NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Bulls-Pacers: Pacers 6-10 pont közötti különbséggel, aztán Memphis, és Wizards sima győzelem, 8.3 szorzó (bwin). A tippmixen Győr-Dortmund-RealM rúg egy gólt-Salzburg-RealM(kosár) kötés bejött, egy sima kettes szorzó.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Én ma Real-Barca X-et raktam.Tegnap Napoli-Juve X, és a Getafe győzelem 3000-re 18000-ret hozott 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
A kapanyél nem szokott egymás után kétszer elsülni!Real - Barca V!
több mint 11 éve
ordítani nem ordítottam, mert már aludtak a többiek, de azért igen nagy kő esett le a szívemről, elég szar érzés volt hosszú percekig egy Barca-gólért szurkolni 😀😀😀CR első gól: 1500 -> 8 250neked aztán van vér a pucádban és nagy Real drukker lehetsz 😀
CR első gól & 3-1: 500 -> 40 500
végeredmény 3-1: 500 -> 17 000
Real győzelem: 3500 -> 16 100
na ez jó kör volt 😀kaszo
szép halmozás, ezeket szeretem én is de nekem csak ritkán jön az összes...
áruld el mekkorát ordítottál amikor Alba belőtte? 😛davemayer
de amúgy raktam még biztosításként más eredményeket is: 2-2, 1-2, 2-3, mindegyiket 500-assal ugyanúgy, szóval "teljesen biztos" csak a Real-továbbjutásban voltam 😊
egyébként alap, ilyen még nekem sem volt soha, hogy minden bejött a halmozásból, ezért is örülök neki nagyon, hogy pont egy el Clasicón.
egyébként ha lett volna hendis W sbeten, azt is mellérakom valszeg 😀 de csak Barcából volt -1 és -2, Realból semmi, meg is lepődtem.
több mint 11 éve
CR első gól: 1500 -> 8 250neked aztán van vér a pucádban és nagy Real drukker lehetsz 😀
CR első gól & 3-1: 500 -> 40 500
na ez jó kör volt 😀kaszo
szép halmozás, ezeket szeretem én is de nekem csak ritkán jön az összes...
áruld el mekkorát ordítottál amikor Alba belőtte? 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
inkább csak papír 😛Kemény:Bekiaz egyik munkatársam is mondta hogy megteszi 1-0 V-re, mi volt ez bunda??? 😀davemayer
több mint 11 éve
Kemény:az egyik munkatársam is mondta hogy megteszi 1-0 V-re, mi volt ez bunda??? 😀
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kemény:több mint 11 éve
CR első gól: 1500 -> 8 250CR első gól & 3-1: 500 -> 40 500
na ez jó kör volt 😀
több mint 11 éve
St. Pauli-FSV Frankfurt HHannover-Hamburg H
Stuttgart-Nürnberg D
Mainz-Wolfsburg D
500 Ft a tét, a nyeremény 24.530 Ft.
Legalább két éve nem tippmixeltem, német focit nem is követem, jó nagy mák. Most kell abbahagyni 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
köszi! 😊 nagy szorzó nélkül nincs nagy nyeremény 😊Genk - VfB Stuttgart V 0-2merész volt egy kicsit a Ncastle W, gratula!
Metalist Kharkiv - Newcastle V 0-1
Fenerbahce - BATE H 1-0
1500 -> 20 700 ^^kaszo
davemayer
több mint 11 éve
Heti tippmixem:Pittsburgh - Florida H
Chicago - San Jose H
Qpr - Manchester U V
Nagyon biztonsági játékra törekedtem.
több mint 11 éve
Genk - VfB Stuttgart V 0-2merész volt egy kicsit a Ncastle W, gratula!
Metalist Kharkiv - Newcastle V 0-1
Fenerbahce - BATE H 1-0
1500 -> 20 700 ^^kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Genk - VfB Stuttgart V 0-2Metalist Kharkiv - Newcastle V 0-1
Fenerbahce - BATE H 1-0
1500 -> 20 700 ^^
több mint 11 éve
ja nem a dupla bukta miatt gondoltam, hanem csak mert előre bejelentetted ilyen biztosan, és ilyenkor én is mindig eljinxelem a sajátomat. lám, még alá is becsültem a döntetlennel 😀Ha még élne a szelvényem akkor igen,de így már neccesebb.Ritka,hogy 2 meccsen megy el akárhányas kötés is,általában 1-en szokott 😊JoeyPorterTermészetesen ilyen szerencsétlen gólon megy el a 4-es kötés(Mi a f.szt nézett az alapvonalon álló bíró az Arsenal gólja előtt?)akkor gondolom Milan-Barcára lehet tenni a D-t, hogy ne legyen igazad 😀kaszo
MU-Reading 0-1 D
Porto-Malaga mindkét csapat szerez gólt:nem
Arsenal-Bayern mindkét csapat szerez gólt:nem
Milan-Barca VJoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Ha még élne a szelvényem akkor igen,de így már neccesebb.Ritka,hogy 2 meccsen megy el akárhányas kötés is,általában 1-en szokott 😊Természetesen ilyen szerencsétlen gólon megy el a 4-es kötés(Mi a f.szt nézett az alapvonalon álló bíró az Arsenal gólja előtt?)akkor gondolom Milan-Barcára lehet tenni a D-t, hogy ne legyen igazad 😀kaszo
MU-Reading 0-1 D
Milan-Barca VJoeyPorter
több mint 11 éve
Természetesen ilyen szerencsétlen gólon megy el a 4-es kötés(Mi a f.szt nézett az alapvonalon álló bíró az Arsenal gólja előtt?)akkor gondolom Milan-Barcára lehet tenni a D-t, hogy ne legyen igazad 😀
MU-Reading 0-1 D
Milan-Barca VJoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Természetesen ilyen szerencsétlen gólon megy el a 4-es kötés(Mi a f.szt nézett az alapvonalon álló bíró az Arsenal gólja előtt?)MU-Reading 0-1 D
Milan-Barca V
több mint 11 éve
Cardiff : Brighton 0:2Cardiff kaput eltaláló lövés: 12
Brighton: 2
Pedig ma is elhittem...
több mint 11 éve
Hendi Bayern meg van, Port-malaga fél. D, már csak holnap kell jönnie ehhez. 😊
több mint 11 éve
Sokáig gondolkoztam, hogy X vagy Münchent rakjak (akkor még 3 feletti szorzó volt mindkettőre), természetesen előbbit raktam. Remélem legalább holnap kikap a Barca meg a Galata, hogy ne csak ezen menjen el.
több mint 11 éve
dugo93
4 224
jaja, kosár. most azt hiszem ezeket fogom próbálgatni, ugyan nem értek hozzá, de statisztika elég lehet 😀mert itt is megnéztem a formát és a tabellát, esélyesebbnek tűnt a Jászberény 2,8-as oddsért
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Kosár,nekem az vitte el...ha már tegnap bejött a mixem, gondoltam beírom ide:1,80-at adtak a Celtic hendikeppes győzelmére? ingyen volt 😀
Celtic-Dundee (0-1) H 1,8
Valencia-Mallorca H 1,4
Crystal P. - Middlesborough H 2,0
Sopron - Jászberény V 2,8
Larvik - Győr V 1,85
200--->5220
jól jött már az önbizalmamnak 😀dugo1993
nem tudom mi az a Sopron-Jászberény de nagy rangadó lehetett... 😛davemayer
több mint 11 éve
ha már tegnap bejött a mixem, gondoltam beírom ide:1,80-at adtak a Celtic hendikeppes győzelmére? ingyen volt 😀
Celtic-Dundee (0-1) H 1,8
Valencia-Mallorca H 1,4
Crystal P. - Middlesborough H 2,0
Sopron - Jászberény V 2,8
Larvik - Győr V 1,85
200--->5220
jól jött már az önbizalmamnak 😀dugo1993
nem tudom mi az a Sopron-Jászberény de nagy rangadó lehetett... 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dugo93