NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
61
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
57
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
22
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
elég buzi BL eredmények voltak... kb csak a PSG nem tette meg az X-et (hendivel vagy anélkül...)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
mára ment egy ilyen:több mint 12 éve
nálam Milan-Real-City (4.04 szorzó)így utólag az X jobb lett volna mindegyikre 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ma PSG-REAL-SCHALKE-MILAN győzelem kéne. Milan több mint necces de előbb vagy utóbb ki kell pukkadnia a Malaganának, remélem ez most jön el.
több mint 12 éve
tegnap sikerült egy olyan spreadet megtennem, ami nem 0.5-re végződött, hát nem X lett így összességben... rohadt jó 😀fociban tegnap 3 bukó... úgy látom román bajnokságra is most fogadtam először és utoljára...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Getafe 😒
több mint 12 éve
De jó, csak egy 65-szörös szorzóm megy most el a Giantsen....kurva életbe...(kivéve, ha a Falcons nem tudja 4 ponttal többel megverni a Cowboyst, azon mondjuk meglepődnék erősen)na bakker 😕
Pedig minden jött eddig...GB, SEA -1,5 , DET -5,5, DEN -3,5, CHI -3,5 és akkor még az ATL -3,5
remélem kikapnak, mert ideges leszek, ha pont a NYG-en megy el a mixemNewman
Mellesleg egy kicsit sem megnyugtató, hogyha fogadsz az ellenre és kikap, ez nem win-win szitu, főleg, ha pont rajtuk megy a mix.... 😛
több mint 12 éve
Egyébként a másik 4 meccsre tőlem jár egy virtuális pacsi, és a Roma indoklása is helytálló. Kár érte 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
hétvége további része szörnyű volt...KHL-ben továbbra is 100% vagyok... most 10 nap szünet jön ott sajnos...megint szombat vnap 2ből 2 (ez a 2 meccs volt)
fociból 1 dolog jött be: SportingB és Benfica B mindkét csapat gólt szerez...
nba-ban csak bukó...meg az egy nfl szelvényem is...köszi washington...
most a román bajnokságból várok 2-t... abból egyik nem jön sztem, másikra még van esély... meg a Caen-Le Havre egy X sem ártana!
szerk. az az idegesítő, hogy azon a rohadt deadskins-en egy 8.5-s szorzó ment el...
több mint 12 éve
ugyan, épp a vélemények miatt tettem be ide.majd legközelebb összejön.
több mint 12 éve
na igen, csak elég sok döntetlenje van a Palermo-nak idén, a Roma meg szinte minden meccsen bealszik a második félidőre, gondoltam tudnak egy kis meglepetést okozni.tényleg bocs hogy így utólag ilyen okos voltam, nem akartam tovább rontani a hangulatodat. Tudom hogy milyen az ilyen.
legközelebb berakom ide a szelvényt, mielőtt feladom. 😊lol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na igen, csak elég sok döntetlenje van a Palermo-nak idén, a Roma meg szinte minden meccsen bealszik a második félidőre, gondoltam tudnak egy kis meglepetést okozni.legközelebb berakom ide a szelvényt, mielőtt feladom. 😊
több mint 12 éve
Palermo idegenben legendásan gyenge, eddig otthon szerezte pontjainak a nagy részét. Idén aztán nagyon gyenge csapatuk van, szívnak mindegy hogy hol játszanak. Nagy tipp lett volna a Napoli meccsre az X (bár abban sem volt benne egyáltalán) de erre a Roma elleni idegenbelire betervezték a vereséget a meccs előtt. Szar a Roma is, de annyira azért nem hogy ne húzzon be egy ilyen meccset. Bocs hogy csak így utólag tudok ilyen "okos" lenni 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
az bánt a legjobban, h a Napoli - Torino X és a Roma meccs között vaciláltam, persze sikerült rosszul döntenem.
több mint 12 éve
szép győzelem, de azt hiszem abban megegyezhetünk hogy kicsit meglepő is 😀na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...davemayerlátod-látod?! 😊JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tegnap jött 10k nfl-ből, még szerencse hogy félig részegen is jól sikerült félidőben belőni a végeredményeket 😀viszont a csúnya Napoli a 91.percben kapott baki gólja 3500 forintot vitt el 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...davemayerlátod-látod?! 😊
több mint 12 éve
na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
De jó, csak egy 65-szörös szorzóm megy most el a Giantsen....kurva életbe...(kivéve, ha a Falcons nem tudja 4 ponttal többel megverni a Cowboyst, azon mondjuk meglepődnék erősen)Pedig minden jött eddig...GB, SEA -1,5 , DET -5,5, DEN -3,5, CHI -3,5 és akkor még az ATL -3,5
remélem kikapnak, mert ideges leszek, ha pont a NYG-en megy el a mixem
több mint 12 éve
heti bukónyavalyás WVU 😊
Nebraska -1.5 vs Michigan State
WVU -6.5 vs TCU
Texas +7.5 vs Texas Tech
Höri
több mint 12 éve
Én értem, de ha 6-7 sima meccset összekombizol tízszeres szorzóért annak a valószínűsége, hogy mind jön 1:10-hez.Sima alatt értsd ésszerű papírforma. Amikor nincs semmi isteni megérzés, elvakultság csak egyszerűen x csapatnak illik nyerni. ÉS NEM 😊 Azt hogy összeségében nullánál talán kicsit jobb arányban vagyok az a megérzett/beletrafált, necces meccseknek köszönhetem, főleg az x-eknek. JayBAzért az 1:10-hez szorzó sosem sima.Még nem volt olyan hogy 6-7 elvileg sima meccs jöjjön de mindig elhiszem 😀JayBDortmund Bayern MU Chealsea Schalke Real BarcelonaÉs tényleg 😀
Papírforma ami nem sok jót sejtet. Egyébként 500--5000JayB
Nekem csak az MU,Chelsea volt innen+PSG,Fener,BragaJoeyPorter
Kb tízből egyszer be fog jönni.Sobri Jóska
Külön-külön 1:1.2, 1:1.6, de összességében pont annyi, amennyi az eredő oddsod.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Sima alatt értsd ésszerű papírforma. Amikor nincs semmi isteni megérzés, elvakultság csak egyszerűen x csapatnak illik nyerni. ÉS NEM 😊 Azt hogy összeségében nullánál talán kicsit jobb arányban vagyok az a megérzett/beletrafált, necces meccseknek köszönhetem, főleg az x-eknek.Azért az 1:10-hez szorzó sosem sima.Még nem volt olyan hogy 6-7 elvileg sima meccs jöjjön de mindig elhiszem 😀JayBDortmund Bayern MU Chealsea Schalke Real BarcelonaÉs tényleg 😀
Kb tízből egyszer be fog jönni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Azért az 1:10-hez szorzó sosem sima.Még nem volt olyan hogy 6-7 elvileg sima meccs jöjjön de mindig elhiszem 😀JayBDortmund Bayern MU Chealsea Schalke Real BarcelonaÉs tényleg 😀
Kb tízből egyszer be fog jönni.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Még nem volt olyan hogy 6-7 elvileg sima meccs jöjjön de mindig elhiszem 😀Dortmund Bayern MU Chealsea Schalke Real BarcelonaÉs tényleg 😀