NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
130
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
63
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
9
8
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Köcsög Longhorns... 😀 legalább ne gondolkoztam volna el rajta, hogy inkább +19-cel rakom a Kansast, ez van...
ohio state +1 vs penn state !!! ez mégis micsoda?!
texas -19 vs kansas 😀
arkansas -6 vs ole miss
Höri
több mint 12 éve
Azért a bukiknak is meg kell élni valamiből. 😊azért a köcsög Celtic is képest most cumizni... hiányzik onnan a Rangers, így büntetlenül hullajthatják a pontokat... pedig szép szelvény lett volna ez a második, az első ahogy látom még bejöhet!csebiMai meccsek:Ezek is jöttek.
Olimpija Ljubljana-Panathinaikos V 1,5
Livorno-Cesena H 1,7
Standard Liege-Cercle Brugge H 1,4
XanTam
Szombatra két szelvény megy.
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Szpartak Moszkva-M Szaranszk H 1,25
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Szimferopol-Shaktar V 1,14
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Cudar világ lenne ha minden 1.1 simán jönne.
több mint 12 éve
azért a köcsög Celtic is képest most cumizni... hiányzik onnan a Rangers, így büntetlenül hullajthatják a pontokat... pedig szép szelvény lett volna ez a második, az első ahogy látom még bejöhet!Mai meccsek:Ezek is jöttek.
Livorno-Cesena H 1,7
XanTam
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
A Notre Dame tényleg annyival esélytelenebb, hogy rájuk 4,5-es szorzó van a Sooners 1,22-jével szemben?Newmannem hiszem, én meg is raktam egyedüliként
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Mai meccsek:Ezek is jöttek.
Livorno-Cesena H 1,7
XanTam
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
több mint 12 éve
tudom, és? system QB 😀múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Braxton Millernek agyrázkódása volt a múlt héten...jjncaa
Höri
több mint 12 éve
nem tagként nem látom sajna a listát, de jogos, erről lemaradtam.alapozva lettmondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀kaszoerre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
MIN, CHI, SD, SEA, GB, NYJ, ATL, WAS, NE, TEN, KC, DAL, DEN, SF.
davemayer
Fogadhatunk a jövő héttől is. Szerintem a 70% irreális.
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekreSobri Jóska
football.fantasysports.yahoo.com/pickem/3006
(a listavezető gyalu 69%-on áll)jjncaa
több mint 12 éve
alapozva lettmondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀kaszoerre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekreSobri Jóska
football.fantasysports.yahoo.com/pickem/3006
(a listavezető gyalu 69%-on áll)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀erre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
több mint 12 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekre
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek! Nekem tegnap a kockázatosabb szelvényem jött, a simább meg elment a PSV-n.
A nyerőm egyébként ez volt:
Lyon-Athletic H 1,81
Armani Milano-Caja Laboral V 2,36
Chalon sur Saone-Maccabi Tel Aviv V 1,45
Amúgy pár hete kezdtem újra a fogadást, eddig nem panaszkodhatom, pluszban van a bankrollom.
Mai meccsek:
Livorno-Cesena H 1,7
több mint 12 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:én szívesen olvasnám hetente 😀
Amire fogadnék is: CHI, SD, GB, NE, DEN, SF
"Buli": TB spreaddel, CHI spreaddel, SEA spreaddel, GB spreaddel, NYJ, ATL, WAS spreaddel, NE spreaddel, TEN, KC, DAL.
Mint ahogy te is látod ebben a fordulóban nem érdemes nagy összeget tenni mivel nagyon sok a 2 esélyes mérkőzés. Biztosabbra csak a CHI, GB, NE, SF győzelmet venném.davemayer
több mint 12 éve
A Notre Dame tényleg annyival esélytelenebb, hogy rájuk 4,5-es szorzó van a Sooners 1,22-jével szemben?
több mint 12 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Braxton Millernek agyrázkódása volt a múlt héten...
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.ohio state +1 vs penn state !!! ez mégis micsoda?!
texas -19 vs kansas 😀
arkansas -6 vs ole miss
több mint 12 éve
na nekem megint bukó 1 hete nem nyertem semmit,csak tapasztalatot.Am ja vezetnek is 2-0-ra az ukránok.Spurs beszopatott 😀 mindig az angolok...Napoli ilyen tuti vereség?JoeyPorterMa erre érkezünk:dettó,csak a vidi helyett a Newcastle győzelmet játszottam meg.Kiss
Rubinkazan -Neftcsi H
Vidi-Basel 2-3 gól
Inter-Partizan H
Maribor-Spurs V
Atletico M - Academica H
Dnipro - Napoli H
PSV-Stockholm H
500-6200JayB
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Liverpool @ 1.72Udinese @ 2.60
Borussia M'gladbach @ 2.40
PSV-1.0 @ 1.50
Fenerbahce @ 2.20
Bordeaux @ 2.30
6-os gyűjtő, 1 bet * 500,00 HUF
Várható nyeremény: 40403,14 HUF
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ukránok szerintem eléggé jók, meg Dnyetropklfskmldfmsdsfsd kint van a világ végén és az idő sem mediterrán. 😊Napoli ilyen tuti vereség?JoeyPorterMa erre érkezünk:dettó,csak a vidi helyett a Newcastle győzelmet játszottam meg.Kiss
Rubinkazan -Neftcsi H
Vidi-Basel 2-3 gól
Inter-Partizan H
Maribor-Spurs V
Atletico M - Academica H
Dnipro - Napoli H
PSV-Stockholm H
500-6200JayB
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Napoli ilyen tuti vereség?Ma erre érkezünk:dettó,csak a vidi helyett a Newcastle győzelmet játszottam meg.Kiss
Rubinkazan -Neftcsi H
Vidi-Basel 2-3 gól
Inter-Partizan H
Maribor-Spurs V
Atletico M - Academica H
Dnipro - Napoli H
PSV-Stockholm H
500-6200JayB
több mint 12 éve
Igazad van, hogy alap esetben csak a "tutikra" fogadsz, vagy amire akarsz.olyan változtatással elfogadom hogy nem az összes meccsre nézve hanem amelyikre én szeretnék fogadni, mert ugye élesben is arra fogadok amelyikre én szeretnék. Le szoktam írni a fordulók előtt általában hogy mikre fogadtam (meg tudod nézni ha visszaolvasol), megteszem ezt a jövőben is.davemayerSobri...davemayerVégülis szeretsz fogadni,én is, akkor ajánlok neked egy fogadást.
Mostantól minden alapszakaszmeccsre megírod előre a tippedet PM-ben, hogy ki nyeri a meccset, a utolsó forduló után összesítjük, és megnézzük eléred e a 70%-ot vagy sem.
Ha elérted - te nyertél, ha nem - én.
Ha érdekel a fogadás, akkor PM-ben megbeszéljük a részleteket.Sobri Jóska
De én azért ajánlottam ezt a fogadást, mert ezt írtad:
Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. davemayerVagyis az összes forduló összes meccsére kéne hozni a 70%-os arányt, ha ez igaz.
És én ugyebár ezt kérdőjeleztem meg, nem azt, hogy nyerő vagy e az általad választott meccsekkel.
Szóval a fogadásom még mindig az, hogy a hátralévő összes alapszakaszmeccsre tippelned kell, és hozni a 70%-os arányt. (Hogy mekkora összegben fogadunk azt természetesen te választod meg.)
No?
több mint 12 éve
Ma erre érkezünk:dettó,csak a vidi helyett a Newcastle győzelmet játszottam meg.
Rubinkazan -Neftcsi H
Vidi-Basel 2-3 gól
Inter-Partizan H
Maribor-Spurs V
Atletico M - Academica H
Dnipro - Napoli H
PSV-Stockholm H
500-6200JayB
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ma erre érkezünk:Rubinkazan -Neftcsi H
Vidi-Basel 2-3 gól
Inter-Partizan H
Maribor-Spurs V
Atletico M - Academica H
Dnipro - Napoli H
PSV-Stockholm H
500-6200
Truly madly deeply utálom a spurst
több mint 12 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:MIN, CHI, SD, SEA, GB, NYJ, ATL, WAS, NE, TEN, KC, DAL, DEN, SF.
Amire fogadnék is: CHI, SD, GB, NE, DEN, SF
"Buli": TB spreaddel, CHI spreaddel, SEA spreaddel, GB spreaddel, NYJ, ATL, WAS spreaddel, NE spreaddel, TEN, KC, DAL.
Mint ahogy te is látod ebben a fordulóban nem érdemes nagy összeget tenni mivel nagyon sok a 2 esélyes mérkőzés. Biztosabbra csak a CHI, GB, NE, SF győzelmet venném.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
olyan változtatással elfogadom hogy nem az összes meccsre nézve hanem amelyikre én szeretnék fogadni, mert ugye élesben is arra fogadok amelyikre én szeretnék. Le szoktam írni a fordulók előtt általában hogy mikre fogadtam (meg tudod nézni ha visszaolvasol), megteszem ezt a jövőben is.Sobri...davemayerVégülis szeretsz fogadni,én is, akkor ajánlok neked egy fogadást.
Mostantól minden alapszakaszmeccsre megírod előre a tippedet PM-ben, hogy ki nyeri a meccset, a utolsó forduló után összesítjük, és megnézzük eléred e a 70%-ot vagy sem.
Ha érdekel a fogadás, akkor PM-ben megbeszéljük a részleteket.Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sobri...davemayerVégülis szeretsz fogadni,én is, akkor ajánlok neked egy fogadást.
Ha érdekel a fogadás, akkor PM-ben megbeszéljük a részleteket.