NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
elég buzi BL eredmények voltak... kb csak a PSG nem tette meg az X-et (hendivel vagy anélkül...)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
mára ment egy ilyen:

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nálam Milan-Real-City (4.04 szorzó)
így utólag az X jobb lett volna mindegyikre 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ma PSG-REAL-SCHALKE-MILAN győzelem kéne. Milan több mint necces de előbb vagy utóbb ki kell pukkadnia a Malaganának, remélem ez most jön el.
több mint 12 éve
tegnap sikerült egy olyan spreadet megtennem, ami nem 0.5-re végződött, hát nem X lett így összességben... rohadt jó 😀

fociban tegnap 3 bukó... úgy látom román bajnokságra is most fogadtam először és utoljára...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Getafe 😒
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
De jó, csak egy 65-szörös szorzóm megy most el a Giantsen....kurva életbe...(kivéve, ha a Falcons nem tudja 4 ponttal többel megverni a Cowboyst, azon mondjuk meglepődnék erősen)
Pedig minden jött eddig...GB, SEA -1,5 , DET -5,5, DEN -3,5, CHI -3,5 és akkor még az ATL -3,5
remélem kikapnak, mert ideges leszek, ha pont a NYG-en megy el a mixemNewman
na bakker 😕
Mellesleg egy kicsit sem megnyugtató, hogyha fogadsz az ellenre és kikap, ez nem win-win szitu, főleg, ha pont rajtuk megy a mix.... 😛

több mint 12 éve
Egyébként a másik 4 meccsre tőlem jár egy virtuális pacsi, és a Roma indoklása is helytálló. Kár érte 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
hétvége további része szörnyű volt...

KHL-ben továbbra is 100% vagyok... most 10 nap szünet jön ott sajnos...megint szombat vnap 2ből 2 (ez a 2 meccs volt)
fociból 1 dolog jött be: SportingB és Benfica B mindkét csapat gólt szerez...

nba-ban csak bukó...meg az egy nfl szelvényem is...köszi washington...

most a román bajnokságból várok 2-t... abból egyik nem jön sztem, másikra még van esély... meg a Caen-Le Havre egy X sem ártana!

szerk. az az idegesítő, hogy azon a rohadt deadskins-en egy 8.5-s szorzó ment el...

több mint 12 éve
ugyan, épp a vélemények miatt tettem be ide.
majd legközelebb összejön.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
na igen, csak elég sok döntetlenje van a Palermo-nak idén, a Roma meg szinte minden meccsen bealszik a második félidőre, gondoltam tudnak egy kis meglepetést okozni.

legközelebb berakom ide a szelvényt, mielőtt feladom. 😊lol
tényleg bocs hogy így utólag ilyen okos voltam, nem akartam tovább rontani a hangulatodat. Tudom hogy milyen az ilyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na igen, csak elég sok döntetlenje van a Palermo-nak idén, a Roma meg szinte minden meccsen bealszik a második félidőre, gondoltam tudnak egy kis meglepetést okozni.

legközelebb berakom ide a szelvényt, mielőtt feladom. 😊

több mint 12 éve
Palermo idegenben legendásan gyenge, eddig otthon szerezte pontjainak a nagy részét. Idén aztán nagyon gyenge csapatuk van, szívnak mindegy hogy hol játszanak. Nagy tipp lett volna a Napoli meccsre az X (bár abban sem volt benne egyáltalán) de erre a Roma elleni idegenbelire betervezték a vereséget a meccs előtt. Szar a Roma is, de annyira azért nem hogy ne húzzon be egy ilyen meccset.

Bocs hogy csak így utólag tudok ilyen "okos" lenni 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

az bánt a legjobban, h a Napoli - Torino X és a Roma meccs között vaciláltam, persze sikerült rosszul döntenem.

több mint 12 éve
na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...davemayer
látod-látod?! 😊JoeyPorter
szép győzelem, de azt hiszem abban megegyezhetünk hogy kicsit meglepő is 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tegnap jött 10k nfl-ből, még szerencse hogy félig részegen is jól sikerült félidőben belőni a végeredményeket 😀

viszont a csúnya Napoli a 91.percben kapott baki gólja 3500 forintot vitt el 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...davemayer
látod-látod?! 😊

több mint 12 éve
na a Giants egy kicsit belerondított az összképbe de még így is jó kis forduló volt ez. Hálistennek a nagy pénzes szelvényemről valamiért lehagytam őket pedig gondolkodtam sokat rajta...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
De jó, csak egy 65-szörös szorzóm megy most el a Giantsen....kurva életbe...(kivéve, ha a Falcons nem tudja 4 ponttal többel megverni a Cowboyst, azon mondjuk meglepődnék erősen)
Pedig minden jött eddig...GB, SEA -1,5 , DET -5,5, DEN -3,5, CHI -3,5 és akkor még az ATL -3,5
remélem kikapnak, mert ideges leszek, ha pont a NYG-en megy el a mixem

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
heti bukó

Nebraska -1.5 vs Michigan State
WVU -6.5 vs TCU
Texas +7.5 vs Texas Tech
Höri
nyavalyás WVU 😊

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Dortmund Bayern MU Chealsea Schalke Real Barcelona

Papírforma ami nem sok jót sejtet. Egyébként 500--5000JayB
És tényleg 😀
Nekem csak az MU,Chelsea volt innen+PSG,Fener,BragaJoeyPorter
Még nem volt olyan hogy 6-7 elvileg sima meccs jöjjön de mindig elhiszem 😀JayB
Azért az 1:10-hez szorzó sosem sima.
Kb tízből egyszer be fog jönni.Sobri Jóska
Sima alatt értsd ésszerű papírforma. Amikor nincs semmi isteni megérzés, elvakultság csak egyszerűen x csapatnak illik nyerni. ÉS NEM 😊 Azt hogy összeségében nullánál talán kicsit jobb arányban vagyok az a megérzett/beletrafált, necces meccseknek köszönhetem, főleg az x-eknek. JayB
Én értem, de ha 6-7 sima meccset összekombizol tízszeres szorzóért annak a valószínűsége, hogy mind jön 1:10-hez.
Külön-külön 1:1.2, 1:1.6, de összességében pont annyi, amennyi az eredő oddsod.

több mint 12 éve

És tényleg 😀
Kb tízből egyszer be fog jönni.Sobri Jóska
Sima alatt értsd ésszerű papírforma. Amikor nincs semmi isteni megérzés, elvakultság csak egyszerűen x csapatnak illik nyerni. ÉS NEM 😊 Azt hogy összeségében nullánál talán kicsit jobb arányban vagyok az a megérzett/beletrafált, necces meccseknek köszönhetem, főleg az x-eknek.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress

És tényleg 😀
Kb tízből egyszer be fog jönni.

több mint 12 éve