Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
szerinted a már meglévő vásárlóikat is el fogják hajtani?hmm.én most fent vagyok bwinen, ha kivnulnak akkor törlik a számlámat? remélem nem....ghstzRHanem?Sobri Jóska
Nem ismerem a tényállást de sztem ez elég nagy hülyeség lenne, a cikkben sem volt ilyenről szó.
Arról volt szó hogy kivonul, nem ad reklámra pénzt és hogy május 1.-ig fogad el új reget.
Ez az én olvasatomban azt jelenti hogy minden marketing tevékenységét beszünteti de a már meglévő ügyfelek felé a szolgáltatást nem szüntetik be. Miért is tennék? Arra aki már náluk játszik nem kell költeniük. Vagy akkor innentől Mo-ról nem lehet majd elérni a bwin honlapját?
Én most Angliából használom a "magyar" szolgáltatást, akkor velem mit fognak csinálni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hmm.én most fent vagyok bwinen, ha kivnulnak akkor törlik a számlámat? remélem nem....ghstzRHanem?
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
hmm.én most fent vagyok bwinen, ha kivnulnak akkor törlik a számlámat? remélem nem....
több mint 11 éve
írtam is hogy nem ajánlom 😀bwin-t inkább ne 😊Melyik oldalt ajánlanátok, ahol jók az oddsok relatíve, sok az NBA, illetve van elfogadható minőségű online póker része?Denyha mindenképp együtt akarod a kettőt akkor sztem bwin, egyébként nagyon nem ajánlom, ha póker akkor pokerstars és ahhoz ha jobb NBA fogadási kínálat kell az átlagnál akkor bet365.davemayer
index.hu/gazdasag/2013/04/20/a_bwin_kivonul_magyarorszagrol/Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bwin-t inkább ne 😊Melyik oldalt ajánlanátok, ahol jók az oddsok relatíve, sok az NBA, illetve van elfogadható minőségű online póker része?Denyha mindenképp együtt akarod a kettőt akkor sztem bwin, egyébként nagyon nem ajánlom, ha póker akkor pokerstars és ahhoz ha jobb NBA fogadási kínálat kell az átlagnál akkor bet365.davemayer
index.hu/gazdasag/2013/04/20/a_bwin_kivonul_magyarorszagrol/
több mint 11 éve
Melyik oldalt ajánlanátok, ahol jók az oddsok relatíve, sok az NBA, illetve van elfogadható minőségű online póker része?Denyha mindenképp együtt akarod a kettőt akkor sztem bwin, egyébként nagyon nem ajánlom, ha póker akkor pokerstars és ahhoz ha jobb NBA fogadási kínálat kell az átlagnál akkor bet365.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Melyik oldalt ajánlanátok, ahol jók az oddsok relatíve, sok az NBA, illetve van elfogadható minőségű online póker része?
több mint 11 éve
mára a barca hendivel H vagy félidő H-vége H, a juve-bayern meg D. Szerintetek?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dortmund-Malaga 0-1 DGalata-Real Galata vagy D
7-es odds 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gondoltam megteszem a Newcatle-Fulhamre a H-t mert nagyon kell a hazaiaknak a W hogy elkerüljék a kiesőzónát de utána belegondoltam hogy mindig az ilyen hétközi meccsek után szokott besülni sokszor a gépezet ezért inkább megtettem a D-t, a 0-0-át és az 1-1-et. Persze hogy a végeredmény 1-0 a 91. percben lőtt góllal.davemayerén hagytam hazain, de elvitte a Mainz.
van még egy nyitott szelvényem, de nem hiszem hogy jönni fog, ha mégis, beírom 😀
több mint 11 éve
gondoltam megteszem a Newcatle-Fulhamre a H-t mert nagyon kell a hazaiaknak a W hogy elkerüljék a kiesőzónát de utána belegondoltam hogy mindig az ilyen hétközi meccsek után szokott besülni sokszor a gépezet ezért inkább megtettem a D-t, a 0-0-át és az 1-1-et. Persze hogy a végeredmény 1-0 a 91. percben lőtt góllal.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nagyon vicces vagy Jóskapista....Ha már viking vagy:
nem szeretek fogadni...(van 1-2 mákos szériám akkor minden bejön...aztán 3 hónapig semmi)
csak a biztosra megyek most már! 😀 egyébként meg sok kicsi sokra megy! 😊
egy hétvége alatt lehet így csinálni 3ezerből 23-at...ZoliZoltán
"Keljen korán a küzdő,
mosdjon, fésülködjön,
falatozzon méltón,
nem tudhatja előre,
mit hoz az este;
szeressük a jó szerencsét"
több mint 11 éve
Nagyon vicces vagy Jóskapista....nem szeretek fogadni...(van 1-2 mákos szériám akkor minden bejön...aztán 3 hónapig semmi)
csak a biztosra megyek most már! 😀 egyébként meg sok kicsi sokra megy! 😊
egy hétvége alatt lehet így csinálni 3ezerből 23-at...
több mint 11 éve
Most már nagyjából megnyugodtam, de basszot ideges voltam.nekem volt ilyen kb 3 éve 3 meccsre akartam tenni 10 ezret, de aztán inkább nem tettem meg de egész délelőtt ezen járt az agyam, majd amikor hazaértem az első kezdése előtt 10 perccel a neten mégis feltettem rájuk 10 eurót, jól jött a plusz zsé. Ezt csak azért irtam le mert fontos szerintem egy "igazi" fogadónál ma már hogy online is játsszon, nekem volt olyan is hogy az egyik csapatból az egyik középhátvéd megsérült a bemelegitésnél és amiatt mertem megtenni a másik csapatot és be is jött. Az élő fogadás pedig nagyon jó oddsokat tud adni.
Megcsinálom a tippmix szelvényt, de abból a megfontolásból, hogy a múltkor is feltettem egy szelvény 4 eseményt fogadva ( a 4-es a szerencseszámom) és még is buktam, kifordultam a lottózóból. Nagy hiba volt.
Ezeket akartam megjátszani:
Anaheim-Dallas H 1.93
Calgary-Edmonton V 2.29
Liberec-Teplice H 1.50
Benfica-Newcastle H 1.47
Mind bejött volna. Persze utólag okosnak tűnhetek és lehet kitaláltam az egészet, de sajnos ez igaz. Főleg annak fényében, hogy 3000 Ft-ot szántam volna rá. A várható nyeremény kiszámítható. Damn it!danyly
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Most már nagyjából megnyugodtam, de basszot ideges voltam. Megcsinálom a tippmix szelvényt, de abból a megfontolásból, hogy a múltkor is feltettem egy szelvény 4 eseményt fogadva ( a 4-es a szerencseszámom) és még is buktam, kifordultam a lottózóból. Nagy hiba volt.
Ezeket akartam megjátszani:
Anaheim-Dallas H 1.93
Calgary-Edmonton V 2.29
Liberec-Teplice H 1.50
Benfica-Newcastle H 1.47
Mind bejött volna. Persze utólag okosnak tűnhetek és lehet kitaláltam az egészet, de sajnos ez igaz. Főleg annak fényében, hogy 3000 Ft-ot szántam volna rá. A várható nyeremény kiszámítható. Damn it!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
hi,Bevállalós vagy, biztos jó lehetett az odds.
lenne egy kérdésem!
Ha én most feltettem pénzt unibeten a Moszkvára 70. percben (2-0 volt az állás) ,hogy nyer a Moszkva...és nem változott az eredmény.2-0-ra nyertek.
akkor miért jött vissza a pénz amit felraktam.....és a Fogadási előzményeknél az van,hogy Elhalasztva.
Életemben nem játszottam ilyen fogadós cuccokon se szelvényen semmin...azért kérdem,hogy ez ,hogy működik ilyenkor?
köszi
Z.ZoliZoltán
1.0-ért adom, hogy a 90-es VB-t a németek nyerték.
Érdekel?
Vagy az előző SB-ra ha akarsz fogadni, pár jó odds:
Cowboys 250
Dolphins 200
Steelers 150
Seahawks 100
Patriots 80
Giants 70
49ers 50
Ravens 1.00
az összes többi csapatra 1000-szeres oddsot adok.
több mint 11 éve
hi,ha van chatjük akkor keresd meg őket a problémával ott, ha nincs akkor irj nekik mailt. Mindkettő elérhetőségét megtalálod biztos az oldalukon (ott sosem játszottam úgyh konkrét segitséget nem tudok mondani).
lenne egy kérdésem!
Ha én most feltettem pénzt unibeten a Moszkvára 70. percben (2-0 volt az állás) ,hogy nyer a Moszkva...és nem változott az eredmény.2-0-ra nyertek.
akkor miért jött vissza a pénz amit felraktam.....és a Fogadási előzményeknél az van,hogy Elhalasztva.
Életemben nem játszottam ilyen fogadós cuccokon se szelvényen semmin...azért kérdem,hogy ez ,hogy működik ilyenkor?
köszi
Z.ZoliZoltán
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hi,lenne egy kérdésem!
köszi
Z.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Bruins,Lightning,Canadiens 2000---->17.000 😊A másik két szelvény persze egy meccsen ment el...
Fener-Lazio félidő D,Benfica,Chelsea,Tott'ham
Pana,Real,Olympiakosz
több mint 11 éve
igen, ezt én is szoktamigazából előnézetben 14666-nak írta, csak küldés után leloptak egy forinttal a mocskok.Vagy így jött ki a kerek 14665 nyeremény.Sobri JóskaBayern W2564? ez olyan végső elkeseredés szagú 😛davemayer
PSG 1X
Bolton W
2564 -> 14665 😊kaszo
amúgy nem allin volt, csak ha nem egész számra végződik az egyenlegem, akkor kerekíteni próbálom valamelyik irányba 😀 (nem vagyok ocd-s 😀)kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
igazából előnézetben 14666-nak írta, csak küldés után leloptak egy forinttal a mocskok.Vagy így jött ki a kerek 14665 nyeremény.Sobri JóskaBayern W2564? ez olyan végső elkeseredés szagú 😛davemayer
PSG 1X
Bolton W
2564 -> 14665 😊kaszo
amúgy nem allin volt, csak ha nem egész számra végződik az egyenlegem, akkor kerekíteni próbálom valamelyik irányba 😀 (nem vagyok ocd-s 😀)
több mint 11 éve
Vagy így jött ki a kerek 14665 nyeremény.Bayern W2564? ez olyan végső elkeseredés szagú 😛davemayer
PSG 1X
Bolton W
2564 -> 14665 😊kaszo
több mint 11 éve
Bayern W2564? ez olyan végső elkeseredés szagú 😛
PSG 1X
Bolton W
2564 -> 14665 😊kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ünnepre se tudtam türtőztetni magam:Bilbao (már megvan), Betis és Braga, mind hazai győzelemre téve.
Mindig jövőre