Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊kristof
a fogadóirodának? 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀
Egyébként meg tényleg még több ilyet!kittli
ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
itt a pont! 😊bogec7
És tényleg. Ezt benéztem.
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 493
ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
itt a pont! 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadás

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egyébként meg tényleg még több ilyet!
több mint 12 éve
még több ilyet!!! :cool:

több mint 12 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7
élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz 😊bogec7
ne azt nézd hogy mennyivel, hanem hogy bejött :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7
élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz, legalább +ba jöttem.. 😊

több mint 12 éve
élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:

több mint 12 éve
Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmy
Nálam ez a portugál-dánon volt így.

Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
buuuuuuu a svédekre fogadni , pláne az angolok ellen buuuuuuuuu 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
Nem voltak jók a svédek az ukránok ellen, de erősen gondolkozom, mert szerintem egy góllal megverik az angolokat...
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 529 — Ajmo Vatreni

Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayer
Azért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊kittli
horvátokat én is megraktam hogy továbbmennek valami 2,5 körüli oddsért.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayer
Azért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊kittli
nem az eredményt raktam meg hanem a 2 esélyt, hogy vagy az olaszok nyernek vagy x.
konkrét eredményre csak akkor fogadok ha egy végletekig kiélezett meccset vár az ember és már 1 gól is dönthet, ezért raktam meg pl a német-portugálra hogy 1-0-ra nyernek és Gomez lövi 17-es oddsért 😀

amúgy nagyon utálom az olaszokat de ha azt a játékot hozzák amit a spanyolok ellen akkor nem hiszem hogy kikapnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊
több mint 12 éve
szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
kezd már a faszom teli lenni ezzel az EB-vel, hogy 1 kurva meccset nem tudok eltalálni, amit kicsit nagyobb pénzzel tolok meg...
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Szerintem az oroszok ma nem nyernek. A lengyelek irtózatosan fognak pörögni ezen a meccsen hazai közönség előtt és bizony több van bennük, mint a görögök ellen. Én egy döntetlent várok erre a meccsre.

A másik meccsen szerintem görög győzelem várható, a csehekben abszolút nem érzem az erőt. Ha valaki bátor, akkor itt szerintem fogható akár egy hendis görög győzelem is, ami elsőre bár fura (hogyan fognak gólt lőni a görögök, mindjárt kettőt?) de valamiért ez a megérzés.

Szóval szerintem 1 000-rel megy majd a döntetlen a lengyel meccsre és a görög győzelemre (9 920 ft) és egy másik 1 000 forint a hendis görögre nyolcszoros szorzóért.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én görögöknél megint arra tettem, hogy nem lőnek gólt 😀
oroszok meg simán, 2.1 így is elég szép szorzó rá sztem
több mint 12 éve
Cseh győzelem. Valamiért én hiszek az orosz-cseh továbbjutásban ehhez viszont győzniük kell most. Kicsit félve megkockáztatom a 2 gólos győzelmet is. Ha jobban belegondolok nagyon szép lenne két kétgólos győzelem kombinálva. Picibe lehet meg is próbálom, csak az izgalom(?) kedvéért, de ez már a "tutejkodás" kategória.kittli
tutejkodásból én a görögökre rakok 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Cseh győzelem. Valamiért én hiszek az orosz-cseh továbbjutásban ehhez viszont győzniük kell most. Kicsit félve megkockáztatom a 2 gólos győzelmet is. Ha jobban belegondolok nagyon szép lenne két kétgólos győzelem kombinálva. Picibe lehet meg is próbálom, csak az izgalom(?) kedvéért, de ez már a "tutejkodás" kategória.
több mint 12 éve
Nekem az orosz meccs handikepben 4,6-ért foglalkoztatja az agyamat. És igen Kerzsakov. Majdnem elkúrta a csehek elleni tippemet.kittli
nem tudom hogy újra lesz-e legalább 2 gólos sikerük, szerintem már beérik 1 gólossal is a házigazda ellen bár a csehek ellen sem álltak vissza még 2-1-nél sem amikor egy kicsit rezgett a léc. 4,60-ért szép lenne 😉

görög-cseh?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal