NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
pénteken a Derby-PSG-Kaposvár győzelemből jött egy 10-es, cserébe ma a Real és Barca mulyulással elment 3500, meh.
több mint 11 éve
a Magyar 0/1 gól szerintem meredek (mondjuk azért buli...), még ha a félidő 0-0 akkor is bármikor elszabadulhat a pokol 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
ti mekkora esélyt láttok a magyar győzelemre este? én sajnos nem sokat, eddig amióta focit nézek komoly csapat ellen idegenbeli tétmeccset még nem nyertünk. Ugyan ez a török válogatott ár nem olyan mint mondjuk 10 évvel ezelőtt de azért a hangulat a stadionban nem változott. Erős középosztály, a finn győzelemnél ez nagyobb lenne de nem olyan mint mondjuk egy a közvetlen elitbe tartozó válogatott elleni győzelem lenne. Csábító az oddsunk így pár buli- szelvényre rátettem de pl a X vagy Magyaro. 2.15-ért is elég jó és abban szerintem még van is ráció. Nekem meglepetés lenne ha nyernénk azért mert az ilyen meccseket általában elbukjuk, de ma hagyom magam meglepni 😀davemayerÉn elég sok buli szelvényt csináltam ilyen meccsekkel,mint pl:Francia-Spanyol D,Magyar 0/1 gól,Ír-Osztrák D,Montenegro-Anglia D,Szlovák-Svéd D Majd meglátjuk mi sül ki belőlük 😊
több mint 11 éve
ti mekkora esélyt láttok a magyar győzelemre este? én sajnos nem sokat, eddig amióta focit nézek komoly csapat ellen idegenbeli tétmeccset még nem nyertünk. Ugyan ez a török válogatott ár nem olyan mint mondjuk 10 évvel ezelőtt de azért a hangulat a stadionban nem változott. Erős középosztály, a finn győzelemnél ez nagyobb lenne de nem olyan mint mondjuk egy a közvetlen elitbe tartozó válogatott elleni győzelem lenne. Csábító az oddsunk így pár buli- szelvényre rátettem de pl a X vagy Magyaro. 2.15-ért is elég jó és abban szerintem még van is ráció. Nekem meglepetés lenne ha nyernénk azért mert az ilyen meccseket általában elbukjuk, de ma hagyom magam meglepni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én sportingbeten vagyok, de az élő fogadás részével nem vagyok igazán kibékülve, néha indokolatlanul hosszú ideig szürkék a fogadások, nem tudom más oldalakon hogy van ez.kaszomáshol is sokszor szürkék és főleg az az idegesítő amikor élőben nézed és semmi nem indokolja a pályán hogy le legyen zárva mégsem lehet. Egyébként hogy összehasonlítsd mással regisztrálnod sem kell csak menj fel az oldalukra és nézz rá az élő meccsekre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én sportingbeten vagyok, de az élő fogadás részével nem vagyok igazán kibékülve, néha indokolatlanul hosszú ideig szürkék a fogadások, nem tudom más oldalakon hogy van ez.
több mint 11 éve
részemről bet365kristofén visszatértem a bwinre már kb 4 hónapja de sztem lassan megyek vissza a bet365-re
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
részemről bet365
több mint 11 éve
egyébként melyik oldalt ajánljátok netes fogadásra? régen a bwinen meg az unibeten fogadtam, de hátha van valami jobb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
a kifizetést nem tudomkösziFarkyBetclic-en fogad valaki? Mennyi a min. be- illetve kifizetési összeg? Telóról vagyok és nem nagyon tudom megnézni. Előre is köszi.Farkyazt hiszem 2 ezer
igen annyidavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kösziBetclic-en fogad valaki? Mennyi a min. be- illetve kifizetési összeg? Telóról vagyok és nem nagyon tudom megnézni. Előre is köszi.Farkyazt hiszem 2 ezer
igen annyidavemayer
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Betclic-en fogad valaki? Mennyi a min. be- illetve kifizetési összeg? Telóról vagyok és nem nagyon tudom megnézni. Előre is köszi.Farkyazt hiszem 2 ezer
igen annyi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Betclic-en fogad valaki? Mennyi a min. be- illetve kifizetési összeg? Telóról vagyok és nem nagyon tudom megnézni. Előre is köszi.
több mint 11 éve
persze a walesi W jön 4,20-ért, de a csehek szopják a faszt a szerencsétlen dánok ellen hazai pályán.... 30 ezer lett volna.
több mint 11 éve
Magyar-Román XSvéd-Ír X
Bosnyák-Görög Hazai
250es tét,25.6 os odds😊
több mint 11 éve
de jó hogy megraktam a szlovén vagy x-et... még jó hogy válogatottra csak kis pénzben fogadok már
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
2013.03.16. 15:47 Kombi fogadás Stoke City - West Bromwich (Háromesélyes fogadás) X
Southampton - FC Liverpool (Háromesélyes fogadás) Southampton
Aston Villa - Queens Park Rangers (Háromesélyes fogadás) Aston Villa
Swansea City - Arsenal (Háromesélyes fogadás) Arsenal
5,0 59.79 298,9
szeretem amikor a meglepetés szelvény bejön 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
fogtam este egy ilyet 😊Galata W nekem is jött, a pontos eredmény viszont szép találat, gratu 😊
kepfeltoltes.hu/view/130312/nyer_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHabi
(bár én a Galatán többet nyerhettem volna ha 2-2 marad, mert volt egy olyanom is hogy Draw over 3,5 goals, de hát a tétek visszajöttek legalább így is)
több mint 11 éve
fogtam este egy ilyet 😊kepfeltoltes.hu/view/130312/nyer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Cavani leszophat, beleér egy gólba tartó lövésbe és les lett így, utána csinál egy 11est de bután izomból belelövi a kapusba...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nem is gondoltam volna. Elméletnek tényleg nem rossz 😊Szerintetek az a magyar soccer "esetleges" bunda-érintettségének szól, hogy több nb1 meccsre min. ötös kötésben lehet fogadni a tippmixen?Gergőbácsiez amióta tippmix van (úgy 15 éve) mindig így volt, de ettől függetlenül lehet hogy tényleg azért 😊
neten kell fogadni, ott lehet egyenként is 😀davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Szerintetek az a magyar soccer "esetleges" bunda-érintettségének szól, hogy több nb1 meccsre min. ötös kötésben lehet fogadni a tippmixen?Gergőbácsiez amióta tippmix van (úgy 15 éve) mindig így volt, de ettől függetlenül lehet hogy tényleg azért 😊
neten kell fogadni, ott lehet egyenként is 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerintetek az a magyar soccer "esetleges" bunda-érintettségének szól, hogy több nb1 meccsre min. ötös kötésben lehet fogadni a tippmixen?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.