NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
cégnél vagyok, aztán a chrome-ot nem engedi telepíteni 😕Habi
cégnél netezel?! 😀 😀 😀

na jó nem szívatlak tovább, grat az élő fogadásért, én is gondoltam rá 17-0nál de társaságban voltam és inkább csak élveztem a meccset.

Amúgy nagyon reméltem hogy ez a Ravens győzelem felnyomja majd a 49ers oddsát de ahogy nézem ez az 1.50 körüli elég gyenge 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
cégnél vagyok, aztán a chrome-ot nem engedi telepíteni 😕

JT Daniels fan
több mint 11 éve
17-0nál tettem meg a 49ers-t, az alsón viszont a Fener elvitt 7500at 😕
Habi
te Explorert használsz?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
17-0nál tettem meg a 49ers-t, az alsón viszont a Fener elvitt 7500at 😕

JT Daniels fan
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Túl nagy a kísértés, főleg, hogy aztán milyen sokáig nem lesz NFL... 2 gyors tét ment a meccsekre, Falcons -2.5 és Texans +9.5, csak hogy legyen miért drukkolnitoam
Első tanács - utólag: ezért nem teszünk hendit playoffra 😀kaszo
szerencsére nincs igazad 😛 Falcons +4.5 :trololol: és Baltimore +sok is bejött
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
A Falconsnak is ellőttem a SB almait,mivel megraktam oket 😀 Csabito volt nagyon az a 2.50-es odds 😊JoeyPorter
😊JoeyPorter
szarjál süntkaszo
Hat bocs,hogy kb 1.30-as oddsert nem kockaztattam annyit,hogy jo legyen.Viszont el egy 3/4es szelvenyem meg amirol tegnap mar a Mainz elment es csak a Ravens van hatra 😀 Szoval nem akarom elloni a poent,de Pats-49ers SB 😀

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
A Falconsnak is ellőttem a SB almait,mivel megraktam oket 😀 Csabito volt nagyon az a 2.50-es odds 😊JoeyPorter
😊JoeyPorter
szarjál sünt
több mint 11 éve
😊

több mint 11 éve
A Falconsnak is ellőttem a SB almait,mivel megraktam oket 😀 Csabito volt nagyon az a 2.50-es odds 😊

több mint 11 éve
Azért a Pats-49ers döntő 7-es oddsért még bejöhetne, megraktam még a wild card után a bwinen egy jelentéktelen összeggel 😀davemayer
nekem meg az Atlanta SB 7,50-ért még alapszakaszból 😀
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
amúgy örülhettek, hogy nem írtam bowlra tippeket, kegyetlen bukta volt az egész 😀

több mint 11 éve
Lehet, hogy tartok most egy kis pihit.Maka
Wow, gratu 😊
Én kegyetlen vesztőszériában vagyok.kaszo
igen, most nekem sem jön úgy, meg igazán az NFl után már nincs is nagyon sok kedvem másra fogadni, majd talán NHL, de ahhoz meg nem értek...

Azért a Pats-49ers döntő 7-es oddsért még bejöhetne, megraktam még a wild card után a bwinen egy jelentéktelen összeggel 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Lehet, hogy tartok most egy kis pihit.Maka
Wow, gratu 😊
Én kegyetlen vesztőszériában vagyok.
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760

Lehet, hogy tartok most egy kis pihit.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Túl nagy a kísértés, főleg, hogy aztán milyen sokáig nem lesz NFL... 2 gyors tét ment a meccsekre, Falcons -2.5 és Texans +9.5, csak hogy legyen miért drukkolnitoam
Első tanács - utólag: ezért nem teszünk hendit playoffra 😀

Továbbá: nem fogadunk olasz focira (max ikszet vagy 0-0-t 😛), magyar focira (de tényleg, semmit), kupameccsekre, Tottenhamra és Arsenalra 😀 bár utóbbi élőfogadásokon elég jól hozott legutóbb, de ahhoz nyilván látni kell a meccset.
Illetve Realra CR nélkül, ezt madridistaként teszem hozzá.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
buzi franciák...faszszopó Marseille

több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double B
ne kezd el, inkább költsd másra! 😀Divat
A legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀 Hanni
Túl nagy a kísértés, főleg, hogy aztán milyen sokáig nem lesz NFL... 2 gyors tét ment a meccsekre, Falcons -2.5 és Texans +9.5, csak hogy legyen miért drukkolni
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double B
A legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀 Hanni
Van benne valami 😀 😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
A legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ne kezd el, inkább költsd másra! 😀

|
több mint 11 éve
én a bwinen kezdtem és most is ott vagyok, de a köztes időben sokáig voltam a bet365-ön, nekem bejött mindkettő.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
500ft -> 20k. NBA én így szeretlek.

több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Akkor NBA combo a mai napra: Toronto (1.50), Sacramento (2.30) és Chicago (1.60) W. 10 Euro. 😊
Hajrá. Kicsit kockázatos és szerintem szoros lesz mindhárom meccs, de kell egy kis izgalom.danyly
de bejött 😊
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Akkor NBA combo a mai napra: Toronto (1.50), Sacramento (2.30) és Chicago (1.60) W. 10 Euro. 😊
Hajrá. Kicsit kockázatos és szerintem szoros lesz mindhárom meccs, de kell egy kis izgalom.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.