Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
sportmajom.blog.hu/2013/07/08/penzmenedzsment_es_hozzaallasJó kis írások,figyelemmel fogom kisérni az oldalad,több szem többet lát alapon😊
Harmadik bejegyzés, pénzmenedzsment, unitrendszer, hedge-elés, fogadói magatartás.Maka
Hajrá
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/07/08/penzmenedzsment_es_hozzaallasHarmadik bejegyzés, pénzmenedzsment, unitrendszer, hedge-elés, fogadói magatartás.
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/07/06/sportbefektetes-mechanizmusMásodik bejegyzés.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Baseball tippek a jövő szezontól lesznek csak az oldalon, 😊
több mint 11 éve
És mikor jönnek a földi halandóknak a tippek?Matthew99Én is várom.
több mint 11 éve
Mai tuti: Francia U20,kicsi az odds de legalább tuti.
több mint 11 éve
És mikor jönnek a földi halandóknak a tippek?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
köszönöm a fogadóoldalaknak, hogy Del Potro kettő feletti oddsokat kapott mindenhol, ennyire biztos még egyetlen papírforma elleni tippemben sem voltam. és így még egy játékomat fedezi a tippsor, ma mg véletlenül sem végzek veszteséggel 😊slowmotionDe holnap újabb nap virrad... 😛
több mint 11 éve
köszönöm a fogadóoldalaknak, hogy Del Potro kettő feletti oddsokat kapott mindenhol, ennyire biztos még egyetlen papírforma elleni tippemben sem voltam. és így még egy játékomat fedezi a tippsor, ma mg véletlenül sem végzek veszteséggel 😊
több mint 11 éve
Ehhez nincs mit hozzáfűzni, max. ennyi: gratulálok. 😊az nba-val foglalkozó fórumon olvastam egy srác (aki rendszeresen fogad és egész jó százalékkal) írását, hogy érdemes az NBA döntőn döntetlenre tenni, hát szerencsére a 6. meccsen be is jött 13.5-es szorzó, minden meccsen ugyanannyival tettem, így a végére 5* pénzt szakítottam!csebiJaj hát ez én voltam.
Maka
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
nem akartalak név szerint megnevezni... köszi a tippet, sajnos ott nem tudom megtenni ugyanezt...az nba-val foglalkozó fórumon olvastam egy srác (aki rendszeresen fogad és egész jó százalékkal) írását, hogy érdemes az NBA döntőn döntetlenre tenni, hát szerencsére a 6. meccsen be is jött 13.5-es szorzó, minden meccsen ugyanannyival tettem, így a végére 5* pénzt szakítottam!csebiJaj hát ez én voltam.
Maka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Maka
2 760
az nba-val foglalkozó fórumon olvastam egy srác (aki rendszeresen fogad és egész jó százalékkal) írását, hogy érdemes az NBA döntőn döntetlenre tenni, hát szerencsére a 6. meccsen be is jött 13.5-es szorzó, minden meccsen ugyanannyival tettem, így a végére 5* pénzt szakítottam!csebiJaj hát ez én voltam.
több mint 11 éve
az nba-val foglalkozó fórumon olvastam egy srác (aki rendszeresen fogad és egész jó százalékkal) írását, hogy érdemes az NBA döntőn döntetlenre tenni, hát szerencsére a 6. meccsen be is jött 13.5-es szorzó, minden meccsen ugyanannyival tettem, így a végére 5* pénzt szakítottam!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Akit esetleg érdekel:www.sportfogadas.org/elozetes-FIFA_Konfoderacios_Kupa_2013-3620.html
A játékot (ha regelve vagy) elérheted a Tippjáték/Tippjáték Június 2013 útvonalon.
Jó tippelgetést mindenkinek. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
kis fogadó kis története #1:tettem egy fogadás hármas kötésben challenger tenisztornákra, közte a Gabashvili-Stepanek meccsre. Gabashvili úgy 2,30 körül lehetett, Stepanek 1,40.
amikor 1:1, 4:1 (ebben egy kettős brékelőny, TG adogatott az 5:1-ért) volt az eredmény, akkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy vajon nem kellett-e volna levédeni magam egy Gabashvili H-val, mert a hármas kötésnél 2,74-es az odds, a 2,3 visszahoz nullszaldóba, sőt kicsivel a fölé.
Stepanek amúgy zsinórban négy gémet hozott, és brékkel nyerte 5:6 után. most azt várom, hogy a harmadik meccsen az a csávó, akire tettem, az meccslabdánál lesérüljön...
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Van olyan oldal ahol NFL playoff résztvevőkre lehet fogadni? Ha igen tudtok linkelni oddsokat? (bwin-en és bet-at-home-on néztem, ott nem találtam ilyen kategóriát)RataxesIlyet találtam csak: sports.williamhill.com/bet/hu/betting/y/1/American-Football.html
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol NFL playoff résztvevőkre lehet fogadni? Ha igen tudtok linkelni oddsokat? (bwin-en és bet-at-home-on néztem, ott nem találtam ilyen kategóriát)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Beten, ha rakok meccs előtti fogadást a BL döntőre, akkor az "ingyen" élő fogadás során csak erre vagy bármelyik meccsre rakhatok (kötésben mondjuk) ?szerk.:közben megtaláltam, hogy bármelyikre 😊
több mint 11 éve
A "mit tehetek meg"-nek magasabb a prioritása a "mit van jogom megtenni"-nél.és ez nem sért semmilyen szabad piaci elvet?davemayerMagyarországról a szolgáltatóknál elérhetetlenné teszik azokat az oldalakat, akik nem hajlandók a kivetett adót befizetni és hát erősen kérdéses, hogy hányan lesznek hajlandóak ezt megfizetni, főleg, hogy semmi nem garantálja, hogy bármikor nem emelik majd tovább.Dub...Dubegy dolgot nem értek: azt hogy akarják megakadályozni hogy valaki oda fizessen be? mert hogy nem a szolgáltatásuk minőségével az biztos...davemayer
több mint 11 éve
és ez nem sért semmilyen szabad piaci elvet?Magyarországról a szolgáltatóknál elérhetetlenné teszik azokat az oldalakat, akik nem hajlandók a kivetett adót befizetni és hát erősen kérdéses, hogy hányan lesznek hajlandóak ezt megfizetni, főleg, hogy semmi nem garantálja, hogy bármikor nem emelik majd tovább.Dub...Dubegy dolgot nem értek: azt hogy akarják megakadályozni hogy valaki oda fizessen be? mert hogy nem a szolgáltatásuk minőségével az biztos...davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dub
1 019
Magyarországról a szolgáltatóknál elérhetetlenné teszik azokat az oldalakat, akik nem hajlandók a kivetett adót befizetni és hát erősen kérdéses, hogy hányan lesznek hajlandóak ezt megfizetni, főleg, hogy semmi nem garantálja, hogy bármikor nem emelik majd tovább....Dubegy dolgot nem értek: azt hogy akarják megakadályozni hogy valaki oda fizessen be? mert hogy nem a szolgáltatásuk minőségével az biztos...davemayer
több mint 11 éve
egy dolgot nem értek: azt hogy akarják megakadályozni hogy valaki oda fizessen be? mert hogy nem a szolgáltatásuk minőségével az biztos...Ez lesz szerintem is. Ugye a megadóztatásukról szóló törvényt már talán be is adták. Ha jól emlékszem játéknemenként évi 100 millió + a bevétel 20%-a lenne nekik az adó. Innentől kezdve ha át tudják erőszakolni, akkor a kurucinfo ellen kitalált törvény is rájuk lesz húzható, és majd a magyar szolgáltatóknál szépen letiltatják őket.Dubvan másik esélyük is, ha szépen kiszorítják a piacról az illegális oldalakatjjncaawww.rangado.hu/tartalom/cikk/243785_allami_fogadooldal_indultAmadeus91Nagy bust lesz.Nem hiszem hogy fog tudni versenyezni pl a bet kínálatával,én biztos nem fogok átmenni soha.(egy esélyük van,ha brutál kezdőbónuszt adnak)Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal