Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
ezért nem szabad spreadet nagyon sok pénzzel megtenni, és én speciel inkább systemben (4/5, 5/6) szoktam rá tenni pont ezért. Van azért hogy egy ilyen is be szokott jönni, mondjuk az ilyen -7,5-től meg -10.5-től a falra mászok 😀 ezeket kerülni szoktam inkább.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
én pont nyertem egy egész szépet a hétvégén NFL-el és NCAA-el, bár az igaz h a Patsen simán el is mehetett volna. Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. Volt tavaly hogy minden meccs győztesét eltaláltam az adott fordulóban, egy spread nem jött be összesen, azóta is azzal kérkedek mindenkinek 😀davemayer
Van Al Pacinonak a Pénz beszél című filmje, ahol a társa Matthew McConaughey, és tippeket adnak fogadóknak.
Matthew a 16 meccsből 10-11-t rendszeresen eltalál, és ezzel kiemelkedik a többi tipptanácsadó közül.
Ez a 10-11 találat 62-69 százaléknak felel meg.
Mindenféle kötözködés nélkül kizárt, hogy neked 70% körül legyen a találati arányod, vagy 16 meccs esetén stabilan tudnád a 10-11-12 nyerő tippet.
Egyébként ha így lenne, rövid időn belül dollármilliomos lehetnél egyrészt a legjobb tippeket adó weboldal üzemeltetésével, másrészt kombinációs fogadásokkal, melyekkel kiaknáznád a 70% +EV-jét.
Sobri Jóska
most előkaparnám az összes szelvényemet, sztem 10-ből hetet simán el tudok találni (nem a sisakos fociból, arra nem fogadok). Az más kérdés, hogy mivel kötésben teszem meg őket, egy buktás viszi az egészet 😀 Az amcsi fociban nem a győztest olyan marha nehéz megtippelni, hanem a spreadet, vagy micsodát. A Packers otthon megveri a Jaxet? Meg. Hány ponttal? F@szom tuggya.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a bet365nél én is először a visszahívást kértem de utána beszéltem velük chaten (ezt ajánlom neked is) és azt hiszem egy üzenet formában sikerült konfirmálnom a számlámat. A bwinnél ez úgy működött hogy fel kellett töltenem a szig-emet jpg-ben és az alapján azonosítottak.

A bónusz is le van írva náluk hogy hogy lehet annyiszor jól megforgatni hogy utána kivehető legyen. Ha jól emlékszem a teljes összeget kell 3szor megforgatni és ha jól emlékszem az egyenkénti szorzónak meg kell haladnia az 1.50-et. Azt ajánlom hogy tedd fel 1-2 meccs kombinációjaként ami eléri ezt 3szor és akkor meglesz. Ha valami nem tiszta ajánlom a chat szolgáltatásukat, elég jó és tudnak is segíteni, csak kell a 4 jegyű azonosító számod (amit te adtál meg a regkor).

Sobri köszönöm hogy ismét kioktattál a saját bankrollom és szisztémámmal kapcsolatban, mindjárt el is kezdek gyorsan bukni hogy nehogy ne úgy legyen mint ahogy te írod. Egyébként 16 meccsből 10-et sztem nem csak én tudok eltalálni az NFL-ben, lehet valakinek még a 11 is megy... 😛

thx még egyszer. Amúgy nem játszok igazán nagy pénzben ezért nem nyerek milliókat, de nem is szeretnék olyan sok pénzt feltenni mert az már rosszul érintené a bankrollomat.

és még egy kiegészítés így utólag (de ha szeretnéd akkor akár alá is tudom támasztani neked):

fogadtam ebben a fordulóban a 49ers, Cowboys, Saints, Packers, Giants, Texans,Bills, Colts, Patriots, Raiders, Bengals, Bears győzelmére.

Ez ugye 12, ebből 2 nem jött be. A fő meccseim a 49ers, Cowboys, Saints, Giants, Texans, Patriots, Bears voltak, ebből a 7 meccsből 3 mindegyik szelvényemen rajta volt, de lehúztam így egybe is őket. Volt egy buliszelvényem amin rajta volt a Cards +6-tal, a Bills és a Raiders is a többi mellett, a Cards csak ezen szerepelt, míg a másik kettő még 2 szelvényen. Összesen (ha az 5/6-ot és a 4/5-öt külön-külön nézem) 21 szelvényt raktam amiből bejött több mint a fele, közte a "tuti" szelvényem is ahol nagyobb pénzt rakok fel 3-4 meccsre és bejött a "közepesen buli" szelvényem is ahol közepes vagy kevés összeget rakok fel 10+ meccsre.

Nem mondom hogy minden hétvégém ilyen jó ( a múlt heti a Pats veresége miatt pl nem lett jó) de ha ennek csak egy bizonyos részét nyerem meg minden héten akkor is (vörös posztó ON) PLUSZBAN VAGYOK egy adott dőszakot - itt pl a szezont- nézve.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A kifizetéssel kapcsolataban lenne pár kérdésem.

1, Ugye kitöltöttem mindent és van egy ilyen opció, hogy visszahívás kérése. Felhívni ugyan nem hívtak, de küldtek egy levelet a címemre, amiben volt egy 5 jegyű szám amit bekellett írni online+kéri az útlevél számomat. Az lenne a kérdésem, hogy az útlevél szám mindenképp szükséges vagy másféleképpen meglehet-e oldani? (mert őszintén most fogalmam sincs, hogy hol lehet 😛 )

2, Meg még jött egy ilyen:
"Köszönjünk, hogy igényelte 100% bónuszát a bet365 oldalán. Feljogosító befizetését sikeresen megjátszotta egyszer, így bónusza rendelkezésre áll a fogadásokhoz.

Ne feledje a befizetését és a bónusz együttes összegét háromszor kell megjátszania a kifizetés előtt. Amint teljesítette a bónusz megforgatási követelményeit, kapcsolatba lépünk Önnel."

Befizettem 5000-et meg akkor 5000 a bónusz, ez akkor azt jelenti, hogy összesen 30000 Ft-ért kell fogadnom mielőtt pénzt tudok kivenni?

3, Lesz még valami finomság vagy ezek után kitudom venni a k*rva pénzem? 😀

Előre is köszönöm a válaszokat. 😊

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
én pont nyertem egy egész szépet a hétvégén NFL-el és NCAA-el, bár az igaz h a Patsen simán el is mehetett volna. Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. Volt tavaly hogy minden meccs győztesét eltaláltam az adott fordulóban, egy spread nem jött be összesen, azóta is azzal kérkedek mindenkinek 😀davemayer
Van Al Pacinonak a Pénz beszél című filmje, ahol a társa Matthew McConaughey, és tippeket adnak fogadóknak.
Matthew a 16 meccsből 10-11-t rendszeresen eltalál, és ezzel kiemelkedik a többi tipptanácsadó közül.
Ez a 10-11 találat 62-69 százaléknak felel meg.
Mindenféle kötözködés nélkül kizárt, hogy neked 70% körül legyen a találati arányod, vagy 16 meccs esetén stabilan tudnád a 10-11-12 nyerő tippet.
Egyébként ha így lenne, rövid időn belül dollármilliomos lehetnél egyrészt a legjobb tippeket adó weboldal üzemeltetésével, másrészt kombinációs fogadásokkal, melyekkel kiaknáznád a 70% +EV-jét.

több mint 12 éve
én pont nyertem egy egész szépet a hétvégén NFL-el és NCAA-el, bár az igaz h a Patsen simán el is mehetett volna. Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. Volt tavaly hogy minden meccs győztesét eltaláltam az adott fordulóban, egy spread nem jött be összesen, azóta is azzal kérkedek mindenkinek 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A 3 neccesből egyedül a Schalke jött, Dortmundot nem gondoltam volna a hétvégi bajnoki után, City meg egy szar 😀 Soha többé nem szerepelnek a szelvényemben akkor sem ha Baktalórándházával játszanak... NFL-re egyébként fun rakni de semmiképp sem jövedelmező (nem mintha a soccer nagyon az lenne😛), olyan körbeverések vannak hogy lehetetlen eltalálni minimum 3-4 meccset kombóba úgy hogy valamit nyerjél is.
több mint 12 éve
Pláne... 😛
Ma raktam volna 3/0-val állnék jelen állás szerint.... 😀

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.Kiss
ide jobban illik, szal itt válaszolok, mert sztem ezt is olvasod:
MNF-re is lehet 😛 am azért mert kevesen ismerik/szeretik, és a megfelelő mennyiségű kínálat enélkül is megvan.kristof
köszi a választ.Elég szomorú..😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.Kiss
ide jobban illik, szal itt válaszolok, mert sztem ezt is olvasod:
MNF-re is lehet 😛 am azért mert kevesen ismerik/szeretik, és a megfelelő mennyiségű kínálat enélkül is megvan.
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊Newman
utolsó aligha 😛
több mint 12 éve
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊Newman
Arsenal már szopik is 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Porto kijev h
Zagreb psg v
Arsenal schalke (0:1) v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
ajax vs cityre kíváncsi vagyokKiss
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀Hanni
Én vendégre tettem 😀 akkor már kuka a mixem? 😀 am sztem könnyebben jöhet a city v mint a real v.de az is lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak 😀Kiss
sztem schalke 0-1-ről a necces, no meg citynek must win van

|
több mint 12 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀Hanni
Én vendégre tettem 😀 akkor már kuka a mixem? 😀 am sztem könnyebben jöhet a city v mint a real v.de az is lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀
több mint 12 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
ajax vs cityre kíváncsi vagyok

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
500 forint erejéig roppant bátor vagyok, Montpellier-Olympiakos D, és Malaga-Milan D

Szintén masszív 500ért, mert a sarki presszó csak beszippantott: Arsenal-Schalke H, Ajax-Man City V, Dortmund-Real Madrid V

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
mai meccseim😀inamo-PSG V,Ajax-City V,Dortmund-Real V 300-->1495.Gondolkozta még a Malagán és a Schalkén is,de végül nem raktam rájuk(még).

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? Valencia 2.05, Real 2.05, Schalke 3.6 szarzenal ellen. Ez így kombóba 43,12 öt szerintem nyerhető meccsre. JayB
Doh, a Chelsea tuti nem fog nyerni 😛Duff
Nincsenek most kifejezetten szar formában, nem lesz sima meccs de meglepődnék ha nem húznák be.JayB
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛Duff
Persze nagy összegben én sem tettem volna rá, de 2.9-es oddsal utólag is kurva jó volt a chealsea 😀JayB
Én így utólag adom 9.2-el is. 😉

több mint 12 éve
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? Valencia 2.05, Real 2.05, Schalke 3.6 szarzenal ellen. Ez így kombóba 43,12 öt szerintem nyerhető meccsre. JayB
Nincsenek most kifejezetten szar formában, nem lesz sima meccs de meglepődnék ha nem húznák be.JayB
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛Duff
Persze nagy összegben én sem tettem volna rá, de 2.9-es oddsal utólag is kurva jó volt a chealsea 😀
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛
több mint 12 éve
51 GÓL Nordsjaelland 1 - 0 Juventus
52 GÓL Shakhtar Donetsk 2 - 0 Chelsea

akkor ennyit a BL-ről.kaszo
hokik....

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
51 GÓL Nordsjaelland 1 - 0 Juventus
52 GÓL Shakhtar Donetsk 2 - 0 Chelsea

akkor ennyit a BL-ről.