NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
47
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
25
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
25
11
22:25
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Eheti tippjeim:IND,BAL,DEN,NYG,MIA,DET,NE,ATL,TB,SEA,PHI,SF,CHI,PITT
amire fogadtam: IND,BAL,DEN,NYG,NE,SEA,SF,PITT
"buli": BAL -8,MIA,DET,ATL,NE -11,TB,PHI, PITT hendikeppel
Megtippelhetetlen de én mégis fogadok: CHI 😀
nagy meglepetést nem várok, lehet hogy nyer pl a Cowboys vagy összeomlik a MIA, de sztem akikre fogadtam azok mind behúzzák.
JoeyPorter megraktam a Steelerst látod?! 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
😀mind bejött, hihetetlen!HöriNCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
nyert a Dinamo Moszkva yeah 😊davemayer
Louisiana Tech 1.07 vs Texas State
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
több mint 12 éve
mind bejött, hihetetlen!NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
több mint 12 éve
Egész jó voltam, most 8-ból csak 3-at buktáztam... 😂Louisville -1,5
Marshall -3
TCU-KSU O 57,5
több mint 12 éve
A TT hosszabbítás után nyert, hát igazam is volt, meg nem is. Amúgy nekem nem annyira szimpatikus ez a hétvége, 4/5 kombiban tettem csak, a Bayern behúzta, maradt a PSV, Barca, Real, Celtic. Mondjuk mostanában nagyon pirítok a párszáz forintos tétjeimmel, de a Real kedden elvitte egy családi ház árát 😀nyer mindkettő nem Jimmy?davemayerHát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....füligjimmyÉn megtenném az Oregont, és Texas Techet.NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
nyer mindkettő nem Jimmy?Hát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....füligjimmyÉn megtenném az Oregont, és Texas Techet.NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
heti bukóbuzi Lúvill.
Baylor +21.5 vs Oklahoma - ez shootout lesz, nem sima
Texas A&M +14 vs Alabama - itt is bízok a szorosban
Louisville -2.5 vs Syracuse - perfekt szezon
Höri
amaz kettő még simábban jött mint akárki hitte
több mint 12 éve
Hát remélem helyén volt az eszed, és nem hallgattál rám....Én megtenném az Oregont, és Texas Techet.NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
buzi nordsjaelland, pedig a neheze jött már....DivatNekem az Arsenal kellett volna a fullos kombihoz 😒 <3 Arteta.
több mint 12 éve
Én megtenném az Oregont, és Texas Techet.NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀Höri
Hát remélem volt annyi eszed, és nem hallgattál rám....
- Abe Simpson
több mint 12 éve
NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀Notre Dame 1.08 vs BC
Georgia 1.12 vs Auburn
Rutgers 1.09 vs Army
😀
több mint 12 éve
NCAA tippek valaki? nem kell hogy spreades legyen (jó az is) lehet sima is 1.10-ért is csak kéne pár "tuti" 😀nyert a Dinamo Moszkva yeah 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csodálkoztam is, nálam az tuti volt, interen kicsit féltem, de hálisten sima lett...amit nyertem fel is dobom hétvégére... 😀az anzsiról sajna lekéstem... pedig szép szorzója volt...csebipersze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)Divat
legalább a Leverkusen 0-ra nyer bejött...csebi
|
több mint 12 éve
az anzsiról sajna lekéstem... pedig szép szorzója volt...persze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
persze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...nekem meg a qrva udinese vitte el az 5k-s mixem, szerencsére legalább másik jött:anzsi+rubin+inter+lever(0-1)
|
több mint 12 éve
persze, hogy az Interből is most szakad ki a gólzsák, és bukom az under 2.5 tétet...legalább a Leverkusen 0-ra nyer bejött...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
jók ezek a döntetlenek 😀
több mint 12 éve
3db szelvény:www.facebook.com/photo.php?fbid=515465981799428&set=a.206732219339474.58106.117149301631100&type=1&theater
JT Daniels fan
több mint 12 éve
heti bukóBaylor +21.5 vs Oklahoma - ez shootout lesz, nem sima
Texas A&M +14 vs Alabama - itt is bízok a szorosban
Louisville -2.5 vs Syracuse - perfekt szezon
több mint 12 éve
jó csak idegességemben mondtaméletemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!csebién a második félidőt néztem, nem tudom miért dícsérik őket sztem elég szarok voltak, megfulladtak a saját tili-tolijukban. Kellett a Celtic győzelemhez a kapusuk is de teljesen megérdemelt volt. Azért én fogok fogadni a Barcára, a meccseik 3/4-ét még így is megnyerik kb szóval érdemes 😊 (bár nekem is 3 szelvényemet vitte el + az 5/6os kombimból is csak ez ment el)davemayer
jött a chelse,bm,juve és a barca meg ment...
persze NBA-ben is a lakers az, ami elviszi az összes szelvényemet... már kib. várom, hogy legyen újra KHL...
több mint 12 éve
életemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!csebién a második félidőt néztem, nem tudom miért dícsérik őket sztem elég szarok voltak, megfulladtak a saját tili-tolijukban. Kellett a Celtic győzelemhez a kapusuk is de teljesen megérdemelt volt. Azért én fogok fogadni a Barcára, a meccseik 3/4-ét még így is megnyerik kb szóval érdemes 😊 (bár nekem is 3 szelvényemet vitte el + az 5/6os kombimból is csak ez ment el)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
életemben először és utoljára fogadtam a Barcara komolyan... elvitt egy 6-os szorzót... még a Chelsea W-t is bemákoltam, amitől féltem!
több mint 12 éve
No beef, de ezektől a 5-6 meccses foci kombiktól mi a reális, amit vártok? Amit hoz (reális ha azt mondom, hogy 10-ből 2-3 jön be?) azt pont megkeresitek azzal, ha csak sima 2-3 közötti oddsokat raknátok egy-egy meccsel - kötés nélkül.MakaHa egy 5-6 meccses kombinak a szorzója 30-40 szeres, akkor 30-40ből 1 jön be, ugye matek. 😊
Ha 10-ből 2-3 jönne be, akkor az 3-5-ös szorzó lenne csak.
3-as szorzóért meg 5-6 meccset összekötni elég meredek...
több mint 12 éve
Maka
2 760
Lóversenyeket senki nem nyom? Remekül lehet hendikeppezni őket, ha valaki szereti a matekot. 😊 Persze elég függőset tud okozni, és masszív plusszot se termel, de arra jó például, hogy az egyetemi kosárszezonra felrakott pénzt kicsit megnöveljük. 😊No beef, de ezektől a 5-6 meccses foci kombiktól mi a reális, amit vártok? Amit hoz (reális ha azt mondom, hogy 10-ből 2-3 jön be?) azt pont megkeresitek azzal, ha csak sima 2-3 közötti oddsokat raknátok egy-egy meccsel - kötés nélkül.