnézem itt az angoloknál mi a kínálat 😀

De azzal riogatni hogy elveszik a pénze az embernek elég nagy hülyeség sztem, itt nem csődhelyzetről van szó, mindössze egy döntésről.

sport.hir24.hu/sportgazdasag/2013/04/20/kivonul-a-bwin-magyarorszagrol/
utolsó, kiemelt mondat

hu.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=1277184

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Nem tudom davemayer, ezért kérdeztem.
Szerintem legjobb esetben nem történik semmi, csak nehézkessé válik a kifizetés, nem lesz support, stb. Közepesen jó esetben forced cashout, számlák megszüntetése, rosszabban "oldjátok meg ahogy tudjátok köcsögök".

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
"Egy biztos, egy olyan vállalatnál depozitot tartani, oda pénzt befizetni, amely bejelenti, hogy kivonul a piacról, az álmoskönyv (meg a józan ész szerint) nem okos dolog. TEHÁT AKINEK ESZE VAN AZ KIVESZI A PÉNZÉT, MIELŐTT NEM KÉSŐ!!!"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal