Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Maka
2 760
PL 4. forduló: sportmajom.blog.hu/2013/09/10/premier_league_4_fordulo_2013_szept_14NFL Week 2: sportmajom.blog.hu/2013/09/10/nfl_week_2_2013_szept_12
Hajrá!
több mint 11 éve
mea culpaA Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?zinedine5na ugye 😛davemayer
több mint 11 éve
Mivel nem leszek netközelben ezért már most megosztom veletek az első heti NFL-tippjeimet:3 tippem lett rossz, azokat sem játszottam nagy téttel, nekem jó lett ez az első hét, egyedül a TB vereség fáj mert annak jó oddsa volt és ha bejön durva kasza lett volna már most. A KC-SF-SEA-NO-HOU kombóval így is elég jó lett.
BAL-DEN NE-BUF SEA-CAR CIN-CHI MIA-CLE MIN-DET OAK-IND KC-JAX ATL-NO TB-NYJ TEN-PIT GB-SF ARI-STL NYG-DAL PHI-WAS HOU-SD
nagyrészt az esélyeseket favorizálom én is, ezek között azonban van igen necces is: ilyen pl a CHI, a DET, a TB és a WAS győzelme. Ami jó oddsú és sztem érdemes megtenni az a KC, SF, SEA, NO, HOU, esetleg még a MIA.Első héten semmiképpen sem érdemes magas összegben játszani, én ilyenkor csak kb a 40%-át teszem fel annak amit egyébként szoktam. Ha kisebb odds is elég (mondjuk egy duplázásra) ajánlom a DEN-NE-IND-PIT kombót.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A Saints-Hawks okés, a Jets-Bucs meg necces?zinedine5na ugye 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
az a BC-s tipp elég meredek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ehétre : Saints - 3 Tampa ellenBoston college +14 USC ellen
Kent State +37,5 LSU ellen
ezeket gondolom biztosabbnak + megraktam Louisville - 13 Kentucky ellen
vélemények?
Twitter: azajoey
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Ejj, hogy a 90es oddsos, 8 meccsből álló buliszelvényem egy meccsen (MIN-DET) ment el...de legalább a hétfő esti rangadókra tett fogadások szépen bejöttek mind 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Holnapra én ezeket néztem ki:Észt gól 1,72
+1 észt hendi 2,45
több mint 11 éve
Én 7 meccsre fogadtam, ebből az SD-Hou (2) vissza van és a Jets-Tampa elment. Szisztémába raktam úgyhogy még van esély.
több mint 11 éve
Én nagyon megégtem, de legalább azt hiszem ráleltem a stratégiámra a többi NFL hétvégére.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Én is látva,hogy mindhárom szelvényem bukó,még az SF meccs előtt adtam fel egy SF,STL,DAL kombót,amivel visszajött az előző 3 bukója
több mint 11 éve
Nem hittem volna, hogy negatívba sikerül kihozni az első heti NCAAF/NFL tippsort, de sikerült. 😀Newmanhát nekem is majdnem, de gyorsan megtettem még azt, hogy a Niners több, mint 26 pontot szerez, plusz a Cardinalst +3,5-ös hendivel, így kb nullszaldós 😊
több mint 11 éve
Nem hittem volna, hogy negatívba sikerül kihozni az első heti NCAAF/NFL tippsort, de sikerült. 😀
több mint 11 éve
Legaux career ending sérülés. Hát ez váratlanul jött, bukott a Cincy.
több mint 11 éve
Cincinnati (1.32) @ Illinoisés akkor még egy ilyet
Washington State +15 (1.91) @ USCHöri
Oregon State - Hawaii 55.5-nél több pont lesz.
több mint 11 éve
Köszönöm lengyel "barátainknak" a csodálatos hazai döntetlent.(N)
több mint 11 éve
az enyémet a tavalyi EB fő esélyese, Svájc vitte el. Pedig 4-1re is vezettek 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
nekem a bosnyák-szlovákon ment el. ez van. a cseh-örményen gondolkoztam, de ez a hónap most nem papírformás. olyan csapatokra mondjuk nem szeretek tenni, akiknek már nincs tétje, és a hollandok kb ilyenek.Behalok, ha azon megy el a mixem, hogy a hollandok nem tudják lenyomni az észteket bakker! Pedig 60. perc és 2-1 o.0Duffnálam a csehek kaptak ki az örményektől (!!!), szóval nem lepődnék meg...berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Behalok, ha azon megy el a mixem, hogy a hollandok nem tudják lenyomni az észteket bakker! Pedig 60. perc és 2-1 o.0Duffnálam a csehek kaptak ki az örményektől (!!!), szóval nem lepődnék meg...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Duff
3 133
Behalok, ha azon megy el a mixem, hogy a hollandok nem tudják lenyomni az észteket bakker! Pedig 60. perc és 2-1 o.0
több mint 11 éve
sportmajom.blog.hu/2013/09/06/makogas_2013_szeptne foglalkozz az idiótákkal a facebookról! én köszönöm a tippjeidet, élmény olvasni az írásaidat (gondolok itt az úti beszámolóra is) és ne hagyd abba!
Pár infó, meg válaszolgatás a kapott kérdéseimre. Basic knowledge az oldallal kapcsolatban.Maka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Maka
2 760
sportmajom.blog.hu/2013/09/06/makogas_2013_szeptPár infó, meg válaszolgatás a kapott kérdéseimre. Basic knowledge az oldallal kapcsolatban.
több mint 11 éve
Hétvégi NCAA tippek is jöhetnek, főleg szombat érdekel mert pénteken a válogatott meccsekre ruházok be.Bazzanién azzal mindig bukok, lassan már Európa összes országát rühellem valami korábbi sérelmem miatt.
Cincinnati (1.32) @ Illinois
Washington State +15 (1.91) @ USC
több mint 11 éve
Hétvégi NCAA tippek is jöhetnek, főleg szombat érdekel mert pénteken a válogatott meccsekre ruházok be.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Én is tettem 3 szelvényt.Az egyik tutistább (?): Pats,Broncos,Steelers,Colts,ezt nagyobb téttel.A második már rizikósabb:Bengals,Vikes,Falcons.A harmadik meg olyan közepes:Bucs,Chiefs,Dolphins,TexansAz NFC East derbyket kihagytam,mert eszem nincs,miket kellett volna tenni.Szivem szerint Cowboys,Redskins W-ket húztam volna,de valamiért gyanús,hogy a Giants behúzza