NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Eheti tippjeim:

IND,BAL,DEN,NYG,MIA,DET,NE,ATL,TB,SEA,PHI,SF,CHI,PITT

amire fogadtam: IND,BAL,DEN,NYG,NE,SEA,SF,PITT

"buli": BAL -8,MIA,DET,ATL,NE -11,TB,PHI, PITT hendikeppel

Megtippelhetetlen de én mégis fogadok: CHI 😀

nagy meglepetést nem várok, lehet hogy nyer pl a Cowboys vagy összeomlik a MIA, de sztem akikre fogadtam azok mind behúzzák.

JoeyPorter megraktam a Steelerst látod?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀

nyert a Dinamo Moszkva yeah 😊davemayer
Notre Dame 1.08 vs BC
Louisiana Tech 1.07 vs Texas State
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri
mind bejött, hihetetlen!Höri
😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri
mind bejött, hihetetlen!

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egész jó voltam, most 8-ból csak 3-at buktáztam... 😂
Louisville -1,5
Marshall -3
TCU-KSU O 57,5

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri
Én megtenném az Oregont, és Texas Techet.
füligjimmy
Hát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....füligjimmy
nyer mindkettő nem Jimmy?davemayer
A TT hosszabbítás után nyert, hát igazam is volt, meg nem is. Amúgy nekem nem annyira szimpatikus ez a hétvége, 4/5 kombiban tettem csak, a Bayern behúzta, maradt a PSV, Barca, Real, Celtic. Mondjuk mostanában nagyon pirítok a párszáz forintos tétjeimmel, de a Real kedden elvitte egy családi ház árát 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri
füligjimmy
Hát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....füligjimmy
nyer mindkettő nem Jimmy?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
heti bukó

Baylor +21.5 vs Oklahoma - ez shootout lesz, nem sima
Texas A&M +14 vs Alabama - itt is bízok a szorosban
Louisville -2.5 vs Syracuse - perfekt szezon
Höri
buzi Lúvill.
amaz kettő még simábban jött mint akárki hitte

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri
füligjimmy
Hát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
buzi nordsjaelland, pedig a neheze jött már....Divat
Nekem az Arsenal kellett volna a fullos kombihoz 😒 <3 Arteta.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
buzi nordsjaelland, pedig a neheze jött már....

|
több mint 12 éve

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀Höri

Hát remélem volt annyi eszed, és nem hallgattál rám....

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army

😀

több mint 12 éve

nyert a Dinamo Moszkva yeah 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
persze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...

legalább a Leverkusen 0-ra nyer bejött...csebi
nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)Divat
az anzsiról sajna lekéstem... pedig szép szorzója volt...csebi
csodálkoztam is, nálam az tuti volt, interen kicsit féltem, de hálisten sima lett...amit nyertem fel is dobom hétvégére... 😀

|
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
persze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...

nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)Divat
az anzsiról sajna lekéstem... pedig szép szorzója volt...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve

nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)

|
több mint 12 éve

legalább a Leverkusen 0-ra nyer bejött...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

jók ezek a döntetlenek 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
3db szelvény:
 www.facebook.com/photo.php?fbid=515465981799428&set=a.206732219339474.58106.117149301631100&type=1&theater

JT Daniels fan
több mint 12 éve
heti bukó

Baylor +21.5 vs Oklahoma - ez shootout lesz, nem sima
Texas A&M +14 vs Alabama - itt is bízok a szorosban
Louisville -2.5 vs Syracuse - perfekt szezon

több mint 12 éve
életemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!csebi
én a második félidőt néztem, nem tudom miért dícsérik őket sztem elég szarok voltak, megfulladtak a saját tili-tolijukban. Kellett a Celtic győzelemhez a kapusuk is de teljesen megérdemelt volt. Azért én fogok fogadni a Barcára, a meccseik 3/4-ét még így is megnyerik kb szóval érdemes 😊 (bár nekem is 3 szelvényemet vitte el + az 5/6os kombimból is csak ez ment el)davemayer
jó csak idegességemben mondtam

jött a chelse,bm,juve és a barca meg ment...
persze NBA-ben is a lakers az, ami elviszi az összes szelvényemet... már kib. várom, hogy legyen újra KHL...

több mint 12 éve
életemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!csebi
én a második félidőt néztem, nem tudom miért dícsérik őket sztem elég szarok voltak, megfulladtak a saját tili-tolijukban. Kellett a Celtic győzelemhez a kapusuk is de teljesen megérdemelt volt. Azért én fogok fogadni a Barcára, a meccseik 3/4-ét még így is megnyerik kb szóval érdemes 😊 (bár nekem is 3 szelvényemet vitte el + az 5/6os kombimból is csak ez ment el)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
életemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
No beef, de ezektől a 5-6 meccses foci kombiktól mi a reális, amit vártok? Amit hoz (reális ha azt mondom, hogy 10-ből 2-3 jön be?) azt pont megkeresitek azzal, ha csak sima 2-3 közötti oddsokat raknátok egy-egy meccsel - kötés nélkül.Maka
Ha egy 5-6 meccses kombinak a szorzója 30-40 szeres, akkor 30-40ből 1 jön be, ugye matek. 😊
Ha 10-ből 2-3 jönne be, akkor az 3-5-ös szorzó lenne csak.
3-as szorzóért meg 5-6 meccset összekötni elég meredek...

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Lóversenyeket senki nem nyom? Remekül lehet hendikeppezni őket, ha valaki szereti a matekot. 😊 Persze elég függőset tud okozni, és masszív plusszot se termel, de arra jó például, hogy az egyetemi kosárszezonra felrakott pénzt kicsit megnöveljük. 😊

No beef, de ezektől a 5-6 meccses foci kombiktól mi a reális, amit vártok? Amit hoz (reális ha azt mondom, hogy 10-ből 2-3 jön be?) azt pont megkeresitek azzal, ha csak sima 2-3 közötti oddsokat raknátok egy-egy meccsel - kötés nélkül.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom