NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
217
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
132
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
106
16
22:25
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
egyértelműen az élő NFL fogadásokon lehetne a legnagyobbat akasztani, csak az a baj, hogy megvalósítani kb. lehetetlen
több mint 11 éve
Mostani NFL forduló:CIN,ATL,DEN,CHI,WAS,HOU,MIA,NO,STL,DET,SEA,SD,PITT,OAK,NE,TEN
Heti "tuti": CIN,HOU,NO,DET,SEA,SD,NE
bár a múlt heti zakó után azt mondom hogy ilyen nincs, főleg ilyen őrült végjátékban.
Akiket még megraktam az a DEN, sztem ők idén már nem kapnak ki az alapszakaszban, mint ahogy a NE sem. Az ATL meccse necces lesz de Eli-tól nem várok túl jó teljesítményt most, Matty Ice pedig ha újra Matty Ice lesz akkor nyer az ATL.WAS meccse megint csak kérdőjeles, de inkább ők az esélyesek.
Szerintem egy ilyen 4/5-öt simán bel lehet vállalni: ATL,DEN,WAS,NO,SD vagy egy ilyet: STL,DET,NE,PITT,OAK
Bears meccset csak erős idegzetűeknek, semleges szemmel jónak tűnik a GB oddsa de remélem sokak foga beletörik 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
igen, ha itt a döntetlent tetted meg akkor nyert a 9-es odds, GZ hogy meg merted tenni. Már csak az odds nagyságából is lehet következtetni arra hogy igazad van, ugyanis kb ennyi az esélye egy konkrét különbséggel eltalált győzelemnek 😊Akkor ha jól értem amit írtál, a bekövetkezett 26-27-es eredménnyel nyert a 9-es odds.Ebben az esetben ha te a szerbekre teszel csak a döntetlen vagy a szerb győzelem a jó, az egy gólos montenegrói győzelem jelenti a döntetlent és a több gólos Montenegró win a 2.20-as odds.davemayerSzemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bkombimat nekem is csak a Schalke vitte...
viszont van egy kérdésem:
hendikepes fogadás esetén a döntetlennél lévő hendikep előjeléből kell következtetni arra, hogy melyik csapatra vonatkozik, ha nincs külön odaírva, ugye?
Szerbia vs Montenegró
(+1) 1.727 (+1) 9.00 (-1) 2.20
tehát ebben a példában logikusan gondolkozva a döntetlennél lévő +1 azt jelenti, hogy Montenegró nyer 1 góllal?
kaszo
Mert én is így gondoltam, de a Sportingbet vesztes fogadásnak könyvelte el. Most várom az ügyfélszolgálat válaszát.kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Akkor ha jól értem amit írtál, a bekövetkezett 26-27-es eredménnyel nyert a 9-es odds.Ebben az esetben ha te a szerbekre teszel csak a döntetlen vagy a szerb győzelem a jó, az egy gólos montenegrói győzelem jelenti a döntetlent és a több gólos Montenegró win a 2.20-as odds.davemayerSzemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bkombimat nekem is csak a Schalke vitte...
hendikepes fogadás esetén a döntetlennél lévő hendikep előjeléből kell következtetni arra, hogy melyik csapatra vonatkozik, ha nincs külön odaírva, ugye?
Szerbia vs Montenegró
tehát ebben a példában logikusan gondolkozva a döntetlennél lévő +1 azt jelenti, hogy Montenegró nyer 1 góllal?
kaszo
Mert én is így gondoltam, de a Sportingbet vesztes fogadásnak könyvelte el. Most várom az ügyfélszolgálat válaszát.
több mint 11 éve
Ebben az esetben ha te a szerbekre teszel csak a döntetlen vagy a szerb győzelem a jó, az egy gólos montenegrói győzelem jelenti a döntetlent és a több gólos Montenegró win a 2.20-as odds.Szemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bkombimat nekem is csak a Schalke vitte...
Szerbia vs Montenegró
kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bkombimat nekem is csak a Schalke vitte...
Szerbia vs Montenegró
több mint 11 éve
Én meg gondolkoztam, hogy megrakom a Leverkusen, Mainz, United, Villa négyes közül valamelyiket helyette, de egyedül a U tuti győzelmére láttam esélyt, arra viszont olyan kicsi szorzó volt.. 😀Szemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bráadásul még vezettek is 1-0ra... nekem is vitte az egyiket, az angol-francia 5/6-om viszont szépen bejött + a Lazio is hozott pénzt, ha meg nyer a Valaga akkor egy rakat ojró üti a markom 😊davemayer
Az egész csak azért szar, mert ez lett volna az első mikor nyerek vele. bár hozzátartozik, hogy már leszoktam arról, hogy napi/heti szinten rakjak, mint középsuliba, és már elég régen nem raktam, de hát ez van 😀
több mint 11 éve
Szemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒Double Bráadásul még vezettek is 1-0ra... nekem is vitte az egyiket, az angol-francia 5/6-om viszont szépen bejött + a Lazio is hozott pénzt, ha meg nyer a Valaga akkor egy rakat ojró üti a markom 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szemét Schalke elvitte a mixem, pedig a másik 4 meccs jött áááááááááááááááááááá 😡 😡 😡 Nem igaz, hogy hazai pályán egy Freiburgot nem lehet megverni.... 😒
több mint 11 éve
tudom kicsit szánalmas, de ha van egy kedvenc csaaptom és ennyire nem látom esélyüket a győzelemre mint ebben az esetben (sajnos), akkor inkább nem fogadok az adott eseményre de ellenük nem rakok az tuti. Van aki inkább a szeretett csapata ellen fogad és akkor "mindenképpen" nyer, nálam ez nem megy.Erre számítottam (sajnos). De ahogy Sobri mondja: nem érzelmekkel kell sportfogadást játszani.danylyTaláltam egy kis aprót a bet-at-home-os számlámon, és feltettem az egészet a Magyarország-Norvégia női kézi meccsre. Izgalommal várom a végeredményt.danylyháááát... ja hogy a norvégokra tettél, akkor izgulhatsz 😀davemayer
Megtettem a magyarokat eddig meg sztem a bronzmeccsen is megteszem őket (ha más nem ilyen +3-as hendivel) de ellenük nem fogadok senkire.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Erre számítottam (sajnos). De ahogy Sobri mondja: nem érzelmekkel kell sportfogadást játszani.Találtam egy kis aprót a bet-at-home-os számlámon, és feltettem az egészet a Magyarország-Norvégia női kézi meccsre. Izgalommal várom a végeredményt.danylyháááát... ja hogy a norvégokra tettél, akkor izgulhatsz 😀davemayer
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Találtam egy kis aprót a bet-at-home-os számlámon, és feltettem az egészet a Magyarország-Norvégia női kézi meccsre. Izgalommal várom a végeredményt.danylyháááát... ja hogy a norvégokra tettél, akkor izgulhatsz 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Találtam egy kis aprót a bet-at-home-os számlámon, és feltettem az egészet a Magyarország-Norvégia női kézi meccsre. Izgalommal várom a végeredményt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mai kézikombimat csak a magyarok vitték el, mondjuk ha odafigyelek, és tudom, hogy Montenegró előttünk játszik, nem egyszerre velünk, mint fociban szokás csoport utolsó meccsén, akkor nyilván nem teszek ránk.
több mint 11 éve
Hát, ma is jött a spanyol-orosz X 8,50-ért.köszi Sobri hogy ismét idejöttél, de nem azt kérdeztem hogy mekkora lenne akkor az odds hanem hogy bejön-e. davemayerbiztos velem van a gáz, de kézilabdára meg kosárlabdára egyszerűen nem tudnék döntetlent tenni. Tudom, nagy odds és kézilabdába tényleg van sok olyan meccs ami elég szorosnak ígérkezik előzetesen is ahhoz hogy esetleg érdemes legyen de egyszerűen nem merném 😀Ha 10ből 2szer jönne be, akkor 1:5 lenne az odds, nem 1:10. 😛Sobri Jóska
szép tét, GZ, amúgy ilyen hányszor jön be? mert ha 10-ből 2szer bejön már megéri 😀davemayer
És nyilván nem teszek az összes meccsre, csak amiben azért látok némi esélyt. 😊 Egyelőre simán pluszban vagyok a két D miatt, de majd az EB végén összeszámolom, aztán meglátjuk érdemes volt-e.
Első félidő alapján eddig a német-montenegrói meccs is mehetett volna 12-szeresért (vagy még inkább a németekre 5-szörösért?...), de nem néztem ki belőlük, hogy ilyen jók lesznek.
Kosárlabdára én sem tennék. 😊
Ja és jut eszembe, a német-orosz 26-26-ról már így is lemaradtam, mert későn eszméltem. 😀
Persze valószínűleg most eljinxeltem az egészet, és egy döntetlen se lesz többet az egész Európa-bajnokságon, de hát most már mindegy.
több mint 11 éve
köszi Sobri hogy ismét idejöttél, de nem azt kérdeztem hogy mekkora lenne akkor az odds hanem hogy bejön-e.biztos velem van a gáz, de kézilabdára meg kosárlabdára egyszerűen nem tudnék döntetlent tenni. Tudom, nagy odds és kézilabdába tényleg van sok olyan meccs ami elég szorosnak ígérkezik előzetesen is ahhoz hogy esetleg érdemes legyen de egyszerűen nem merném 😀Ha 10ből 2szer jönne be, akkor 1:5 lenne az odds, nem 1:10. 😛Sobri Jóska
szép tét, GZ, amúgy ilyen hányszor jön be? mert ha 10-ből 2szer bejön már megéri 😀davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha 10ből 2szer bejönne, akkor nem lenne 1:5 odds, hanem ennél kisebb lenne. 😛biztos velem van a gáz, de kézilabdára meg kosárlabdára egyszerűen nem tudnék döntetlent tenni. Tudom, nagy odds és kézilabdába tényleg van sok olyan meccs ami elég szorosnak ígérkezik előzetesen is ahhoz hogy esetleg érdemes legyen de egyszerűen nem merném 😀Ha 10ből 2szer jönne be, akkor 1:5 lenne az odds, nem 1:10. 😛Sobri Jóska
több mint 11 éve
biztos velem van a gáz, de kézilabdára meg kosárlabdára egyszerűen nem tudnék döntetlent tenni. Tudom, nagy odds és kézilabdába tényleg van sok olyan meccs ami elég szorosnak ígérkezik előzetesen is ahhoz hogy esetleg érdemes legyen de egyszerűen nem merném 😀Ha 10ből 2szer jönne be, akkor 1:5 lenne az odds, nem 1:10. 😛
több mint 11 éve
biztos velem van a gáz, de kézilabdára meg kosárlabdára egyszerűen nem tudnék döntetlent tenni. Tudom, nagy odds és kézilabdába tényleg van sok olyan meccs ami elég szorosnak ígérkezik előzetesen is ahhoz hogy esetleg érdemes legyen de egyszerűen nem merném 😀szép tét, GZ, amúgy ilyen hányszor jön be? mert ha 10-ből 2szer bejön már megéri 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hát elég szar azért szukolni, hogy vagy dobjanak egyet gyorsan, hogy legyen idő egyenlíteni, vagy egyáltalán ne legyen több gól... 😀az igen, akkor végén nem izgultál... 😀Divathaverom a héten:kár, hogy én nem tudok ekkora tétekkel fogadni, biztos jó lehet 😀
juve 30k--->120k
stuttgart,real,frankfurt 10k--->47k
inter, barca meccsen 4.5 gólnál kevesebb lesz 50k--->175kHabi
de hát ki a kicsit nem becsüli:
Serbia v Sweden Tie 10.00 Nyertes
250 --> 2500
500-ról írtam át a tétet, mert nyúl voltam 😀
kaszo
mondjuk pár perccel a vége előtt 5 gólos különbségnél már amúgyis elkönyveltem veszteségnek magamban, így annyira nem lett volna gáz 😀
több mint 11 éve
az igen, akkor végén nem izgultál... 😀haverom a héten:kár, hogy én nem tudok ekkora tétekkel fogadni, biztos jó lehet 😀
juve 30k--->120k
250 --> 2500
kaszo
|
több mint 11 éve
haverom a héten:kár, hogy én nem tudok ekkora tétekkel fogadni, biztos jó lehet 😀
juve 30k--->120k
250 --> 2500
több mint 11 éve
haverom a héten:Ahogy a bölcs öregek mondják. Pénzt csak pénzből lehet csinálni.
juve 30k--->120k
inter, barca meccsen 4.5 gólnál kevesebb lesz 50k--->175k
no komment.Habi
több mint 11 éve
jött 4 szelvény is a hétvégén, közte 1 nfl. Kézilabda is jól jött, bár a Dortmund (bíró) elvitt egy 11k-s szelvényt ami a hétvége megkoronázása lett volna (akkor majdnem 20k plusszal zártam volna a hétvégét, így kicsit több mint 9k).haverom a héten:
juve 30k--->120k
inter, barca meccsen 4.5 gólnál kevesebb lesz 50k--->175k
no komment.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
nekem szerencsére egy multi bejött, de ígyis buktam kb 0.5 unitot... a többi multinál mondjuk legalább 2 szopóka volta...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.