NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mainz D nekem megvolt kombiban, de a Juve elviszi a 15 ezres nyereményt most...
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
de imádom amikor 1 meccsen megy el egy 390-es odds, 2-2 és úgy hogy kétszer vezet akire rakok és még 6 helyzete van ami sima gól, kurva Mainz b+... Csak az a gyökér Soto lőhetett volna 2-őt, erre totál középről 10 méterről mellé KÜLSŐZ b+... rühellem ezt a játékot megint 😀davemayer
ha ez vigasztal nekünk is ez vitte el....
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
de imádom amikor 1 meccsen megy el egy 390-es odds, 2-2 és úgy hogy kétszer vezet akire rakok és még 6 helyzete van ami sima gól, kurva Mainz b+... Csak az a gyökér Soto lőhetett volna 2-őt, erre totál középről 10 méterről mellé KÜLSŐZ b+... rühellem ezt a játékot megint 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ajaccio - Nimes V 2-3
Milan - Parma H 2-1
Sevilla - Depor H 3-1

3.500 -> 19.723 😊kaszo
Galata, Lille, Bayern, Milan, Sevilla, Anderlecht, Sparta Rotterdam, Porto

a baj hogy nem tettem fel igazán nagy pénzt mert nem hittem hogy tényleg bejön és nem csúszik be sehol egy döntetlen, de hát ezek szerint ilyen is van 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ajaccio - Nimes V 2-3
Milan - Parma H 2-1
Sevilla - Depor H 3-1

3.500 -> 19.723 😊
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
viszont 14K-t én is leakasztottam ma, majd EL alatt felviszem 60-ig 😀Newman
75 000 😊
3000-ről indultam olyan 3-4 napja, óriási szerencsém volt, de azért ez most felvidított rendesen, élő fogadás FTW. 😊

több mint 11 éve
tegnap poénból tettem 3 tippmixet (ezer éve csak neten fogadok), abból 2 szelvény megmutatta hogy miért is utálom én ezt annyira:

tegnapi/mai:
Dornbirn-Alba H 4:2
Salzburg-Znojmo H 4:3
Shakhtar-Dortmund D 2:2
Real-MU D 1:1
Pittsburg-Ottava H 4:2
Boca-Toluca H 1:2 (1:0-ra vezettek és magasan a legkisebb odds volt...) ez 21000 HUF lett volna 200ból

mai: (focizni voltam, most értem haza...)
Zenit H
Chelsea V
Bate-Fener D
Dinamo-Bordeaux D
Leverkusen- Benfica D - és naná hogy ez 0:1 lett, ez 23.750 lett volna 200-ból.

Inkább az online fogadás, ott legalább tegnap is kaszáltam, de ez akkor is annyira vicces hogy 600 forintból nyerhettem volna 45 ezret "simán"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én a végén azt nem, egy nagyobb kötésben viszont beleraktam, még kéne egy Bayern-Arsenal X, egy Barca és egy Galata W, szép álom... 😊
viszont 14K-t én is leakasztottam ma, majd EL alatt felviszem 60-ig 😀

több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
a két döntlennel 5000ből 55ezer jött, a tegnapi meccsekkel együtt 2 nap alatt 80. ilyen sem volt még 😀kovi470
megraktam a mai 2 meccsre:

mindkettőnél vége D, mindkettőnél félidő D, mindkettőnél félidő D- vége D mekkora kasza 😀davemayer
Grat 😀 Hummels egy isten 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
a két döntlennel 5000ből 55ezer jött, a tegnapi meccsekkel együtt 2 nap alatt 80. ilyen sem volt még 😀kovi470
megraktam a mai 2 meccsre:

mindkettőnél vége D, mindkettőnél félidő D, mindkettőnél félidő D- vége D mekkora kasza 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a két döntlennel 5000ből 55ezer jött, a tegnapi meccsekkel együtt 2 nap alatt 80. ilyen sem volt még 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
bár tutinak közel sem nevezném (értsd: ha az ellenkezőjét rakod, nyersz), de én hendis Juve W-t és Val-PSG over 3,5-öt raktam mára.kaszo
nekem végül 1 gólon múlt a 15k nyeremény...
több mint 11 éve
Hál isten nekem lesz igazan, így Februári legnagyobb nyereményem jön eddig, 25ezer Ft.

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Celtic-Juve X,Valencia-PSG H 😊JoeyPorter
Celtic-Juve V,Valencia-PSG V 😊kovi470
mindkettő döntetlen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Celtic-Juve X,Valencia-PSG H 😊JoeyPorter
Celtic-Juve V,Valencia-PSG V 😊

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Celtic-Juve X,Valencia-PSG H 😊

több mint 11 éve
Valakinek tuti tippek BL, EL meccsekre? (nem igazán nézek mostanában soccert 😊 )

Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2Newman
ez azt jelenti hogy te a Real 2 gólos sikerére fogadsz (pl 2-0)

mai bl-tippjeim celtic 1x (kb 2-es odds) és psg x2 (1,57 azt hiszem)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bár tutinak közel sem nevezném (értsd: ha az ellenkezőjét rakod, nyersz), de én hendis Juve W-t és Val-PSG over 3,5-öt raktam mára.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Valakinek tuti tippek BL, EL meccsekre? (nem igazán nézek mostanában soccert 😊 )

Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2Newman
bl tippeim:
celtic.juve: 2,5 gólnál kevesebb
real-mu: 2,5 gólnál több
sahktar-dortmund 2,5 gólnál több
valencia-psg 0-1ról V
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én inkább szünetelek egy kicsit, ez a mai liverpool L se esett jól :\
több mint 11 éve

Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
akkor beállok a sorba, nekem a VfB-Werder H (1-4...) vitte el az 5 meccses kombimat, 250 -> 7600 lett volna.
most a Real -2-es hendivel visszajönnek a tétek legalább, 435 -> 1435

illetve feltéve h nem szopunk kettőt az utolsó 5 percben, 1 már megvan 😒
na azért.kaszo
Szívtam én is.Köszi Schalke 04.Én csak két gólt vártam.😕
több mint 11 éve
akkor beállok a sorba, nekem a VfB-Werder H (1-4...) vitte el az 5 meccses kombimat, 250 -> 7600 lett volna.
most a Real -2-es hendivel visszajönnek a tétek legalább, 435 -> 1435

illetve feltéve h nem szopunk kettőt az utolsó 5 percben, 1 már megvan 😒
na azért.
több mint 11 éve
én a Cityvel jártam hasonlóan, persze én vagyok a hülye, hogy bíztam bennük :\ 😀kristof
én azt speciel meg is raktam Soton vagy X-re 2,35ért, de ha tudom hogy ennyire el akarja bukni a meccset a City (Hart OMG, igazi angol válogatott kapus 😀 ) akkor inkább megtettem volna 5.50ért a hazait 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én a Cityvel jártam hasonlóan, persze én vagyok a hülye, hogy bíztam bennük :\ 😀