NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:
6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊Habi
nekem is tegnap a De Graafshap vitte csak el, az NFL alapszakasz óta nekem sem megy annyira, bár kevesebbet is fogadok ilyenkor.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:
6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊

JT Daniels fan
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀laccoo74
Ezt csak szombat delelott tudom megmondani legkorabban,de majd igyekszem felirni.Mondjuk ritkan jatszom egyes kotest,csak akkor,ha valami szamomra nagyon kecsegteto odds van 😀

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Real Madrid Castilla v Almeria H 2.55

nem mertem allin menni az SB nyereménnyel, pedig eléggé éreztem meccs előtt, hogy jönni fog, de azért így is 3500 -> 8925 😊
több mint 11 éve
Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74
Tedd meg X-re!JoeyPorter
inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszo
49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorter
maradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
kaszo
Joey az a látnok, aki megoldja anyagi gondjainkat.Tiszta ezotv
több mint 11 éve
Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74
Tedd meg X-re!JoeyPorter
inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszo
maradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Ravens win, Laccoo win😀laccoo74
Csak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊JoeyPorter
Így csinálta régen Gály Lajos a rulettkirály is.Kinézte a legtöbbet veszítő játékost a kaszinóban, és az ő tétjeinek az ellentettjét játszotta meg.Forrás:Kellér Andor-A rulettkirály
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Ravens win, Laccoo win😀laccoo74
Csak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊

több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Ravens win, Laccoo win😀
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74
tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.Kiss
élménye az lesz, de sikere egy esetben (frisco W 1,60) biztos nem.

Én a komolyabb Frisco spreaden gondolkodok (-9.5 vagy -13.5) úgyhogy lehet tenni az ellenkezőjét 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!
több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74
tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Tedd meg X-re!JoeyPorter
Védelem szerez pontot a tuti 😀
több mint 11 éve
Tedd meg X-re!

több mint 11 éve
Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?
több mint 11 éve
Itt a tuti tipp a netes fogadoknak!Bilbao-ATL X1 😀 Mar csak az hianyzik a vasarnapi szelvenyemrol,igy valoszinu hogy ezen megy el 😀
Ezek voltak egyebkent:
Spanyol-Dan H
Real 0-1 H
Barca 0-1 H
Bayern
Parma-Napoli V
ATH-ATL VJoeyPorter
egyrészt megérdemelted a múltkori atlanta tét miatt 😀
másrészt azért is örülök, hogy nem nyert az AtMa, mert az én kombimban is benne voltak, és ha bejön ez is, akkor csak a szokásos barca-csalás (most éppen a B-csapaté) vitte volna el az 56 ezres szelvényemet, így meg legalább két meccset bukok róla.
több mint 11 éve
Itt a tuti tipp a netes fogadoknak!Bilbao-ATL X1 😀 Mar csak az hianyzik a vasarnapi szelvenyemrol,igy valoszinu hogy ezen megy el 😀
Ezek voltak egyebkent:
Spanyol-Dan H
Real 0-1 H
Barca 0-1 H
Bayern
Parma-Napoli V
ATH-ATL V

több mint 11 éve
Vegre megtort a jeg 😀
3 szelvenybol 1db 3/4-est sikerult behuznom,a masik szelvenyt csak a Lazio vitte el,a harmadik meg vasarnapi 😊

több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
bet365 teljesen jó, pokerezni már nem nagyon szoktam (jó, hogy írod, vissza kellene állnom 😀) de amikor játszottam, akkor sima plusszos voltam, van kellő noob.
Fogadás meg teljesen jó. Szorzók is, ha baj van chaten egyből válaszolnak.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
fogadáshoz:bet365 itt van a legtöbb opció,továbbá itt van csak MO-n ázsiai hendikep.
pokerhez tudom még ajánlani a betclic pokert mert rengeteg a fish.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
fogadáshoz,pókerhez melyik a legjobb??
bwin,betclic,unibet,bet365?
vagy pokerhez külon pokerstars stb. a jobb?
köszi

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
a 49erst én is meg akartam rakni 17-0-nál 4-es oddsért nyereménybiztosításnak (5389 volt az Atlantán 2,625-ért, ha tettem volna itt 3500-at a SF-re, akkor van 5200 fix nyereményem, bármi a kimenetel), de végül nem raktam meg. hiba volt.
aztán méregből tenni akartam 4,50-es oddsért 8000-et a Baltimorera. de végül nem raktam meg, mert nem néztem ki Flaccóból, hogy lehozza. hiba volt.

így kell egy este alatt elfaszkodni 40 ezer forintnyi profitot, ha az érzelmekre hallgatsz a sportfogadásban az eszed helyett 😊