NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
NFL tippek:

HOU,DAL,NE,CHI,CIN,PITT,IND,TEN,DEN,SEA,ATL,BAL,ARI,NO,NYG,PHI

Tutik: HOU,NE,CIN,DEN

Most nincs sok igazi tuti ezért én is komolyabb kockázatot vállaltam a szép oddsok reményében.
Kevésbé tutik: CHI,IND,TEN,SEA,ATL,NO
Itt az ATL és a NO-nak nagyon szép oddsa van és szerintem inkább az ő győzelmük a valószínűbb.Az ATL inkább, a NO a neccesebb de ha az O-ük úgy tudja a Frisco ellen is termelni a pontokat ahogy szokta általában akkor sok pontos meccsen nyernek (itt még a sok pontra is érdemes fogadni sztem).

IND és SEA nehezen de behúzza, ami rejtély az a PITT,BAL,TEN,ARI, NYG meccse. Ezeknél előzetesen nehezebb megtippelni az erőviszonyokat, inkább a meccsen fog igazán látszódni hogy ki a jobb. Amire én semmiképp sem mernék fogadni az a PITT-CLE és a GB-NYG meccs, ezeket végképp nem lehet sztem megtippelni. Valahogy behúzhatja a PITT a meccset de ha jó CLE-el találkoznak simán ki is kaphatnak. A BAL-t az oddsért érdemes megtenni sztem, nem hiszem hogy még egyszer az O-ük ennyire gyengén muzsikálna akár idegenben is.

Ebben a fordulóban sok pénzt nem éri meg megtenni szvsz, de az oddsok akár azt is eredményezhetik hogy kis összegből nagyot lehet kaszálni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sahtar, Bayern, MU, PSG. füligjimmy
a Münchent én nem mertem megtenni.

Eddig jön a West Brom meg az ETO is, remélem ez egy jó szombat lesz 😊davemayer
Megmondom őszintén, ha a Hannover nem játszott volna csütörtökön, én se tettem volna erre a meccsre. De a BM oylan szépen rápihent, sztem be akarják húzni. Ezután én is hanyagolom majd őket, olyan simán vezetik a tabellát. füligjimmy
no problemo, vezetnek is 😊davemayer
5-0 lett...

BM fanként én sem mertem megtenni... inkább a Schalke-t tettem meg, jól szoptam is...csebi
Schalkét én szinte senki ellen nem merem hendi nélkül megtenni. Egy döntetlenre akárki ellen jók, de nincs bennük olyan átütő erő, hogy bárkinek bármikor tudjanak minimum 1, de inkább 2 gólt rúgni.

Jó hét volt, a hétközi BL fordulóból is nyertem, ilyenkor sajnálom, hogy nem 50ezret raktam fel 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott

Megmondom őszintén, ha a Hannover nem játszott volna csütörtökön, én se tettem volna erre a meccsre. De a BM oylan szépen rápihent, sztem be akarják húzni. Ezután én is hanyagolom majd őket, olyan simán vezetik a tabellát. füligjimmy
no problemo, vezetnek is 😊davemayer
5-0 lett...

BM fanként én sem mertem megtenni... inkább a Schalke-t tettem meg, jól szoptam is...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve

no problemo, vezetnek is 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Megmondom őszintén, ha a Hannover nem játszott volna csütörtökön, én se tettem volna erre a meccsre. De a BM oylan szépen rápihent, sztem be akarják húzni. Ezután én is hanyagolom majd őket, olyan simán vezetik a tabellát.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Eddig jön a West Brom meg az ETO is, remélem ez egy jó szombat lesz 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sahtar, Bayern, MU, PSG.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mivel pénteken is van 10 college meccs, ideje veszíteni egy kis pénzt!

Arizona vs ASU 1.65
Washington vs Wazzu 1.18
CMU vs UMass 1.25
LSU vs Arkansas 1.25
Nebraska vs Iowa 1.15
Kent State vs Ohio 1.25

A szombatit majd külön 😀Höri
mocskos buzi Wazzu a 18-0-s utolsó negyedével 😀

több mint 12 éve
chaten kérdezz rá, de amúgy nézd meg h melyik TDre vonatkozik (első, utolsó, bármikor).
davemayer
Bármikorra volt direkt úgy raktam, de mint már említettem nekem adtak igazat. Bár most már nagyon odafigyelek...Hanni
bocs ezt az oldalt nem vettem észre, a írásod meg pont az utolsó volt az előzőn, azt hittem még nem írt senki 😀

jó hogy észrevetted, nem érdemes írni nekik, chaten sokkal gyorsabb a dolog.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
chaten kérdezz rá, de amúgy nézd meg h melyik TDre vonatkozik (első, utolsó, bármikor).
davemayer
Bármikorra volt direkt úgy raktam, de mint már említettem nekem adtak igazat. Bár most már nagyon odafigyelek...
több mint 12 éve
Olyankor mi a teendő ha szerintem jogtalanul nem írtak nekem jóvá egy nyereményt bet365-ön? Történt ugyanis hogy tegnap Pats-Jets meccsen megraktam a "Bárki más szerez TD-t". Ugye itt felvolt sorolva kb. 15 támadó játékos, és én kb biztos vagyok benne hogy Gregory nem volt beírva, mégis vesztettnek írták be a fogadást.

Vagy esetleg valahogy vissza lehet nézni a kritériumokat?Hanni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
tegnapi EL fogadások
egyik szelvény:
Anzsi, Bourdeaux, Kazany, Levante és 85. percben elmentem aludni, mert rohadt mérges voltam a Nápolyra, hogy nem tudnak nyerni Svédországban, erre felkelek reggel látom, hogy nyertek egy 90. perces tizivel 😀 27.82-es odds 😀

másik szelvény pedig:
Kazany, Bázel, Nápoly, Anzsi ja és persze, hogy a Vidin megy el... sosem fogadok magyar csapatra többet, mikor ellenük teszek, hősök lesznek, mikor rájuk, akkor jön a papírforma... az is egy 27-es odds volt

mai KHL párosítások, amiket raktam
Lokomotiv-Dynamo Moszkva
Magnitogorsk (jött) - Neftekhimik
Traktor (jött) - AK Bars
SKA - Avangard Omszk (jött)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Se levél, se semmi. Csak a jogos pénz a számlán. Pedig egy kis bónusz vagy bocsika jól jött volna.Hanni
Fasza... Most már én is rajtuk tartom jobban a szemem 😊 A lényeg, hogy a pénz meglett, a levél meg lehet később jön még 😊
több mint 12 éve
Se levél, se semmi. Csak a jogos pénz a számlán. Pedig egy kis bónusz vagy bocsika jól jött volna.
több mint 12 éve
Olyankor mi a teendő ha szerintem jogtalanul nem írtak nekem jóvá egy nyereményt bet365-ön? Történt ugyanis hogy tegnap Pats-Jets meccsen megraktam a "Bárki más szerez TD-t". Ugye itt felvolt sorolva kb. 15 támadó játékos, és én kb biztos vagyok benne hogy Gregory nem volt beírva, mégis vesztettnek írták be a fogadást.

Megnéztem a többi meccshez az ugyanilyen kategóriát, és nincs benne védő játékos egyikben sem. Emellett ugye a passz TD sem számít ide, szóval szerintem simán lehet, hogy csak a futott és elkapott TD-t számítják bele. Ami ha igaz, akkor azért jelezhetnének jobban is szvsz.Schleck
Hát én azért hiszem hogy az a bárki más a védőket jelenti, mert pl elég irreálisnak tartom hogy 2.60-ot fizetne valami 4. 5. számú sosem látott elkapóra, amikor pl 7x pénz volt Bradyre.... Vagy én gondolom rosszul hogy ha így gondolkoznának hogy valami "jött-ment" vagy falember kapja el, arra iszonyatos oddsnak kellene lennie? Nem tudom. Mindenesetre a levélre basznak válaszolni, mindjá írok nekik chaten.
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 177 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Texans, Pats pipa, már csak a Falcons, Ravens, Titans triónak kell nyernie vasárnap 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Megnéztem a többi meccshez az ugyanilyen kategóriát, és nincs benne védő játékos egyikben sem. Emellett ugye a passz TD sem számít ide, szóval szerintem simán lehet, hogy csak a futott és elkapott TD-t számítják bele. Ami ha igaz, akkor azért jelezhetnének jobban is szvsz.

több mint 12 éve
Nah megírtam, meglátjuk mi lesz 😊
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

nekem olyan volt, szintén itt, hogy egyik meccsen a hazaiakra fogadtam (angol 3mad talán) és még pár meccset mellé tettem. jött mind, angol 3mad is de arra azt írta, hogy vesztett, miközben nyertek a hazaiak. írtam nekik, bocsánatot kértek és még egy kis bónuszt is kaptam. azóta megnézem minden meccs végeredményét

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress

Írj a supportnak.

több mint 12 éve

Vagy esetleg valahogy vissza lehet nézni a kritériumokat?
több mint 12 éve
mivel pénteken is van 10 college meccs, ideje veszíteni egy kis pénzt!

Arizona vs ASU 1.65
Washington vs Wazzu 1.18
CMU vs UMass 1.25
LSU vs Arkansas 1.25
Nebraska vs Iowa 1.15
Kent State vs Ohio 1.25

A szombatit majd külön 😀

több mint 12 éve
hétvégi bevállalós bukó:
Oregon vs Stanford (1.07)Höri
Csak most esett le, hogy miert nem lepodtem meg a veresegen. 😀Schleck
a héten kb semmit se találtam el -> ezúttal újra kell próbálkozni!

több mint 12 éve
Hokiban hosszabításos w az x ugye?JayB
attól függ, ha rendes játékidőt tettél akkor az X számít, ha 2 esélyt akkor nyertnek.davemayer
buktam, xJayB
én speciel ezért nem szeretek hokinál rendes játékidőre tippelni, nagyon idegesítő, főleg ha utána meg nyer a csapat akire tettél... kevesebb odds de jobb a kétesélyes fogadás (hossz és büntető is számít ha van) vagy a rendes játékidős kétesély (hazai és x pl).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hokiban hosszabításos w az x ugye?JayB
attól függ, ha rendes játékidőt tettél akkor az X számít, ha 2 esélyt akkor nyertnek.davemayer
buktam, x