Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Young Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
Hap. Tel Aviv v Atletico V 1.727
Maritimo v Newcastle V 3.00
Dnipro v PSV Eindhoven V 2.25
250 HUF Nyitott Gyűjtő (7.286 HUF)
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszo
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszonem véletlenül volt ekkora rájuk a szorzó, mind a négy vendégcsapatnál hiányzik az eredeti kezdő nagy része (11ből átlagosan 6-7) én X-re tettem őket. 😊
több mint 12 éve
Mondjuk annyira nem fekszenek nekünk...Mikor összehozták az 1/1-es szezont, új stadion nyitányán elég rendesen megszenvedtünk velük, előtte meg csúnyán kipicsáztak minket. Igaz azóta sok víz lefolyt a Dunán.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Köszi!Hát 80 ojrót benyomtam rá a 2.10 miatt+a maradékból még futotta egy EL kombóra is 😀Pont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájukJoeyPorternem tudom , ez nekem tipikusan az a meccs amikor a a "rutinosabb" vendég csapat behúzza a meccset a sérülések ellenére 😊
és még van +7,5-es 1.45-ért és +10,5-es 1.25-ért.
Szerintem nyerhet a Giants, ha hozzák a jó teljesítményt akkor jobbak a Carolinánál még idegenben is.davemayer
több mint 12 éve
Young Boys v Liverpool V 2.50Hap. Tel Aviv v Atletico V 1.727
Maritimo v Newcastle V 3.00
Dnipro v PSV Eindhoven V 2.25
250 HUF Nyitott Gyűjtő (7.286 HUF)
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.
több mint 12 éve
Pont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájukJoeyPorternem tudom , ez nekem tipikusan az a meccs amikor a a "rutinosabb" vendég csapat behúzza a meccset a sérülések ellenére 😊
és még van +7,5-es 1.45-ért és +10,5-es 1.25-ért.
Szerintem nyerhet a Giants, ha hozzák a jó teljesítményt akkor jobbak a Carolinánál még idegenben is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Pont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájuk
több mint 12 éve
Giantsre 2.25 az odds, ez csak Nicks kiesése miatt van vagy több hiányzójuk is lesz? miért tartják esélyesebbnek a Pantherst? nem éri meg sztetek megrakni a Giantst?davemayerBradshaw sem fog jatszani, amugy meg szinte minden NFL meccs keteselyes, foleg iden. De ez meg kulonosen szerintem. Persze lehet siman Giants siker is.
több mint 12 éve
Giantsre 2.25 az odds, ez csak Nicks kiesése miatt van vagy több hiányzójuk is lesz? miért tartják esélyesebbnek a Pantherst? nem éri meg sztetek megrakni a Giantst?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
legalább a cfr hozza a laza 7,5ös szorzót.viszont a köcsög lille cidáztat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Mostanában mindig a 2. szelvénnyel nyerek,amit első szándékból sosem akarok megtenni 😀Így itt a mai bukó:
Chelsea-Juventus X2
Barca-Szpartak Egyik csapat szerez csak gólt
Celtic-Benfica X1
több mint 12 éve
Mai:nekem Porto, PSG-DK X, Malaga, Dortmund, Real, Arsenal, Schalke mind 2 eséllyel is. remélem nem kap ki egyik sem...
Dortmund,Milan,Arsenal,City két esély X2JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Gratu neked 😊nekem előtte is ment 😉davemayerMost már könnyű 😀gdavid😀JoeyPorterDenver: szolid defense, Payton Manning, hát nem tudom DCMa esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettemdavemayer
Bevallom férfiasan végül megraktam a meccset a Denverre +3-al,de az első félidő után lefeküdtem aludni. Végülis a Broncos defense tényleg nagyon szolid volt, csak Manning hülye volt az első negyedben, a bírók meg szörnyűek. De gondoltam, hogy az Atlanta nagyon fel lesz tüzelve, és hogy simán benne lehet, hogy bukom.
De ahogy nézem a végeredmény végülis nem is lett olyan messze a +3 covertől.
több mint 12 éve
nekem előtte is ment 😉Most már könnyű 😀gdavid😀JoeyPorterDenver: szolid defense, Payton Manning, hát nem tudom DCMa esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettemdavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most már könnyű 😀😀JoeyPorterDenver: szolid defense, Payton Manning, hát nem tudom DCMa esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettemdavemayer
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
😀Denver: szolid defense, Payton Manning, hát nem tudom DCMa esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettemdavemayer
több mint 12 éve
Denver: szolid defense, Payton Manning, hát nem tudomMa esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettemdavemayer
több mint 12 éve
Ma esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-alDCén ATL sima W-t tettem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ma esti rangadóra tesz valaki? Én gondolkozom a Denver-en +3-al
több mint 12 éve
sima, money lineNégy meccsre fogadtam a hétvégén:handicappel vagy money line?DC
Virginia Tech
Ravens
Saints
Bucs (kisebb tétben)
Remek.zinedine5
több mint 12 éve
Négy meccsre fogadtam a hétvégén:handicappel vagy money line?
Virginia Tech
Ravens
Saints
Bucs (kisebb tétben)
Remek.zinedine5
több mint 12 éve
mekkora bukta forduló volt ez, még jó hogy NCAA-vel meg baseballal jól sikerült a bemelegítés így pluszos a hétvégém.Kíváncsi vagyok hány ember bukott a NE-n a hétvégén, hogy drukkolhattak a sportfogadó irodák a végén 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Négy meccsre fogadtam a hétvégén:Virginia Tech
Ravens
Saints
Bucs (kisebb tétben)
Remek.