Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Maka
2 760
Bónuszpickem a hétvégére. sportmajom.blog.hu/2013/09/21/nfl_week_3_2013_szept_20-24_bonuszpickTovábbra is a visszakapaszkodásért játszom, de tetszik a lőlap, még ha sok meccsen is vagyok érdekelt. A fényt már látom az alagút végén, szép lassan megfordul majd a történet.
több mint 11 éve
Az Osasuna négy zakó után végre győzni tudott!Egyszer minden sorozatnak vége szakad.
Na, ennek pont akkor lett vége, amikor fogadtam a győzelmükre.😊
Köszönöm Riera, köszönöm Armenteros!(L)
több mint 11 éve
ha Davis nem játszik, akkor megériHali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzoltEsetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.gulyzolt
több mint 11 éve
Szép, kerek elemzés, frappáns konklúzióval.Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzoltEsetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.gulyzolt
több mint 11 éve
gulyzolt
4
Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzoltEsetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.
több mint 11 éve
gulyzolt
4
Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.
több mint 11 éve
Igen, szerencsém volt, de maga a sportfogadás is egy szerencsejáték.Vannak olyan oldalak, amik segítenek kicsit/Maka kartárs oldalát is használom/, én ezt szoktam első sorban használni:
www.ingyentipp.info/
Ez az egyik ismerősöm oldala, aki akarja nézegesse!
Jószerencsét!
több mint 11 éve
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74nem fogják, otthon jobb a Miami.
több mint 11 éve
Fiorentina H, Lazio H ezek voltak a tegnapi tippjeim, és az olaszok nem is okoztak csalódást!Mondjuk nagy szerencséd volt mert az olasz csapatok kurvára nem szokták komolyan venni az EL-t. Emiatt veszett el leginkább a 4BL helyük és ezért vannak a portugál csapatok pl az első kalapban.
Szerencsémre a Valencia meccsről az utolsó pillanatban lemondtam.
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.
Barca, Real pedig hendikepesen.laccoo74
több mint 11 éve
Fiorentina H, Lazio H ezek voltak a tegnapi tippjeim, és az olaszok nem is okoztak csalódást!Szerencsémre a Valencia meccsről az utolsó pillanatban lemondtam.
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.
Barca, Real pedig hendikepesen.
több mint 11 éve
még egy ilyen choker csapatot mint a Philly, sztem utoljára fogadtam rájuk ha nagyjából kiegyenlítettek az esélyek, egyszerűen botrány volt ahogy megverték magukat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
NFL Week 3:KC- PHI HOU-BAL NYG-CAR GB-CIN STL-DAL CLE-MIN TB-NE ARI-NO SD-TEN DET-WAS ATL-MIA BUF-NYJ JAX-SEA IND-SF CHI-PIT OAK-DEN
Egy kicsit jobban tetszenek az eheti oddsok, persze csak ha bejönnek a számításaim 😀
heti tuti kombi: MIN-NO-HOU-SF-DEN(-NE)
Neccesebbek:
PHI - szerintem meglesz nekik ez a hazai győzelem, jó a KFC de látva az Eagles játékát simán lehet nekik egy hullámvasút ez a szezon, legutóbb lejtőn voltak a SD ellen, most lehet hogy az emelkedő jön
TEN- Nem hiszem hogy fogadok erre a meccsre, de ha tippelnem kéne inkább a masszívabb Titansre fogadnék bár benne van egy vendég is simán
CIN- ez egy nagyon érdekes meccs lesz, én tuti ezt fogom nézni, óriási csata várható. Bízom a Bengalsban hogy a mi csoportunkat "döntően" sikerül befolyásolnia és megverik a GB-t valahogy, az oddsuk is elég jó (2.25)
DAL- Ez már majdnem tuti kategória lenne, ha nem a Dallas lenne 😊 1.53-ért teljesen vállalható
WAS- Ez megint nagyon necces, de látva mit szerencsétlenkedik idén is a Lions akármilyen jó is a keretük O oldalon képesek elbukni a meccseket, főleg idegenben. Ha kikaptak az ARI ellen, kikaphatnak az életéért küzdő (...?) WAS ellen. 1.77ért bevállalható, de ez tényleg nagyon necces pick
NYG- ha jól emlékszem tavaly is találkoztak egy TNF keretében és az oddsok ugyanígy alakultak (kevesebb a CAR oddsa, korábban 1.77-2.05 volt az arány, most ezt 1.87-1.95re mérsékelték) és a Giants kiütötte a Pantherst. Az erőviszonyok nem sokat változtak, ha működni fog a Giants offense ezt a meccset nem fogják elbukni + ilyen jó oddsért nekem be kell vállalni
ATL- Na ez az eheti WTF nálam. 2 meccset nyert a MIA és már esélyes a Falcons ellen? A hazai pálya ellenére nálam az Atlanta az esélyese ennek a meccsnek, főleg mert nagyon kell nekik a győzelem. 2.20ért pedig ismét egy nagy odds aminek a valószínűsége nagyobb mint azt a számok sejtetik.
NYJ- Na erre nem fogadok az tuti, itt csak rábökni lehet utána meg imádkozni a pénzedért 😊
CHI- Bízom a Bearsben, pontosabban inkább abban hogy a PIT nem támad fel... A Steelersnek kb az utolsó esélye ha meg akarja fordítani a szezonját, ha a Bears okosan játszik megvan a kellő tapasztalat és tudás a pályán hogy kihasználják az ellenfél hibáit.
Hendikep:
PHI -6.5, DAL -4, Vikes -6.5, SEA -19 DEN jelenleg -14,5, ezt nem ajánlom, de ha lesz alacsonyabb a 2 TD-s határ alatti azt már igen, én személy szerint -9.5-t raknék. A fentiek közül különösen a MIN -6.5-je 1.91ért ami ajándéknak tekinthető, 1 TD-s különbség minimum van a 2 csapat között.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na, örülök, hogy konzervatív maradtam, és csak Milan H, Porto V lett megtéve, és nem dőltem be olyan "slágertippeknek", mint Chelsea H... 😊
több mint 11 éve
Clady kikészült, Big Brother-t kinyírják aNFL Week 3: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20A denvert nem érzed nyerőnek otthon -14,5 -re?
Maka
Kíváncsi lennék mit gondolsz róla, én csak hobbista vagyok, de ez elég "tutinak" tűnik elsőre blikkre, és meglepett, hogy kihagytad.
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?steroid stewie
több mint 11 éve
Nem az a lényeg, hogy tuti e egy tipp.NFL Week 3: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20A denvert nem érzed nyerőnek otthon -14,5 -re?
Maka
Kíváncsi lennék mit gondolsz róla, én csak hobbista vagyok, de ez elég "tutinak" tűnik elsőre blikkre, és meglepett, hogy kihagytad.
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?steroid stewie
Hanem az, hogy van e benne érték.
-7 remek, tán még -10 -ért van, +2TD különbségért egyértelműen nincs.
több mint 11 éve
steroid stewie
268
NFL Week 3: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20A denvert nem érzed nyerőnek otthon -14,5 -re?
Maka
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Chelsea, Schalke, Porto, Barca (0-2) - elég simának tűnik, aztán valamelyik úgyis bukta lesz 😊Dexxter Tailornekem ment a Barca-Ajax+3 hendivel az Ajax, Napoli-Dortmund 2,5 over és a Shalke H.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Chelsea, Schalke, Porto, Barca (0-2) - elég simának tűnik, aztán valamelyik úgyis bukta lesz 😊
több mint 11 éve
Na, szépen termelt a City, és az United is.Mára a Marseille - Arsenal, és a Valencia - Swansea kombót fogom tolni.
Arsenal, Valencia win!
több mint 11 éve
kurva juventus, ez a véleményemdavemayer+1 (a Sociedad is elmehet a f*szba, hogy otthon nem képes egy döntetlenre legalább)
több mint 11 éve
kurva juventus, ez a véleményem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szeretem a tökéletes napokat.Ma is jól kerestünk.Holnapra még nem néztem ki semmit,de az Arsenal,Porto,Dortmund tetszik.Holnap majd utánuk nézek részletesen.
több mint 11 éve
Real Madrid @ 1.66Man Utd @ 1.90
PSG @ 2.30
Man City @ 1.85
Hú de sima kombi lett, nem gondoltam volna. 😊
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
nos a "bundaolaszfoci" (na jó, nem hiszek benne, csak van mire fogni 😀 ) és a Benfica 2,5 over vitte a szelvényemet. Holnaptól viszont beindul a minden napi szelvény, egy telefon árát össze kell szedni apránként (vagy elbukom a maradékot).
Burrow > Luck valaha is