Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Karajság!Jó,hogy benyomtam még két selejtezős szelvényt 😀1.
román,magyar,svájc,ír,orosz
2.belga,montenegro,francia,angol,horvát :cool:
több mint 12 éve
Iceman88
50
Hétvégére mik a megérzéseitek? Mire érdemes fogadni? Mármint a várható papírformán kívül. Modjuk a KC-Atlantával lehetne nagyot húzni ha eltalálnám.
több mint 12 éve
Biztos volt már másik topicban.. de ide is muszáj berakni, elég durva line-nak tűnik ugyanis:84:0-ra kaptak ki az első fordulóban (úgy hogy az Oklahoma State az NCAA-rekordra is rámehetett volna akár), most pedig 4 újonc fog játszani a támadófalban kezdőként a liga egyik legdurvább védőfalával szemben... eredetileg Florida State vs. West Virginia lett volna, ám a Mountaineers lemondta a dolgot, de nagyon nem jó, hogy ilyen meccsek vannak, fogadni meg végképp nem szabadna rá
espn.go.com/college-football/story/_/id/8347913/savannah-state-tigers-getting-70-1-2-points-vs-florida-state-seminolesIgor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Biztos volt már másik topicban.. de ide is muszáj berakni, elég durva line-nak tűnik ugyanis:espn.go.com/college-football/story/_/id/8347913/savannah-state-tigers-getting-70-1-2-points-vs-florida-state-seminoles
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
fair pont, de év elején mindig megy a szekér, csak azt kell megérezni mikor indítom el a leolvadást 😀Köszi! Bár sajnos bevillantak a tavalyi sikereid és feleannyit raktam fel, mint elsőre akartam. 😀Schleckeste a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.34-10, győzelemHöri
spread nélkül 1.4-et fizet a Cincy, az is megériHöri
sajna minél több infó van már 1-1 csapat formájáról, annál jobban túlagyalom a spreadet 😀
több mint 12 éve
Köszi! Bár sajnos bevillantak a tavalyi sikereid és feleannyit raktam fel, mint elsőre akartam. 😀este a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.34-10, győzelemHöri
több mint 12 éve
este a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.34-10, győzelem
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Hétvégére van két netes szelvény is:1.Eagles,Patriots,Lions,Saints,Texans---tutista?
2.Falcons,49ers,Steelers---karcos 😊
Holnap meg majd okoskodok valamit tippmixen is 😊
több mint 12 éve
Shaw eléggé sérült, azt nem tenném megjjncaaazért mondom, hogy az ECU csak nem kap ki csere QB ellen 21-gyel. Múlt héten eléggé fogalmatlan volt Thompson vagy hogy hívták.
Mondjuk Spurrier is érdekesen hívta a playeket.
több mint 12 éve
este a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.ha a tavalyi formáját hozza a Big East, akkor este simán nyer a PITT...
Shaw eléggé sérült, azt nem tenném meg, Kentucky-ra nagyon nem szabad most fogadni, a "hét upsetje" meg a Mizzoué lehet, a Wiscy és a Nebraska jól fest
www.cbssports.com/collegefootball/features/writers/expert/picks
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pénteken Utah -7 vs Utah Stateeste a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.köszi, a bwinen 1.50ért már megraktam a sima W-t, a hétre tudnál mondani 4-5 meccset spreades amit érdemes megrakni?
davemayer
szombat
K-State -7 vs Miami
East Carolina +21 vs South Carolina (bár még holnap el kell olvasni Shaw mennyire sérült)
Wisconsin -7 vs Oregon State
Kentucky -7 vs Kent State
Georgia -2 vs Missouri
Nebraska -5.5 vs UCLA
több mint 12 éve
este a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.köszi, a bwinen 1.50ért már megraktam a sima W-t, a hétre tudnál mondani 4-5 meccset spreades amit érdemes megrakni?
tegnap szépen jött a Dallas 2.65-ért, a Bills sztetek nyer? elég komoly összeget nyernék egy esetleges NE, CHI, PHI, BUFF, HOU, MIN, NO győzelemmel.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
este a Cincinnati -6-os spreaddel 1.91-ért vihető a PITT ellen, akik első héten kikaptak egy FCS csapattól.spread nélkül 1.4-et fizet a Cincy, az is megéri
több mint 12 éve
imádom amikor bejön a buli szelvény 😀17 meccs (abból 15 dupla esély) 0.50 centből 54 euró
a következő buliszelvényemre felteszek 3 eurót 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Arsenal @ 4.20basel helyett a fideszotont kellett volna, a legtutibb tipp volt sztem a hétvégén.
Basel @ 1.57
Marseille @ 2.00
Club Brugge @ 1.95
PSV @ 1.44
5-ös gyűjtő, 1 bet * 500,00 HUF
Várható nyeremény: 18089,96 HUF
mindig a kis odds viszi. 😕lol
szép szelvény amúgy, kár érte
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Arsenal @ 4.20Basel @ 1.57
Marseille @ 2.00
Club Brugge @ 1.95
PSV @ 1.44
5-ös gyűjtő, 1 bet * 500,00 HUF
Várható nyeremény: 18089,96 HUF
mindig a kis odds viszi. 😕
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Jövő héten lehet újra próbálkozni 😕 😀Hétvégi nyerő"?":a magyar szelvényed ugyanaz mint az enyém, kivéve hogy én a neten fogadtam és ott a pápa 1 vagy x + még rajta van az UTE-Loki x vagy 2.davemayer
1.
Nürnberg-Dortmund V
Schalke-Augsburg H
Dinamo Moszkva-Kuban Kr H
Marseille-Rennes H
Southampton-Man Utd V
2.
Diósgyőr-Győr V
Eger-FTC V
Haladás-Paks H
Pápa-Kaposvár D
Siófok-Vidi VJoeyPorter
több mint 12 éve
Hétvégi nyerő"?":a magyar szelvényed ugyanaz mint az enyém, kivéve hogy én a neten fogadtam és ott a pápa 1 vagy x + még rajta van az UTE-Loki x vagy 2.
1.
Nürnberg-Dortmund V
Schalke-Augsburg H
Marseille-Rennes H
Southampton-Man Utd V
2.
Diósgyőr-Győr V
Eger-FTC V
Haladás-Paks H
Pápa-Kaposvár D
Siófok-Vidi VJoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bills at Jets - 2.35 a Billsre a szorzó, szerintem simán megéri 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Hétvégi nyerő"?":1.
Nürnberg-Dortmund V
Schalke-Augsburg H
Marseille-Rennes H
Southampton-Man Utd V
2.
Diósgyőr-Győr V
Eger-FTC V
Haladás-Paks H
Pápa-Kaposvár D
Siófok-Vidi V
több mint 12 éve
Dolgopolov két szett és duplabreak hátrányból nyert -> aranybánya 😊Jakehomerszép fogás, kár h mostanában nincs időm élőben fogadni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Dolgopolov két szett és duplabreak hátrányból nyert -> aranybánya 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Bayern-Celtic-Swansea-MU-Chelsea-Dvtk-Ajax200-->2570
Ezer éve az első 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Eléggé mellélőttem a szokásos heti nb1-es tippmixemnél 😀 Elment a fradi,pmfc,0-1re áll a dvtk...az eto jött egyedül,remélem most már a dvsc sem nyer holnap 😀
több mint 12 éve
Faterom totó 13+1e a 90. percben hasalt el a boca juniors meccsen 😕 😕nagyon jo kis oldal, koszi!
napituti.blogger.hu
nézegessétek ezt az oldalt, eléggé jó %ban adják a nyerő tippeketHabi