NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Én inkább a Tampát nem venném olyan biztosra.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Kíváncsi vagyok hol lesz meglepetés mert ebben a fordulóban igazán nem várok egyik párosításban sem.davemayer
A Colts nyerhet szerintem. kaszo
Nálam is necces a Pats még hazai pályán is, a secondary-jük hihetetlen. Ennek ellenére hazai pályán ha kevéssel is de behúzza sztem a Pats. Benne van egy sima siker is, de benne van egy szoros Colts győzelem is, ez tényleg csak a meccsen derül majd ki.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Kíváncsi vagyok hol lesz meglepetés mert ebben a fordulóban igazán nem várok egyik párosításban sem.davemayer
A Colts nyerhet szerintem.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
NFL tippek:

BILLS,ATL,TB,DAL,GB,HOU,CIN,STL,WAS,NO,DEN,NE,BAL,SF

Amire fogadtam:BILLS,ATL,TB,DAL,GB,HOU,CIN,NO,DEN,NE

Necces, ATL -10,5,DAL -7,5,GB -3.5,CIN,STL,WAS,NO -5, PITT(...), NE -10

A Steelerst még múlt héten raktam meg Rötyi sérülése előtt, de lehet az oddsért most is megtenném, hazai pályán lehet hogy nyernek.

Nem rossz forduló ez sztem fogadási szempontból, ATL,DAL,GB,HOU,CIN,NO,DEN,NE szép odds kötésben és azért meglepő lenne ha valamelyik nem húzná be. Inkább 5/6-ot meg 4/5-öt tettem mert vannak jó oddsok is(pl TB,CIN,GB).

Kíváncsi vagyok hol lesz meglepetés mert ebben a fordulóban igazán nem várok egyik párosításban sem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
napi KHL

2 multi bet lesz

1: Avangard 1.28 és Dynamo Moszkva 1.78

2: Traktor 1.75 és AK Bars 1.85

több meccs annyira nem tetszik... gondolkozom a Neftekhimik-en, hogy magamat kínozzam 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
jött is a Sibir 3-2, yeah!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na ez lesz a tuti nyerő: Dortmund-Fürth hazai, Liverpool-Wigan hazai, Newcastle-Swansea döntetlen, Reading-Everton döntetlen. Jeah!!!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hajnali nba szelvényeken a philly-utah 191.5 over ment el, 192 pont lett a meccsen... 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
ma csak egy meccs van
Sibir nyer rendes játékidőben, első meccs otthon, amur játszott és kikapott csütörtökön, utazhattak 400 KM-t 1.57 odds

több mint 12 éve
persze, hogy kifizetnék hiszen azon az oddson tetted meg.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Viszket a kezem, hogy tegyek-e kis aprót a steelers-re, jó az szorzója 😊

Bár nfl-re lehet nem túl okos dolog, nagyon rapszodikusak a teljesítmények.

Vicces volt látni bwin-en, hogy a kansas elleni meccs végén még fordítva voltak az oddsok, majd hirtelen levették és másnap tették ki korrigálva.

Vajon ha akkor valaki gyorsba lecsap és megteszi a baltimore-t olyan 2,6-os szorzóval azt kifizették volna?
több mint 12 éve
nah a Barys eddig dominál, sima 4-1 a 2. harmad végén
a harmad végén azért kaptak egy gólt biztos ami biztos...
7-2 és a SKA meccsen Radulov már 2szer beköszönt gyorsan 😊

Köszi szépen csebi a tippeket, 500--->2000
Lokomotiv jött hosszabbítás után, másik 2 nagyon sima voltHabi
nincs mit, én buktam, mert 3 wayen tettem meg (ezért volt nagyobb odds...) jelenleg úgy néz ki a a neftehimik sem fog nyerni, szóval szar napot zárok...

majd holnap jövök újra KHL-lel... és mostantól multiba csak a nagyon egyértelműt nem teszem 2 wayen...

több mint 12 éve
nah a Barys eddig dominál, sima 4-1 a 2. harmad végén
a harmad végén azért kaptak egy gólt biztos ami biztos...
7-2 és a SKA meccsen Radulov már 2szer beköszönt gyorsan 😊

Köszi szépen csebi a tippeket, 500--->2000
Lokomotiv jött hosszabbítás után, másik 2 nagyon sima volt

JT Daniels fan
több mint 12 éve
múltkori 3 multiból is 2 meccses legnagyobb végső odds-ú jött be...
másik kettőnél 2 kiemelt csapat szarul kezdett egyik visszajött X-re, de csak hosszabbításban nyert (én meg rendes játékidőt tettem meg)
másiknál meg vereség, az meg benne van
múltkori Neftekhimi meg X lett, ami tekintve hogy eleve buli fogadás volt, bőven benne volt, most sztem jobban bennük van a győzelem Rigában...

több mint 12 éve
partybets-en viszonylag magas odds-ok vannak KHL-re ezért fogadok ott, sztem a Lokomotiv-en fog állni vagy bukni, majd meglátjuk... Neftekhimi meg már bejöhetne vmikor...

több mint 12 éve
Az első szelvényt megtettem, bár nem voltak ennyire magasak az oddsok. Mondjuk kompenzál a SKA-t -0.5 hendivel tettem és 2.3 odds volt rá, a másik kettőre 1.2-1.3 volt

JT Daniels fan
több mint 12 éve
napi KHL

4 meccs tetszik: Barys 1.57 (kötelező most otthon a győzelem a leggyengébb ellen), Lokomotiv 1.55 (nekik is kell a pont, mert jön az SKA rájuk), SKA 1.48 (Vityaz leggyengébb otthon egyszer nyertek eddig SKA meg jó idegenben), Neftekhimi 2.40 (sztem nyernek Rigában, kisebb oddsra számítottam)

ezekből lett 2 bet
1: Barys, Lokomotiv, SKA
2: Neftekhimi

eddigi mérleg: 2-3 (eltalált meccsek: 6-3)

szerk: tegnapi meccs jött 4-2 lett (volt 3-0, majd 3-2 is aztán EN)

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hétvégi bevállalós bukó:
(most egész sok olyan van, ami megtetszett)

Oklahoma State +10.5 vs Texas Tech
Cincinnati +6.5 vs Rutgers
Ohio State -2.5 vs Wisconsin
Louisiana Tech -3 vs Utah State
Cal +14 vs Oregon State
USC -3 vs UCLA

Mára:
North Carolina vs Virginia (1.62)

Szombatra
Washington vs Colorado (1.06)
Georgia Tech vs Duke (1.20)
Texas Tech vs Oklahoma State (3.85) 😮
Louisiana Tech vs Utah State (2.35) 😮
Oregon vs Stanford (1.07)

több mint 12 éve
tegnap 8 meccsből megvolt 5, de a 4 betből csak 1, bár ígyis null szaldó volt...
3ból 1 tévesztés eleve buli volt, tehát várható volt, amúgy X lett, tehát nem gond
másik kettőnél meg az esélyesebb csapat gyengén kezdett, az egyik kikapott végül, másik meg csak hosszabbításban húzta be (pedig 3. harmadban asszem -2 is volt), de én csak rendes játékidőre toltam...

ma megtettem a Novokuznetsk-et 1.72-vel 2-0-ra mennek a 3. harmadban.

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
mai bukó:
holland-német 2,5 gól felett
spanyol w
portugál d,w
brazil d,w

több mint 12 éve
újra KHL, újra bet
multi 1: Dynamo Msk 1.55, Lokomotiv 1.48, SKA 1.70
multi 2: Torpedo 1.83, AK Bars 1.78
multi 3: Traktor 1.95, CSKA 1.95
buli fogadás: Neftekhimi 2.65

több mint 12 éve
Többet inkább ne rakj a Steelers-re dave,mikor ellenük fogadsz simábban nyernek 😀

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
nekem tegnap jött a Denver-Tampa-Seattle.
A másik szelón volt a ManCity, Atlanta meccsen 6perc30mp előtt lesz pont-és Houston 20p over...sajna ezt a Texans elvitte, de az első jött...

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Eheti tippjeim:

IND,BAL,DEN,NYG,MIA,DET,NE,ATL,TB,SEA,PHI,SF,CHI,PITT

amire fogadtam: IND,BAL,DEN,NYG,NE,SEA,SF,PITT

"buli": BAL -8,MIA,DET,ATL,NE -11,TB,PHI, PITT hendikeppel

Megtippelhetetlen de én mégis fogadok: CHI 😀

nagy meglepetést nem várok, lehet hogy nyer pl a Cowboys vagy összeomlik a MIA, de sztem akikre fogadtam azok mind behúzzák.

JoeyPorter megraktam a Steelerst látod?! 😀davemayer
😀 Én 3 szelót nyomtam kombiban:
BAL,NYG,DEN,NE
MIN,NO,TB
SEA,PHI,HOU
Sajnos kettő már dobós,de az az egy elég jól hozott 😊

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Eheti tippjeim:

IND,BAL,DEN,NYG,MIA,DET,NE,ATL,TB,SEA,PHI,SF,CHI,PITT

amire fogadtam: IND,BAL,DEN,NYG,NE,SEA,SF,PITT

"buli": BAL -8,MIA,DET,ATL,NE -11,TB,PHI, PITT hendikeppel

Megtippelhetetlen de én mégis fogadok: CHI 😀

nagy meglepetést nem várok, lehet hogy nyer pl a Cowboys vagy összeomlik a MIA, de sztem akikre fogadtam azok mind behúzzák.

JoeyPorter megraktam a Steelerst látod?! 😀davemayer
Ebből nekem a NYG, DEN is necces.
Hendikeppel a következőket tettem meg: IND, DET, TB, SEA, SF, PITT
meg egy 41 feletti pontot, a HOU-CHI-ra
ezek közül a SD-TB érzem a legneccesebbnek, kiderül...