Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
nagyon él a topik, akkor berakom én is a hétvégi NCAA futballt.Tennessee +17.5 @ Florida.
Senkit se zavarjon meg az Oregon elleni katasztrófa, a SEC East rangadókon jó ha 18 pont összesen össze szokott jönni. A Florida védelmét persze nem kell bemutatni, akármikor felrakhatnak akár punt blokkból 2 touchdownt, de maximum ilyen esetben érezném veszélyben a tippet. Ha Driskel nem fut 100 yardot úgy, mint tavaly egyszer, akkor továbbra is maximum közepes lesz a támadójátéka a gátőröknek.
Pittsburgh -4 @ Duke
Hajlamos vagyok túlzottan szkeptikus lenni a Duke-kal, ezt előrebocsátom. A PITT nekem tetszett az első héten, függetlenül attól, hogy Jameis Winston ellen fogalmuk nem volt mit kéne csinálni. Ha nem adták volna el a labdát sokszor, még jobb eredménnyel nyitottak volna. Ha ezen túllépnek, akkor ki fog jönni a tudáskülönbség a Duke ellen. Aaron Donald (DT) a NM State ellen egymaga csinált 4 TFL-t, szerintem a Blue Devils is be fog horpadni ellene a fal közepén. Kétarcú csapat volt mindig is a Pittsburgh, de új ACC csapatként hol kéne nyerniük ha nem Durhamben?
San Jose State +5 @ Minnesota
A tippet @shawnka támogatta. Gyenge csapatok ellen szedett össze 3-0-s mérleget a Gophers, miközben az edzője a saját életével játszik. A Spartans nem vallott szégyent a Stanford ellen, de az más kávéház. Ami bekavarhat, az a szokatlan időzóna, és a kurva hideg, de utóbbi nem biztos, hogy még faktor lesz.
Spread nélkül:
Fresno State 1.57 vs Boise State.
Elmaradt a Fresno meccse a héten, ami felemás előjel. A Colorado elleni meccs alapján sokkal okosabbak lennénk, főleg a védelem részéről. Carrék számára a veretlenség a tét, lényegében 4 olyan meccs van a menetrendben, ahol van esély rá, hogy kikapnak, egyet nyertek, egy elmaradt, ez a harmadik. Ha ez bejön, az utolsó hétig szamba van. A 12-0 pedig tudjuk, hogy igen nagy pénzt jelent. A probléma, hogy a Boise Statenek jelentős rutnija van ilyen helyzetekben, más kérdés, hogy gyakran elbuktak ők is. Bízom benne, hogy Petersen mester ahhoz kevés lesz, hogy felvegye a versenyt a túloldal brutál passzjátékával. Spread nélkül se fizet ez annyira rosszul.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Három mai bejegyzésem:NFL Week 3: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20
Premier League 5. forduló: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/premier_league_5_fordulo_2013_szept_21
Jövőbeli fogadások II.: sportmajom.blog.hu/2013/09/17/jovobeli_fogadasok_ii
Sok szerencsét mindenkinek a hétre!
több mint 11 éve
dugo93
4 225
én a Benficát egyáltalán nem tartom olyan tutinak. elég jó most az anderlecht.
több mint 11 éve
MU+Benfia+PSGTavaly simán mondtam volna ezt a Bayernre, de idén nem olyan meggyőzőek (góllövésügyileg).
galata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5Kenny
több mint 11 éve
MU+Benfia+PSGgalata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5
több mint 11 éve
Talán a Benfica ma a legtutibb.
több mint 11 éve
dugo93
4 225
én a Unitedet nem merem.bár alapból nem merek fogadni saját csapatra. de én inkább egy x-re gondolok
több mint 11 éve
Mára United City kombó mennyire tűnik jónak?Én már megpakoltam...
több mint 11 éve
wow. 4 meccs, és pontelőnnyel(!) a táblázat élén. ilyenkor már minimum 5 pontos hátrány szokott lenni...Jonjo a meccs embere, 2-2-es meccsen 1 gól, 4 gólpassz (saját magának is adott egyet, ugye 😀)
viszont mondtam, hogy nem lesz meg ez ma... még jó, hogy nem fogadtam meg
több mint 11 éve
Eddig jó vagyok,pláne hogy melléraktam a GG-t is.Ma én csak a Pool győzelemre rakok.Kennyvigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...slowmotion
több mint 11 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.Kennyvigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...
több mint 11 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.Kennyén már megtettem a swansea vagy X-et úgyhogy reménykedhetsz 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
no igen, asszem úgy kezdődött a torna, hogy Nagy-Britannia lenyomta Izraelt, a szerbek a litvánokat, Lettország (who?) legyőzte Boszniát, lengyelek meg a grúzoktól szívtak ki, a törökök a finnektől (who?), a görögök meg a svédektől.valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?ezen az EB-n nincs papírforma, volt olyan csoport ahonnan az a 3 esett ki, akit továbbjutónak tippeltem 😀Höri
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...slowmotion
ezek közül talán a bosnyákoknak lett volna a legmagasabb oddsza, az is úgy 1,50 körül. az összes többi 1,20 alatt, némelyik pedig 1,10 alatt.
mondjuk én vagyok a hülye, kézilabda-kosárlabda az olyan sportág, hogy az első egy-két fordulóban megfigyelni szabad, fogadni nem...
több mint 11 éve
valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?ezen az EB-n nincs papírforma, volt olyan csoport ahonnan az a 3 esett ki, akit továbbjutónak tippeltem 😀
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...slowmotion
több mint 11 éve
valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...
több mint 11 éve
Nekem a viszonylag tuti szelvényem jött(ATL,BAL,HOU,GB),így kb csak pár dollár + lett.Bár ez a tuti is elég izgulós volt a Texans miatt.Még maradt egy meglepetés szelvény amin csak a SEA,PIT duó vanJoeyPorternekem végül nem kellett anyáznom a Tehenészek miatt, mert a Szerencse elvitte a szerencsémet (hahaha, de vicces), bár ugye nálam a tippelés egyik fő szabálya, hogy saját csapatra sosem...
mondjuk így is benne volt a meccsben, hogy a végén mégiscsak megrázzák magukat, kettes feletti szorzóért meg még akár ajándék is lehetett volna.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem a viszonylag tuti szelvényem jött(ATL,BAL,HOU,GB),így kb csak pár dollár + lett.Bár ez a tuti is elég izgulós volt a Texans miatt.Még maradt egy meglepetés szelvény amin csak a SEA,PIT duó van
több mint 11 éve
tippmixpro 😊van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?slowmotionilyen van, rosszul hangolták össze. sokáig rendszeresen csinálta ezt a bwin aztán idővel rájöttek és most már 99%-ban ugyanaz a 2 odds. melyik oldalon találtad?davemayer
több mint 11 éve
Az angolok szépen termeltek, a Coltsról viszont nem akarok beszélni!
több mint 11 éve
van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?slowmotionilyen van, rosszul hangolták össze. sokáig rendszeresen csinálta ezt a bwin aztán idővel rájöttek és most már 99%-ban ugyanaz a 2 odds. melyik oldalon találtad?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
köszi,én is tudtam hogy nem papírforma, nem is abban a szelvényemben tettem meg, 1.87-ért pedig simán érdemes volt megkockáztatni, nyerhettek is volna ha hozzák magukatna így hogy kikapott alions már csak az jöhet visszaamit feltettem ebben a fordulóban, persze ha nyer a saints. basszus hogy efyel kap ki a cowboys és így a lions, ha ez a kettő jött volna kasza ez a hét is...davemayerAzért a Lionsra tenni idegenben az Arizona ellen több, mint bátor tett és messze nem papírforma.Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na így hogy kikapott alions már csak az jöhet visszaamit feltettem ebben a fordulóban, persze ha nyer a saints. basszus hogy efyel kap ki a cowboys és így a lions, ha ez a kettő jött volna kasza ez a hét is...davemayerAzért a Lionsra tenni idegenben az Arizona ellen több, mint bátor tett és messze nem papírforma.
több mint 11 éve
van valakinek ötlete arra nézve, hogy miért jó az egy oldalnak, ha a HD-t (kétesély) 1,35-re adja, az 1:0-ás hendikepes hazait pedig (ami H vagy D-re nyer) 1,40-re?
több mint 11 éve
a colts meg a kovbojok betettek nekem is, de szerencsére a többi jött, ismét minimális nyereséggel zárok 😊