NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:nekem is tegnap a De Graafshap vitte csak el, az NFL alapszakasz óta nekem sem megy annyira, bár kevesebbet is fogadok ilyenkor.
6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊Habi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀laccoo74Ezt csak szombat delelott tudom megmondani legkorabban,de majd igyekszem felirni.Mondjuk ritkan jatszom egyes kotest,csak akkor,ha valami szamomra nagyon kecsegteto odds van 😀
több mint 11 éve
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀
több mint 11 éve
Real Madrid Castilla v Almeria H 2.55nem mertem allin menni az SB nyereménnyel, pedig eléggé éreztem meccs előtt, hogy jönni fog, de azért így is 3500 -> 8925 😊
több mint 11 éve
Joey az a látnok, aki megoldja anyagi gondjainkat.Tiszta ezotvmaradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
kaszo
több mint 11 éve
maradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
több mint 11 éve
Így csinálta régen Gály Lajos a rulettkirály is.Kinézte a legtöbbet veszítő játékost a kaszinóban, és az ő tétjeinek az ellentettjét játszotta meg.Forrás:Kellér Andor-A rulettkirályCsak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊JoeyPorterRavens win, Laccoo win😀laccoo7449ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Csak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊Ravens win, Laccoo win😀laccoo7449ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
Ravens win, Laccoo win😀49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
élménye az lesz, de sikere egy esetben (frisco W 1,60) biztos nem.tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.KissKockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
Én a komolyabb Frisco spreaden gondolkodok (-9.5 vagy -13.5) úgyhogy lehet tenni az ellenkezőjét 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
Védelem szerez pontot a tuti 😀Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!
több mint 11 éve
Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?
több mint 11 éve
Itt a tuti tipp a netes fogadoknak!Bilbao-ATL X1 😀 Mar csak az hianyzik a vasarnapi szelvenyemrol,igy valoszinu hogy ezen megy el 😀egyrészt megérdemelted a múltkori atlanta tét miatt 😀
Ezek voltak egyebkent:
Spanyol-Dan H
Real 0-1 H
Barca 0-1 H
Bayern
Parma-Napoli V
ATH-ATL VJoeyPorter
másrészt azért is örülök, hogy nem nyert az AtMa, mert az én kombimban is benne voltak, és ha bejön ez is, akkor csak a szokásos barca-csalás (most éppen a B-csapaté) vitte volna el az 56 ezres szelvényemet, így meg legalább két meccset bukok róla.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Itt a tuti tipp a netes fogadoknak!Bilbao-ATL X1 😀 Mar csak az hianyzik a vasarnapi szelvenyemrol,igy valoszinu hogy ezen megy el 😀Ezek voltak egyebkent:
Spanyol-Dan H
Real 0-1 H
Barca 0-1 H
Bayern
Parma-Napoli V
ATH-ATL V
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Vegre megtort a jeg 😀3 szelvenybol 1db 3/4-est sikerult behuznom,a masik szelvenyt csak a Lazio vitte el,a harmadik meg vasarnapi 😊
több mint 11 éve
bet365 teljesen jó, pokerezni már nem nagyon szoktam (jó, hogy írod, vissza kellene állnom 😀) de amikor játszottam, akkor sima plusszos voltam, van kellő noob.Fogadás meg teljesen jó. Szorzók is, ha baj van chaten egyből válaszolnak.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
fogadáshoz:bet365 itt van a legtöbb opció,továbbá itt van csak MO-n ázsiai hendikep.pokerhez tudom még ajánlani a betclic pokert mert rengeteg a fish.
több mint 11 éve
fogadáshoz,pókerhez melyik a legjobb??bwin,betclic,unibet,bet365?
vagy pokerhez külon pokerstars stb. a jobb?
köszi
több mint 11 éve
a 49erst én is meg akartam rakni 17-0-nál 4-es oddsért nyereménybiztosításnak (5389 volt az Atlantán 2,625-ért, ha tettem volna itt 3500-at a SF-re, akkor van 5200 fix nyereményem, bármi a kimenetel), de végül nem raktam meg. hiba volt.aztán méregből tenni akartam 4,50-es oddsért 8000-et a Baltimorera. de végül nem raktam meg, mert nem néztem ki Flaccóból, hogy lehozza. hiba volt.
így kell egy este alatt elfaszkodni 40 ezer forintnyi profitot, ha az érzelmekre hallgatsz a sportfogadásban az eszed helyett 😊