Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊kristofa fogadóirodának? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊
több mint 12 éve
És tényleg. Ezt benéztem.itt a pont! 😊bogec7Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
Egyébként meg tényleg még több ilyet!kittli
több mint 12 éve
bogjosi
1 493
itt a pont! 😊Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadás
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀 Egyébként meg tényleg még több ilyet!
több mint 12 éve
ne azt nézd hogy mennyivel, hanem hogy bejött :cool:kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz 😊bogec7Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bogjosi
1 493
kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz, legalább +ba jöttem.. 😊Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
több mint 12 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bogjosi
1 493
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:
több mint 12 éve
buuuuuuu a svédekre fogadni , pláne az angolok ellen buuuuuuuuu 😂Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem voltak jók a svédek az ukránok ellen, de erősen gondolkozom, mert szerintem egy góllal megverik az angolokat...Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
több mint 12 éve
Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)
több mint 12 éve
horvátokat én is megraktam hogy továbbmennek valami 2,5 körüli oddsért.szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayerAzért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊kittli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem az eredményt raktam meg hanem a 2 esélyt, hogy vagy az olaszok nyernek vagy x.szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayerAzért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊kittli
konkrét eredményre csak akkor fogadok ha egy végletekig kiélezett meccset vár az ember és már 1 gól is dönthet, ezért raktam meg pl a német-portugálra hogy 1-0-ra nyernek és Gomez lövi 17-es oddsért 😀
amúgy nagyon utálom az olaszokat de ha azt a játékot hozzák amit a spanyolok ellen akkor nem hiszem hogy kikapnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayerAzért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊
több mint 12 éve
szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Dub
1 019
kezd már a faszom teli lenni ezzel az EB-vel, hogy 1 kurva meccset nem tudok eltalálni, amit kicsit nagyobb pénzzel tolok meg...
több mint 12 éve
Szerintem az oroszok ma nem nyernek. A lengyelek irtózatosan fognak pörögni ezen a meccsen hazai közönség előtt és bizony több van bennük, mint a görögök ellen. Én egy döntetlent várok erre a meccsre.A másik meccsen szerintem görög győzelem várható, a csehekben abszolút nem érzem az erőt. Ha valaki bátor, akkor itt szerintem fogható akár egy hendis görög győzelem is, ami elsőre bár fura (hogyan fognak gólt lőni a görögök, mindjárt kettőt?) de valamiért ez a megérzés.
Szóval szerintem 1 000-rel megy majd a döntetlen a lengyel meccsre és a görög győzelemre (9 920 ft) és egy másik 1 000 forint a hendis görögre nyolcszoros szorzóért.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én görögöknél megint arra tettem, hogy nem lőnek gólt 😀oroszok meg simán, 2.1 így is elég szép szorzó rá sztem
több mint 12 éve
Cseh győzelem. Valamiért én hiszek az orosz-cseh továbbjutásban ehhez viszont győzniük kell most. Kicsit félve megkockáztatom a 2 gólos győzelmet is. Ha jobban belegondolok nagyon szép lenne két kétgólos győzelem kombinálva. Picibe lehet meg is próbálom, csak az izgalom(?) kedvéért, de ez már a "tutejkodás" kategória.kittlitutejkodásból én a görögökre rakok 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Cseh győzelem. Valamiért én hiszek az orosz-cseh továbbjutásban ehhez viszont győzniük kell most. Kicsit félve megkockáztatom a 2 gólos győzelmet is. Ha jobban belegondolok nagyon szép lenne két kétgólos győzelem kombinálva. Picibe lehet meg is próbálom, csak az izgalom(?) kedvéért, de ez már a "tutejkodás" kategória.
több mint 12 éve
Nekem az orosz meccs handikepben 4,6-ért foglalkoztatja az agyamat. És igen Kerzsakov. Majdnem elkúrta a csehek elleni tippemet.kittlinem tudom hogy újra lesz-e legalább 2 gólos sikerük, szerintem már beérik 1 gólossal is a házigazda ellen bár a csehek ellen sem álltak vissza még 2-1-nél sem amikor egy kicsit rezgett a léc. 4,60-ért szép lenne 😉
görög-cseh?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal