Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon él a topik, akkor berakom én is a hétvégi NCAA futballt.

Tennessee +17.5 @ Florida.
Senkit se zavarjon meg az Oregon elleni katasztrófa, a SEC East rangadókon jó ha 18 pont összesen össze szokott jönni. A Florida védelmét persze nem kell bemutatni, akármikor felrakhatnak akár punt blokkból 2 touchdownt, de maximum ilyen esetben érezném veszélyben a tippet. Ha Driskel nem fut 100 yardot úgy, mint tavaly egyszer, akkor továbbra is maximum közepes lesz a támadójátéka a gátőröknek.

Pittsburgh -4 @ Duke
Hajlamos vagyok túlzottan szkeptikus lenni a Duke-kal, ezt előrebocsátom. A PITT nekem tetszett az első héten, függetlenül attól, hogy Jameis Winston ellen fogalmuk nem volt mit kéne csinálni. Ha nem adták volna el a labdát sokszor, még jobb eredménnyel nyitottak volna. Ha ezen túllépnek, akkor ki fog jönni a tudáskülönbség a Duke ellen. Aaron Donald (DT) a NM State ellen egymaga csinált 4 TFL-t, szerintem a Blue Devils is be fog horpadni ellene a fal közepén. Kétarcú csapat volt mindig is a Pittsburgh, de új ACC csapatként hol kéne nyerniük ha nem Durhamben?

San Jose State +5 @ Minnesota
A tippet @shawnka támogatta. Gyenge csapatok ellen szedett össze 3-0-s mérleget a Gophers, miközben az edzője a saját életével játszik. A Spartans nem vallott szégyent a Stanford ellen, de az más kávéház. Ami bekavarhat, az a szokatlan időzóna, és a kurva hideg, de utóbbi nem biztos, hogy még faktor lesz.

Spread nélkül:

Fresno State 1.57 vs Boise State.
Elmaradt a Fresno meccse a héten, ami felemás előjel. A Colorado elleni meccs alapján sokkal okosabbak lennénk, főleg a védelem részéről. Carrék számára a veretlenség a tét, lényegében 4 olyan meccs van a menetrendben, ahol van esély rá, hogy kikapnak, egyet nyertek, egy elmaradt, ez a harmadik. Ha ez bejön, az utolsó hétig szamba van. A 12-0 pedig tudjuk, hogy igen nagy pénzt jelent. A probléma, hogy a Boise Statenek jelentős rutnija van ilyen helyzetekben, más kérdés, hogy gyakran elbuktak ők is. Bízom benne, hogy Petersen mester ahhoz kevés lesz, hogy felvegye a versenyt a túloldal brutál passzjátékával. Spread nélkül se fizet ez annyira rosszul.

több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Három mai bejegyzésem:

NFL Week 3:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20

Premier League 5. forduló:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/premier_league_5_fordulo_2013_szept_21

Jövőbeli fogadások II.:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/jovobeli_fogadasok_ii

Sok szerencsét mindenkinek a hétre!

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
én a Benficát egyáltalán nem tartom olyan tutinak. elég jó most az anderlecht.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
MU+Benfia+PSG

galata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5Kenny
Tavaly simán mondtam volna ezt a Bayernre, de idén nem olyan meggyőzőek (góllövésügyileg).
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
MU+Benfia+PSG

galata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Talán a Benfica ma a legtutibb.
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
én a Unitedet nem merem.

bár alapból nem merek fogadni saját csapatra. de én inkább egy x-re gondolok

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mára United City kombó mennyire tűnik jónak?
Én már megpakoltam...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan
wow. 4 meccs, és pontelőnnyel(!) a táblázat élén. ilyenkor már minimum 5 pontos hátrány szokott lenni...
Jonjo a meccs embere, 2-2-es meccsen 1 gól, 4 gólpassz (saját magának is adott egyet, ugye 😀)

viszont mondtam, hogy nem lesz meg ez ma... még jó, hogy nem fogadtam meg
több mint 11 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.Kenny
vigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...slowmotion
Eddig jó vagyok,pláne hogy melléraktam a GG-t is.

több mint 11 éve
vigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
én már megtettem a swansea vagy X-et úgyhogy reménykedhetsz 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.

több mint 11 éve
valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...slowmotion
ezen az EB-n nincs papírforma, volt olyan csoport ahonnan az a 3 esett ki, akit továbbjutónak tippeltem 😀Höri
no igen, asszem úgy kezdődött a torna, hogy Nagy-Britannia lenyomta Izraelt, a szerbek a litvánokat, Lettország (who?) legyőzte Boszniát, lengyelek meg a grúzoktól szívtak ki, a törökök a finnektől (who?), a görögök meg a svédektől.
ezek közül talán a bosnyákoknak lett volna a legmagasabb oddsza, az is úgy 1,50 körül. az összes többi 1,20 alatt, némelyik pedig 1,10 alatt.

mondjuk én vagyok a hülye, kézilabda-kosárlabda az olyan sportág, hogy az első egy-két fordulóban megfigyelni szabad, fogadni nem...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...slowmotion
ezen az EB-n nincs papírforma, volt olyan csoport ahonnan az a 3 esett ki, akit továbbjutónak tippeltem 😀

több mint 11 éve
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...
több mint 11 éve
Nekem a viszonylag tuti szelvényem jött(ATL,BAL,HOU,GB),így kb csak pár dollár + lett.Bár ez a tuti is elég izgulós volt a Texans miatt.Még maradt egy meglepetés szelvény amin csak a SEA,PIT duó vanJoeyPorter
nekem végül nem kellett anyáznom a Tehenészek miatt, mert a Szerencse elvitte a szerencsémet (hahaha, de vicces), bár ugye nálam a tippelés egyik fő szabálya, hogy saját csapatra sosem...
mondjuk így is benne volt a meccsben, hogy a végén mégiscsak megrázzák magukat, kettes feletti szorzóért meg még akár ajándék is lehetett volna.
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nekem a viszonylag tuti szelvényem jött(ATL,BAL,HOU,GB),így kb csak pár dollár + lett.Bár ez a tuti is elég izgulós volt a Texans miatt.Még maradt egy meglepetés szelvény amin csak a SEA,PIT duó van

több mint 11 éve
van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?slowmotion
ilyen van, rosszul hangolták össze. sokáig rendszeresen csinálta ezt a bwin aztán idővel rájöttek és most már 99%-ban ugyanaz a 2 odds. melyik oldalon találtad?davemayer
tippmixpro 😊
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Az angolok szépen termeltek, a Coltsról viszont nem akarok beszélni!
több mint 11 éve
van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?slowmotion
ilyen van, rosszul hangolták össze. sokáig rendszeresen csinálta ezt a bwin aztán idővel rájöttek és most már 99%-ban ugyanaz a 2 odds. melyik oldalon találtad?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na így hogy kikapott alions már csak az jöhet visszaamit feltettem ebben a fordulóban, persze ha nyer a saints. basszus hogy efyel kap ki a cowboys és így a lions, ha ez a kettő jött volna kasza ez a hét is...davemayer
Azért a Lionsra tenni idegenben az Arizona ellen több, mint bátor tett és messze nem papírforma.Sobri Jóska
köszi,én is tudtam hogy nem papírforma, nem is abban a szelvényemben tettem meg, 1.87-ért pedig simán érdemes volt megkockáztatni, nyerhettek is volna ha hozzák magukat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 421 — #NoStress
na így hogy kikapott alions már csak az jöhet visszaamit feltettem ebben a fordulóban, persze ha nyer a saints. basszus hogy efyel kap ki a cowboys és így a lions, ha ez a kettő jött volna kasza ez a hét is...davemayer
Azért a Lionsra tenni idegenben az Arizona ellen több, mint bátor tett és messze nem papírforma.

több mint 11 éve
van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a colts meg a kovbojok betettek nekem is, de szerencsére a többi jött, ismét minimális nyereséggel zárok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!