NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
arra játszottam hogy melyik a nagyobb meglepetés 😀tegnap egy nagyon érdekes dologgal próbálkoztam:grat, nagy ötlet 😀 😀
tettem egy 4/5-ös szelvényt a "tuti" tippjeim ezek voltak:
Lazio D
Zenit V
Benfica 2,5 gól alatt
Levante D
Spurs 2,5 gól felett
Aztán eszembe jutott hogy mostanában 10-ből jó ha 1szer jön csak be teljesen ezért inkább 2-őt találomra megváltoztatok, ezért kisorsoltam melyik legyen az, így lett a Lazio V és a Zenit H
500-ból 17.250 😊
davemayer
és azt hogy döntötted el, hogy a D-ből H vagy V legyen?kaszo
A Lazio győzelmét azért tartottam nagyobbnak a Stuttgarténál (ugye az eredeti a D volt) mert nem hittem hogy Stuttgart ilyen gyenge lesz hazai pályán (nem lesz jó legalább egy D-re), a Basel győzelmét meg nem kell magyaráznom sztem hogy mekkora meglepetés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tegnap egy nagyon érdekes dologgal próbálkoztam:grat, nagy ötlet 😀 😀
tettem egy 4/5-ös szelvényt a "tuti" tippjeim ezek voltak:
Lazio D
Zenit V
Benfica 2,5 gól alatt
Levante D
Spurs 2,5 gól felett
Aztán eszembe jutott hogy mostanában 10-ből jó ha 1szer jön csak be teljesen ezért inkább 2-őt találomra megváltoztatok, ezért kisorsoltam melyik legyen az, így lett a Lazio V és a Zenit H
500-ból 17.250 😊
davemayer
és azt hogy döntötted el, hogy a D-ből H vagy V legyen?
több mint 11 éve
tegnap egy nagyon érdekes dologgal próbálkoztam:tettem egy 4/5-ös szelvényt a "tuti" tippjeim ezek voltak:
Lazio D
Zenit V
Benfica 2,5 gól alatt
Levante D
Spurs 2,5 gól felett
500-ból 17.250 😊
+ még a 2.5 gól over/under is igen jött, egyedül a spurs gondoltam overbe, az is lett, a többit mind underben gondoltam és az is lett, de itt sem mertem az összeset megtenni csak egy sima 5-ös kötést.
200-ból 5460
jó volt tegnap 5 percet eltölteni a lottózóban hazafelé menet 😊 (pedig már rég tettem tippmixet, online sztem jobb)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Előre fotózzák be őket, még az eredmények előtt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hozzám képest expert úgy értettem 😊 És nem fogok belemenni a "Sportfogadással csak veszíteni lehet" vitába 😛 szerk: egyébként meg nézd meg a linket amit Kristof linkelt, az arcok többtízezrekkel játszanak, be is fotózzák a szelvényeket, nem hiszem hogy photoshoppolva van... És ahogy elnézem azért pluszban vannak annak ellenére hogy nem nyer 100%-ban minden egyes kombójuk 😊RataxesIgen ám csak ezeket a szelvényeket(saját környezetemből kiindulva) azok teszik, akik még a nyereményre sincsennek rászorulva... nem pedig az akinek megváltás lehet egy ilyen pénz egy hónapban.
A vesztes szelvényeket ritkán fotózzák be, honnan tudod hogy pluszban vannak?
több mint 11 éve
Hozzám képest expert úgy értettem 😊 És nem fogok belemenni a "Sportfogadással csak veszíteni lehet" vitába 😛 szerk: egyébként meg nézd meg a linket amit Kristof linkelt, az arcok többtízezrekkel játszanak, be is fotózzák a szelvényeket, nem hiszem hogy photoshoppolva van... És ahogy elnézem azért pluszban vannak annak ellenére hogy nem nyer 100%-ban minden egyes kombójuk 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Rata, ha egy expert valóban expert lenne, akkor valószínűleg havi milliókat kaszálna, és nem férne bele az életmódjába ilyen oldalak üzemeltetése. Ingyen. Nem?
több mint 11 éve
Az Anzsit a harmadikból ki akartam hagyni, pont ezen okok miatt 😊 De aztán inkább az expertekre hagyatkoztam 😀 Remélem nem csak azon megy el. Legközelebb jobban bízom a megérzéseimben.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Meglátjuk mi sül ki belőle 😊 RataxesSoha ne tegyél ekkora átfedést kombiszelvények közt, az anzsi meccsen el is ment négy az ötből...
A Chelsea vitte az én elsőmet is (pedig a Fener jött 3,60-ért, de mindig az 1,5-2,0 oddsokon szopok), de van még egy, az egyelőre jól áll, de sok van még hátra.
Egyébként alap, hogy így marhajól lehet szurkolni az egyébként tök érdektelen meccseken 😀
több mint 11 éve
Meglátjuk mi sül ki belőle 😊 RataxesNah ezek az oldalak ennyit is érnek. Sok "megmondóember". Még mindig szerencsejátékról beszélünk a bundák és érdekek világában uraim.
több mint 11 éve
Köszi a tanácsot! 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Durván utálom meg unom már a soccert, de most rájöttem mi kell hozzá hogy izgalmassá váljon: egy jó kis tipp mix szelvény és máris úgy szídom az Anzsis playereket mint a legdurvább törzsszurkolók 😀Rataxesennyi, a poén az hogy akkora zsidó leszel hogy a 200ból 600at hozó szelvényeden is úgy izgulsz mintha milliárdokat érne 😀
ha most kezded egyetlen tanács: ne játssz egyszerre túl nagy téttel, a bankroll management a legfontosabb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Durván utálom meg unom már a soccert, de most rájöttem mi kell hozzá hogy izgalmassá váljon: egy jó kis tipp mix szelvény és máris úgy szídom az Anzsis playereket mint a legdurvább törzsszurkolók 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
tényleg fasza oldal, ha mást is érdekelne: www.facebook.com/Tippmix.Doktor?fref=tsén ma egy ilyet próbáltam 5/3-ban, elég nagy a kettőnk közti átfedés, úgyhogy hajrá 😊
Anzsi - Newcastle H
Steaua - Chelsea V
Benfica - Bordeaux H
Fener - Maccabi V (kosár)
SKA St.P - Severstal H (hoki) - már jött
több mint 11 éve
Eddig mindig bukóban voltam Tippmixben, általában ilyen 8-10-szeres eredő oddsokkal próbálkoztam, most viszont rátaláltam egy jó kis tippmixes oldalra (kösz Kristof a megosztást! 😀 ), és úgy döntöttem hogy nekiállok keretet építeni 😀 Kőkemény 300 forinttal indultam, 3 nappal és 5 szelvénnyel később 2500 lóvém lett. Nem nagy pénz, de ezzel az erővel 30.000-ból 250.000 is lehetett volna 😀Ma bedurvítottam, összesen 5 szelvényt tettem meg 1500 pénzért (egyik sem saját kútfőből, a szakértőkre támaszkodok inkább 😀 ):
Anzsi-Newcastle H
Benfica Bordeaux H
500 -> 1185
Anzsi-Newcastle H
Basel-Zenit Sztp. V
300 -> 1161
Olympiakos-Barca (kosár) V
Basel-Zenith Sztp. V
Fenerbahce-Maccabi (kosár) V
Anzsi-Newcastle H
200 -> 2324
Tottenham-Inter H
Steaua-Chelsea V
300 -> 994
Anzsi-Newcastle H
Stuttgart Lazio H
Benfica-Bordeaux H
Los Angeles-Dallas (Hoki) H
200 -> 1881
Meglátjuk mi sül ki belőle 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Paris Saint Germain v Valencia - Draw 3.60 NyertesPapa v Ferencvarosi - Ferencvarosi 1.60 Vesztes
Debreceni VSC v Videoton - Draw 3.30 Nyertes
jó akkor kapják be.
tudom-tudom, én vagyok a fasz, hogy ligakupában favoritra teszek, múltkor is olyan simán jött 6,50-ért az Eger W a Győr ellen.
több mint 11 éve
büdös, retkes, faszcibáló, nyomorék török hulladék spori, csak 60000-em ment el rajta, kurva életbeNewmanmér csak az a kérdés neki mennyi jött... miért kell így elrontani egy ilyen meccset, elképesztő...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
büdös, retkes, faszcibáló, nyomorék török hulladék spori, csak 60000-em ment el rajta, kurva életbe
több mint 11 éve
és bet365-ön 3000 forintnyi "ingyen fogadás" is lesz a meccsre, szóval 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
nagy az arc, nem baj, csak tudod azért kéretik hazai pályán nem lenézni a Unitedet, tessék inkább megnézni az otthoni mérlegüket 😛bet365-ön néztem, a MU-Realt. nekem elég soknak tűnik a 3.20as odds a Unitedre. bár lehet kicsit elfogult vagyok, de 50%nál nem adnék több esélyt a realnakdugo1993mosolyogtam, akkor várok még a Real téttel, pakoljátok csak a MU-t minél többen, hadd menjen fel a szorzónk.
btw a Mainz vitte a mai 21k nyereményemet 😕 de hát franc se gondolta hogy padon kezdeti Szalait ez a majom, és csak a 80. percben hozza be.kaszo
ennek ellenére én is azt mondom hogy nagyobb esélye van annak hogy a Real fog támadni (ha 0-0 lett volna az odavágó akkor is így alakulna szerintem) a MU pedig vadászni fog a labdára amiből indulni tud. Ha Roo és RvP hozza magát és a pár lehetőségből legalább 2-őt belőnek szerintem nyer a United, 1 gólon azért talán képesek lesznek tartani ezt a Realt. Sajnos a védelem nem olyan jó, nincs igazi Red Wall. Egy dolgot nem szeretnék, ha egy sirály tarkóján megpattanó gól döntene el egy iylen derbyt, bárki nyer tegye azért mert jobb a másiknál, szerintem egyik csapat sem szégyenkezhet ha kiesik a másik ellen. Ha végeredményre kellene tenni én a 0-1,1-1,2-1-et tenném meg, a leginkább az 1-1-et tartom valószínűnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bet365-ön néztem, a MU-Realt. nekem elég soknak tűnik a 3.20as odds a Unitedre. bár lehet kicsit elfogult vagyok, de 50%nál nem adnék több esélyt a realnakdugo1993mosolyogtam, akkor várok még a Real téttel, pakoljátok csak a MU-t minél többen, hadd menjen fel a szorzónk.
btw a Mainz vitte a mai 21k nyereményemet 😕 de hát franc se gondolta hogy padon kezdeti Szalait ez a majom, és csak a 80. percben hozza be.
több mint 11 éve
jó azért a Roma meghozta a 22 rugós szelvényemet. Sajnálom, a másik kettőt, de hát mindig nem lehet nyerni.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
dugo93
4 224
bet365-ön néztem, a MU-Realt. nekem elég soknak tűnik a 3.20as odds a Unitedre. bár lehet kicsit elfogult vagyok, de 50%nál nem adnék több esélyt a realnak
több mint 11 éve
tovább folytatódik fogadás remeklésem:amióta véget ért az NFL én is szopóágon vagyok, csak azért nem bukta a február mert volt egy jó kis BL-szerda 2 hete (MU X és Dortmund X), különben nekem is 1en ment el volt hogy sorozatban 4 szelvényem, de ilyen a soccer.
1 meccsen ment el 33k és 16k és most ha a Roma nem nyer akkor 22k. #nemsemmiHabi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tovább folytatódik fogadás remeklésem:1 meccsen ment el 33k és 16k és most ha a Roma nem nyer akkor 22k. #nemsemmi
JT Daniels fan